All i want for christmas..

..is YOU!

Hörde denna sköna låt igår när den hade Sverige premiär på RIX FM, med Måns och Agnes. Så himla skön, älskar den här låten och vill så gärna ha den!

Hallelujah

image287Nu kan det inte bli annat än att Amanda vinner, efter ett underbart första framträdande ikväll, så borde alla röster falla på henne.

I början tyckte jag inte alls om Amanda men nu är hon bäst!

"I know this room, I?ve walked this floor"







Bild från Tv4

Helg

Då var helgen äntligen här, med helg menas för min del endast en dags ledighet. Jobbar nänmligen söndag, blää usch och fy. Varför, jo för att vi har match klockan 16.00 och jag slutar att jobba 15.30. Efter några försök att byta bort den så insåg jag att det var omöjligt men fick be om att gå tidigare istället och det var inga problem, nice! Så nu blir det stress till matchen istället för att hinna vara med.

Har jobbat idag och haft inventering, jippi vad skoj, för jag slapp vara med. Fick fortsätta med de 370 jackorna istället. Deadline nästa vecka ryktas det om, hur ska vi hinna med. Det finns ju bara tre tryckplattor. Men det ska nog gå bra tror jag. Bara det inte är så mycket annat som skall tryckas. Ska även få arbetskläder och det låter ju lovande, för inte tar man ut massa arbetskläder till någon som har kontrakt till årsskiftet.

Nu sitter jag och väntar på att potatisgratängen ska bli klar så jag och älskling kan ha lite fredags mys framför tvn, med idol. Påtal om älsklingen så har han varit iväg och tatuerat sig idag, buse! Jag visste ingenting precis som förra gången. Bild kommer nog upp senare men just nu ser det inte så fräscht ut.

Övertid

Gårdagen på jobbet gick kanon, hade fullt upp hela tiden, 90 tröjor som skulle tryckas + att det skulle vara dubbeltryck på hälften. Sen hann jag bara börja med att trycka alla dessa jackor som skall iväg snart, tror det är över 300 jackor. Najs! Så nu har jag jobba så det räcker. Efter jobbet åkte jag hem och åt lite mat och sen iväg till hallen för att träna, fys och bollpass. Funkade riktigt bra på 2 målet där jag lirade ihop med Anna och Alex. Nu är det bara att hoppas på att allt löser sig till på söndag.

Nu är det snart dags att åka till jobbet igen. Medans älsklingen är ledig och är iväg och köper julklappar. Vilken fuskis. Efter jobbet bär det av någonstans för att få i mig lite mat för att seda jobba några timmar på Jysk, för att sedan stressa som en tok för att hinna med och träna. Men vad gör man inte.

Så nu är det bäst att jag fixar i ordning det sista här hemma innan jag far iväg.

Miss blue

Då var det snart dags igen för att dra sig till jobbet. Så ringde de från Jysk och ville att jag skulle komma dit och jobba imorgon efter att jag slutat på Moléns, vet dock inte hur länge jag jobbar, så kommer antagligen att missa en del av inneabndyn, förhoppningsvis inte mer än att jag kan vara med på bollpasset. Så imorgon blir det till att åka från det ena stället till det andra.

Ikväll blir det hem efter jobbet, slänga i mig mat, byta om och åka ner till träningen, sen hem slänga sig framför tvn och kolla på Grey´s, något man inte får missa.


Sweet miss Blue
How do you do?

Tisdagstema: Pynt

image286

Dagsavslutning

Då var det dags igen att krypa ner i en varm och skön säng och få sin skönhetssömn, men det konstiga är att jag ändå är svin trött när jag går upp redan kl 09.00. Jag menar det är ju inte ens tidigt. Men trött lik förbannat är jag.

Imorgon blir det jobb och sen hem slänga i sig mat och sen fys och efter det bollpass, sen blir det säsongsavslutning av Grey´s. Vilket innebär att jag kommer att över gå till fuskarna efter morgon dagen. Jag som trodde att jag aldrig skulle bli en av dem.

Sov gott med er allihop.

Rena rama snuskprogrammet?

