Tappa fokus


(Klicka på bilden för att förstora)

Plockepinn

Stackars

Min lilla mormor, hon har ramlat och brutit armen, snyft. Vet inte så mycket mer just nu, hon och mamma har varit på sjukhuset sen klockan 1 och de vet fortfarande inte hur det blir om det skall gipsas eller operation.

Grattis!

Igår fyllde min älskade mor år, stort GRATTIS på dig! Hade inte tid att lägga ut någon bild förns nu, hade fullt upp igår med jobb, kalas och sedan fotbollen. 

Nu blir det jobbet hela dagen (öppning till stängning) och sen kanske träna ikväll om jag orkar annars sparar jag det tills imorgon.

Spanien

Ja fy fan vad skönt! EM guldet till Spanien.

Lilla huset på prärien

Härliga meloner


Då har man jobbat klart för dagen, skönt, vart riktigt jobbigt på slutet. Nu ska kvällen tillbringas hemma. hade tänkt att åka till gymmet men mitt knä har av någon konstig anledning svullnat upp lite och det gör ont när jag böjer på det. Mysko!

Så det blir soffan med min älskade vattenmelon!

Bild från fotorunda

Fredag

Fredag och de flesta skulle vara glada för det, men jag jobbar hela helgen, så det känns som en söndag för min del. Dagen idag är inte riktigt bestämd ännu, men något skoj blir det nog. Ska träna framåt kvällen också. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Återkommer säkert senare.

Smakprov

Fotorunda

Nu på kvällen har jag och far varit ute på en liten fotorunda, love it! Fick några bra bilder, tycker jag iallafall. Kommer väl upp här på bloggen så småningom. 


Shopping

Idag var jag och älsklingen ute på Marieberg och shoppade. Alltid lika skoj, speciellt om man hittar något till sig själv. Nu var det inte det jag var ute efter, utan en present till min älskade mor som fyller år på söndag.

Förutom present till mor köpte jag även ett kuljärn till mig själv, så nu ska det göras kulor. Sen köptes det lite småsaker som presentpapper.

Onsdag

Idag har det varit ganska mycket på jobbet. Så nu är man ganska trött, kunde inte heller följa med till harge, vilket hade varit skoj. Men nu sitter jag hemma och har kollat lite fotboll men tröttnade och satte mig här istället för att en viss Marie hade skrivit på msn. Men nu vägrar hon svara, dålig stil.

Imorgon ska jag göra något roligt har jag bestämt mig för, hoppas det funkar.

Bror 3

Bror 2

Bror 1

Studentfoto

Har varit ute hos mor och far och fått lite kläder tvättade, så nu kan jag träna och jobba igen. Hade helt slut på alla kläder. Hoppas bara att jobbarbyxorna blir torra tills imorgon. Annars får jag gå med rumpan bar.

Har även lyckats få brorsan att åter igen ta på sig studentkläderna för lite porträtt fotografering. Det var inte det lättaste vill jag lova, men till slut gick han med på det. Bilder kommer senare.

Nu ska vi snart äta lite paj och sen blir det Allsång på skansen. Sommarmys!

Tysen

Måndag

Då var denna dag avklarad, har jobbat, tränat och kollat på tv. Nu avslutar jag kvällen med att sitta framför datan. Som så många andra kvällar. Imorgon är man ledig, den här veckan jobbar jag verkligen de dagar som man igentligen inte vill jobba. Båda träningsdagarna med laget + hela helgen.

Imorgon blir det en tripp ut till mor o far, måste tvätta arbetskläder och lite träningskläder, så jag har de närmaste dagarna, fick nämnligen ingen tvätt tid förns torsdag. Sen blir det gymmet med Sandy.

Annars blir det nog inte så himla mycket mer, ser det ut som. Men det är ju tisdagstema imorgon och jag vill ut och fota, har hittat ett bra motiv, självklart är det en liten blomma jag har sett. Måste byta motiv snart, börjar tröttna. 

