Gårdagen

Igår var det mycket skoj som hände, det hela började runt halv 3 tiden då jag åkte för att hämta Sandy som skulle med mig på kalas hem till kusinen. Mycket trevlig tillställning. Blev ett himla diskuterande om vart hudik låg och vilka som kom därifrån, stackars Sandy.
Efter en stund på kalaset tog vi på oss varma kläder och gick upp mot stan där vi skulle avnjuta kvällen på stortorget med O helga natt som underhållning, ca 26000 i publiken med julstämning. Tobbe kom och gjorde oss sällskap. Men redan efter ca 1 timme började vi tröttna och började känna av kylan, så vi bestämde oss för att be ge oss hem till Sandy för att ha en bakkväll.

Först en sväng till Maxi för att införskaffa de nödvändigaste grejerna så som saffran och pepperkaksdeg. Väl hemma hos Sandy så insåg vi att vi hade inget att göra degen i. Men det löste vi med en stor chips skål + en visp, och det var ingen elvips kan jag säga direkt. Efter mycket kämpande med degen så var den äntligen klar för jäsning. Under tiden gjorde vi pepparkakor.

image319

Bullarna blev jätte stora och pepparkakorna brända. Inte illa för att vara första gången, eller vad säger du Sandy?


image316


image317

image318


Kommentarer
Sandy

Vi hade de himlamysigt iaf:):):) Älskar dej

2007-12-11 @ 08:42:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0