Nu drar vi!

Nu är det verkligen inte lång tid kvar, men det mesta är klart, även om jag haft mina stressutbrott hela dagen. Trodde aldrig vi skulle bli klara. Inte för att vi är helt klara än, men det viktigaste är iallafall klart. Packat och handlat mat åt Findus. Just nu är det 25 grader på Zakynthos, lagom varmt. Vill åka NU!

Men först ska det iväg och tränas om ca 1½ timme. Skönt att få springa av sig innan man ska sitta i en bil och på flygplatsen hela natten. Neej nu ska jag göra klart det sista och äta något innan träningen. Ska även prova på att mobilblogga från Grekland hur det nu ska gå, håller tummarna för att det fungerar.

image219

image220

image221

Dagen före

Nu är det nästintill bara natten kvar innan det är dags för premiär, snacka om nervösa nerver nu. Lite fjärilar i magen också. Men skoj ska det bli och det kommer känns redan på samlingen. Innan dess ska jag, Säändy och Linda ta en promenad i Kumla, kanske även Säändys far och bror förljer med också. Ska bli skönt att gå igång benen lite innan det är dags. Sen blir det hem och äta och ta det lite lugnt för att sedan bli upplockad av Krilly my lover.

image217

Idag har jag mest bara jobbat och tagit det lugnt. precis som man ska göra dagen innan match.


image218

"There are no shortcuts to anyplace worth going"


Äntligen dags

Nu börjar de två saker som jag sett fram emot mest denna höst att sakta närma sig, eller vänta det kommer ju emot en med stormsteg, bara 2 dagar kvar till premiär och 4 dagar kvar till avresa mot Grekland. Vad man har längtat hela svåren och sommaren efter dessa två händelser. Fick reda på igår att man får vara med och spela i premiären också, kan det bli bättre. Fick lite mer jobb idag också, får jobba imorgon så hela den dagen går bort, vilket kan vara skönt dagen före premiären att ha något annat att tänka på, så man inte samlar på sig massa nervösa nerver.

Men eftersom det går sjuka på jobbet, nu har alla snart varit sjuka, så skulle det inte förvåna mig om jag med min vanliga otur får min omgång två redan på söndag. Men jag ska nog gå runt med munskydd på jobbet imorgon för att undvika dessa baciller.

Matchen på söndag då, mot Västerås kl 15.00 i Kumlahallen. Jag spelar med Linda och Krill som backar, Emma som center och Atterfors på vänstern. Tror det kan bli kanon, har fungerat mycket bra i veckan, får hoppas att det fungerar bra på söndag också.

Nej nu ska jag ta och börja städa lägenheten, så Johanna kan bo här nästa vecka när vi är borta.

Och snart är man pensionär

Nu har tiden sprungit ifrån mig igen, känns som om man inte hinner med något. har massor kvar att göra innan avresa mot varmare breddgrader. Storstäda, växla pengar, tvätta, träna, seriepremiär vilket bara lär gå av farten, panta flaskor, känns som om det är mycket mer än så. Men nu är det inte lång tid kvar till avresa, dagen börjar närma sig och förväntan börjar också bli allt större, vill bara bort och få koppla av. Bara ha det skoj och njuta med familjen.

Nu är det som redan nämnt snart dags för seriepremiär, börjar bli så där smått nervös. Träningen i måndags och idag gick galant enligt mig själv, får hoppas att fler tycker det också. Alla verkar taggade och jobbar på stenhårt. Vilket gör det hela ännu roligare.

Har nu haft två stycken halv sega dagar på jobbet, men vad ska man göra, pengar blir det iallafall, även om det inte finns så mycket att göra när varorna som ska komma på morgonen inte kommer förns framåt tre på eftermiddagen. Men som det ser ut nu är man ledig fram till avfärd. Har gjort taxfree beställningen, blev hela TRE parfymer. Så typiskt mig att inte kunna bestämma mig.
 
   

Efterlyst!