Några förslag?


Ja må de leva

Idag fyller 


och



år, Stort GRATTIS till er båda!

Förvirrad

Jag vet knappt vilken dag det är. Känns som måndag idag, eftersom det blev en förtidig helg, med start torsdag och kom hem igår (lördag). Idag är det alltså söndag men det känns som måndag, har jobbat och bara latat idag, är fortfarande trött från helgen, sov nog inte så mycket och framför allt inte så bra. 

Men imorgon är det iallafall måndag och då är det jobb som gäller, men hinner iallafall träna ett litet tag. Missar dess värre träningen på onsdag då det är "strandragg" i Harge. Nyfiken på vad det kan vara.

Nu ska jag nog ta mig en liten tallrik med glass, låter gott, sen ska jag ta och låta kroppen gå ner i varv lite.

Brother from another mother

Home sweet home

Jaha, då var man hemma igen, eller ja jag kom hem någon gång runt 2 tror jag klockan var. Tog mig ett bad och bara njöt, varmt vatten sitter aldrig fel. Hur ska man sammanfatta helgen då. Riktigt skoj är väl kanske det bästa ordet.

Började med när vi kom fram till campingen var husvagn och förtält redan uppe, maten blev serverad i samma stund som vi kom. Riktigt goda pajer, tack Peter! Sen blev det firande av Babbi med rulltårtebakelser gjorda av Lotta, även dem var underbara.


Campingen

Tårta a la Lotta


Födelsedags"barnet"

Sen blev det ännu mer Babbi firande, massa mys och kortspelande.

Söta Sofia


Bästa Sandy

Midsommarafton började riktigt bra, soligt och fint när vi vaknade, men efter frukost drog det in mörka moln och regnet var ett faktum. Dock klarnade det upp ganska snart igen. Tog och "sov" middag en stund före lunch, då det bjöds på rester från gårdagens pajer. Emma kom ändå från Göteborg bara för att fira midsommar med oss.


Emma smakade på resterna

Efter lunchen gjorde vi oss klara inför kvällens midsommar firande. Spelade även lite kort, vad gör man annars på en husvagns semester? Sen var det snart dags att tända grillen och börja med potatisen. En stark vind gjorde det oerhört svårt att få fjutt på grillningen, men efter många om och men och efter många olika metoder var köttet tillslut genomstekt.


Emma sitter och surar över att grillen inte vill tända till


Sankta Babbi, eller?


Het potatis! Jossan och Sandy har lagat mat

Även denna måltid var riktigt god. Kvällen fortsatte i massa mys och midsommarfirande.


Alex och jag


Jossan fixar musiken


Sötnosarna Jossan och Marie



Hoppas ni hade en trevlig midsommar allihop!!!

Midsommar

Nu börjar allt närma sig, jag som hatar att packa, speciellt när man inte vet vilka kläder man ska ha. Har iallafall börjat packa, har fått ihop så mycket som ett täcke och en kudde. Behöver jag säga mer. Kommer aldrig bli klar och snart kommer Sandy hit och vi ska gå ner och handla lite.

I helgen kommer jag nog att göra något av det dummaste jag gjort i hela mitt liv, campa 2 mil hemifrån. Men tror det kommer bli riktigt skoj ändå. Vi får lossas som att vi är någon annanstans och frågar något så är vi absolut inte härifrån.

Har inte riktigt koll på vad som är fixat och vad som ska fixas heller. Jag brukar vara den som handlar och fixar det mesta runt sådan här saker, när vi väl gör något sånt här. Nu har Jossan tagit tag i det mesta så jag har noll koll. Men nu ska jag fortsätta med packningen, vad behöver man mer? Tandborste? Ahhhhh!

Ännu ett grattis..


.. till denna brud, som klarade uppskrivningen idag! Ännu en sak att fira i helgen. Ojojoj, det kommer bli så skoj.

