Söndagkväll

Då var man hemma igen då, eller har iofs varit hemma en stund, har suttit och mixtrat med lite bilder från matchen idag som jag fick utav far. Tyvärr fick jag inte med sista bilden i en serie, men ska be att få den så fort som möjligt, så blir det att lägga upp bilderna på lagbloggen sen.

Är riktigt sliten efter den här helgen, har nog varit konstant trött större delen av de här två dagarna. Men nu är det snart dags att hoppa i säng och vakna till att mor kommer hit och äter frukost med mig. Mys! Sen blir det jobba från klockan 15.00, sådana tider suger verkligen när det är träning, missar ju en heldel med laget. Visst träna kan jag göra andra dagar själv, men då träffar man ju inte det bästa laget. Ni är underbara!

Vinst

Visst är det alltid skönt att vinna, som ni kanske förstår så blev det vinst idag med. Med hela 10-1 till och med. Spelet fungerar riktigt bra nu, känns inte riktigt som att det är den andra matchen vi spelar. Sen vet jag inte hur det såg ut från läktarplats. Hinner inte skriva mer nu, men kommer kanske in med något inlägg ikväll när jag kommer hem. För nu blir det kalas hos Rickard som blir hela 11 år, tänk vad tiden går fort.


Foto: Mats Lidén

Trött

Orkade inte gå ner till Kumlasjön, är på tok för trött så istället blir det slappa vid datorn och försöka att komma i säng ganska tidigt så man orkar med morgondagen.

Då var vi igång

Då var första träningsmatchen avklarad, visst är det underbart med vinst. 3-1 slutade matchen till våran fördel. För min del tycker jag det gick riktigt bra, spelade med Mary och Sandy och det fungerade hur bra som helst. Fick till och med peta in en boll, de andra två målen stod Mary och Krilla för.

Nu blir det att ta det lite lugnt och sedan om jag orkar gå ner till Kumlasjön (SJÄLV) på något jippo (firar 20.000 invånare), så då blir det fota av. Men bara om jag orkar.

Imorgon är det match igen, hoppas allt fungerar lika bra då.


Godmorgon

Snart dags att åka och jobba igen, känns osm om det är det enda jag gör. Men från och med nästa vecka blir det lite lugnare, men kommer säkert att få hoppa in några kvällar och jobba från 15.00 till stängning eftersom det varit så mycket folk nu timmen innan vi stänger. Fint med lite extra pengar för vem behöver inte det?

När mörkret faller på

Natti

Då var det dags att krypa ner i sängen då, är riktigt trött nu. Men imorgon är det jobb igen, hela dagen. Sen blir det slapparkväll framför tvn, eller datan. Förhoppningsvis med någon god mat.

Helgen så är det två träningsmatcher, lördag borta mot Solfjäderstaden och söndag hemma mot Kungsör. Får hoppas att benhinnorna tillåter mycket spel. Idag var nog första gången på länge som de det inte gjort alltför ont för att kunna träna. Får hoppas det håller i sig.

Nej god natt på er. Ska slänga in en bild också om jag hittar någon, börjar få slut på dem nu, måste ta mig iväg och fota lite.

Lång dag

God morgon får man väl säga. Känner på mig att denna dag kommer bli rätt seg och jag kommer somna fint i sängen efter att ha jobbat 8.00-19.15 och sedan tränat 20.30-22.00. Så får se om jag hinner (läs: orkar) skriva något ikväll, eller om jag somnar så fort jag kommer innanför dörren.

Plask Plask

Lycka!!

LYCKA är det HÄR!!! Äntligen släpper Nikon den nya kameran jag väntat på ett tag. Nu ska det snart köpas kamera, längtar som bara den nu. Så nu blir det till att avvakta med att köpa ett objektiv och istället satsa på att köpa kameran istället.

SÅÅÅÅÅ GLAD!!!

