Jobb igen

Jobbet igår gick otroligt snabbt.Väl hemma gjorde jag och älsklingen fredags mys med potatisgratäng och fläskfile, finns det något godare, kan knappast tänka mig det. Tur som man har blev det över i matlåda tills idag.

Snart kommer förhoppningsvis far och bror hit och ska hjälpa mig med att borra hål så jag kan få handtag på byrån vi köpte, hade kunnat gjort det själv om jag hade haft en borr men nu har jag det inte så far får ingripa.

Nej man kanske skulle göra sig i ordning innan de kommer. Ska iväg och jobba, sen är jag ledig till den 2:a januari 2008, shit vad konstigt det känns att skriva 2008. Året har gått så fort.

Mellandagarna

Dagarna går och de går fort. Igår var jag och älskling ute på ett ganska fullt marieberg och försökte hitta några grejer, men gav snart upp. Köpte iallafall en "byrå" som vi länge har letat efter. Sen några kaffeglas och en ny matskål till Findus. Ikea var okej att handla på men när vi kom in på själva marieberg gav vi upp.

På kvällen var det träning, vet inte riktigt om det har vrit någon kanon vecka i träningsväg. Det har varit väldigt segt och hostan har inte gett sig än, känns som om man varit sjuk i flera veckor. Efter träningen satte jag mig ner med min ipod och försökte få över filerna på rätt ställe, lyckades inte med ljudböckerna.

Någon som vet hur man gör?

Idag och imorgon är det jobb, så lite pengar ska man allt dra in i mellandagarna.

Julen varar fram till påska

Igår hade vi en riktigt mys dag, som sagt så älskar jag julen. Började med att åka hem till älsklingens familj, där vi tittade på kalle anka, efter kalle blev det mat och sedan julklappsöppning, för att sedan åk hem till min familj och äta julmat och sedan julklappsutdelning och massa mys.

Fick massa bra saker. Massa pengar som skall sparas till en resa förhoppningsvis, en jätte fin lykta av familjen, presentkort, 2 set med spa/bad grejer så nu ska jag anordna eget spa här hemma. En kanon jul helt igenom förutom att det inte vart någon snö. Idag har vi varit en sväng på mellandagsrean som startade idag på siba, köp in i butiken med väktare som stod i dörren. insläpp utsläpp var det som, fast inte precis som på krogen. Fick tag i lite grejer, köpte 3 olika smaker till älsklingens nya sodastreamer, Playstation 3 spel och någon kabel till ps3. Jag skulle ha ett skydd till min nya ipod men den skyddar ju inte displayen så det klarar jag mig nog utan, det var ju den jag ville skydda.

Nu sitter jag hemma igen och är väldigt trött, förstår inte varför. Gäspade igår redan vid kalle. Suck. Ska nog ta en dusch nu snart så man piggnar till lite så man kanske kan kolla på någon film ikväll och mysa i soffan.

God Jul

God jul på er allihop, har haft en del att göra de här dagarna så det har inte ens blivit ett inlägg. Igår var jag hos mor & far och hade julbak. Blev lite pepparkaksgrissini, knäck och julkola i tre olika smaker. Sen passade jag på att färga håret också. Jag och bror kollade på "Ha en Shrektigt god jul". Sen åkte jag hem till älsklingen och åt mat och klippte honom lite, blev väldigt kort. Men fint, tycker jag.

Nu ska det snart bli julfrukost, med julskinka och grejer, sen är det dags att göra sig iordning för att åka hem till Älsklingens familj och fira jul med dem, för att senare på kvällen åka hem till min familj. Så himla mysig dag det kommer att bli. Älskar julen. Så nu ska jag börja med frukosten.

Hoppas ni alla får en riktigt fin jul, trotts att det inte blev någon snö.

Tacokväll

Morgon igen, börjar tröttna på det här. Idag ska jag iallafall ha tag i den där klänningen, hoppas jag. Orkar inte åka en dag till, speciellt inte imorgon när man har jobbat och det är lördag, 2 dagar innan julafton. Kaos lär det vara där ute på marieberg då. Så det blir det inte tal om.