Vart är min flipflops, måste ju ha dem till Grekland! Ahhhh.

image213

I en veckas tid

Okej då var det dags igen var ett tag sen jag skrev, har haft en del för mig med jobb och träningar. Kan backa tillbaka bandet 1 hel vecka. Då det var sammanhållningskväll med laget. Vi var ute hos Emma och Linnea och åt pizza, kollade på idol, åt paj och sedan "lekte" vi Sanning eller bullshit. Riktig rolig lek. En sjukt rolig kväll med massa skratt.

Fredagen var det jobb som gällde hela dagen, för att sedan stressa hemmåt för att lira match mot AIK. Där det tyvärr blev förlust med 5-1. Lördagen var det jobb igen och även match mot AIK, nästan en dag i repris förutom att jag inte spelade, fick bara se sista halv perioden. Men denna gång var segern åran 4-2 slutade matchen. Efter matchen var det bara hem och äta och göra sig klar för kvällens utgång. Som otroligt nog slutade på Zäta av alla ställen. Men det var en riktigt rolig kväll även här.

Dagen efter var inte lika rolig, men man mår som man förtjänar brukar man ju säga. Var nere med Krill på älsklingens match, även Säändy och Linda dök upp en stund. På kvällen var vi ute hos mor & far och åt lite grillat, kanske det sista för denna "sommaren". Brorsan har en utbytesstuden här från Frankrike trevligt att träffa honom också, tyvärr är min engelska super dålig, så det vart inte så mycket prat.

Måndag var det jobb igen, eller endast montering, som kan vara ganska så skönt, men vi blev inte klara i tid så det vart till att jobba över och missade då fysen på innebandyn, men han som tur var ner till bollpasset, vilket jag tycker var ett utav mina bästa de här säsongen. Kändes helt enkelt bra. Hoppas att det fortsätterså nu.

Då så var vi framme vid idag då, åkte till jobbet efter en jobbig natt med feber, insåg efter ca 2 timmar att det inte alls skulle fungera att vara kvar till 22, så jag åkte hem och bäddade ner mig i soffan och somnade där. Nu sitter jag och kollar på fotbollen medans jag skriver, men snart börjar idol så det är bäst jag avslutar här.

Tisdagstema - Nära

image211

Denna bild får mig att tänka på sommaren, som inte har varit allt för nära i år. Men nu är det nära till Grekland, om precis 2 veckor sitter vi nu förhoppningsvis på planet påväg ner.

image212

Tisdagstema - Svart/Vit

image210

En dag försent men vad gör det, bilden finns här ändå.

Listar

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det nummret som står här:

17. Crille L
40. Jocke
37. Jenny
36. Ingrid
48. Karin O
35. Hem, får väl representeras av Niklas eftersom han svarar när jag ringer detta nummer ;)
24. Emma T
66. Mamma
72. Nisse
54. Linda A
21. Emma C

F: Har du pussat nummer 72?
S:  Nepp

F: Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
S: Är nog Distriktslaget med 86:erna

F: När ska du träffa nummer 48?
S: Det vet jag inte. Blir väl derbymötet.

F: Är nummer 54 söt?
S: Klart

F: Vad var ditt första intryck av nummer 35?
S: Sötnos

F: Hur träffade du nummer 17?
S: Gick i samma klass på gymnasiet

F: Gillar du nummer 21?
S: Haha nej, hon är ju KFUMare :P

F: Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
S:  Nej det har jag inte.

F: När såg du nummer 72 sist?
S: Ja det var väl i måndags på träningen.

F: Har du varit i nummer 66 hus?
S:  Ja! Har bott där i nästan 21 år. ;)

F: När är nästa gång du ska träffa nummer 24?
S:  Vet inte, hon har precis flyttat till Norge

F: Är du nära vän med nummer 37?
S: Nej

F: Har du gått på bio med nummer 40?
S: Har jag nog när jag var mindre.

F: Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
S: Haha, självklart :P

F: Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
S: Innebandy? Fest?

F: Känner du nummer 48?
S: Ja, spelat innebandy tillsammans

F: Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
S: Jadå!

F: Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
S: Inte en anning faktiskt

F: Hur länge har du känt nummer 35?
S: I lite mer än 4 år.

F: Har nummer 17 ett förhållande?
S: Ja.

