Klagande

Okej, nu får det vara bra. Jag vill ha vinter, iallafall på kvällarna. Duschade för ca 30 minuter sen och känner redan att jag skulle vilja duscha om, ändå har jag bara suttit vid datan och max rört armarna lite i sidled.

Jobbat och tränat idag, lika illa det. Visst jag har dragit in fina pengar, men värmen är hopplös på jobbet. Svetten rinner och man vill helst inte gå i närheten av kunderna för att man är rädd att de ska tycka man är äcklig. Träningen sen då, riktigt skoj att vara igång igen, MEN benen värker så jag bara skulle vilja lägga mig ner och gråta. Än så länge går det att stå ut, men av erfarenhet vet jag att det inte kommer fungera länge till.

Nu blir det sängen, jobb imorgon sen får vi se vad kvällen bjuder på, har några planer.

Vill tillbaka

Bra eller anus?

Vad är bäst, att vara blekfis eller se ut såhär på ryggen?


Suck

Efter ett par månaders uppehåll från löpning, så känns det förjävligt i benhinnorna nu. Gör ont bara jag går. Förstår inte varför det ska vara så hopplöst att göra sig av med. Kan man inte bara operera bort dem? Skulle vara det absolut bästa just nu.

Baddags

080725 - 12.46

Ligger nu vid vattnet har nyss badat igen. Riktigt skönt i havet måste jag säga. Trodde inte jag skulle bada en enda gång. Om ca 1 timme åker vi vidare till smögenbryggan där vi ska köpa varsin baguett med kräftröra.




Sista dagen

080725 - 08.50

Frukost dags snart. Sista dagen här nere på kusten ska tillbringas nere vid vattnet innan det är dags att åka hem

Sov dags

080724 - 23.26

Nu ska vi snart sova efter en helt underbar dag. Imorgon blir det hemresa, känns både tråkigt och skönt, hoppas bara på att det är ungefär samma väder hemma kommande dagar.Ska bli skoj att få komma hem och se alla bilder man tagit, om det blev något man kan använda.

Blev ganska överraskad förut idag då vi satt på vårat smultronställe och mös, då kom mor & fars grannar. Hur liten är världen igentligen?

Solnedgången var helt fantastiskt ikväll, tror inte att någon bild kan beskriva det. Nu ska jag ta och borsta tänderna.

Sov gott!

Efter solen gått ner

080724 - 22.36

Nu har solen gått ner, det är hur fint som helst här vid vattnet. Skulle kunna sitta här hur länge som helst. varför kan det inte se ut så här hemma? Vi har beslutat oss för att flytta hit.

Gästblogg

080724 - 20.20

Tja som fan! Nu sitter vi och njuter på världens finaste ställe i Smögen. Märy försöker att få mig imitera Björn Gustavsson, vilket hon lyckas med, medans Saz äntligen har börjat koppla av och bara njuter av stunden och nuet. Ha det gött folket, det har vi!

Skrivet av Babbi

Grillning

080724 - 17.38

Nu sitter vi uppe på smultronklippan och ska grilla och mysa hela kvällen. Solen har tagit ganska bra idag, svider lite i ansiktet. Orutinerat, jag vet!




Lämnat campingen

080724 - 10.33

Nu är vi klara för att gå ner till klipporna. Tältet är ihop packat, vi bestämde oss för att sova sista natten i bilen. Nu ska vi steka tills vi tröttnar.




Godmorgon

080724 - 08.47 

Då var det morgon igen. Efter många om och men somnade jag till slut någon gång efter 3. Mycket liv och festande utanför tältet. Sen är det ingen favorit att sova på luftmadrass heller. Ska ta och gå ut och kolla till vädret.

Godnatt

080723 - 23.25

Nu är det snart dags att sova. Imorgon hoppas vi på ännu bättre väder, då blir det stekning på klipporna igen.
Sov så gott!

