Home sweet home

Jaha, då var man hemma igen, eller ja jag kom hem någon gång runt 2 tror jag klockan var. Tog mig ett bad och bara njöt, varmt vatten sitter aldrig fel. Hur ska man sammanfatta helgen då. Riktigt skoj är väl kanske det bästa ordet.

Började med när vi kom fram till campingen var husvagn och förtält redan uppe, maten blev serverad i samma stund som vi kom. Riktigt goda pajer, tack Peter! Sen blev det firande av Babbi med rulltårtebakelser gjorda av Lotta, även dem var underbara.


Campingen

Tårta a la Lotta


Födelsedags"barnet"

Sen blev det ännu mer Babbi firande, massa mys och kortspelande.

Söta Sofia


Bästa Sandy

Midsommarafton började riktigt bra, soligt och fint när vi vaknade, men efter frukost drog det in mörka moln och regnet var ett faktum. Dock klarnade det upp ganska snart igen. Tog och "sov" middag en stund före lunch, då det bjöds på rester från gårdagens pajer. Emma kom ändå från Göteborg bara för att fira midsommar med oss.


Emma smakade på resterna

Efter lunchen gjorde vi oss klara inför kvällens midsommar firande. Spelade även lite kort, vad gör man annars på en husvagns semester? Sen var det snart dags att tända grillen och börja med potatisen. En stark vind gjorde det oerhört svårt att få fjutt på grillningen, men efter många om och men och efter många olika metoder var köttet tillslut genomstekt.


Emma sitter och surar över att grillen inte vill tända till


Sankta Babbi, eller?


Het potatis! Jossan och Sandy har lagat mat

Även denna måltid var riktigt god. Kvällen fortsatte i massa mys och midsommarfirande.


Alex och jag


Jossan fixar musiken


Sötnosarna Jossan och Marie



Hoppas ni hade en trevlig midsommar allihop!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0