Gröna linjen mellan Gamla stan och Centralen

En kille och en tjej, båda ~22, sitter och pratar på tunnelbanan. De verkar ha träffats på vägen hem från krogen.
Killen: Ok, men var pluggar du då? Danderyds gymnasium?
Tjejen: Nej, Handels? Högskolan du vet.
Killen: Aha, civilekonom då?
Tjejen: Ja precis.
Killen: Jag har fan funderat på att börja plugga till det men sen har jag kollat jävligt mycket på Grey's Anatomy den senaste tiden så nu känner jag att jag lika gärna kan bli läkare istället. De verkar ju få ligga ganska mycket de också.

Läst på Tjuvlyssnat

Min alldeles egna..

...myskväll. Sådana måste man ju tillägna sig själv någon gång ibland och mina brukar bli på tisdagar. Ganska logiskt igentligen för då tränar älsklingen och jag har hela den "stora" lägenheten för mig själv. Har nyss ätit tacos och funderar nu starkt på att ta mig en liten mysdusch för att sedan lägga mig i soffan och kolla på tv och fortsätta i Harry.

Så nu blir det släckta lampor och tända ljus, lite mysmusik i bakrunden och täcke och kudde i soffan. Men först blir det en dusch.

image285

Fiskpinne, Haj!

Ännu en dag närmare jul, potatisen står på spisen. Ska åka och jobba om en timme, så måste hinna med att äta innan dess. Fiskpinnar och potatismos blir det. Mums! Sen efter jobbet blir det till att titta på tv, kanske ta en promenad också om någon vill hänga på.

Nä nu ska det ätas! Tjing!

Julshopping

Var på stan idag med Sändy, riktigt mysigt. Men hade vela haft mer tid på mig, blev lite stressigt och parkeringen var dyr. Det hade jag inte räknat med. Men mysigt var det som sagt med snö som föll samtidigt som man gick runt och kolla efter både julklappar och kläder till sig själv.

image284

Blev två toppar eller koftor eller vad man ska kalla det, sköna var de iallafall. Ett par röda leggings och ett guldfärgat fat att ljus på fram till julen. Sen blev det en julklapp till brorsan också men den fick självklart inte vara med på bilden.

Hemma igen

Hemma igen efter shoppingen, blev en del grejer. Bla en julklapp till brorsan. Bild kommer väl upp senare om jag orkar. Nu blir det matlagning och sen träning.

Vi ser det snöa

Ute är det snöstorm, underbart! Kan det bli mysigare att gå på stan i snö och slask.

image283

Äkta vinterstämning

Morgon igen

image282

Då var det dags att vakna till igen då, ska snart åka in till stan och shoppa lite. Kolla julklappar och massa grejer till mig själv. Hoppas på att få sällskap av bästaste Sändy framåt eftermiddagen. Har hunnit med en del redan idag, städat lite, plockat undan alla tvätt, diskat, satt upp ljusslingan på balkongen, handlat och ätit lite mat.

Vad mycket man kan hinna med om man bara vill. Men nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan. Så jag får ännu mer gjort idag. Måste ha julgardiner och nya dukar.

Vill ha!

Hittade denna super fina tunika, åh vill ha. Men den verkar vara slut såld innan man ens kan få tag på den. Hur det nu går ihop. Bläääää!
image281

H&M

image280Sitter just och kollar lite kläder på HMs hemsida, har hittat en hel del grejer jag skulle vilja ha. Men och ett stor men, jag hatar att handla på nätet mest för att det är svårt att veta hur storlekarna är och att det ibland kan vara svårt att se hur färgen verkligen ser ut. Det är inte så kul att skicka tillbaka allt när man äntligen fått det för att det inte alls såg ut som man trodde eller om det inte passar. Så först blir det en sväng in till HM och kolla om de har kläderna i butiken. Hoppas som bara den!

Sleep well.....

image279

Underhållaren

Nää nu får han ge sig, ska inte han sova nu. Han är ju faktiskt bara "fan nio år".

image278

Tidaholm

Då var man hemma igen efter ännu en match, ännu en match som inte gått dit vi vill. Efter ett par hel usla minuter så får vi slå i underläge hela matchen och har press på dem i nästan två hela perioder, men målen vill fortfarande inte komma. Något vi alla måste träna på att verkligen försöka sätta dem i nätet även på träningarna.

