Lucky me

Japp uppdatering, hoppas på att det blir till det bättre. Det märks ganska snart!

Grillat är godast

Älsklingen fick en byggsats i form av en elgrill idag av mina föräldrar och bror. Den ska nog jag roa mig med ikväll, så kanske vi kan ta och inviga den imorgon. Jag älskar grillat!


image414

Discobowling...

image413
Kvällen började med en ca 1 ½ timmes utvärdering i olika former om hur säsongen varit och lite hur vi ser på framtiden. Efter det var det bowling jag spelade ihop med Atterfors, Vickan och Paulina på en bana. Riktigt skoj, även om man inte var så himla bra.

Vickan var...

image412

Ännu en strike...

image411

Paulina ser...

image410

Mary sitter...

image409

Krillidill en...

image408

Svårast att...

image407

Här har vi...

image406

Efter en timmes bowling började man känna sig riktigt hungrig, så vi gick vidare till ett bokat Dragon där vi avnöjt mat i form av 7 rätters buffé. Så himla gott.

Söta brudar...

image405
Efter maten gick några av oss hem till Mary för att festa lite, hade riktigt skoj, och roade oss länge åt att ta sådana här kort. Humor på låg nivå.

Håller mitt ord

Har fått ordning på de flesta bloggarna nu, får hoppas att det inte är allt för många som saknas. Kan inte komma på fler just för tillfället iallafall. Bilder från igår hade jag lovat och de kommer alldeles straxt. Men får varna känsliga läsare för en riktigt gräslig bild.

Typsiskt

Åhh så himla irriterande, alla adresser till bloggarna jag läser bara försvann. Hur ska jag kunna hitta tillbaka till alla dess nu? Bara att sätta igång och leta.

Tårtbakning

Kvällen igår var riktigt skoj, men berättar mer senare även lite bilder kommer upp. Men nu måste jag börja baka tårta.

One hour

Om en timme ska vi träffas i hallen för utvärdering och sedan alla andra roliga aktiviteter som ska ske ikväll. Jag börjar redan bli klar så jag funderar på om jag ska bege mig härifrån upp till Mary eller om jag ändå ska vänta tills de kommer och hämtar mig.

Hoppas på att få kamerabatteriet färdig laddat inna jag ska åka, så man kan få med sig lite roliga kort hem sen. Lär inte komma hem förns sent så vi får se när jag skulle kunna publicera bilderna, imorgon ska vi fira älsklingen lite också, så det blir upp tidigt och hinna med att baka tårta.

Nu ska jag fixa det sista här hemma så jag är helt klar när Mary hämtar mig.

God morgon

Mulet och trist ute, är trött och seg i hela kroppen. Känner mig nästan lite småsjuk, men det är väl som vanligt något som går över när man vaknat till lite. Precis som det varit den senaste månaden. Idag kommer det bli en kanon dag det känner jag på mig. Nu på dagen ska jag ut och gå och sola med Sandy, olja in en tavelhylla som jag köpte när jag och Mary var på marieberg i tisdags.

Ikväll är det som jag sa igår, utvärdering av säsongen och efter det blir det bowling och sedan mat på Dragon. Efter det drar några vidare till Mary för ett litet party, om hon nu är frisk, ryktades om att hon kände sig febrig igår.

I kapp

Dagen idag har varit mycket lugn, har mest kollat på OTH, men snart är det roliga slut. Börjar nu på säsong 5. Har även tränat nu på kvällen, vilket gick ganska bra. Men inte helt hundra. Kände mig riktigt seg i benen.

Imorgon har vi utvärdering, bowling och middag med laget, kommer bli så mysigt. Åter kommer mer om det imorgon kväll eller lördag. Beror på hur vi väljer att tillbringa kvällen. Så nu ska jag återgå till mitt nörderi och fortsätta på säsong 5 som sagt.

Tisdagstema: Minne

Ett försenat tisdagstema som kom upp igår, men jag såg det inte förns idag, så här kommer en rätt gammal porträttbild från Örebro cupen, vilket år kommer jag inte ihåg.

image404

Har så många fina minnen från innebandyn, bland annat ett Junior SM silver, U19 breddläger, massa cuper vi varit på, men framförallt laget och den underbara sammanhållningen vi haft.

Kycklingar

Nyss hemkommen från matchen, slutade 6-5 till Distriktslaget efter tre perioder som skulle ha varit fyra, men de började skaka i skorna och vågade inte ställa upp på en fjärde period. Spelade tillsammans med Sandy och Mary, en blivande kedja kanske?

Så nu ska jag få i mig lite mat och sen blir det tårta, mums.

