Gårdagen

Igår var vi på skogstorpskolan och hade 2 lektioner i innebandy, efter det så åkte jag till maxi och handlade lite att äta och lite "fika" till kvällens bussresa. Sen plockade jag upp Krillan och åkte hem och gjorde mat. Fanns inte så mycket tid för så mycket mer. Dags att åka till samlingen.

Nu är första säsongen i innebandyns finrum avslutad. Igår begav vi oss till Karlstad för seriens sista match, humöret var på topp. Men väl på planen fungerade det inte riktigt som vi ville. Tråkigt att domarna ska förstöra en match, nu skyller jag inte på dem att vi förlora, för så är inte fallet.

Det här året har varit riktigt lärorikt. Vi har ett ungt lag där medelålderna ligger runt 18 år. Ett sätt att förklara hur unga vi är på kan väl vara att säga att en av våra yngre spelare tappa sin första mjölktand igår, eller okej, det var inte den första men visst var det en mjölktand. Vi har endast en som spelat i elitserien förut och det var några år sen. Vi har fått väldigt mycket beröm utifrån och flera har sagt att de skulle vilja se oss i elitserien även nästa år. Vilket vi självklart också hoppas på.


"Cause seasons change but we are still the same"


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0