Spelade med mitt skavsår så nu kan jag knappt gå, skönt att slippe jobba både imorgon och på måndag. Men jag lyckades göra mål, efter 17 sekunder. Mitt andra mål som jag gjort 17 sekunder in i matchen. Kommer nog aldrig mer hända, men man ska aldrig säga aldrig.

påvägen hem från matchen hade vi underhållning i bussen på högnivå, något vi skulle kunna kalla Kumla live! Lille Filip ställde upp för att uppmunta oss andra i bussen med alla dessa gåtor och historier. Bjuder på de två bästa.

Vem är det som skjuter, skjuter och skjuter men aldrig träffar mål?
-Anna Nymaaa

vad är det för skillnad på en mygga och en blondin?
Myggan slutar suga när man slår den


En sån där jävla lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
En på varje, en för bilen och en för lägenheten

Vilken svordom använder du mest?
Jävla

Äger du en iPod?

Nej, men önskar mig en i julklapp ;)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Beror på när jag ska upp

Hur många resväskor äger du?
Ingen

Var köper du dina matvaror ifrån?
Maxi, svårt val!

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Både ta och vara med.

Vilken var den senaste filmen du såg?
I now pronounce you Chuck and Larry

Har någon av dina vänner barn?
Nej

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

Storvinst = En resa, Mindre vinst= Ner i sparbössan eller shopping

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, Niklas gör det jämt

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

Något hembränt

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?

Nej

Använder du huvtröjor?

Händer

Kan du vissla?
Jajjemen

Har du någonsin deltagit i en demonstration?

Nej

Vem var den senaste som ringde dig?
Älsklingen

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Varför skulle de göra det ;)

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart

Hur många syskon har du?

Min kära broder

Vilken film kan du alla replikerna till?

Ingen, men många ur Ice age.

Äger du några band-t-shirts?

Nej

När flög du senast?
Två månader sen på söndag faktiskt.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
Två

Läser du för skojs skull?
Ja.

Pratar du några andra språk?

Nej, jag kan Svenska räcker inte det.

Diskar du din egen disk?
Klart jag gör, till och med älsklingens.

Har du gråtit offentligt?
Nej, sånt larv håller jag inte på med

Har du en stationär dator eller en laptop?

Båda.

Försöker du alltid lära dig nya saker?

Inte jämt men ofta.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Inga tatueringar, fy! Har piercing i naveln som jag funderar på att ta bort.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Alltid!

Kan du kasta macka?
Om en studs räknas?

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Nej

Har du en blogg?
Tror det! Ja för ***!

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?

Idrott

Gillar du din boendesituation?
Ja, men skulle inte skada med större.

Vilken är din favoritfrukt?

Päron

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Nej, orka

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
22 hela år, skrämmande

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Nja, gör så gott jag kan.

Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?

Gissa.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jag vet inte.

Gillar du senap?
Usch nej, fobi

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej

Sover du på sida, mage eller rygg?

Alla

Har du någonsin köpt något från eBay?

Nej

Tycker du om att krama folk?

Ja

Skulle du säga att du är trendig?

Nja, Kör på det jag tycker om

Äger du en digitalkamera?

Skulle inte klara mig utan den

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Aldrig sett och vill aldrig se

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Vet inte om någon lyckats med det faktiskt

Vad är du allergisk mot?
Inget vad jag vet

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Älskar kött, ge mig mer!

Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?

Måste man bestämma det nu?

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

väste ilsket, men Dödsätarna hörde det inte, för de var så jublande glada.

Vad har du på dig?
Är det nu man ska lägga in dagens outfit bilden? Älskade mysbyxor, grön topp från Gina och en grå cardigan från JC

Vad var den senaste musik du lyssnade på?
Innan mörkret faller - Lars Winnerbäck

Dunder bra

Match imorgon mot Fröjered, åker tidigt enligt mig (09.00). Startar matchen tillsammans i denna super femma ;)

image272

Fredag hela veckan

Fredag hela dagen, gud så skönt. Har jobbat i stort sätt hela veckan, dock inte hela dagarna men det känns som det efter som man bara går upp, äter mat, gör sig iordning och sedan jobbar. När jag väl kommer hem blir det mat ännu en gång och sedan träna. Heltidsarbete, haha.

