Tulpan

Sommar

God morgon. Sommarvärme på hög nivå, ska ut till mor och far och sola och bara njuta av vädret. Blir nog även att ta lite kort med fars kamera.

Nu på morgonen vaknade jag vid straxt före 8 pigg som bara den. Gav mig iväg till gymmet och tränade, sen har jag diskat och duschat och gjort lite små saker. Men ändå är klockan bara halv 11. Man hinner med så mycket om man går upp tidigt, så skönt.

Nu ska jag göra mig iordning för en fika med Thea sen bär det av hem till familjen.

My precious

God morgon gott folk! Jobb idag igen, nu rullar pengarna in på kontot, känns skönt. Imorgon är jag ledig, som det ser ut nu, ska dock iväg och spela bowling och äta god mat på kvällen med jobbet.

Igår fick jag vet att min far ska sälja min skatt, typsikt. Vad ska jag då ha för kamera när vi förhoppningsvis drar till västkusten. Det som är bra med det hela är att han köpte en ny kamera igår som är lite bättre och mycket snabbare. Men nu kommer vi till det som är det bästa med det hela. Jag ska få låna my precious ända tills han ska sälja den och det hoppas jag inte blir förns jag köpt en egen, hihi.

God morgon

Sommaren är här igen, underbart. Dock ska jag iväg och jobba idag igen, så jag har ingen chans att njuta av det. Men imorgon ser det ut som om jag är ledig. Har inte hänt så jäte mycket sedan sist. Datorn är inte lagad, jag har i stortsätt bara jobbat och tränat.

Ska försöka att återkomma lite oftare, ska försöka orka vänta på att den här datorn ska starta upp sig och ta sig fram dit man vill. Me nu blir det inte mycket mer, måste göra mig iordning för jobb.

Datastrul

Det här är sånt som kan göra mig riktigt irriterad, Våran ordinarie dator har lagt av, troligtvis grafikkortet, har provat att byta skärm och kabel, men det blev likadant. Förhoppningsvis kan vi få det fixat innan jag får ett sammanbrott, haha.

Nu använder jag våran supersega laptop, eftersom den inte är använd på ett tag var jag tvungen att uppdatera iTunes för att kunna använda ipoden till det. Det tog hela 3 timmar, hopplöst. Sen fungerade inte internet, vilket tog nästan en timme att få igång. Men nu ska vi inte klaga, kom in på bloggen tillslut.

Eftersom datorn är trasig och den här inte riktigt vill ta sig framåt, så kommer det nog bli ganska så få uppdateringar den närmaste tiden, men jag ska göra så gott jag kan.

Har inte gjort så mycket mer i dag än att tvätta och hållt på med datorn. Imogon och onsdag blir det lite jobb. Sen får vi se va som händer de resterande dagarna den här veckan. Hör av er om det finns några planer, och då helst på mobilen.

Morsdag

Gårdagen var helt lyckad tycker jag. God mat (självklart), Jordgubbar och glass slår allt, Sen lite underhållning i form av musik, en del bra en del riktigt dåliga. Som vanligt så har Sverige en jätte bra låt innan eurovision, den här kan gå långt skrivs det om i pressen men väl på plats får vi knappt några poäng. Folk skriver och pratar om poängfusket, att man ger de bästa poängen till grannarna. Samma visa varje år.

Idag blir det först jobb och sedan ska det friras mors dag med grillning och hela kitet, mums.

Grattis på morsdag mamma!

Paj!

Ledsen för dålig uppdatering, men har jobbat idag och när jag kommer hem säger älsklingen att datorn är trasig. Visst den fungerar ett tag, men sen ser man knappt vad man skriver eller vad det står på skärmen. Men ska försöka att uppdatera ändå. Chansar på att jag trycker på rätt tangenter.

Nu kollar vi på Eurovision efter att ha grillar och ätit jordgubbar med glass, mums! Nu ska jag återgå till tvn.

Nyinköpt

Nu ringde Mary och är snart hemma, så jag ska ta och ge mig iväg och hämta väskan. Tänkte bara lägga upp lite bilder på det nyinköpta. Så här kommer det.

De fyra nagellacken.

Ljuslykta, eller vad man ska kalla det?
 