Hipp hipp hurra

Idag är det Alex stora dag och det skall firas. Grattis babe! <3

Nya tag

Jaha, lika fort som EM började tog det slut. Trist, men vad ska man göra, Sverige klarar inte av att spela i pressade situationer. Inget mer att tillägga. 

Imorgon blir det en hel del att göra. Börjar med att köra bror till tåget. Antar att jag även får väcka honom, hjälpa honom packa och mer där till. Sen skall det inhandlas inför helgen, då det blir camping. Fira både Alex och midsommar, kan det bli mycket bättre?

Helgen tillbringas med dessa pärlor, det kommer bli guld!

Onsdag

Idag är det avgörande EM matchen, skall Sverige gå vidare? Klart dem ska. Nu är det snart dags att åka till jobbet, känner mig oerhört sliten idag, vet inte vad det är. Men kroppen kanske går på sparnivå till helgen. Kommer nog behövas.

Findus

Städning utförd

Jaha då var städningen klar, har även hunnit med att laga mat och äta den. Nu blir det ta det lugnt, skulle ta mig iväg till gymmet var tanken men Sandy hinner inte för hennes tåg var försenat, Mary har duschat så hon ville inte och älsklingen ville absolut inte. Får ta det en annan dag.

Imorgon är det jobb hela dagen, sen träning och sedan fotboll med brudarna. Heja Sverige!

Städning uppskjuten

Han tyvärr inte med så mycket städning innan älsklingen kom hem, la sig i soffan och somnade. Är det taskigt att dra igång dammsugaren? Jag väntar 20 minuter till. Annars kommer han inte kunna sova ikväll.

Studenter

Städdag

Idag är det stora städardagen, om jag får bestämma. Det behövs städas på de flesta ställena i lägenheten. Får se om älsklingen är lika pigg på det, jag har iallafall börjat. Sen får vi se hur långt jag hinner.

Tisdagstema: Ögon

Helgen

Som sagt det blir långhelg. Som det verkar nu blir allt kanon, nu hoppas vi bara på vädret. Måste bara säga att midsommar blir inte riktigt som jag hade tänkt mig, den kommer bli 100 gånger bättre. Man slutar aldrig att förvånas över vad som hittas på. Åter kommer när jag vet att allt gått i lås.

Äppelblom

På plats

Sådär nu var den nya designen på plats. Ska lägg in lite saker till senare, men den är så gott som klar. Dock är den inte lika sommrig som den förra designen, men denna ger riktigt fina minnen, som man sent vill glömma. Vill tillbaka varje dag. Fick reda på igår att mor och far har bokat resa till Rhodos, fuskisarna. Man blir inte lite avundsjuk.

Design byte

Som ni redan säkert märkt är det design byte på gång. Var inte tänkt att det skulle vara dags riktigt än, men eftersom jag klantade till mig och tog bort den gamla designen så fick det bli nu. Får se om jag blir nöjd, lite snyggare än de förvalda designerna iallafall.

Vecka 25

Då var det ny vecka, långhelg denna veckan också. Idag blir det nog inte mycket gjort, funderar på att byta design på bloggen igen, men avvaktar ett tag med att säga att det kommer bli så, ska gå igenom lite idéer först. Så får vi se om de leder någonstans.

Denna veckan kan bli helt underbar om allt går rätt. Onsdag jobbar jag (fint med lite pengar), sen är det träning och efter det avgörande EM matchen mellan Sverige - Ryssland. På torsdag fyller bästa Babbi år. Fredag är det midsommar hoppas på bra väder och sällskap av mycket trevligt folk. Som sagt, det kan bli kanon.

På onsdag släpps även det nya singstar och det ryktas om att det är med de trådlösa mikrofonerna, som jag har väntat efter ett tag nu. Så det skall införskaffas.

Får även passa på att säga GRATTIS till Storm som fyller hela 20 år idag! Hipp hipp hurra!