Tårta

Har på morgonen hunnit med ganska mycket, städat lägenheten, bäddat rent i sängen, diskat, vikigt tvätt, bakat tårta, handlat mat och present. Så nu får resten av dagen bli ganska lugn. Ska nog sätta mig och fortsätta mitt maraton på OTH. 

Ikväll är det match, mot distriktslaget. Vi äldre i vårat lag + juniorerna mot dem. Vi blir dock inte så många från damlaget, eftersom 12 av våra spelare är med i distriktslaget. Men det ska bli kul ändå. Ca 2 veckor kvar tills vi åker till Hudik nu. Börjar bli nervös.

image403

Hipp hipp hurra

image402
Idag fyller älsklingen 24 år och hans syster Johanna 22 år

Stort GRATTIS på dem.


Sov time

Nej nu är det dags att krypa i sängen för att ladda inför morgondagen.

Våffeldagen

Nyligen hemkommen från Mary, vi har först varit på Marieberg och försökt hittat en present till min älskling som fyller år imorgon. Har hittat en sak men är inte helt klar än, så jag hoppas resten löser sig imorgon. Har lite tid på mig innan han kommer hem, då han slutar klockan 12. Så det är väl bara att kliva upp vid 8.

Efter Marieberg och alla andra affärer som hör till, kom vi äntligen hem till Mary där vi skulle avnjuta våfflor dagen till ära. Mums så goda de blev. Medans vi väntade på Niklas som skulle komma med våffelsmeten så skruvade vi ihop Marys hylla hon hade köpt, blev jätte bra.

Sen krossade jag Niklas på wii. Im the KING!

Förslag?

God middag! Jag har inte vaknat nyligen om ni trodde det, har faktiskt varit vaken ett tag och gjort lite nytta, för min del. Men kom inte så långt. Har suttit och funderat på vad jag skulle kunna ge älsklingen imorgon när han fyller. Har några småsaker på gång tror jag. Men vill komma på något bättre.

Så på eftermiddagen åker jag och Mary till marieberg och ska försöka hitta något. Har även lite planer inför morgon dagen. Men avslöjar inget här. Ska göra mig klar och gör lite mat innan vi ska åka. Kanske hinna titta på något avsnitt av OTH!

Någon som har ett bra förslag på present? 

Lättnad

Ingen bodde i huset som förstördes i natt, de hade hunnit att flyttat ut. Vilket jag inte visste om. Var faktiskt svårt att sova och inte har jag sovit speciellt bra. Så idag blir det nog en ganska seg dag. Vi ska iväg till farmor och äta lite mat och ikväll är det träning.

Chock

Okej, det hör inte till vanligheten att jag är uppe nu. Fick köra älsklingen till jobbet, vilket jag har vetat om hela veckan så det var jag inställd på. Men det här. Så mycket tankar som går genom huvudet. Hur är det med dem?

Vi blev omkörda av en polisbil ganska snabbt när vi svängt upp på vägen utanför Hällabrottet, skojade om att vi skulle åka fast längre bort i hastighetskontroll, jag har ju en tendens att bli stoppad av polisen, inte i en hastighetskontroll utan i blåskontroller. Sen precis före rondellen i Kvarntorp kom det en ambulans och då förstod vi att någon olycka hade hänt.

När vi sedan börjar närma oss älsklingen jobb så ser jag in mot Sköllersta och ser blåljus vid området där mor & far bor, blir nyfiken som bara den. Släpper av älsklingen och åker vidare för att kolla. Men när jag börjar närma mig ser jag röken från ett hus som ligger närmare vägen som jag uppfattar det först. Så jag åker in på nästa gata istället och ser då att det är längre ner och tror för ett ögonblick i mörkret att det är P&Js hus. Då tar tankarna över ännu mer och jag blir darrig som bara den.

Ser när jag kommer närmare att det är huset som ligger innan, de känner jag inte så himla bra. De har inte bott där mer än 2 år tror jag. Men jag kan inte sova, måste veta hur det är med dem. Just nu finns ingen information om det.

Får vänta och se.

Morot

Snyggt blev det inte, haha. Jag hoppas han färgar om det, vart nästan oranget. Men valet är hans. Vad ska jag göra åt det.

Rastlös

Rastlösheten tog över så nu har jag/vi bakat dumlekakor, vitlöksbröd och färgat håret på älsklingen. Får hoppas det blir bra, jag var emot färgen men han ville och då sk ahna få göra som han vill. Precis som jag får.

Så fort brödet är klart blir det liten kvällsmacka med mys framför tvn.


When you need me, I be there.