Ska snart börja med att göra mig klar och äta frukost och sedan dra ut till marieberg och hoppas på det bästa. Efter det blir det till att åka till jobbet och jobba till 20.15. Sen hem och då har förhoppningsvis älsklingen gjort tacos. Sen blir det kanske en trip till Mary, beroende på hur trött jag är och vad klockan blir.

åhhh!!!!

Det här händer inte! Klänningen som jag så jätte gärna vill ha, skulle släppas idag kl 10.00, prick 10.00 utdaterar jag sidan för att kunna beställa den. Men icke, slut såld står det. Hur är det möjligt? Hata! 

Fullt upp

Den här veckan har inte beståt av en enda ledig stund, får någon timme på kvällen om jag har tur, som nu. Jobb och sedan träning eller så jobbar man sent och är inte hemma förns vid nio. Därför har det inte blivit så mycket skrivande de senaste dagarna.

Idag har jag iallafall fått en del av mina arbetskläder, skönt att slippa tänka på vad man ska ta på sig på morgonen. Efter jobbet var det träning som gällde och testdag, blä vad jag hatar det. Men det gick ganska bra idag med tanke på att man varit sjuk i två veckor ungefär, har iallafall inte tränat så mycket de senaste veckorna. Sen har jag den här rethostan som inte ger sig.

Snart är det jul och jag får helg på söndag så det är 3 dagar kvar att jobba nu. Ska bli så himla skönt med några dagar ledighet och jul, underbart!

Kattskrälle

Katten har fått fnatt, han ligger i granen och inte på de understa grenarna heller utan han har klättrat upp en bit. Man slutar aldrig att förvånas över vad han hittar på.


image324

Måste ha

Då var det dags igen, känns som om man aldrig får sova ut. Men idag är en viktig dag, för dig gäller det att få tag på tröjan, innan den tar slut. Jag måste ha den. Sen när jag väl kommer att hitta den så lovar jag att jag inte tycker om den, skulle inte förvåna mig alls när man bara sett den på bild. Så så fort jag är klar ska jag åka till marieberg för att kolla om de har fått in den. Har de inte det får jag ta mig vidare in till stan.

Sen ska jag jobba och det känns väl sådär en dag som denna när man jobbar till kvart över 8. Kommer inte vara hemma förns vid 9. Sen är det bara att äta och slänga sig i sängen igen.

För tidig julklapp

Träningen gick väl okej, kändes inte så seriös. Men det var himla skoj, forwards mot backar. Men först hade vi en speciallversion av julklappsbyte, nästan julklapps krig och vad fick jag?... Joo massa tablettaskar och en skumkorv.

När jag kom hem hade älsklingen köpt en julklapp till sig själv, playstation 3 så nu ska jag köpa singstar, weeej! Äntligen.

En vecka kvar..

.. till julafton! Igår kände jag panik över att det var så kort tid kvar men inte idag. För igår han jag med att köpa de flesta julklapparna, nu saknas det bara en eller kanske två till. Men nu jobbar jag i stort sätt varje dag fram till jul, är endast ledig dagen innan. Så den här veckan blir det full fart, slutar jag tidigt så är det träning på kvällen, de andra två dagarna jobbar jag till stänging som den här veckan är 20.00 sen brukar man inte vara därifrån förns någonstans mellan kvart över och halv.

Som sagt igår var jag och Sändy på marieberg och handlade lite, vi var ute i god tid för jag trodde att det skulle vara hur mycket folk som helst, men det var det inte. Efter en ett tag kände vi att vi hade fått det mesta uträttat så vi åkte hem, hemma hade älsklingen gjort tacos så det var bara att sätta sig och äta. Sen slog jag in lite paket innan det var dags att åka till samlingen.