Har inte blivit så mycket shopping de senaste dagarna, så shoppingsuget börjar komma igång. Hade tänkt mig en trip på söndag innan älsklingens match, men självklart gick mina planer i bitar igår kväll. Älsklingens kusin fyller år och det är väl klart att jag måste följa med.

Imorgon är det match, borta mot Fröjered. Träningarna i veckan har känts riktigt bra förutom lite små skavanker som benhinnorna och skavsåret. TAGG TAGG!

Babyboom

Känns som om man har ett litet barn här hemma. Vaknade av att något går i golvet, självklart var det typ 3:dje eller 4:de grejen som han nu har haft sönder. Han leker men sladdar och har sönder blommor. Man får inte sova länge på dagarna för då är det någon som är envis och kommer och väcker en. Han går runt och piper och försöker prata med oss, även fast att vi inte förstår. Han försöker snutta på öronsnibbarna. Han bits och rivs och busar i ett. Sen sover han och då blir allt så lugnt.


image271

Men söt är du ändå!

Stjärnskott

Jag vet att ALLA redan sett alla de här filmerna hundra gånger om, men hur bra är han inte?










EM kval

Då var man hemma igen efter både jobba och träning, känns hyfsat bra även fast att benhinnorna inte ger sig. Men det kommer hoppas jag. Slut efter ännu en hård träning, men det känns så himla bra efter så det är inte sant. Har fått en blåsa också av inläggen, inte så kul.

Just nu leder Sverige, weeej. EM här kommer vi. Är snart inne i slutminuterna och Lindas fästman har gjort mål. Kan det bli bättre, nu saknas det bara att kunden Zlatan får sätta en pärla också.

Nej vet ni vad, nu ska jag kolla klart på fotbollen, sen ska jag bädda ner mig och börja läsa Harry Potter.

Potter

Idag släpps den sista boken av Harry Potter, har man läst alla andra så måste man väl läsa den här också. Så ska snart ta och gå ner och köpa den, så har man något att läsa ikväll. Håller just nu på och försöker läsa "Män som hatar kvinnor" men det går inte så bra, kommer inte in i boken. Så den får jag lägga åt sidan ett tag, för att sedan försöka igen. Mor sa att den var seg i början men sen kan man inte släppa den, stämmer det?

Sjukan

Satt i min lugna ro och kollade på tv och märkte inget av vad som hände vid datan, där min bror satt och försökte få kontakt med mig. När jag väl kom till datan var han utloggad, och lämnat meddelande om att min far var på sjukhuset men inte så värst mycket mer. Kan man snacka om att man blev orolig, fick en klump i magen direkt.

Övervägde att ringa till mor, klockan var ändå halv 11 och de brukar lägga sig 10 när de ska upp och jobba. Men insåg sedan att det skulle bli försvårt att sova om jag inte fick reda på mer. Men allt verkar hyfsat lugnt hoppas jag, vi får se vad proverna säger.

Men en sak som är lite mer humor, även fast att det inte är det. Var att en liten stund efter att pappa kommit in på sjukan så kliver morbror in, och har spelat innebandy och troligen dragit av något muskelfäste i axeln, eller något liknande, får nog mer information om det senare också.

By the way nu ska jag sova!

Första dagen

Då har man jobbat första dagen och allt gick bra, var inte allt för mycket att göra idag men det blir mycket mer imorgon. Fick iväg några ordrar som var klara iallafall. Sen så här på första dagen så inkom det en order från självaste Svenska innebandyförbundet. Helt enkelt ett jobb som passar mig, haha.

Nu blir det inte mycket mer än att sitta i soffan och kolla på alla dessa serier som man börjat att följa. Men imorgon blir det till att spela in Grey´s, för tvn var tydligen redan bokad av älsklingen. Ja okej jag ska också kolla på Sverige, men att missa Grey´s känns tungt. Men det löser sig nog.

image269

Snart så

Nu är det snart dags att åka till jobbet, känns lite nervöst men det kommer nog att gå bra. Ska försöka att få i mig någon mat innan jag åker iväg, även försöka få ordning på den här morgon frillan.