I tröttaste laget

Idag har jag varit väldigt trött, vet inte vad det var med mig, somnade mitt på dagen och tog en liten powernap. Är inte speciellt mycket piggare nu måste jag säga, så snart blir det sängen.

Har haft Fredrik och Helena här på besök, lagade tacos, kollade på film och fotbollen. Självklart blev det lite jordgubbar också. Men annars har jag inte gjort mycket idag. Får se vad som händer imorgon.

Poängjakt

Idag har vi varit ute på Kärra udde hos Mattsson och haft poängjakt, här kan du läsa mer utförligt vad det innebar. Jag har haft en riktig kanon dag, riktigt skoj. Extra roligt var det självklart att mitt lag vann. Vi var riktigt bra, yeah. Alex du skulle ha varit med oss, men jag förvarnade dig ju.

Efter poängjakten åkte jag och Alex hem till mig och kollade på fotbollen och grillade, åt gott och drack gott som man brukar säga. Tyvärr avslutades dagen inte lika bra som den började. Tyvärr som alla som läser det här redan vet så förlorade ju Sverige. Trist, det var ju så nära.

Nu är det snart dags att sova, är ganska sliten.

Godmorgon

Uppe och fixar i ordning lite inför dagens utmaningar på Kärra udde. Där vi ska göra vårat 5:e träningspass den här veckan. Blir även grillat och bad om vädret tillåter. Sen drar jag och Alex hem till mig och hejar fram Sverige till ännu en vinst. taggad som bara den nu.

HEJA SVERIGE!

Student 2008


Studentvimmel


Som ni säkert förstått så har min bror tagit studenten idag. Stort GRATTIS på honom. Självklart var jag där, självklart hade jag kameran med mig, självklart tog jag några bilder. Håller på och fixar lite så det är snart på väg upp även på bloggen.

Något som inte är lika självklart var att jag hade klänning på mig, aldrig varit en klänning eller kjol människa men det börjar komma mer och mer nu.

För övrigt har det varit en kanon dag, solen tittade fram bakom molnen och det var varmare än vad som hade utlovats. Kom några skurar framåt eftermiddagen men då var vi redan hemma. Samma tur som när jag tog studenten för 3 år sedan. Oj vad tiden går fort.

Sjung om studenten..

Hipp hipp hurra!!


Bara för att hon har stört sig på det här i flera månader. Soooorry!!!

Nu var det klippt

Japp, nu är besöket hos frisören avklarad, är nöjd. Ska senare iväg och färga håret, hoppas att det blir pricken över i:et. Nästan allt är klart inför imorgon, ska åka ut till mor och far och hjälpa dem lite inför imorgon med mat och sånt som går att förbereda.

Annara blir det nog inte så mycket mer idag. Skönt det.

1 dag kvar!

Imorgon gott folk, tar min bror studenten. Jag har lite som behöver fixas. Ska iväg och klippa mig, försöka bestämma mig vilken klänning jag ska ha. Men tror det lutar åt den turkosa. Efter det kan det vara bra att veta vilka skor, smycken osv man ska ha. Ska även försöka att få någon att färga mitt hår, så här i sista stund. Har en otrolig utväxt som jag inte står ut med längre.

Men nu är det dags att göra sig i ordning för en sväng till Marieberg, återkommer senare.

EM feber





Tisdagkväll

Gårdagen var helt underbart kanon, dock lite för rastlös i början av dagen. Övertaggad till matchstart. Sen när Alex kom hit gick tiden fort som bara den, sen kom Marie och vi fixade käk och satte oss för att ladda. Sen spelade vi även Guitar hero. Matchstart började närma sig, då fick vi ett sms om att två supportrar till var påväg, så vi gick ut för att möta upp dem.

Har aldrig träffat Johanna och Alice förut, om man räknar bort de få träningar med distriktslaget vi gjorde i våras då Johanna var med och den gången förra veckan jag pratade med Alice i telefonen, riktigt trevligt att träffa dem iallafall och jag antar att det inte var sista gången heller.