Match efter två veckor, varit sjuk en vecka och jobbat den andra, endast ett träningspass på två veckor, det kändes ska jag säga. Men ett mål skrapa jag i hop och en svullen och blåröd näsa. Jippi vilken kanon match! Tyvärr slutade den inte som vi ville, vi spelade riktigt bra i första perioden sen började det gå sämre i andra, sen var det några mål i tom kasse som gjorde allt extra svårt. Men nu får vi ladda om batterierna med massa julmat och vila, så vi kommer ut med nya krafter efter jul.

Jensen

Jag vet att jag varit lite dålig på att skriva nu de här senaste dagarna, men har varit fullt upp men jobb och jobbfester. Som ni redan vet så var jag på julbord med ena jobbet i torsdags, började jobba tidigt fredag, åkte vidare til landra jobbet och efter det var det bara massa julfix här hemma. Idag har även varit en sån där dag där allt händer i ett.

Började jobba halv 12, jobbade sedan till klockan slog fem utan en enda rast, alltså ingen lunch på hela dagen, endast en macka till frukost, men vad ska man göra när man inte är super sugen på frukost och får till och med tvinga i sig en macka. Väl hemma igen för att byta om och sedan åka tillbaka till stan för att gå ut på veckans andra jobbfest, slängde jag i mig lite nudlar, annars hade jag dött. Iallafall svimmat.

Träffade arbetskamraterna utanför Jensens Böfhus, mycket trevligt ställe och hej vad god maten var. Efter en ryggbiff och någon potatis som påminde om tjocka chips, så blev det en bananasplit men inte hela, innan jag fått i mig halva tog det stopp. Efter att alla ätit upp drog vi på oss ytterkläderna och knallade vidare till Björnstugan. Efter ett tag där slutade min kväll och jag åkte hem och satte mig här. trött som ett as.

Så God natt!

Julgran & Subway

Idag har jag jobbat nästintill hela dagen känns det som, åkte hemifrån vid åtta och var hemma straxt efter halv sju. Under den tiden har jag hunnit med att jobba först på Moléns där alla var lagom slitna efter gårdagens julbord, men en väldigt trevlig stämning har vi iallafall hela tiden. Vid två tiden åkte jag till Subway för att prova deras omtalade mackor och de var faktiskt så goda som jag hört. Väl värt ett nytt besök även om mackan kostade 64 kr.

Efter min snabba lunch väntade några timmar ute på ett Jysk med julrea. Kan säga att det var inte någon som inte köpte julgrejer. Tokbilligt var det, jag fick med mig en julgransmatta hem för endast 24 kr. Väl hemma gick jag ner till Maxi och köpte glitter och en guldstjärna till granen. Hemma i lägenheten hade älsklingen gjort mat, mums. Sen blev det till att klä granen, blev riktigt nöjd. Vi får se hur länge den får stå hel och fin med våran lilla vilde i huset.

Våran lilla vilde har idag varit utanför balkongen själv för första gången en trip som han inte lär göra om. Antingen ramlade han ner eller så hoppa han ner, väl nere på marken fick han panik och försökte ta sig upp igen på balkongen. Men plåten var inget bra klättringställe för de där klorna, så matte fick gå runt och hämta honom. Han skakade så, när jag väl fick tag i honom.

image322

Godmorgon

Fredag, dagar som jag gillar. Inte för att det är den sista arbetsdagen, för det gäller inte alltid mig. Den här veckan är inget undantag jobbar imorgon så det blir kort helg för mig, endast en ledig dag.

Julbordet igår var riktigt trevligt, men det blir nog bara jag som jobbar idag, haha. Tur att det var någon som höll sig nykter. Så idag blir det till att trycka 100 jackor, som skall iväg på måndag. Efter jobbet nummer ett åker jag till jobbet nummer två och efter det så blir det hem och förhoppningsvis klä granen som jag fick av jobbet igår och efter det blir det myskväll i soffan.

Nää nu måste jag snabba på, ska åka om 15 min.

Julbord

Nu är man hemma en snabbis för att snart dra iväg till Örebro igen. Kvällens julbord blir kalas, bara man inte vore så himla kräsen. Men det blir bra ändå hoppas jag. Så nu ska jag ta och fixa det sista innan jag dra mig iväg.