Smultronklippan

080723 - 22.08

Nu sitter vi uppe på våran smultronklippa, där vi har ätit färska räkor och baguetter och kollat på solnedgången. Helt enkelt underbart. Tidigare idag var vi en sväng på Smögenbryggan. Men nu ska vi åka hem och mysa i tältet istället.








Matdags

080723 - 15.46

Nu sitter vi och kollar på utsikten och äter lite mat. Sen blir det duschen.


Kul

080723 - 13.46

Kul att man är jätte hungrig. Kul att det kommer folk med pizza och sätter sig bredvid. Kul att vinden blåser häråt. Kul att man blev ännu hungrigare nu.

Babbi: Kul att stockholmsjävlarna klagar på lite vind som susar i öronen. Har dem ingen vind i Stockholm, eller?

Solning pågår

080723 - 13.22

Nu ligger vi på klipporna och steker, underbart. Inte ett moln på himlen. jag och Babbi var nyss nere och tog premiär doppet i havet. Så nu blir det ännu mera stek.




På campingen

080723 - 11.18

Tältet är på plats. Solen tittar fram. Nu drar vi till klipporna och solar.

Godmorgon nr 2

080723 - 07.43

Lyckades somna om ett tag. Men nu börjar hungern ta över. Sitter och kollar på alla hurtbullar som springer förbi och väntar på att de andra ska vakna. Ica öppnar om ca en kvart, så det tjänar inget till att väcka dem än.




Godmorgon

080723 - 05.06

Godmorgon. Ljust som bara den ute, hur ska man klara av att somna om nu.

God natt

080722 - 00.42

Nu är det dags att sova. Får se hur bra det går i en trång bil. Ses imorgon. Godnatt.

Framme

080722 - 23.46

Har anlänt till Smögen och gått ner till vattnet och klipporna, mys. Nu ska vi spela lite yatzy innan det är dags att sova.

Då var det dags

Då var det dags att publicera mitt offline bloggande från Smögen.

Grattis på mig!!!

Tror bestämt att det är någon som fyller år idag.......

Foto: Maria

Sol och shopping

Idag var jag som sagt till Säbylund med Maria på förmiddagen, bättrade på färgen lite. Efter ca 3 timmar, var jag så rastlös så vi åkte hem. Men jag slängde mig i duschen, tog på mig andra kläder och åkte ut till Marieberg för att möta upp älsklingen och hans bror. Slutade med att jag köpte ett par beigea chinos, love! Lite schampoo och balsam blev det också.

Ikväll hade vi första träningen gemensamt sedan vi började träna själva i slutet på juni. Kändes riktigt bra att få träffa alla igen. Sen var det ju också bollpass, kan det bli bättre.

Nu är det dags att sova, jobbar dag imorgon, hoppas på en liten överraskning imorgon när jag kommer hem ;)

Kollage från "lagfesten"

Smögen panorama


(Klicka på bilden för att förstora)

Gårdagen

Söndagen började kanon, underbart väder och stekhett. Jobbet kallade och efter det var det kalas. Skönt att kunna sitta ute i solen och äta tårta och grejer. Men visst, allt kan inte gå som man vill jämt. Med 2 timmar kvar på jobbet och tre timmar kvar till kalas började det åska i kanterna och timmen senare öste det ner, har aldrig sett något liknande.

Precis när vi hade stängt butiken, insåg vi att stuprören inte klarade av att ta allt vatten så vi fick rädda massa handdukar från att bli dyngsura. K gick ut på lagret för att kolla om vi hade någon torkställning som vi kunde hänga upp handdukarna på. När hon kom till Lager dörren roper hon på mig att jag ska komma FORT!

Min första tanke vara att det öste in mängder på lagret. När jag kommer till dörren ser jag vad som hänt eller händer. Precis vid ytterdörren ute på lagret har vi en brunn ur den forsade det vatten.


Precis när vi stängt av kassorna gick även strömmen, så vi kunde inte göra mer än att räkna pengarna och stoppa in dem i kassa skåpet. Som tur var hade regnet avtagit lite tills vi skulle gå ut. Men inte f*n blev det att sitta ute och äta tårta i någon sol inte.