Bilder var även lovade denna gång, jag är bra på att lova, brukar oftast också vara den som inte sviker när jag lovat. Så snart kommer det några bilder från gårdagens EM match.

Viiinst!

Jajjemen.. SVERIGE VANN!!!!!!!! :D GULD!!!.. 2-0 Nu är vi pågång.
Hel kanon kväll med brudarna. Bilder kommer imorgon.

Nu ska vi sova.. Taggar för ännu mer fotboll imorgon, hoppas på sol.

Grönt

Ole, ole, ole, ole

Idag smäller det, Sverige - Grekland. Har börjat tagga som bara den. Lite små saker som behöver fixas innan kvällen.

Men ingen omkriiiing



Bara för att visa mor och far

Måndag

Gårdagen bjöd på grillat hemma hos älslingens familj, foboll och tvättning. Annars blev det inte så mycket mer.

Idag blir det lite städning, trip till Marieberg måste köpa studentpresenter, sen blir det jobb och efter det träning och sist fotboll. Fullt upp hela dagen. Ska försöka få mig lite sol också.

Imorgon är det dags för stor fotbollsfest.. Sverige - Grekland. WEEEEEJ!

Min fotbollsstjärna

Idag har jag vart ute i Sköllersta och lekt pressfotograf på Lithellscupen. Riktigt skoj. Får hoppas att det blev några bilder man kan göra något av. Har inte hunnit att göra mer med dem än att kolla igenom dem. Har endast fixat en bild på min stjärna. Så duktig är han. Har även hunnit med ett dopp i poolen idag med tillhörande volleyboll spel.

Bilder från medeltidsdagarna





EM

Ikväll börjar EM, fotbollsfest!

Gårdagen

Vi tar en dag i taget. Igår åkte jag ut till Sköllersta för att följa med familjen till Wadköping på medeltidsdagarna. Har aldrig varit på det i Örebro och sen var det ett bra tag sen jag var i Wadköping/Stadsparken. Varmt som sjutton var det, så man blev ganska seg efter ett tag.

På eftermiddagen åkte jag hem till världens bästa Bjuhr. Myspys med kortspel i solen och minigolf. Bjöds på grillat och jag är inte den som är den. Älskar ju grillat. Sprang även runt halva norr för att hitta en glass.

Bilder från medeltidsdagarna kommer upp så småningom, ikväll kanske.

Sa jag att jag älskar minigolf

Nationaldagen

Vallmo

Jobbardag

Sommar och sol och här sitter jag vid datorn. Varför sitta vid datorn när det är så fint väder ute tänker ni. Men har man en laptop är det bara att bära ut den på balkongen och få en dos av datan och en dos av sol och värme. Underbart. Dock ser man knappt vad det står på skärmen i detta solljus, så jag hoppas jag skriver rätt.

Gårdagen var väl nästintill som alla andra dagar, förutom att jag och älsklingen firade 5 år. Blev lite god mat och sedan glass med jordgubbar. Mums.

Idag är det jobbdag detsamma gäller imorgon. ikväll är det även träning så det blir direkt från jobbet och ner till träningen. Stress. Hatar det.

Flowerpower

5 år

Ja vad mer ska jag säga?

Förgätmigej

Strike


Lite bowling musik ;)



Igår var jag iväg med jobbet och bowlade och åt riktigt god mat. Som vanligt blir det alltid massa skämt, det ena torrare än det andra. Men trevligt hade vi iallafall.

Premiärdopp

Brunbrända ben

Har tillbringat hela dagen ute hos mor & far, soligt och skönt. Har försökt att vistas så mycket som möjligt i solen, har även tagit ett första dopp för året i poolen. Underbart. Även hunnit med att prova fars nya kamera, så bilder bjuder jag på senare.

Nu blir det andra halvlek på fotbollen och redigera lite bilder, sen är grillning som gäller.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0