Gårdagens träning hade temat, spyvarning. Efter träningen var man helt slut, men det är roligare med högt tempo. Annars har jag inte mycket mer att skriva om, blir väl kanske några rader till ikväll efter jobbet.

Tripvilja

Då sitter man här igen då, finns inte mycket mer att göra nu. Har städat hela dagen, så mycket mer än så har det inte hunnit att bli. Sitter och funderar ut lite julklappar, men även det går ju åt skogen, vad ska man köpa? Träning ikväll, blir en cykeltur med Mary dit. Inläggen fungerade bra igår, vilket kanske var det enda som funkade bra. Nej är hyfsat nöjd iallafall, visst kunde mycket bli bättre och det ska det bli också.

Imorgon börjar det nya jobbet, börjar bli lite smått nervös, men det är ingte att vara nervös för ska ju bara trycka loggor på kläder till olika företag, kan väl inte vara så himla farligt. Har ju faktiskt jobbat där förut. Inte för att jag vet att det bara är det som jag skall göra, men antar att jag börjar där iallafall.

Är riktigt sugen på att åka bort någonstans nu. Hoppas verkligen på att det blir något trip till London, men har iallafall Göteborg att se fram emot i början av januari.

Bääändy

Varit iväg och jobbat lite idag och skrapat ihop några slantar, sen blev det hem och kolla på High School musical och sedan iväg med Sändy och kolla på Älsklingen när han spelade. Annars har dagen inte bjudit på mycket. Snart dags för lite fotboll och förhoppningsvis lite mat också.

Sen blir det allt till att sova så man orkar upp imorgon, jag menar ska ju ut och ta en promenad med Sändy redan halv 11, haha. Sen är det hem och äta mat och sedan dra iväg på matchen. TAGG!

Tror för övrigt att jag har någon form av blindtarmsinflamation pågång, eller så är det något annat kanske till och med tagit något fel steg på träningen och töjt ut något. Får nog hoppas på det senare. Är nog bara lite hypokondriker.

Mer jobb

Idag har jag som sagt varit på rehab och bara för att klargöra så hade det med mina ljuvliga benhinnor att göra, hoppas på en stor förbättring nu. Har fått inlägg till skorna som känns väldigt bra. Får se hur de känns på matchen på söndag.

Har även fått mer jobb nu, men inte på samma ställe, vilket kan vara skönt med lite omväxling, så får vi se hur det här går. Börjar redan på tisdag, så nu ska det dras in stålar.

Rehab

Veckan som varit har det inte hänt allt för mycket om man säger så, tränar på som vanligt även om det känts piss, ska iväg idag till rehab och kolla mina benhinnor, hoppas på att få ett par inlägg i skorna som förhoppningsvis kan hjälpa. Har fått jobbat lite igår också, kändes bra, lite mer pengar att kunna spendera.

Ska snart dra mig iväg till rehab och efter det ska jag på "arbetsintervjuv" så får vi se hur det går. Sen blir det kanske en sväng till Marieberg i min ensamhet för jag antar att jag inte får med mig älsklingen idag. Får se vad tiden räcker till, kanske måste åka hem direkt och göra mat inför kvällens tv tittande istället.

På söndag är det match hemma mot Bergs, hmm har aldrig sett dem spela förut men de leder serien som nykomlingar, så bra är de nog allt. De gör helt enkelt en Kumla. Börjar från start i tredje femman tillsammans med Sändy och Jennie på backen och Emma E och Marie frammåt, får se hur det går, har inte tränat ihop med dessa tjejer i veckan. Men eftersom veckan har gått piss enligt mig själv så kanske det bästa har sparats till sist, får hoppas det. För nu är jag taggad.


Svett i pannan ska vi få
Vi kan kriga när det gäller
Backar aldrig när det smäller

Aldrig mer

Gårdagens trip mot Vingåker som inte blev helt lyckad i shopping väg. Men köpte ändå 6 st glas. Så det får bli tröst shopping någon annan dag, eller så ska jag försöka att spara dem till slutet av januari. Hur jag nu skulle kunna klara det.