Den onda cirkeln

Älsklingen har ont i halsen igen. Vi kommer aldrig att bli friska, kommer bara att smitt om varandra hela tiden. Bäst att hålla sig borta. Någon som har ett rum till uthyres?

Då i vårt mörka hus

image321Tror inte att det är någon som missat att det är lucia idag. Tyvärr blir det inget lucia tåg för mig, vad jag vet ännu. Men hoppas på att få se ett någonstans iallafall.

Det får bli en lussebulle efter lunchen och kanske en pepperkaka också. Sen beger jag mig till jobbet där vi kommer ha en hel mysig dag med massa julstämning i butiken. Delar ut julgranar till företag som vi sammarbetat med under året, julfika hela dagen och under lunchen finns även ett litet julbord att gotta sig i.

Efter jobbet åker jag hem för att göra mig i ordning för kvällens julbord på Conventum, så jag ska vara tillbaka på jobbet kl 18.00 låter som om det kommer bli stressigt.

Nu ska jag snart börja med min lunch, blir fläsk och potatis blev så sugen på det igår när både mina arbetskamrater var iväg och åt det och att far och bror åt det på kvällen.

Sov time

Nu är det dags att krypa ner i sängen, är riktigt sliten efter den här dagen. Men imorgon är man pigg igen.

Sov gott allihop

Jullunch & Julbord

Då var man hemma igen efter lite jobb och träning, har även hunnit att få i mig lite mat och fixat med tvätten. Träningen gick bra, över förväntan men det märks att man varit sjuk, orkar typ inget. Men det är tur att man har lagkompisar som ställer upp och låter en byta när man är helt slut, TACK Marie!

Annars har dagen varit ganska händelselös. Men imorgon mina vänner då är det full fart igen. Ingen tid att vila. Börjar med att jag får sovmorgon som det ser ut just nu, men det kvittar för då måste jag ändå gå upp så jag hinner få mat i magen innan jobbet. Väl på jobbet ska vi har julstämning till tusen, med granutdelning, julbord och julfika. Mysigt! Efter jobbet drar jag mig hemåt för att göra mig i ordning inför kvällens riktiga julbord på Conventum med jobbet.

Sen vet man aldrig vart kvällen slutar, senast slutade den på Harrys av alla ställen, hallå jag var bara 19 år då inte 30+. Men nu är man två år äldre och ändå minst i gänget. Men jag har bilen med mig så det blir en mycket lugn kväll. Lite på det!

Kunde inte gjort det bättre själv

För er som inte sett det än, så skrivs det om tidarnas mål i superligan. En sak reagerar jag på, tidernas mål i superligan. Super ligan har endast funnits i ett halv år lite drygt. Men snyggt är målet iallafall.

Jobb dax

Har knappast hunnit att vakna till mer, men nu ä'r det dags att ge sig iväg till jobbet, kommer väl hem ikväll någon gång efter halv nio. Skriver nog kanske en rad då.

Trött

Godmorgon! Idag känns det jätte segt, somna inte så jätte tidigt igår. Borde börja komma in i att gå och lägga mig mycket tidigare, så man inte är så himla trött på morgonen. Så ikväll blir det tidigt i säng,ska iallafall försöka med det.

Ensam

Nu sitter jag här igen, har lite svårt för att slita mig. Men skulle bli allt för uttråkad av att inte sitta här. Imorgon blir det jobb hela dagen börjar med 4 timmar på Molens och sen en timmes lunch och efter det blir det tre timmar på Jysk. Efter det ska jag förhoppningsvis träna om allt går bra. Men det tråkiga är att jag missat massa träningar nu när jag varit sjuk och lär missa en hel del den här veckan också. 

Var nere i går på träningen och kollad, hur kul är det. Men skönt att få träffa alla igen. Imorgon hinner jag bara till bollpasset och inte hinner jag vara med på hela det heller. Torsdag har vi julbord med jobbet alltså försvinner torsdags träningen också. Det är sista matchen innan juluppehållet. Åhhhhh.

Nu får älsklingen ta att komma hem för nu vill jag inte vara ensam hemma längre.