Påskdagen

Igår var vi hemma hos mor & far som jag redan har berättat, åkte med far och bror hem till dem, lagade mat och gjorde i ordning allt tills mor kom hem från jobbet. Åt god påsk mat och kollade på tv och bara mös.

Idag blir det nog bara att ta det lugnt, ska snart göra någon mat till mig. Sen får vi se vart dagen tar vägen.

Påskafton

Nu är det alldeles straxt dags att åka hem till mor och far och avnjuta kvällen där med god mat och mys. Så nu måste jag fixa iordning det sista och bege oss ner till Maxi och möta upp dem.

Skriver säkert mer ikväll.

Så ska det låta

Nu har jag hamnat i min egna soffa. Sitter och kollar på Så ska det låta, Carola är med och jag tror älsklingen har en poäng i att de kommer få låta henne vinna idag. Så hon inte blir så sur som i melodifestivalens andra chans.

Hos Sandy

Sitter hemma hos Sandy och kollar runt lite på hennes dator medans hon pratar med sin mor. Har blivit bjuden på lite mat, gott var det, men måste spara plats för potatisgratängen till ikväll. Har inget vettigt att skriva så bäst att jag slutar här. Blev inte så långt men så går det när man somnar mitt på dagen.

Långfredagen

Nu på morgonen har jag varit ute och gått med Mary, trevligt värre. Nu sitter jag och kollar på OTH, så klart. Men börjar fundera på om det är dags att ta sig ner för att köpa lite frukost, eftersom jag inte har något hemma.

Idag blir det inte mycket att göra, är trött och har ingen lust med något. Imorgon jobbar jag några timmar, känns meningslöst, men pengar blir det hur som helst. På kvällen åker vi hem till mor & far och äter något gott hoppas jag och har mysigt.

Glad Påsk

Okej den här dagen har känts väldigt lång, varför vet jag inte. Kanske för att jag vaknade halv 9 och gick upp då utan att ens fundera. Tog en dusch och inväntade Sandy som kom förbi och åt frukost med mig. Sedan drog vi iväg till Marieberg för att shoppa, eller jag skulle försöka hitta något till min älskling osm fyller år på onsdag. Men Sandy shoppade vilket inte jag gjorde. Tyvärr. Vad ger man till en pojkvän som man varit tillsammans med i snart 5 år?

Sen sprang vi runt hela Kumla för att hitta ett jätte stort påskägg, och "bråkade" om vilken dag man går påskkärring. Jag älskar mitt liv! haha.

Dagens ros

image401

Ny lya

Nu har jag och Sandy varit duktiga för idag, var nyss ute och gick och solade, som vanligt lika varmt. Inte f*n blir man brunare heller. Påväg från Tant brun så passade vi på att gå förbi Erikssons nya lägenhet, tur för oss så var Susanne där. Så himla fin lägenhet, ni kommer få det jätte bra där.

Snart ska jag laga lite mat och sen blir det bara att ta det lugnt hela kvällen, som det ser ut nu.

God morgon

Okej, det snöar lite fortfarande, inte alls skoj. Jag som vill ha vår! Idag blir det nog inte speciellt mycket gjort, ska plocka lite här hemma, ut och gå och lite sådana saker bara. Självklart kolla på One tree hill!

Då var det kväller

Då har man jobbat klart då, var iofs ett tag sen men eftersom blogg.se verkar strula otroligt mycket nu så har det inte kunnat bli någon uppdatering förns nu, hoppas jag. Är riktigt trött och seg nu, huvudvärk som inte riktigt vill ge sig. Känns nästan som om det är någon förkylning på gång eller något har vaknat flera dagar i rad nu med små ont i halsen och känt mig krasslig.

Imorse var jag inte så himla glad, trodde jag blev straffad för något eftersom det var sol, men jag njöt riktigt när det började snöa senare på dagen, inte för att jag vill ha snö, men då hade jag ändå inte kunnat gått ut med kameran. Får hoppas på bättre väder imorgon då jag är ledig.

Hej hopp

Blev dåligt med uppdateringar igår med, men jag fick slänga mig iväg till jobbet och jobbade till stängning. Därifrån begav jag mig till hallen för att träna det enda passet som är med laget denna vecka.

Ska även iväg idag och jobba, skönt att få in lite pengar på kontot, idag finns mycket att göra också då vi får varuleverans.

Snö?

Med bra väder menade jag inte snö, men de yr runt snö som om det vore mitt i vintern. Det är verkligen sådan här dagar som man längtar till utlandet.

Back on track

Dåligt med uppdateringar jag vet, men det har strulat med mitt internet, har inte kunnat logga in på blogg.se. Men hoppas på att jag nu, när jag väl kommit in kan publicera detta inlägg.