Efter att vi kom hem var det näst intill bara att packa ihop väskan och dra vidare på träning. Idag var fysen extremt rolig, vi hade "brottartävling". Jag vs. Atterfors och Lund, gissa hur det sluta, menar, vad är oddsen. Bäst var vi iallafall.

Brottningen tog nog ut sin del av träningen, bollpasset kändes helt röttet för min del. Noll i fokus kändes det som, även fast att jag verkligen koncentrerade mig på att lägga så mycket fokus som möjligt på det jag gjorde. Sen en hejdundrandes huvudvärk hjälpte inte till på bästa sätt.

Nu ska jag snart göra mig iordning och åka till Mormor och Morfar och äta lite sen ska jag vara taxi till Pålsboda. Sen får vi se vart dagen tar vägen.

Så söööt

Det ska börjas i tid


Pappaa

Tog mig en titt på damjuniorerna igår; med Alex och Emma. Vinst med 3-1 fint. Efter det var det bara hem göra sig iordning, handla lite och hämta tårta, för att sedan åka ut till mor & far och fira farsdag och lite småfirande av pappas 50 årsdag med släkten. Sedan for vi hem till älskliingns pappa och firade honom också.

Idag blir det inte så mycket mer än en trip till Vingåker, Shopping står på schemat även idag. Hoppas att jag hittar något den här gången, Så snart ska jag packa ihop det sista här hemma och åka hm till mor för att invänta älsklingen som också vill med.

Sen är det träning med fys. Kan dagen bli bättre?

Om det ändå vore nu

Sitter hemma hos Alex söt och kollar på resa till London. Vill åka redan nu, hoppas vi hittar något bra. Har varit här sedan jag slutade jobbet. Blev först bjuden på mat av mästerkocken Pappa Bäver. Sedan har vi kollat på tv och bara myst.

Snart dags att åka hem, imorgon blir det nog en titt på juniorerna när de spelar, om jag orkar upp. Sen hem till mor och far och äta lite tårta.

Ge dig

Har en förkylning som ligger och gnager, vill inte riktigt bryta ut, har varit såhär nu hela veckan. Känner mig lite seg på morgonen och sen försvinner det bara. Vad ska man göra åt sånt? Känns som om det behöver bryta ut för att försvinna eller så får man gå och dras med en miniförkylning i flera veckor. Det blir inte sämre av att jag tränar, vilket är skönt. Så det är äl bara att köra på.

Nu är det spelledigt i helgen, men det är nog fullt upp ändå. Jobbar lördag sen blir det förhoppningsvis något trevligt på kvällen, söndag ska jag hem till mor & far och fira fars dag. För det har ni väl inte glömt att det är?

Så idag bär det av till marieberg med mor och älskling. Måste hitta en snygg tröja nu, har inte shoppat något på evigheter. En ny mascara skulle ju inte sitta helt fel heller.

Vinterns första

Straxt efter den här vinterns första snö, såg jag idag vinterns första istapp. Det börjar bli riktigt kyligt ute nu även på dagarna. Så snart är vintern här. Mysigt med massa snö, skulle ju inte sitta helt fel nu inte. Så det blir lite ljusare ute när mörkret faller.

Snö

image268Nu kan du inte säga något Alex, nu är det snart jul. För idag har det faktiskt snöat, även om det inte ligger kvar nu på marken. Jag såg det med egna ögon.

Villa ha snö nu, helldre än detta blask som är nu mörkt och tråkigt.

Idag då, ja idag ska jag absolut inte göra något alls, känner mig inte hundra procentig, får se hur det blir med träning ikväll. Just nu är bror här och vi håller på och gör hans skolarbete, måste hjälpa till lite. Har ju inget vettigare för mig.