Tisdagstema: Kök

Jag har inte världens strösta kök men jag har ändå ett. Gillar inte den blå tapeten som var när vi flyttade in, men det är inget vi har beslutat oss för att ändra på just nu. Lite små stökigt har vi det även i köket just nu, men det har varit värre kan jag lova. Findus den linslusen smög sig in på ett hörnet också.

image320

En lugn stund

God förmiddag! Sitter nu en sista liten stund vid datorn innan det är dags att ge sig iväg till jobbet. Har hunnit med en hel del redan idag känns det som, både diskat, plockat undan lite i lägenheten och ätit mat. 

Jobb igen efter en veckas förkylning med feber. Än har det inte gett sig helt, snorig fortfarande, jag som bara brukar vara det i ungefär 3 dagar men nu har det gått mer än en vecka. 

Findus är på benen igen och inte blev han myckte lugnare av att bli kastrerad, far runt här som om han hade eld i baken. Städar man iordning så är han snart där och ställer till. Men jag tycker om honom ändå.

Nu är det dags att byta om och göra sig klar för att åka. Skriver nog mer ikväll.

Gårdagen

Igår var det mycket skoj som hände, det hela började runt halv 3 tiden då jag åkte för att hämta Sandy som skulle med mig på kalas hem till kusinen. Mycket trevlig tillställning. Blev ett himla diskuterande om vart hudik låg och vilka som kom därifrån, stackars Sandy.
Efter en stund på kalaset tog vi på oss varma kläder och gick upp mot stan där vi skulle avnjuta kvällen på stortorget med O helga natt som underhållning, ca 26000 i publiken med julstämning. Tobbe kom och gjorde oss sällskap. Men redan efter ca 1 timme började vi tröttna och började känna av kylan, så vi bestämde oss för att be ge oss hem till Sandy för att ha en bakkväll.

Först en sväng till Maxi för att införskaffa de nödvändigaste grejerna så som saffran och pepperkaksdeg. Väl hemma hos Sandy så insåg vi att vi hade inget att göra degen i. Men det löste vi med en stor chips skål + en visp, och det var ingen elvips kan jag säga direkt. Efter mycket kämpande med degen så var den äntligen klar för jäsning. Under tiden gjorde vi pepparkakor.

image319

Bullarna blev jätte stora och pepparkakorna brända. Inte illa för att vara första gången, eller vad säger du Sandy?


image316


image317

image318

Hemma igen

Då var vi hemma igen, efter ett besök hos veterinären. Stackars Findus! Tycker så synd om honom, men nu ligger han iallafall i sin bur och sover. Får se hur vinglig han är när han vaknar till. Min lille skrutt!

Du stinker

He got balls

image314

Nu är snart det roliga slut för lillkissen som växt upp och blivit lite mer än ett halv år. Idag skall vi besöka veterinären. Kastrering är det som gäller, tråkigt men sant. Bäst att göra det nu innan det är för sent. Innan han börjar kissa överallt och skrika hela nätterna. Sånt vill vi inte vara med om.

Kalas & O helga natt

Om en timme bär det av på kalas till kusinen som fyller 21 år idag. Stort grattis! Efter det drar jag och Sandy upp på stan för att gå på O helga natt, en stor del av julstämningen, med ett publiksnitt på 21000. Det säger väl allt. Kommer bli super mysigt!

Andra advent

image313

God natt

Då säger jag god natt för idag. Imorgon blir det först kalas hos kusinen och sedan blir det O helga natt med underbaraste Sandy. Du är bäst! Sen får vi väl se vart natten tar vägen.

Nytt blogg utseende

Sitter hemma hos Sändy, har kollat på film och ätit tacos. Vi kolla på film, eller nja jag satt mest vid datorn och hjälpte Sändy med hennes blogg. Blev riktigt bra tycker jag. Kolla själv!