Svårt val

Beslutsångesten tar över ännu en gång. Nu när jag har pengar så jag vet att jag har råd att köpa ett objektiv, så är jag väldigt sugen på att göra det också. Men vilket? Har tidigare sagt att jag SKA köpa det här, men som far sagt så blir man väldigt låst med det eftersom det är ett fast objektiv, man får alltså flytta sig själv närmare eller längre ifrån objektivet, vilket kanske inte alltid går. Sen har jag även funderat på det här, ett mer allround objektiv med zoom och macro.

AHHHHHHH!!!! HJÄLP MIG!

Saz kan

Med lite hjälpa av far och internet förstås, så går det mesta att lösa. Så skönt att kunna använda "rätt" dator igen.

Åhhhh

Varför funkar det inte? Internet har lagt av på ena datorn, självklart den där alla grejer jag använder finns.

Båttur

Tisdag

Gårdagen bjöd på en väldigt kort träning, kom tyvärr inte ifrån jobbet så pass tidigt som vi brukar. Vi brukar stänga 3 utav våra 4 dörrar när det är ca 15 minuter kvar till stängning för att minska lite på trycket. Igår när jag kollade på klockan och tänkte att det snart var dags att börja stänga de tre dörrarna slog klockan precis om till 19.00, vilket betyder stängning för våran del. Så innan vi fått ut kunder och räknat kassorna hade klockan dragit iväg en hel del.

Idag blir det jobb 11.00-18.00, ett ganska lagom pass. Sen blir det hem och ta det lugnt, kanske träffa Sandy en sväng, som kom hem igår från Cypern. Annars har dagen inte så mycket mer att bjuda på.

Godmorgon

Då var det måndag igen och början på en ny vecka, men det bästa är att det är löning idag. Tanken var att jag skulle beställa ett objektiv idag, börjar tveka lite, tyvärr. Vill ju så gärna köpa ett nytt, men har nu fått låna fars Nikkor 80-200mm 2,8 och det kan man inte klaga på. Så om någon vill bli fotad lite så säg bara till ;)

Idag har jag riktig sovmorgon börjar inte jobba förns vid 3 men jobbar dessvärre sedan till stängning, så missar större delen av träningen. Ska försöka få lite ordning här hemma idag, men vet att latheten brukar ta över eller att jag fastnar här.

Slänggungorna



(Klicka på bilden för att förstora)

Kräftskiva 2008

Igår var det kräftskiva ute hos mor o far, börjar bli en tradition nu. Alla granna dukar upp på vägen och det sjungs och äts kräftor. Riktigt mysigt. Igår hade vi även tur med vädret, även om det framåt midnatt blev riktigt kallt. Bjuder på lite bilder.


Segt

Ingen bättring här inte, igår jobbade jag hela dagen, fick till och med börja en timme tidigare för att jag skulle göra en kurs innan vi öppnade. Så var lagom trött igår. Kom hem gjorde lite tacos och satt oss vid tvn för att kolla på film. Somnade i soffan efter halva filmen ungefär. Kröp ner i sängen och somnade så skönt.

Idag blir det jobb (ska åka snart) och sedan kräftskiva ute hos mor o far, med alla grannar, mys! Hoppas på bra väder.

En annan riktigt rolig sak som har hänt är att J och P äntligen ska gifta sig. Grattis till dem!

Shut up and drive

Super stort grattis till Marie som tog körkort idag. Bäst är du!


I liked it

Dåligt

Nu har det varit lite dåligt med uppdateringar. Skyller på att jag jobbar nästan hela dagarna sen är det träning som gäller och efter det krypa ner i sängen för att orka upp och jobba nästa dag.

Igår när jag slutade jobba så var det tänkt att jag, far och bror skulle åka och kolla på Drakbåtsfestivalen, men det regna när jag slutade jobba så istället åkte jag hem till mor och far och åt mat och kollade på tv. Passade även på att prova fars nya objektiv, har inte kollat på bilderna än, så kan inte svara för hur de blev, men det kändes bra.

Nu blir det sängen!

Pariserhjul



(Klicka på bilden för att förstora)

Måndag

Åter igen måndag, har varit vaken några timmar, känner mig oerhört seg. har försökt komma igång med lite städning, men det går inte så bra. Idag blir det inte mycket gjort förutom att städa och ikväll träna.