Löparskorna


Nike+ sensor och armband

Shopping

Nu har vi, jag och älsklingen varit på Marieberg och shoppat. Jag köpte mig ett chip till skorna så nu ska det tränas, är jätte taggad just nu. Får hoppas det håller i sig, ska bli kul att se resultatet. Sitter nu och försöker få in lite låtar som peppar så kallade Powersongs och även låtar som är bra att träna till.

 

Någon som har några låtar i lager?

 

Förutom chipet köpte jag ett armband att sätta ipoden i, vilket underlättar tränandet då man slipper ha kablarna hängas längs hela kroppen. Sen köpte jag fyra nya nagellack, riktigt somriga. Så nu ska det målas naglar hela sommaren. Lite onödigt att köpa 4 olika men kunde för det första inte bestämma mig för vilken färg och för det andra så kan det vara kul med lite olika färger.

 

Nu väntar jag på att Mary ska komma hem så jag kan hämta min väska som blivit kvar där sen förra helgen. Wiiie vad jag är glömsk. Men ett tillfälle att prova chipet tackar man inte nej till.

Godmorgon

Solen skiner och det är varmt o skönt ute. Ska försöka att få liv i älsklingen som är ledig idag, så vi kan ta oss iväg till Marieberg för att inhandla lite presenter till bland annat några som tar studenten.

Igår fördrev jag tiden mellan lunchen med far och mitt konditionstest genom att springa runt på stan. Där handlade jag ett par leggings, en deo, en ljuslykta och en liten sak till min bror. Inga stora summor men jag blev nöjd. Sen köpte jag ju även löparskorna för en betydligt större summa på kvällen.

kanske lägger upp lite bilder senare, vi får se. Men nu ska jag göra mig klar.

Ett hopplöst fall

Det är precis vad jag är. Vi har idag tillbringat 2 timmar på Löpex för att prova ut löparskor. Jag tror jag provade 5-6 par innan vi vart riktigt nöjda. Inget passade jag pronerade lite vilka skor jag än valde. Men till slut hitta vi ett par som blev bättre men fortfarande pronerar jag lite på högerfoten. Men han trodde inte att vi kunde göra något åt det. Ett hopplöst fall helt enkelt.

Men jag fick iallafall ett par Nike + precis som jag ville ha, älsklingen tror att jag valde dem just för det. Men så var det inte det kan flera intyga, iallafall dem som snällt fick vänta på mig.

Nu överväger jag om jag ska köra ett pass imorgon, har ändå fått sprungit ganska mycket idag, plus att jag gjorde mitt konditionstest idag. Det visade väl ungefär vad jag trodde, ingen höjdar kondition men ligger ändå där genomsnittet ligger. Känns skönt på sätt och vis. Det kan bara bli bättre och det ska vi se till att det blir. Men har man inte kunnat sprungit ordentligt på ett par år, så är det klart att man inte är tiptop.

har nu även fått mitt rehabpass till gymmet. Så nu ska det byggas stabilitet i kroppen ;)

Morgondagen

Då var man hemma och fått i sig mat oså vidare. Snart dags att sova känns det som om jag skall orka med morgondagen. Ska försöka att komma upp i lagom tid ungefär kl 8 och dra mig iväg till gymmet, någon som ska med? Nej jag tänkte väl det.

Sen blir det hem och duscha och göra sig i ordning för att sedan åka in till Rehabcenter och få mitt inlägg fixat som har sjunkit ihop lite. Sen blir det lunch med far och sen stan en sväng. Halv 5 ska jag befinna mig på sjukhuset för att göra mitt konditionstest, eftersom jag har problem med mina benhinnor så funkar inte beeptestet för mig för benhinnorna säger ifrån. berättar mer om testet imorgon.

Sen ska vi ner i gymmet och kolla på lite rehabövningar jag ska köra. Klockan 18.00 ska vi infinna oss på Löpex där det skall provas löparskor. Med tillhörande löpning på löpband.

Så imorgon ska jag vara aktiv hela dagen. Så jag kanske inte kan skriva så mycket på dagen men det blir iallafall en uppdatering på kvällen. Om jag orkar ;) 

Mat!

Nu står maten i ugnen, mums! Ikväll är det gymgenomgång + gymträning på Multek. Nice! Sen blir det slappa vid datorn eller om jag ska ta och kolla på champions league finalen med älsklingen. Vi får se vad som lockar mest.