Drar nu

Nu gott folk ska jag dra mig iväg till Sändy en stund. Rapport senare om det. ;)

image312

Myror i brallan

Nu har jag ätit lite mat efter att ha kollat på innebandy, Kumla vann med 3-2. Något annat än att sitta och leka med datorn har jag inte gjort sen jag kom hem. Borde skaffa mig något att göra. Men snart åker älsklingen iväg och kollar på fotboll så då är man ensam hemma igen. SKÖNT! Då kan jag göra vad jag vill. Vilket jag inte riktigt vet vad det blir.

Några förslag?

Tid över

image311Fick lite tid över till att sitta vid datorn, här kommer en liten illustration jag knåpat ihop på morgonen. Så här går jag klädd idag.

Snart är mackorna klara i ugnen, är glad att jag köpte baguetter igår, för något annat fräscht bröd fanns inte hemma. Så snart blir det till att äta några mackor och en frukt och sedan dra iväg på innebandyn.

För övrigt idag så har jag inget planerat. Blir väl att sitta hemma, leka lite med datorn och mysa med älsklingen, innan han drar hem till sina föräldrar och kollar på sån där tråkig fotboll.















Godmorgon världen

Nu är man vaken igen, somna inte allt för tidigt igår. Så lite sliten är man. Men nu ska jag göra mig iordning och äta frukost för att sedan dra mig till Skogstorp och kolla innebandy. Kumla - Rönnby!

Allvarligt

image310Nu är det dags att gå och lägga sig. Älsklingen har somnat för länge sen, fast i soffan. Så det blir till att väcka honom, eller så låter jag honom ligga där så får jag hela sängen för mig själv. Man får inte vara dum.

Imorgon ska jag kolla på damjuniorerna, förstärkt med några av våra spelare. Riktigt skoj, har inte sett innebandy sen i söndags, alltså snart en vecka sen. Det enda i innebandyväg jag har sett är mina egna klubbor som ligger överallt i garderoben. Det blir nog till att städa den under julstädningen.

När vi ändå är inne på innebandy så kan jag glatt meddela att det blev en poäng med hem från Västerås, plus att Alex gjorde sina första byten på mycket lång tid. HEJA!

Nä sov gott nu allihop, så hörs vi imorgon.














Picasso

Japp Marie vann! Stort GRATTIS! Men Amanda behöver inte vara ledsen för det, det har alltid tidigare varit så att det går bättre för den osm kommer 2:a, så Grattis Amanda.

Vann rätt blondin?

Nerv vrak

Siiter och uppdaterar som en tok på innebandy.se Just nu gör Tottaa mål 18.42 in i 3:dje perioden. Det står 3-3 snacka om spännande.

Paus

Tog en liten paus i mitt tv tittande och lekte lite i Illustrator, tycker att jag lyckades ganska bra för att vara första gången, självklart är den inte jag som ritat gubben i grunden, men tyckte ändå att det vart hyfsat bra, så nu ska jag leta upp några gamla "målningar" och fixa in dem i datorn.

image309

Ensam hemma

image308Japp snart åker älsklingen för att kolla på sitt lag när de spelar och hemma sitter jag helt själv. Någon som vill göra sällskap. Varning för smittrisk.

Vad passar inte bättre än att kolla på Ensam hemma? En himla bra film som man älskade som liten, grabben var så smart och modig. Det tyckte iallafall jag.



Vad tittar ni på ikväll?

Maaaaat

Nu har jag gjort det mest ansträngande jag gjort på hela veckan, var nere och handlade lite till kvällsmaten, blev Tacogratäng. Nu har de börjat med självutcheckning på Maxi, fungerar jätte smidigt.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på lite tv, får hoppas att det är något bra nu, så jag har något att göra fram till finalen.

Önskelista 2007

image306
ÖNSKELISTA 2007

  • Ipod Nano 8gb 3:e generationen (Helst röd, annars svart.)
  • Filékniv för att underlätta i köket
  • Nattkräm
  • Ansiktsrengöring
  • Pengar till London
  • En ny klubba, Unihoc Curve 100 cm, bara för att Stefan lurat i mig att jag behöver en längre klubba.
  • En resa skulle inte skada
  • En systemkamera varför inte?