Har varit iväg och kollat på Ösk som kvalar till div.1, ingen höjdar match, munkfors vann med 8-1, vi lämnade hallen när det var 5 minuter kvar. Ösk gjorde ett tidigt mål, deras första skott tror jag till och med att det var, sen hade de inte mycket att säga till om. Nu är man väldigt taggad på träning imorgon, ska försöka att få älsklingen att byta blad på min klubba, så jag får ett lite hårdare. Kanske fungera, kanske inte.

Är det dessutom bra väder imorgon ska jag försöka ta mig ut med kameran, en promenad skulle ju vara ett stort plus. Har blivit dåligt med det i helgen, men det finns orsaker till det, alla kanske inte är så bra men de finns.

Gårdagens vinnare

Björn Gustafsson


Melodimys

Gårdagen var en ganska trist dag om man bortser från kvällen, som helt klart var ljuspunkten på hela dagen. Sandy, Tobbe, Mary & Tom var här och åt mat och kollade på melodifestivalen. Sen kom även Krill och David precis när vi skulle börja spela picturnary. Behöver jag säga vilka som vann? Jämnt var det iallafall.

Solen sken ett tag igår, jag var överlycklig, men hade lovat älsklingen att åka med på hans brors match.

Tjoho!

Nu har jag äntligen fått den här skiten att fungera, någon annan som haft problem med bloggen idag? Har inte kunnat logga in. Surt sa räven. Men desto bättre har jag hunnit med en del här hemma, sånt där som man bara måste göra. Ikväll blir det party, eller party och party, men kommer en del folk så vi ska äta och dricka gott om man säger så. Sen är det ju Melodifestivalen.

Men först ska vi iväg och kolla på älsklingens brors match. De kvalar till 3:an. Hopaps på det bästa. Så om 1 timme ger jag mig av.

Kinamat

Har nyss kommit hem från stan, jag och älsklingen har varit ute och ätit. Mums vad gott det var, så nu är man proppmätt. Blev ingen shopping idag på marieberg, men lika bra var väl det kanske. Billigare att fönstershoppa, fast vart riktigt sugen på ett par shorts och en skjorta. Vill ha dem, tror jag!

Lunch

Dags att göra någon mat och hoppa in i duschen, ska åka till mrieberg med mor och bror. Har kollat lite One tree hill nu på morgonen och tycker det är helt klart värt att fortsätta kolla. Så det får bli så.

Spidercat

Yes, I got it on tape

Sitter vid datorn, katten är som vanligt ute på balkongen som han bara älskar. Det skramlar till och jag går ut och kollar vad han gör, men han är inte där. Han hade ramlat utanför balkongen, och för er som inte vet, är det inte högt utan vi bor på understa våningen, så balkongen är bara någon decimeter över marken. 

Jag har varit med om det här en gång tidigare men då han jag inte med att filma de eftersom jag blev så chockad. Men nu mina vänner låt mig presentera SPIDERCAT!!!!!!!

OTH

Okej, jag är seg, men har inte fått för mig att kolla på den här serien förut. Men många i laget pratar om och kollar jämnt på den. Så varför inte ge den en chans. Kollade första avsnittet och tyckte det var helt okej, hoppa direkt över till avsnitt två som precis tog slut.

Måste jag vänta tills imorgon för att se fortsättningen? Nej jag kollar på ett till nu, sen sover jag!

Ännu ett foto från igår

image425

Bombhot

Vi har bildbevisen. En av våra tränare, har idag varit nere i Göteborg och haft otyg för sig. Kolla själv!

Grillkol

Ikväll ska jag och Sandy gå ut och sälja grillkol och briketter i Kumla. Känns lagom pinsamt att knacka dörr, okej när man var 10 år och var liten och söt. Men nu, det känns helt fel.

Så är det någon som vill bidra med lite pengar till våran Schweiz resa genom att köpa en eller flera påsar så är ni hjärtligt välkomna med en beställning.

Grillkol 50 liter & Grillbriketter 20 Liter
1 påse kostar 115kr
3 påsar kostar 300kr


Gratisgodis.se

Forever

Because days come and go 
But my feelings for you are forever

Ett foto från igår

image426

Baktanke

Ont som sjutton i baken från gårdagens cykling på motionscykeln. Sadeln är inte av en vänlig sort. Kan knappt sitta. ska ta med mig ett sittunderlag till nästa gång.

Grått och trist

image427

Höst?

Nu var jag uppe på benen, har försökt att sovit så länge som möjligt. Är lite krasslig idag, seg i huvudet och små snorig och smått ont i halsen. Men jag lever ju, så vad ska man klaga på. Grått och trist idag igen, ända sen i lördags har vädret vart så här. Först en hel vecka med sol och klarblå himmel och massor med vårkänslor. Men nu då, har det redan hunnit att bli höst.