F: Har du velat slå 40 i ansiktet?
S: Nej han är så snäll

F: Hur träffade du nummer 35?
S: Genom vänner (mary bland annat)


Okej det här vart inte så himla roligt måste jag få erkänna. Men jag bjuder på några höjdpunkter från dagen som iallafall jag tyckte var roliga.

Rix Morron Zoo
- Jocke Bäckström kommer in i studion och meddelar att han skulle vara med på ordjakten idag, Då börjar Roger, Titti och Gert prata om vilka ord man tycker är fina, så sticker Jocke in med en skön kommentar. Han favorit ord är Smörgås för det innehåller Å, Ä och Ö. Hoppas det gick bra för dig på ordjakten, haha.

Idol - Carolina eller om det var Carina (dåligt minne) gick runt i kön och frågade de sopm stod och vänta på att få komma in på audition, om de skulle kunna tänka sig att vara med i ett musiktävlingsprogram som sänds på tv. Då flera svarade nej. Vad gjorde de där överhuvudtaget? Smarta blondiner finns inte! :P

After all that we´ve been through

Igår kväll for jag mot Karlstad för att umgås med mitt kära lag, Kommer upp till Karlstad runt 20.00, snurrar runt och letar efter någonstans att äta. Till slut beslutar vi oss för att det blir Mc Donalds efter lite snurr runt i centrum efter en pizzeria. Men påvägen till Mc Donals hittar vi en pizzeria, som hade underbart god pizza. Perfekt innan match.

Sen var det dags för match och uppvärmning. Där Linda drog igång med nya "ringdansen", en ny variant på Hej Bengt för er som känner till den. Kan bli skoj på matcherna, när alla kan hela texten. Efter en minimal uppvärmning på planen, drar matchen igång, och vi får in ett tidigt mål. sedan kvitterar RBK och tar sedan ledningen med 2-1, innan vi får in 2-2. I slutminuterna får vi in bollen och en skön seger efter 2 trista förluster får vi med oss till hotellet.

Sovdags? Nej då, Sändy får meddelande av Lund som ber oss komma till deras rum 240, där det bara är att kliva in för det sår öppet, dumma som vi är går vi dit, jag rycker upp dörren och Sändy kliver in och ser till sin förskräckelse att det inte alls var något rum för Kumlatjejer, utan för några killar, lag oidentifierat. I panik springer vi ut och försvinner längre ner i korridoren. När vi sedan ringer och frågar vart f*n de bor, skrattar de bara och säger 242. Eftersom jag och Sändy inte vill vara de enda som blivit lurade, ber vi Lund skicka samma chips och godis. Efter ett tag hör vi några skrika utanför och visst är det Alex och co som har ryckt upp dörren, insett att det är mörkt och inte sett någon, så de får för sig att vi hade ju gömt oss för att lura dem. När de sedan ser grabbarna börjar de skricka och springa ut. Efter det var dörren stängd in till grabbarnas rum, konstigt.



Tänk när man springer barfota i GRÄÄÄÄSET!

Karlstad

Då var det ny månad och helt rätt månad tycker jag. Tråkigt att sommaren är helt slut nu, börjar bli riktigt kyligt ute, men september har något speciellt att bjuda på. Seriepremiär och Grekland. Nästan samtidigt också. Ska bli oerhört skönt att få lite sommar, har jobbat större delen av de dagar det varit bra väder, de få dagarna vill säga. Man har glatt kunat säga att man har tur som jobbar idag när man kollar ut genom fönstret och regnet bara öser ner.

Sitter nu och väntar på att mor och far ska komma och hämta mig för avresa mot Karlstad där det spelas Kallsta open, nu pratar vi innebandy. Lget åkte upp igår, medans jag jobbade. De har idag spelat två matcher, medans jag jobbade. Nu dock är det dags för mig att ta mig upp till Värmland för att få vara med den sista matchen för dagen som spelas kl 22.00 För att sedan busa runt på hotellet och sedan sova i en skön hotellsäng och vakna upp och äta hotellfrukost. För att sedan åka hem? Jag vill shoppa, ovanligt eller hur?

Dags att dra!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0