Kommer inte på mer just nu men uppdaterar så fort jag kommer på något. LOVAR!
image307






Idol final

Ikväll är det idol final, weeej. Har för första gången på länge sett ganska mycket utav den här säsongens idol, har bara intresserat mig för den bästa och roligaste delen förut. Alltså första uttagningarna. Så många som gör bort sig totalt, men de bjuder iallafall på sig själv och man får faktiskt ett riktigt gott skratt.

image305

Heja Amanda!

Vem hejar du på?

Julstämning

image304

Sunkrekord

YES! Jag har slagit Jennie och Paulinas "rekord". Säger bara Söndag till Fredag. Men nu är det snart dags att avsluta det här. Kan säga att jag inte hade klarat av det om jag inte varit sjuk. Ser förjävligt ut.

Släpp taget

Då var det fredag igen, och jag känner mig precis som igår, verkar som om det inte riktigt vill ge sig. Så det blir en lugn hemma dag idag med. Med mycket knapprande framför datorn, ska försöka komma in lite i Illustrator. Mest för att stimulera min kreativa sida, haha. Kvällen bjuder förhoppningsvis på myskväll i soffan med god mat och idol finalen.

Lön lös

Jaha då har man suttit hemma i en träningsveckas tid, hur kul känns det här har missat 6 ½ timmes träning minst. Har säkert gått upp 20 kg på de här 4 dagarna, skämtosido. Men det känns för jävligt att bara sitta hemma medans alla andra är nere och tränar och har det skoj, träffar alla underbara brudar. Vågar inte ens räkna på hur mycket pengar den här veckan har kostat mig, i pengar som går förlorade på lönen.

Imorgon bär det av till Västerås för match, men vad gör jag? Jo jag sitter hemma och kollar på tv, iofs så får jag ju se idol finalen som inte de andra får, men jag skulle mycket helldre vara med på bussen och kolla på matchen. Men vågar inte, ingen får bli smittad!

J*vla bananskal

image303

Inget bättre för mig

Sitter i Photoshop och leker lite, har knåpat ihop en tomte. Måste öva lite mer på det här, kan ju bara bli bättre.

Tomte

Julblogg

Nu har jag fått lite mer julkänsla här på bloggen, troligtvis kommer det att komma upp en helt annan banner så fort jag får ork till det, eller om älsklingen har lust att hjälpa till. Men det här får räcka så länge.

Vad tycker ni?

På samma väg

Dags att gå upp igen, efter att inte kunnat somna om. Nä förkylningen vill inte bli bättre. Känns som om jag står och trampar på ett och samma ställe, det brukar ju i början bli sämre men sen når man den där dagen då allt bara blir bättre för varje dag. Men den dagen känns långt bort just nu. Iallafall är den dagen inte idag.

Så idag blir det en hel del sittandes framför datorn som jag inte har gjort allt för mycket de senaste dagarna, bara av det att dömma så är jag sjuk. Har mest suttit i soffan och där kommer jag tillbringa en hel del av min tid idag med, var så säker.

Fruktsallad

image298

Nu har jag ätit lite fruktsallad och har även fått hem massa frukt. Bli frisk är ett måste nu!
Orka sitta hemma hela dagarna, usch och fy. Har massa julklappar som skall införskaffas.

Tidsfördriv

Har kollat på lite film, bland annat den här "På andra sidan häcken" Men allt går så långsamt när man inte kan göra något. Behöver mer att göra som inte är alltför jobbigt. Något som går bra att göra när man är sjuk.
image297
Har du något förslag på bra tidsfördriv?

En storm på väg i natt

image296

Fruktstund

Morgon igen, inget förändrat sen igår, möjligtvis att jag har mindre huvudvärk, men den hinner nog ikapp den också. Förövrigt har jag inte mycket att skriva, har nyss diskat och det tog slut på alla krafter så nu blir det titta på film och äta frukt.

Ett tröstande mejl

Dagen blev genast mycket bättre när jag fick ett underbart meddelande från H&M. Ja ni vet ju vad det gäller om ni tänker efter. Överlycklig! Nu ska jag bara bli frisk. Sen är allt perfekt.