God natt

Måste bli bättre på att lägga inläggen i rätt kategorier, har suttit och lagt in de flesta av mars, februari, januari och decembers inlägg i en passande kategori. Så nu hoppas jag att de som vill läsa om något speciellt kommer hitta lite lättare.

Så nu var det dags att sova. God natt!

44 dagar kvar

Nu är det snart bara 1 månad kvar tills vi åker till Schweiz. Fick lite information om vad som finns att göra där vi ska bo. För det första är det en grymt stor sportanläggning med 16 fotbollsplaner, 8 beachvolleybollplaner, 3 innebandyhallar, ja ni förstår vart jag vill komma. För det andra så fanns det så mcyket roliga saker att göra så vi kommer inte ens hinna med allt. Vindsurfing, vattenskidor, klätterväg, terrängmountainbike, gummibåt i fors, ja jag kommer inte ens ihåg allt. Vi kommer ha fullspäckat schema med alla aktiviteter, träning och dags trippen till Milano. Kommer inte finnas en tråkig stund.

Träningsdags

image428

Nu är det dags att börja göra sig i ordning för träning. Byta om, packa och hämta upp Sandy. Måste hinna tanka innan också, eftersom när jag skulle tanka sist jag använde bilen så var pumpen trasig. Attans!

Glädjeskutt

image396

Änder

image429

En utav de bilderna jag tog förut när vi var ute och gick. Kommer säkert upp fler sen.

Dags att dra

Nu är hon hemma, tar med mig kameran, så hoppas vi på att få till några bra bilder, som jag kan visa er här senare ikväll. Tror inte jag hinner innan träningen så det får nog bli efter men det märks.

Aktiv

Sandy är påväg hem från Hovsta för att gå ut och gå och sola med mig. Mys! Om man kunde vara säker på att det inte skulle börja regna så skulle jag kunna ta mig kameran. Vill verkligen ut och ta lite kort nu när jag lånat pappas kamera.

Hatar

Hatar sidor med egen musik på som absolut inte går att stänga av. himla irriterande.

Ipodskin

Ett snyggt Ipodskin skulle väl inte vara helt fel heller, är snyggt samtidigt som det skyddar ipoden från repor.

image394


Affiliator Affiliateprogram

Nätshopping

Sitter och kollar runt lite på olika närshopping sidor, medans jag väntar på älsklingen ska komma hem. Finns en hel del roliga saker måste jag säga. Jag som letat efter en apelsinskalare i butikerna, vart glad när jag hitta de här söta sniglarna på Bluebox.

image393

Godmorgon

Trött som vanligt, förstår inte, måste nog börja gå upp tidigare. Blir bara seg av att sova så länge. Idag hade jag tänkt gå ut och ta lite kort, får se hur det blir med det, så grått och trist ute. En solning och en promenad ska jag iallafall försöka få in.

Men först frukost!

Sommarbär

Blev så himla sugen på att baka något när alex försvann från datorn för att göra en sockerkaka, så jag passade på att använda de frysta bären jag hade och slängde ihop en hallon och jordgubbspaj. Mums vad gott det blev. En perfekt sommar paj, vill ha sommar nu!

Lys som den stjärnan du är


Fick den här låten av Simon, han tyckte jag skulle lägga upp den på min blogg. Det är klart man ställer upp för en kär barndomsvän. Bjuder även på en riktigt gammal bild på oss.

image392

Tvättid

Missade första timmen på tvättiden, jag som hade massor att tvätta. Men så går det när man sitter vid datorn och roar sig med att läsa massa bloggar och andra saker. Nu är iallafall snart den första tvätten klar. Hinner nog med en omgång till, innan tiden är slut.

image391

Dagdröm

image390
Sitter och drömmer mig bort, skulle så himla gärna vilja åka någonstans, helst någonstans där det är varmt och skönt. En liten resa bara, det är allt jag begär. Ge mig!

Present

Har glömt att visa den fina presenten jag fick från Krillis när hon kom hem. tack sötnos! Dock blev inte bilden så himla bra. Men ni ser ju vad det är iallafall.


image389

Tisdagstema: Badrum

Har visat den här förut men tror inte det var så många som såg den då, så jag visar den igen. Dels för att jag tycker att mor & fars badrum blev riktigt, riktigt snyggt och dels för att mitt eget badrum är på tok för tråkigt.


image161

Beep test

Idag har vi haft test dag på träningen, hälften av gruppen hade tester medans resten var ute och sprang. Jag åkte på att ha testerna idag, vilket känns skönt nu men som ett helvete innan. Tester är inge skoj alls, man blir bara nervös. Sen krånglar benhinnorna så det är inte ens roligt att köra beep testet när man börjar få ont redan på nivå 2. Hade även brutalbänken som jag har varit ganska så jämn på har legat runt 20 hela tiden och harres som vi nyligen har lagt till i testlistan.