Nu blir det Säbylund med Maria!

Skepp o hoj, livboj

Lördag

Idag har jag jobbat, skapligt segt. Var 4 st som jobbade idag, hade knappt några kunde, varmt och jävligt. Efter jobbet bar det av hemmåt för att göra sig klar inför lite partaj hos Malin, trevligt. Dock blev jag inte så långvarig där eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Efter jobbet imorgon ska jag ha kalas, Weeeej!

Bilder från kvällen och smögen kommer nog i början av nästa vecka eller imorgon kväll, beroende på när jag orkar. Men jag bjuder på en bild nu!

Hemma igen!

Då var man hemma igen efter några otroliga dagar. Uppdetering kommer senare, hoppas även på att kunna bjuda på lite bilder, om det blev något att ha. Det visar sig snart, håller på och laddar över dem till datan nu.

Look at this photograph

Smögen

Då avr det dags att börja packa in i bilen, för att sedan ge sig av in til lstan och hämta min fjärrutlösare på pappas jobba och sedan ska jag ut till mitt eget jobb och göra dagens pass på hela 3 timmar, suck.

Efter det plockar jag upp Alex inne i stan och Marie ute i Laxå, för att sedan bege oss ut mot Smögen. Hemma igen på fredag. Vi hörs då. Ha det bra här hemma så länge.

Godmorgon

Då var man uppe igen då, ska ge mig av ut och träna. Men först frukost.

God natt

Västkusten

Imorgon åker vi som sagt till smögen, vet inte hur mycket tid jag kommer ha till att uppdatera här, men för er som inte vill gå in och inse att jag inte haft tid även denna gång kan återkomma på fredag kväll. Men ska försöka att slänga in ett inlägg innan jag åker till jobbet imorgon. 

När jag kommer hem hoppas jag att jag har många nya bilder och många nya dumheter att skriva om, ska försöka att blogga offline under tiden vi är på västkusten. Men nu blir det packa och sova, ska faktiskt träna imorgon innan jobbet och innan alla grejer ska lastas in i bilen.

Glad

Nu har fjärrutlösaren kommit!

Måndag

Godmorgon gott folk, idag ska det sättas lite fart på det mesta här. Har en hel del att packa innan vi kan åka imorgon. Blev inte mycket packande igår, precis som jag sa. Men fick ihop en bikini och skivorna, det viktigaste. Men nu ska det göras iordning för att åka och jobba, får se om jag hinner packa något innan det är dags att åka sen.

Väderprognos

Väder prognos från Lysekil, inte riktigt dit vi ska men det är inte så långt ifrån.


Regnet det bara öser ner

Verkligen söndag

Denna dag går segt som bara den, funderar på att duscha snart så slipper jag gå upp tidigare imorgon för att göra det innan jobbet. Ska försöka komma igång och börja packa ikväll, men vet hur det kommer sluta. Som vanligt kommer jag bara irra runt här och inte få något gjort. Är väl oftast som jag skjuter upp det till så nära avfärd som möjligt.

Ska även försöka att få in 1 eller 2 träningspass innan man drar iväg så man slipper träna allt för mycket nere på kusten. Ett pass har jag tänkt mig där nere iallafall, beror lite på vädret. Men vi har beställt strålande sol och 30 grader, så det ska nog bli bra.

Nu la msn ner också, KUL!

Västerlånggatan

Tältbygge

Att bygga upp ett tält man aldrig använt förut, under mörka regnhotande moln, med flera pinnar man inte vet var de ska sitta och utan beskrivning. Har ni provat det. Gör det inte. Jag och far kliade oss länge i huvudet och undrade var de två sista pinnarna skulle sitta och hur sjutton det skulle kunna bli ett tält av det vi hade.