Tur i oturen

Massören tyckte det var dumt att ta massagen idag, eftersom jag ska testa nya löparskor imorgon och därmed löpa på löpband. Så det blir vid ett senare tillfälle, som sagt tur i oturen. 

Hurts like hell

Dåligt med uppdateringar så här på förmiddagen. Har dock inte gjort speciellt mycket. Tog en lång sovmorgon och har därefter endast kollat på ett avsnitt av One tree hill. 

Ska snart iväg och få lite massage på benen, känns sådär om jag ska vara ärlig. Det behövs men det gör ju så himla ont, tårarna kommer rinna. 

Så nu ska jag göra mig i ordning lite och styra mot stan.

Tack Alex!

Öde stad


(Klicka på bilden för att förstora)

Äppelblom

God morgon

Vaknade för ja ungefär två timmar sen. Har hunnit med att få i mig frukost nr 1 och kört ett av de fyra egna träningspassen vi skall göra denna vecka. Känns riktigt bra idag. Dock fortfarande så där seg men ändå inte lika mycket. Ikväll blir det mys med Sandy hoppas jag, så är det iallafall tänkt.

Innan dess ska det duschas och diskas och sånt där annat som man måste göra. Men jag börjar med att äta frukost nr 2.

Träning

Dags att snöra på sig inlinesen och rulla ner mot träningen snart. Fast först ska det bytas om och grejas. Känner mig inte alls taggad på träning idag. Känner mig ungefär lika oerhört seg som igår. Men det blir säkert bättre när jag väl kommer ner.

Sjung om studenten

Om 25 dagar tar min lillebror studenten. Tiden går så fort, för tre år sen var jag där själv.

Nu kommer man till det svåraste som förövrigt alltid är ett problem om man skall iväg på några festligheter. Jo, jag pratar om kläderna. Vad ska man ha på sig? Måste komma iväg och köpa något fint och sommrigt.

Sen till nästa problem, vad skall man köpa i studentpresent?

 

Vit Syren

Lycka

Något som gör mig lycklig är sol och värme. En dag som denna när det varit mulet i stortsätt en hel vecka, finns det inget bättre än när man vaknar på morgonen och solen bara lyser. Då spelar det ingen roll att det är 27 grader i sovrummet och att man har huvudvärk. Jag vill bara ut.

Tänkte snöra på mig skorna och gå ut och gå lite. Hörs väl senare.

Kärlek

Om DU ändå vore min!

Colors of the wind

Solen tittar fram

Nu när jag var iväg och körde älsklingen till hans föräldrar så lös solen. Underbert! Hoppas det fortsätter så hela veckan. Nu ska jag fortsätta kolla på Sanningens ögonblick.

Regn regn regn

Seg dag, vädret är trist, jag vill ha sol. har gjort testerna idag inget som man är speciellt jätte nöjd med. Gick inte så bra, mådde illa och kände mig otroligt seg. Men nu är det över för den här gången, fokus på att det ska gå bättre nästa gång kommer att läggas nu.

Har en hel del roliga saker att se fram emot hoppas jag. verkar som det iallafall. Sen vet man inte vad Andreas hittar på för dumheter. Men det blir nog underbart. Sommaren här kommer vi!

Träning imorgon igen och det tackar vi för. Hoppas på bra väder så man slipper krypa i gegga.

Att man inte får nog!

Redigering

Sitter hemma hos mor och far, ska hjälpa far med några bilder till hans jobbarkompis. Får hoppas att det blir bra. Sen ska det tydligen bjudas på blåbärspaj, me like!

Nej bäst att börja med bilderna.

Yes, Im Broad

Den här låten är bra, jag vet att ni känner igen den.

Strul

Alltid är det något som ska strula, satt och skulle göra en back up på mina bilder som jag ska ha kvar. Plus att datorn behöver en rejäl vårstädning. Då fungerar ju inte bränningsprogrammet utan det bara stannar hela tiden. Suck! (Intern skämt).

Sitter Nu istället och lägger över alla bilder på en extern hårddisk, så att jag förhoppningsvis kan bränna ut dem senare på skiva när det vill fungera.

Det tar tid!

Vill ha sol!

To do!

  • Diska
  • Tvätta
  • Bädda rent
  • Städa
  • Dammsuga
  • Back up på mina bilder
  • Fixa Marys blogg
Har helt enkelt fullt med grejer att göra idag, bäst att sätta fart.