Imorgon hoppas man på fint väder, så man slipper gå ut och gå i spöregn. Annars blir det nog en ganska så lugn dag imorgon, inget speciellt inplanerat. Blir det bra väder så kanske det blir en sväng ut med kameran.

Strömlöst

Började som sagt klockan 8 i morse, inten höjdar tid för min del. Men var hyfsat pigg iallafall. Fick montera lite grillar och blev väldigt sugen på en stor grillad köttbit. Mums! Mitt i monteringen går strömmen och hela butiken inklusive coop slocknade. Så det gick inte att göra så himla mycket under den timmen när strömmen var borta. Man såg inget på lagret, kassorna fungerade men det gick inte att ta betalt med kort. Vi kunde inte värma någon mat.

Men innan jag gick vid halv 1 så var all ström tillbaka. Men det var lite mysigt när det var nersläckt, frisören i samma hus kom och köpte ljus av oss så hon kunde klippa klart sin kund. Jag vet inte om jag vågat låta någon klippa mig i ljuset från några stearinljus.

När jag hade slutat åkte jag till fars jobb och tvättade bilen, så nu ser man att den är grön. Sen lunchade vi med god mat, tyvärr inte så nyttig men gott som sagt.

Kom hem

Ibland är det riktigt skönt att vara själv hemma och kunna göra vad man vill. Har tagit ett mysigt bad med ansiktsmask och kollat på tv. Men nu vet jag inte vad jag ska göra så, älskling kom hem nu!

Lånade med mig pappas kamera hem, får se om man kan åka ut något i veckan och ta lite kort, får hoppas på bra väder först och främst.

Imorgon är det först jobb, mellan 8 och 14, tror jag om jag inte blir klar med monteringen innan. Sen på kvällen är det träning med tester eller utelöpning och bollpass. Känns väl sådär, har inte känt mig helt hundra den senaste veckan fortfarande den där himlans förkylningen jag hade i början av december som inte riktigt vill lämna min kropp. Det är upp och ner hela tiden + att jag har haft ont i magen idag. Bara massa fel hela tiden. Men nu är det snart vår och jag har lite nya planer. Får hoppas de fungerar. Det återstår att se!

Kalas

Sitter hemma hos mor & far nu, har varit på kalas hemma hos mormor och morfar, där vi firade farmor och morbror. Äter lite pomelo och tittar på tv med brorsan. Blir nog kvar här ett par timmar, älsklingen skulle inte komma hem förns ikväll. Ska nog ta en promenad ikväll med Sandy efter det känner jag för ett varmt bad och ansiktsmask.

Millencolin

Sitter nu och lyssnar på millencolins nya album Machine 15, är lite tveksam till det här albumet, har fastnat för några låtar men inte alls som med deras förra album (Kingwood). Där jag tycker om alla låtarna, inte en enda hoppar jag över. Har aldrig varit så med ett album förut, inte för mig iallafall. Älskade verkligen Kingwood och gör det fortfarande. Grymt bra låtar.

Missar tyvärr realese partyt på conventum, då vi är iväg till Sundsvall för att kolla på distriktslaget. Den 12 april är det iallfall för er som vill boka biljetter till det.

image388

She's saying you're lost
She thinks it's time for you to detox
Too many tunes inside your head
Why don't you fill it up with her instead

She's not playing
But you are
She wants romance
But you want guitars
You have a song like you prefer
But you should have lent your ears to her

Lite nytt!

Har fått en ny gubbe på bannern, ska ta och byta ut de andra någon dag också. Antagligen byta bakrundsfärgen också, vill ha något som ser vårigt och somrigt ut. Men känner att den här gröna färgen inte riktigt är rätt. Älsklingen har också klagat på den. Nej nu ska jag spela lite NBA med honom så han blir glad.

Maaaat!

Nu står potatisgratängen och fläskfilén i ugnen, mums! Jag älskar potatisgratäng, finns nog ingen mat som jag tycker bättre om. Nu under tiden tänkte jag att jag skulle försöka att få ordning på den här trista sidan. Försöka att få till den lite bättre. Får hoppas att det blir något som kan läggas upp senare.

Grått och trist

Snart dags för lite mat, men tänkte snabbt bara slänga in ett litet inlägg här. Har varit ute och gått nu på förmiddagen, så himla skönt. Tyvärr har solen gömt sig bakom alla moln idag. Första dagen den här veckan med sämre väder.