Sen kom vi på den smarta idén att inner delen av tältet (innertältet) som vi lämnat inne för att vi var rädda att det skullebli blött om det skulle börja regna, var nyckeln till alltihop, hämtade det och allt gick hur lätt som helst.

Säger bara att det är tur att vi provade att bygga upp det hemma innan vi nu ska åka iväg. Men nu ska vi visa att vi minsan kan bygga tält. Vänta ska ni få se. Tisdag avfärd mot kusten, underbart kan jag bara säga!


Före



Efter

Fjärr

Denna sak är påväg att bli min, förhoppningsvis kommer den på måndag.

Vagel

Tror jag håller på att få en vagel på ögat.

Gårdagskvällen

Som sagt så var vi vid Säbylund igår kväll, mys som bara den. Gick först ner till maxi för att köpa med något gott, till slut köpte alla godis förutom jag som inte köpte något alls. Så duktigt av mig. Sen for vi vidare till Säbylund där vi slog oss ner på en filt och mös, tog kort och gjorde en musikvideo, kanske kommer upp på någon blogg i framtiden. Musikvideon är till en riktigt stor hit som vi även "skrev" den kvällen. Tror den handlade om Eric Gadd, men är inte säker.



Bilder hade utlovats, har inte hunnit med att kolla igenom och fixa till så många bilder, så det får bli senare. De kommer säkert inte komma upp i grupp utan det blir nog en och en när jag har lust.

Bara för dig

En kväll i juli

Säbylund

Blev en impulstripp till Säbylund nu på kvällen med Marie, Emma, Linnéa och Soffy. Mys! Orkar inte fixa några blider nu, för självklart var kameran med, men det kommer imorgon. Men nu är det dags att sova för imorgon är det sista jobbdagen. Sen är det helg!

Jobb jobb jobb

Idag har det jobbats, gick upp klockan 6 för att hinna göra mig klar tills det var dags att åka halv 8, tro fan att man var trött och att jag blev klar 40 min innan jag skulle åka. Lade mig i sängen igen för att sova de 40 minuterna, men inte kunde man somna trotts att ögonen knappt gick att hållas öppna.

Väl på jobbet var det dags för inventering. Min kära arbetskamrat A hade förberett det så pass mycket att det bara var 2 papper att inventera, great. Men vi var klara halv 9, alltså 1 och en halv timme innan öppning. Min tur dag, jiho.

Resten av dagen gick ändå riktigt bra och nu sitter jag hemma. Blir nog tidigt i säng ikväll så jag orkar med hela dagen imorgon också. Sen är det ledigt hela helgen.

Ett plus till är att Mörten fått ledigt nästa vecka, vilket betyder ett steg närmare Smögen. Dock finns det ett minus och det är att campingen vi tänkt oss inte tar emot ungdomar. Får se hur det här går. Hoppas på det bästa, annars får vi sova i bilen ;)

Helg

Ja för mig är det fredag idag. Imorgon är det dock inte lördag utan söndag. Så imorgon ska jag träna är tanken, sen blir det en sväng ut till mor och far och hämta mina gardiner som älskade mor har sytt upp åt mig. Ska även försöka få med mig grill och gpsen från far.  Så att vi hittar ner till kusten nästa vecka.

Vad låter bäst Gröna faran eller Röda faran?

Tisdagstema: Blå

Blomster

Kalas

Igår tillbringade jag dagen på jobbet, börjar bli till en vana nu. Bad habit! Efter jobbet var det fort som f*n hem, duscha och göra sig klar för att åka på kalas. Det skulle firas en Mary och en Malin. Det bjöds på god mat och god efterrätt. Mums för en hungrig mage! Trevligt sällskap, Storm på besök från ön och Thea som man inte träffar allt för ofta nu för tiden. Trevligt trevligt!

Sen blev det lite kortspel och singstar, efter det tog jag gröna faran och åkte hem och la mig för att orka upp och jobba.