Imorgon däremot ska det jobbas först till kl 16.00, sen ska jag möta upp far och kanske bror på stan där det ska ätas och sedan gå ner till Drakbåtsfestivalen och fota lite. Älsklingen drar iväg på hockey så han kan inte följa med. Förövrigt blir denna vecka väldigt mycket jobba och tränande. Får se om jag kan få in något mer.

Åsa & Göteborg

Har i helgen varit iväg med laget till Åsa och Göteborg, men för er som läser bloggen ofta var väl det ingen nyhet. Började på fredag eftermiddag med bussresa ner till Kumlas kollo i Åsa. När vi kom fram blev vi indelade i rum, jag sov med Marie, Lund, Persson, Elin och Nina. Efter rumsindelningen var det dags att laga mat, tacos! Vårat rum fick ansvaret att steka köttfärsen. Gick galant med ett himla bra sammarbete. Efter maten var det fri aktivitet, då begav endel av oss ner till havet och tog kort och kollade lite. Sen blev det kortspel innan läggdags.

Lördagen bestod av tidig uppstigning för den som inte är van med det, vilket jag absolut inte är. Frukost och sedan 2 timmars träning, när vi kom ner till hallen så är vikväggen nere, så vi hade endast tillgång till två halvsalar. Vi börjar uppvärmning medans vi väntar på vaktmästaren, efter en ganska lång stund kommer han och har med sig hur många nycklar som helst, ingen verkade passa. Men efter ett tag är helt plötsligt väggen uppe och vi kan spela tvåmål.

Efter träningen var det dusch, lite mer "frukost" som gällde och sedan göra sig klar för att åka in till Göteborg. Vi bestämde oss för att gå en sväng på stan innan Liseberg. På vägen till Norstan mötte vi på Emma som har jobbat hela sommaren med Göteborgs kulturkalas (tidigare Göteborgskalaset) som det den här veckan var grande finale på. Inne på Nordstan besökte vi endast Rut mfl innan det blev mat, vi delade på gänget och åt på två ställen. För min del blev det kinamat, mums!

Spårvagnen (inte tunnelbanan) tillbaka till Liseberg där vi tillbringade resten av kvällen. Helt underbart, man blev som "barn" på nytt, pirrade i magen när vi stod utanför för att inte tala om när man köade till första karusellen (Spinrock). Åkte både Kanonen och Uppswinget som jag inte åkt tidigare, pga att jag inte varit där sen de byggde dem. Några andra höjdpunkter var Balder i mörkret, Flumeride, Radiobilarna och Lisebergbanan.



På söndagen var det också uppstigning tidigt, men inte så tidigt som jag trodde, var knappt någon uppe när jag kom upp. Kom in i köket och fick reda på att vi skulle få sova 30 min längre denna morgon och fine tänker ni 30 min är ju inte så farligt. Men jooooo det är det visste om man är svintrött så man knappt kan hålla ögonen öppna. Som tur var hade informationen inte nått så många så snart var jag inte ensam om att gått upp så tidigt. Efter frukosten var det träningen igen, eller internmatch. Var riktigt jämt och jag tycker vi kom in riktigt bra i spelet efter ett tag, inte det lättaste att spela med såna man knappt aldrig spelat med, men vi gjorde det bra tjejer.

Efter träningen var det dusch, lite mackor, städning och sedan hemresa. Bjuder på ett kollage av bilder, NJUT!


Alla bilder är fotograferade av mig utom bilderna från när vi åker Flumeride, de får vi tacka Peter Bjuhr för! TACK!!

Home again

Då var man hemma igen, skönt. Skoj som bara den har vi haft, ska göra iordning lite bilder snart och försöka få upp något, skall även berätta vad vi gjort under de här dagarna som varit. 

Västkusten

Godmorgon

Godmorgon gott folk. idag bär det av mot Göteborg och Åsa. Så snart är det dags att packa och gå ner och handla så man är klar vid ungefär kvart över 2. Så nu blir det inte många uppdateringar under helgen. Ska försöka att slänga in något mer innan jag drar, men sen blir det ingen uppdatering förns söndag. Hoppas även på att kunna bjuda på lite bilder från "resan".