Ikväll ska jag nog umgås med Krill, har dock inte fått tag på henne än och vet nu inte hur det blir. Men hoppas på god mat och massa mys. Det är ju andra chansen ikväll också.

Sen passar vi på och säga grattis till FARMOR som fyller år idag!

Hemma igen

Har glömt och säga att mormor fick åka hem idag, dock vet vi inte om hon måste tillbaka efter helgen, men det känns skönt att hon är så pass kry så hon kan få vara hemma några dagar.

Lekstuga

Har suttit och lekt lite med bloggen och ändrat om lite, funderar även på en ny design. Men idéerna finns inte riktigt på vad det ska bli för något. Så det får se ut så här ett tag till.

Fredagkväll

Solen har gått ner och kvällen har precis börjat. Sitter och funderar på vad vi ska äta, alla mina bästa förslag har röstats ner. Undrar om han skulle klaga om maten stod klar, antingen tacos eller fläskfilé. Är så himla sugen på båda två. Men det får väl bli något annat. Men vad, alltid samma ständiga fråga.

Var iväg till marieberg förut och shoppade lite, hade väl inte i tankarna att köpa något direkt eftersom jag fick en kass lön den här månaden. Men några fynd blev det.

image385

Ett par byxor från, en jacka och nej jag har inte rusat iväg och köpt en lägenhet. Ville bara visa det underbara väder som vi haft de senaste dagarna, sol och klarblå himmel. Äkta promenad väder, men hoppas ändå på att få se lite snö när man åker upp till norrland om en månad.

Shopping sugen

image384

Balkongfrukost

Nu har jag äntligen vaknat, tror att den där timmen jag var uppe i natt tog kol på mig. Trodde inte jag skulle komma upp och älsklingen bara skratta åt mig. Nu väntar en mysig frukost på balkongen, solen skiner och det är ca 10 grader här uppe på taket.

Sen vid 12 någon gång ska jag ut och gå en sväng. Har blivit riktigt duktig på det där med att verkligen ta mig ut och gå. Sen får vi se vad som händer resten av dagen, är lite sugen på att baka något. Som vanligt.

Grattis!

Glömde att säga ett STORT GRATTIS till Andreas som fyller år idag, hoppas du gillade skönsången ;).

Sen måste vi även säga grattis till Zlatan som fick en son idag.

Slogan

Hittade en rolig grej på Emmas blogg, en adress till en sida där man kan göra en slogan, självklart eftersom jag inte har något att göra var jag bara tvungen att testa, det här var några av de förslag jag fick fram.

image383



Vilket tycker ni är bäst?

Fuskare

Då är man äntligen hemma igen, lämnade lägenheten kvart över 7 ungefär. Sen dess har jag jobbat en hel dag och sedan åkte jag direkt ner till träningen. Var så trött att jag trodde jag skulle somna innan träningen, men så fort man kom igång och sprang så blev jag mycket piggare. Nu väntar lite mat och sedan ska jag sova, ska gå upp halv 3 och köra älsklingen till jobbet. HALLÅ! Skaffa dig ett körkort ;)

Provade stegräknaren på jobbet, tyvärr är den jätte lätt att ställa om så man kommer åt knappen på tok för ofta, funderar på om man kan låsa den på någon sätt. Men försökte hålla koll på stegen och räknade ihop dem eftersom. Men tror det var en glädjemaskin, hade gått över 8000 steg redan vid klockan ett. Stämmer det är det väldigt bra gjort.

Annars gick allt bra på jobbet, har fått riktig ordning på trädgårdsmöblerna nu, saknas några få grejer + alla dynor som kommer på tisdag, dagen innan deadline. Nice!

Nu är det mat dags.

Segt

God morgon, har nyss gått upp, ska åka om lite mindre än en timme till jobbet. Tycker inte om att gå upp såhär tidigt och det känns ska jag säga. Trött, lite småkrasslig (hoppas det försvinner under dagen), ingen matlust och lite ont i huvudet.

Idag ska jag få låna mammas stegräknare, som hon aldrig använt. Hoppas den fungerar bra. Måste skriva ut manualen så jag vet hur man ska ställa in den. Kanske till och med kan börja använda den på jobbet idag.

Nä försöka få i mig någon frukost, göra mig klar och packa träningsgrejer till kvällen är det som skall göras nu.

Blindinnebandy





Här spelar IFK Kumlas damlag innebandy med förbundna ögon. Tyvärr lite dålig kvalitet men bättre blir det inte med mobilen.