Dagens

Nu är det dags för uppdatering. Idag har jag jobbat inte så lång tid men det tog ändå bort större delen av dagen. Började nämnligen kvart i 12 till kvart över 4. Var nog inte från jobbet förns kvart i 5 eller något sånt. Såg att jag fått meddelande av Alex, att jag kunde komma till henne efter jobbet som hon tidigare sagt inte skulle fungera. Så det blev att snabb kolla med Sandy för vi hade planerat in ett gympass, men hon skulle sova och sedan jobba så då blev det en sväng hem till Alex istället för min del.

För er som inte vet har Alex nyss flyttat och jag har inte varit i den nya lägenheten förut. Riktigt fin, mysigt rum, högt i tak, centraltläge. Kan inte bli bättre. Vi satt uppe på taket och åt mat och glass. Så himla mysigt. Sen gick vi in och satte oss att planera Västkusten 2008! Det kommer bli kanon. Underbart! Sen åkte jag hem precis innan regnet entrade Örebro.

Kom hem till ett soligt Kumla och slog mig ner här. Tada!

Helt slut

Då var man åter hemma efter en dags arbete. Började med att gå upp klockan 07.00 för att slänga i tvätten. Somnar om, vaknar av att älsklingen går ner för att hänga upp tvätten och släng in nästa. Somnar om, vaknar när han kommer tillbaka, inser att det är dags att gå upp. 

Så tog jag och Sandy en långpromenad, riktigt skönt. Sen kom mor och åt frukost med oss innan hon skulle handla och innan jag skulle bege mig till jobbet.

Nu sitter man här igen. Snart dags att sova, tänkte bara att jag skulle tillfredställa mig med lite knapprande vid datorn och lite redigering av bilder.

Sovdags

Nu är det dags att krypa i säng, så man orkar med morgondagen. Upp tidigt som bara den för att tvätta, sen blir det lite annat smått och gott innan jag drar iväg för att jobba. Vad mer dagen har att bjuda på imorgon vet jag faktiskt inte, kanske skulle ta sig en tur med kameran om vädret tillåter.

Nu ikväll har Sandy varit här och ätit mat med oss, det blev grillat, klyftpotatis och fruktsallad med lite glass. Mums! Att frukt kan vara så gott, det tänker man inte på. Men nu sängen, älskade sängen!

Ännu mera grattis


Denna gång är det Maria som fyller 22 år, Stort GRATTIS på dig!

Mitt liv i en småstad

Sthlm

Vaknade i morse, med halsont och kände mig sjuk, eller åtminstonde påväg att bli sjuk. Tänkte stanna hemma ett tag, men åkte sen med till Stockholm med min ♥ älskade ♥ familj iallafall. Tur var väl det, för det var underbart väder större delen av dagen och halsen blev bättre under dagen. Men känner mig ganska sliten nu, så det är nog något på gång. 

När vi kom upp till huvudstaden åkte vi ut till Djurgården och åt lite fika, sen släppte vi av bror och T vid Nordiska museet och drog upp på stan. Efter några timmar av klädaffärer och diverse andra butiker, så tyckte vi det var dags för lunch, pizza, riktigt god var den. Sen blev det ännu mer affärer och tillslut även en glass.

Blev ingen storshopping för mig, men det var inte tanken heller, följde med för att få fota lite och det har jag gjort. Fick även ögonskugga och ett ciseleringsjärn av mor.

Ljuskälla

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid. Dagarna går för fort nu, när man jobbar så pass mycket. Men imorgon har jag ledigt, så då passar jag på att åka till huvudstaden med familjen. Får se vad dagen har att bjuda på.

Nu blir det att försöka komma i säng ganska så snart, är super trött.

Nu får det vara nog..

Sitter och kollar på den där förbaskade tennisen som aldrig tar slut. Nu är det regnavbrott, igen!

On fire!

Favorit

Passar på att visa en favorit (ovan) nu när jag inte skrivit så mycket på länge. Varsågoda!

Hemma igen

Jo nu är jag hemma, eller jag kom hem igår ungefär vid den här tiden. Orkade dock inte göra något speciellt då utan det blev mest tv tittande och soffan.