Ha en kanon helg.!

Solnedgång



Edit: Usch vilken dålig kvalitet det blev :(

Onsdag

Nu har man hamnat vid datorn efter lite mat och telefonsnack. Ska snart bädda ner mig i sängen och läsa lite och vila magen. Har haft ont i magen och mått illa större delen av dagen. Vet inte vad det kan vara. Trodde imorse att det kunde vara för att jag var hungrig för att jag inte åt så mycket kvällen innan. Men när det kom tillbaka igen efter lunch så förstod jag att det inte var så. Men iallafall så känns det bättre när man är stilla och tar det lugnt. Så det blir sängen med någon tidning eller bok.

För övrigt har det varit mycket montering idag på jobbet, riktigt skoj att få upp lite nya saker. Dags att lära sig nya namn. Annars har inte mycket hänt. Imorgon är det sista dagen innan Göteborg, hoppas verkligen att det inte blir någon sjuka med magen nu så jag inte kan följa med, missade ju träningen idag pågrund av det. Så hoppas det känns bättre imorgon så kan jag träna då.

Men nu blir det sängen. Hejs

Solstråle

Grattis

Har jobbat i dag, gick bra, lite segt dock, vart tog allt folk vägen. Inte en kotte knappt mot vad vi hade trott. Så imorgon blir det nog montering av nya möbler för min del om det inte skulle komma hur mycket folk som helst. Skönt för då orkar man med att träna på kvällen. Men det kanske var lugnet före stormen idag så att allt folk kommer imorgon.

Fick gå upp mitt i natten tillråga på allt och skjutsa älsklingen till jobbet. Var som en zombie.

Efter jobbet idag åkte jag hem duscha och slängde på mig lite andra kläder och åkte på kalas hos mormor.. GRATTIS! Tyvärr vill hon inte vara med på kort så det får vi väl respektera ;)

Även jag fick en liten present av min mor ♥, en dagkräm från Oriflame. Perfekt!

Natti natti

Ett litet snabbt inlägg innan läggdags. Jobbat hela dagen, så nu blir det sova och sen på´t igen. 3 dagar kvar att jobba nu innan Göteborg. Längtar en anning dit, jag och Vickan ska kameranörda oss. Kommer se ut som två små fån med varsin kamera. Nej nu får det vara bra för idag. 

Sov så gott!

Upptaktsläger

Perssons kom och hämtade mig straxt efter 4, efter ca 10 mil? var vi framme i Hällefors, men där slutade inte våran resa. Nej då, då skulle vi åka ca 2 mil rätt in i skogen. Efter småvägar och nästintill obefintliga "vägar" skymtade vi platsen där resten av laget hade slagit läger. De hade fått paddla kanot upp till lägerplatsen och gjort lite tävlingar. När vi kom var det dags för kvällsmat, riktigt mysigt att sitta runt elden och äta grillat. Det var en riktigt mysig kväll. har inte så mycket att berätta, för när vi kom hade de redan gjort alla tokigheter för dagen. Men lite bilder det kan jag bjuda på.



Vill ni läsa mer om upptaktslägret kan ni göra det här, här, här och här

Skogen

Söndag

Då var det söndag igen, veckorna går så fort. Snart är det dags att åka till jobbet och förbereda inför rean som startar imorgon. Jobbar min andra dag i raden av sex dagar idag. Ska bli skönt att få långhelg nästa vecka med en tripp till Åsa och Göteborg med laget.

När jag kommer hem ska jag försöka att lägga ut några bilder från gårdagens händelser. Men nu ska det borstas tänder och sedan åka ivägg och jobba som sagt.

Rökt

Då var man hemma igen då, har varit ute i skogen och haft massa mys med laget. Återkommer till det imorgon efter jobbet. Nu blir det sova och sen upp för att duscha bort rökdoften och göra sig klar för att jobba.

