Ständig kyla

Då var man hemma igen efter två kalla dagar i Göteborg. Men mysigt har vi haft. Fredagen bjöd på en liten tripp längs avenyn och bort mot nordstan för att sedan gå hem till hotellet för att göra oss klara inför kvällens föreställning. Under den lilla trippen blev det lite shopping ett par lampor som jag tänkt hänga i vardagsrumsfönstret om Niklas tillåter. Sen blev det även ett par örhängen.

Föreställningen var uppsjuten 30 min fick vi reda på när vi stod i kön, men tur var väl det för annars hade de inte fått in allt folk. När väl de 30 extra minuterna hade gått och föreställningen fortfarande inte hade börjat, började man fundera på vad de höll på med. Efter ett tag fick vi informationen att dee hade problem med ljussättningen. Men straxt före kl 20.00 drog det hela igång en timme försent.

En riktigt bra och underhållande show med musik och cirkus om vart annat.

image326

Efter showen gick vi upp på avenyn för att få i oss lite mat, inte många som serverade mat efter kl 23. Men tillslut hittade vi en billig och bra pizzeria, gick på något på 700 kr för oss 4:a. Sen gick vi tillbaka till hotellet och värmde oss med en varm dusch och sedan kröp vi ner i säng.

Idag var det upp och äta hotellfrukost och sedan göra sig klar för att checka ut och en promenad upp på stan igen. Idag blev det även ett besök på nordstan som vi inte han med igår. Blev en hel del shopping idag, hade nog kunnat köpt mer, men valde bort en del saker för att spara pengar. Köpte en hel del på Rut mfl. som Maria tipsat om, hade turen att det var rut dagar, eftersom rut hade namnsdag igår. Så det fanns många kap att göra. Så jag tog tillfället i akt.

Efter några timmar var fötterna trötta och magen hungrig så det blev kina buffé. Gööör Gott! Sen begav vi oss ut i kylan igen för att ta oss tillbaka till bilen för att åka hem och nu sitter jag här hemma ett antal slantar fattigare, väntandes på älsklingen som har varit iväg och spelat DM, de har vunnit två och spelat oavgjot en, får antagligen höra snart hur det gick i sista matchen, men hur det än går så blir det spel imorgon. Då ska jag kolla. Hoppas på att få sällskap!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0