Solen som inte sviker

Tredje dagen irad som det är sol här i Kumla, så himla skönt, om det nu bara kunde bli lite varmare så skulle allt vara perfekt. Har varit ute och gått på morgonen. ska snart äta lite frukost och ge mig iväg till jobbet. Jobbar till stängning som sagt och missar då träningen. Blir kanske en löprunda i helgen om benhinnorna tillåter.

Ska ta och göra mig klar nu så jag inte kommer försent.

Dagen idag

Jaha då satt man fast vid den här datorn igen då. Har inte hunnit med så himla mycket idag, eller det beror ju på vad man räknar som mycket. Jag har varit ute och gått, handlat, tagit hand om morfar, lagat mat, rensat tidningar, Ätit mer mat och kollat på innebandy.

Älsklingens lag vann sisat seriematchen med 9-3. Kanske ingen höjdar match ändå, men jag och Sandy kan roa oss ganska lätt., så det gick bra. Imorgon åker hon hem till Hudik, vet inte vad hon har tänkt att jag ska göra hela helgen, tror inte hon tänkt på det överhuvudtaget. Men det löser sig nog.

Imorgon ska jag ut på promenad själv eftersom det blir förtidigt för mig att gå ut och gå med Sandy. Sen jobbar jag hela eftermiddagen, så missar som vanligt onsdagsträningen. Men vad ska man göra, pengar behöver man ju alltid. Nu funderar jag på att gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgon.

Tisdagstema: Fritid

image381

Den större delen av min fritid går åt till att umgås med detta härliga lag.
Har spelat innebandy i ca 11 år nu och alltid i samma klubb, IFK Kumla.

Säkrade så sent som i lördags nytt kontrakt till div.1 inför nästa säsong.

Vårkänslor

Solen skiner även idag, nu måste det vara vår påväg. Ska ta på mig en tröja och gå ut i solen och njuta med en promenad tillsammans med Sandy. Sen blir det hem och äta frukost och ge sig ut till mor och far. Ska ta hand om morfar ett tag.

Men nu måste jag gå, Sandy väntar nog på mig nu.

Hårfärgning

Sitter nu hemma hos Sandy igen, hon har precis färgat mitt hår. Hoppas på att det blir bra, kan väl inte bli värre än det såg ut redan. Hade en rejäl utväxt som jag stört mig på ett tag nu, men har inte riktigt haft tid att få det fixat.

Om ca 1 timme kommer Nisse och hämtar oss för avfärd mot Bjuhrs place, där hela laget ska bli bjudna på mat. Undrar vad det blir för gott. Det blir säkert massa skojigheter som alltid med det här laget.

Soliga måndag

Godmorgon har varit ute och gått och solat med Sandy nu på morgonen, hann även med att äta lite frukost hemma hos henne inna jag begav mig hem igen. Solen skinner och det är riktigt kanon väder ute. Skulle vilja sätta mig ute på balkongen och fika lite, men tror det fortfarande är lite för kallt för det.

Det blev ingen match igår för älsklingen, deras motståndare ville inte spela för att det var handbollsklister på golvet och det hjälpte tydligen inte att kumlalaget hade torkat bort allt. Så jag fick åka hem igen och laga lite mat, blev som sagt potatisgratäng och fläskfilé. Tyvärr tog allt slut så det blev ingen matlåda till mig idag.

Ikväll är det middag hos familjen Bjuhr. Himla mysigt kommer det att bli, funderar på om Peter hittat på några djävulstyg. Skulle inte förvåna mig ett dugg.

Fixar lite

Nu har jag varit och hälsat på mormor en sväng, fick även en rund tur på mammas jobb, så nu har man lite mer förståelse för vad hon gör på dagarna. Får hoppas att mormor får komma hem snart kan inte vara skoj att ligga där ensam hela dagarna, förutom när hon har besök såklart.

Ska åka och kolla på älsklingens match om ca 50 min. Innan det tänkte jag få bort det mesta här hemma som står och stökar och sen handla lite mat till lillen och även något till oss. Så ikväll blir det potatisgratäng och fläskfilé. Favorit!

Wiiiehooo

Vad bra vi är! Var riktigt slut igår när vi kom hem, efter en skön och lång buss resa som kunde ha blivit ett rent helvete om vi inte fått med oss den viktiga poängen. Men det fixade vi till och efter 3 perioder var det avgjort att vi var kvar i div.1 även nästa säsong. En helt underbar känsla. Vi firade på Mc Donalds på vägen hem, med mat och glass. Bilder kommer upp lite senare. För nu ska jag göra mig iordning och åka och hälsa på mormor. Sen ikväll blir det innebandy då älsklingen spelar sin sista match för säsongen.

Im BLUE da ba di da ba die

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0