Spakväll Del 2

image259
Jennie Dohn relaxar med ansiktsmask.

image260
Linnea passar också på att göra en mask.

image261
Lund, helt normal.

image262
En hel del Singstar blev det också.

image263
Emma och Vckan sjöng för Kung och fosterland.

image264
Wicky var också med på ett hörn.

image265
Atterfors gör sig fin.

image266
Jag ömsar skinn efter solningen.

image267
Jennie passade också på att sola

Tisdagstema: En/Ett

image258

Spakväll

Igår hade vi spakväll på Närkesten med laget, så mysigt. Måste göras om flera gånger. Kvällen innehöll solning, bastning, ansiktmasker, hårinpackning och självklart Singstar. Fick prova på det "nya" singstar spelet Svenska slager, riktigt roligt det spelet måste jag säga, massa bra låtar. Över väger att köpa det jag med. Tyvärr blev det inget innebandytittande, men skoj hade vi ändå.

Idag känns allt inte exakt lika bra, känner att någon håller på att bli lite små sjuk. Får hoppas att jag bara är lite seg så att jag inte blir sängliggandes i veckan.

Bilder från spakvällen kommer senare.

CK IN2U

Nu, idag, mer än en månad efter hemkomst från Grekland fick jag min tredje parfym som jag beställde på taxfreen. Hade börjat funderat på vart den tog vägen. Men nu är det här. Men jag tror inte Findus tyckte så mycket om den, för så här såg han ut när jag var tvungen att prova den.

image257
Fick tyvärr ingen riktigt bra bild, eftersom han aldrig är still.

Förlust

Trist att förlora, men sånt är livet, man kan inte vinna jämt. Men däremot kan man göra en bra match, men det missade vi tydligen också. Iallafall i de två första perioderna, ingen var riktigt på tå. Med en massa baklänges mål så sjönk vårat självförtroende men inte vilja att kämpa vidare och det visade vi mest i den tredje perioden. Men vi fick ändå åka hem till Kumla igen utan några poäng och med en 7-4 förlust i ryggsäcken.

Spakväll, något man borde ha efter varje förlust, en avslappningsdag med hela laget och en sådan kväll har vi ikväll. Ska bli så himla mysigt. Självklart är det inte helt fritt från inneabndy, utan det blir till att kolla på Warberg - Helsingborg på tvn istället för träning. Men innan det ska jag åka till marieberg med älsklingen, så fort han kommer hem.

image253

image254

image255

image256

Klappdamp

Kul att jag fick städa hela dagen igår, men det var det värt. För på kvällen bar det iväg till Skogstorp med Sändy och Marie för att kolla när damjuniorerna spelade och där även träffa Alex och Sofia. När vi hade kollat ett tag så bestämde vi oss för att vi var hungriga och åkte hem till mig och gjorde tacos, kollade på idol och allt det där andra som är på fredag kvällarna. Sen bjöd jag på paj, dagen till ära.

Idag har jag jobbat till 14.15, sen mötte jag upp Alex och Marie på stan för att få lite mat i magen, för att sedan åka till Idrottshuset för ännu mera innebandy. Nu sitter jag helt ensam här hemma, till och med Findus har lugnat ner sig och ligger och sover någonstans. Niklas kommer nog inte hem förns i natt någon gång. Trist.

Imorgon är det match, i Jönköping. Snö säger Alex, men det var nog på skoj, men vet du Alex? Snart är det jul! ;)

Max hela dagen

Äntligen har vi fått nyckeln till garaget, så himla skönt att slippa ställa sig och skrapa rutor på morgonen när man ska iväg, eller det spelar ingen roll att det är på morgonen, skönt att slippa överhuvudtaget. Skönt att även slippa gå ut om det spöregnar för att komma åt bilen.

Har även varit och kollat så allt är klart tills på måndagkväll, när det blir ännu en myskväll med laget.

Igår var det träning som vanligt på onsdagarna, gick hyfsat bra, bättre än förra veckan iallafall. Jag och Alex fick prova en ny övning, så jobbig, men ändå så skoj. En variant på fällkniven. Fick även lite massage av våran sjukgymnast under träningen, snacka om skönt. Men är fortfarande stel i ryggen. Efter träningen drog vi till Max, vad vi har längtat. Sen åkte vi vidare till Totta och spelade Eyetoy och Singstar i hennes lekstuga. Blev lite senare än jag räknat med, så idag är man lite seg.

Ska snart iväg och jobba och efter det är det återigen träning. Jiho.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0