Vi åkte alltså härifrån 06.40 i fredags mot Enköping för att tillbringa två dagar hos Niklas mormor. Anlände straxt efter 8 och då väntade frukost, sedan satte vi oss på balkongen och njöt av solen. Sen blev det en tripp till Drömparken och efter det upp på stan. Inget shoppande av mig. Om man inte räknar med de tre ljushållarna som jag ska sätta på väggen i badrummet.

Efter stan åkte vi hem igen kollade lite tv och åt mat. Sen bar det självklart ut till Bredsand för ett dopp, 21 grader, passar mig perfekt tänkte jag. tog av mig tofflorna och gjorde mig reda att hoppa i, kände på vattnet vid strandkanten med tån. Svinkallt trodde tån skulle ramla av foten. Aldrig i mitt liv att jag tänkte bada i det där. Så jag satte mig bredvid älsklingen och njöt av solen istället.

När vi kom hem så var det dags att spela lite Yatzy, lite kung jag är på det. Fast hade nog en rejäl dos med tur. Vann alla tre omgångarna yatzy alla tre gånger. Sen spelade vi lite Vem vill bli miljonär men det var jag inte lika haj på. Sen blev det sängen, skapligt trött efter att ha gått upp så tidigt.

Lördagen blev det frukost och massa slapp, innan vi åkte blev det mat och ett besök hos morfar. Han var på bra humör så vi hade tur. Somnade i bilen på vägen hem, riktigt skönt. Vaknade vid avfarten från motorvägen in till Kumla.

Grattis!

Det är många som fyller nu, denna gång är det Linnéas tur. Ett stort GRATTIS till dig.

M

Mördarpass

Nu är jag helt slut, har äntligen kommit hem från mitt mördarpass. I början kändes det riktigt bra, men efter ett tag var det total kaos, skyltar skulle rivas och bytas, kunder överallt och leveranser av alla de slag. Men dagen går så mycket fortare när det är kaos så det är skönt på det viset, förutom att man blir så stressad för att man måste hinna med allt annat som ska göras också.

Nu har jag iallafall ledigt från imorgon och hela helgen. Underbart. Men inte f*n får jag sova för det, imorgon ska jag upp ännu tidigare än idag för att hinna med ett tåg som går 06.40. Så nu blir det till att packa, duscha och göra klart det mesta inför morgondagen.

Kameran ska med så jag hoppas på något bra tillfälle för lite fotografering så jag har något att visa er sen.

Bilskolläraren

Sveriges närmaste stad

Glömde ju att säga att på fredag morgon går tåget mot Enköping. 06.40 kliver vi på i Kumla för att tillbringa 2 dagar hos Niklas mormor. Trevligt trevligt.

Dahlia

Tjohej!

Det blev en tripp till farmors sommarstuga igår, med god mat och mumsig äppelpaj. Innan besöket ute i sommarstugan var vi en sväng till marieberg, inte det minsta shopping sugen, konstigt nog. Men älsklingen ville åka. På kvällen hade vi pratat om att åka och kolla på speedway men min huvudvärk var så fruktansvärd att jag stannade hemma i hopp om att det kommer vara bra väder någon mer dag de har hemmamatch.

Idag har jag jobbat hela dagen och likaså imorgon. Har inte varit en lugn stund idag på jobbet, så kommer säkert somna gott ikväll, behövs om jag ska orka upp kl 6.00 imorgon. Jobbar nämnligen 8.00 - 19.15 ett riktigt mördar pass.

Tisdagstema: Sommar

Above

1 Juli

Jaha ny månad, ny dag och solen skiner. Idag var tanken att vi skulle åka till farmor och fira en försenad morsdag pga att de flyttade just när det var, så de hade fullt upp. Men efter gårdagens olycka så är jag inte säker på att det blir något. Får nog ta och ringa och kolla hur det blir.

Föresten så är mormor hemma nu med gips och en rejäl blåklocka.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0