Hette en helt vanlig ren..

Okej nu är det här inte skoj längre. Eller det har aldrig varit skoj men nu är jag skit trött på det här. Självklart var jag inte och jobbade idag, vaknade i natt med feber. Har knappt sovit något i natt vilket resluterade i att jag gick upp kl 07.00. Väldigt tidigt för att vara mig. Så då tog jag ett bad med Findus, ja han badade faktiskt efter att ha hasat ner från kanten så satt han i vattnet med halva kroppen, ingen panik men han tyckte inte om det. För er som inte sett en katt som är dyngsur så är det en ganska roliga syn, de ser ut som spinkiga hyenor eller något liknande.

Nu har jag även blivit allt mer snorig och jag är som en droppkran och väldigt lik renen Rudolf. Passande såhär straxt efter första advent, julen är pågång gott folk. Nä nu måste jag få i mig någon mat så jag blir frisk snart.

Tisdagstema: Horisont

image295

Dödsrelikerna

Efter att ha legat i soffan istortsätt hela dagen och kollat tv och läst Harry Potter, är man helt trött på detta. Varför ska man behöva vara sjuk. Imorgon ska jag orka med att jobba också, hur ska det gå. Men bör nog snart krypa ner i sängen för att få sova så länge som möjligt under natten. Men innan dess måste jag komma lite längre i Potter, det är ju så spännande.

Ännu mera åhhh

Idag är allting mycket värre än igår, förlusten sitter kvar och jag har fått jätte ont i halsen. Funderar på att ta mig ett bad eller iallafall en dusch och försöka piggna till lite. Ikväll blir det till att ta det lugnt, men vem orkar ta det lugnt nu, måste träna.

image293

Åhhhhh

Just nu känns allt skit, 1 poäng är väl bättre än 0 men inte tillräckligt mycket bättre. Det var tre poäng vi skulle ha, nu gäller det verkligen att tagga om till andra halvan av serien. Men nu blir det soffan, Harry och van veeteren. Dagen blir inte mycket bättre än såhär.

Första advent

image292Då var det första advent, hade mys frukost här hemma med älsklingen.

Snart ska jag åka iväg till jobbet och äta lunch innan man börjar jobba, allt för att ha så mycket kraft kvar som möjligt efter jobbet så man orkar spela.

Match mot 0302 Innebandy i Kumlahallen 16.00, för er som vill se. Efter det blir det fika med Farmor och Farfar. Annars händer inte mycket idag.

Hiss eller Diss?

image291

Röda lack leggings vad tycker du?

Stor favoriten

Den här dagen är nog en av de bästa det här året, vad är det nu som har hänt tänker ni. Men så speciellt är det nog inte, men för mig som gett upp hoppet om en tröja jag verkligen ville ha är detta en stor glädje källa. Nu verkar det som om tröjan går att få tag i inom en snar framtid, bara jag hinner få den innan jul, då skulle ju allt vara ännu bättre.

image290

Tatuering

Lovade även att visa älsklingens nya tatuering, är fortfarande lite röd runt om kring men det ser mycket bättre ut idag. Så här får ni bilden.

image289

Nu har vi jul..

Nu har jag fått upp lite julgardiner och fått upp en stjärna i fönstret, nu har jag riktigt julkänsla här hemma. Blev inte de gardinerna jag vill ha och jag ska köpa andra gardiner att ha bakom, de gamla fick sitta kvar ett tag till så imorgon blir det till att köpa ett par röda eller svarta att ha bakom. Imorgon är det första advent och då ska vi tända ljus och äta en mysig frukost.

Sen bär det av till jobbet för att jobba en liten stund och försöka att tagga till matchen. Imorgon gäller det verkligen att ta poäng om vi ska komma över stecket som vi åkte under idag. Efter att Fröjered vann mot KFUM. Kom igen nu tjejer nu kör vi, spelar vårat spel. Då kan inte många stoppa oss.

image288

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0