För er som är uppmärksamma så har ni sett att jag har ändrat om i kategorierna lite men är inte klar än, ska sätta mig med evighetsjobbet någon dag och flytta om inläggen. Kommer säkert ändras om lite bland kategorierna också, där några kommer försvinna och några kommer till. Det återstår att se.

Sov gott nu så hörs vi imorgon.

Lingonsafari

God morgon

Lite sovmorgon är aldrig fel. Trodde inte att jag skulle sova så här länge, kom inte i sängen så sent. Men idag blir det att åka till skogen med far om det inte börjar regna alltför mycket nu. Sen blir det nog tv mys ikväll, med god mat. Om jag får bestämma.

Torsdag

Nu har snart hela torsdagen gått, har inte hunnit med så mycket idag. Men snart är det dags för träning, sista träningen inför helgens aktiviteter med laget. Avresa mot okänt mål, dock jobbar jag och får åka bil upp på kvällen för att sedan åka hem och sova i min egna säng. Hoppas på att kunna ta några härliga kort under de få timmarna jag är där.

Men nu lite vila innan träningen.

De röda fiskebodarna

Min blogg på flera språk

Är det inte fantastiskt vad lite kodning kan göra. Har fixat en översättare till bloggen.

Båttur på kusten

God morgon

Då var det onsdag, som denna vecka innebär jobb och träning. Mindre än en vecka kvar till utförsäljningen, kommer bli fullfart hela nästa vecka. Jobbar idag och sen är jag ledig två dagar för att vila upp mig inför rean. Sen jobbar jag lördag-torsdag. Mycket jobb nu, hinner dock inte med så mycket träning, vilket är negativt.

Lysande

Melker

Nu har grisen fått sitt namn. Eftersom det bara var Alice som gav förslag så får han heta Melker.

Vill ha

Är riktigt sugen på att köpa ett nytt objektiv.

Tisdagstema: Kärlek

Namnge grisen

Grisen vill ha ett namn! Några bra förslag?

Mingelbilder

Färdig matad

Nu har jag matat min lilla gris, så nu lär han inte vara hungrig på flera dagar. Närmare 3000 kr gick ner i magen på honom, det är nästan ett nytt objektiv, sugen som bara den.

Presenterna

En jätte fin spargris fick jag av Babbi, Marie, Sofia och Jossan.


2 muggar, 1 fat och 2 "oboy"pinnar fick jag av mina sötnosar Maria, Thea och Krill


4 ostbågspåsar av Babbi, Marie, Sofia och Jossan, ni vet vad jag tycker om.


En disktrasa med en söt nyckelpiga på och Knäppgök, bordsplaceringskort med olika knäppa uppgifter på. Även dem av Babbi, Marie, Sofia och Jossan. Partyspelet "Hur fan visste du det?" Fick jag av bästa Sandy och Tobbe.


En smaskig receptbok fick jag av Emma, Linnéa, Malin och Michaela. Det saknades kortlek på festen så det sprang ett helt gäng ner och köpte så de fick jag också i present av Alice och Johanna.

Söndag

Seg som knäck idag. Sov till 12 någon gång, har inte blivit mycket vettigt gjort idag.  Gårdagen var riktigt bra, fick massa fina presenter som jag inte hade förväntat mig. TACK! Bilder är påväg, både mingel och present bilder.

Nu öser regnet ner igen. Skönt om det kunde bli lite svalare i lägenheten också. Känner en svag längtan till hösten, då man kan tända ljus och krypa ner under en filt och dricka varm oboy. Låter det inte härligt. Men klarar det av att konkurrera ut underbara solnedgångar, grillat, bad och solbränna? Skulle inte tro det.

En ny väg

Friday night

Idag har det jobbats i värmen. Sen blev det hem och duscha och göra sig klar för att möta upp mor o far ute på torget och gå till Sokrates och äta. Finns nog inget godare än grekisk mat, speciellt sovlaki, det gillar min mage. Efter maten blev det lite efterrätt i form av glass. Sen satt vi och mös i soffan. Missade en kväll med tjejerna, men det blir nog fler gånger. Hoppas jag.

Imorgon blir det barty som HåkanBråkan skulle ha sagt.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0