Verzasca

Lista

Efter att ha insett att jag inte har så mycket att skriva och helst inte vill få slut på alla bilder jag har i lager än. Vet ju aldrig när kommer iväg och fotar nästa gång. Så därför lägger jag in en lista som jag hittade på en blogg för någon vecka sen.


ÅTTA DAGENS:
Klädsel: Myskläder hela dagen! Pyjamas byxor och en reklam t-shirt.
Frisyr: Morgonfrilla.
Roligaste händelse: Ett Sms, om jag säger så här, dagen har inte varit händelserik.
Mat: Klyftpotatis, kyckling och Tsatsiki.
Jobb: Redigera bilder.
Bästa: Positiva kommentarer jag fått <3
Sämsta: Ingen ork.
Önskning: Vill ha en ny kamera.

SEX VEM:
Sov du hos senast: Sandy.
Ringde du senast: Niklas.
Ska du träffa imorgon: Hmm återstår att se.
Rörde senast vid dig: Niklas ;)
Vill du träffa nu: Någon jag inte träffat på ett tag.
Spelade du senast ett spel med: Alex och Marie.

FYRA VAD:
Stod det i senaste smset du fick: Ja okej haha då vet jag.
Ser du fram emot: Sommaren!
Tänker du om att skaffa barn: Inte än!
Ska du göra nu: Kolla maten i ugnen.

Inlines

Maraton

Mulet och trist ute. Vill ha sol och värme igen. Har inget vettigt för mig idag. Känns bara oerhört segt. Har iallafall diskat nu på förmiddagen. Så någon nytta har jag allt gjort.

Man kanske borde köra ett filmmaraton.

The Village

Inget bättre för er?

Kolla då in den här sidan.

 

Inlinesköp

Igår var vi som sagt ute på Marieberg och kollade på inlines, började på Intersport, riktigt bra service och en riktigt trevlig kille. Både Emma och Sandy hittade inlines men beslutsångest infann sig så vi gick över till Stadium, där vi absolut inte fick lika bra service. Även här hittade de ett par som var bra.

Emma bestämde sig tillslut för de första hon prövat på Intersport och Sandys beslutångest hade inte släppt så vi fick åka hem med endast ett par.

Men idag hade Sandy bestämt sig för att köpa de hon provat på Stadium så vi tog en sväng ut idag med. Som tur var fanns de kvar. Så ikväll blir det antagligen Inlinesrace till träningen, hopas bara att vädret tillåter.

Roses

Shopping

Jag köpte en ny mascara som jag nämnde förra veckan. Nu var det så att den jag köpte var vattenfast, vilket jag självklart visste när jag köpte den. Så det var ingen miss av mig. Däremot tänkte jag inte efter tillräckligt. Jag har nämnligen inte någon bra make up borttagning som klarar av vattenfast.

Självklart kom jag på det på kvällen när sminket skulle bort, då allt redan var försent. Men efter ca 4 tvättar var det mesta borta. Observera det mesta! Har inte känt mig så himla fräsch runt ögonen efter helgen kan jag säga. Men nu har vi botmedlet på hemmaplan.

Köpte nytt ögon makeup borttagning och rengöringslotion idag, får hoppas det fungerar bättre än den gamla.

Ny blogg

Då var lanseringen klar av nya bloggen. Hoppas nu på att den kommer hålla längre än förra gången och att fler har lust att skriva. Men det ska nog inte vara något problem, då större delen av laget har en personlig blogg.

22.00

Klockan 22.00 sker lanseringen av IFK Kumla innebandys damlags nya blogg.
På adressen http://kumladam.blogg.se.

Lansering

Jag och Emma har suttit och klurat på en ny blogg till laget. Vi blev nöjda tillslut, så hoppas att resten av laget också blir det. Lanseringen ser ikväll någon gång, har vi bestämt.

Men nu blir det en sväng till marieberg, Emma och Sandy ska köpa inlines.

Äppelblom

Tisadagstema: Baksida

God morgon

God morgon gott folk! Har precis kommit in efter en morgonpromenad och har även hunnit med att handla lite mat. Idag blir det lite av varje, har endel saker inplanerat. Sen skulle jag behöva städa här hemma, men får se om jag hinner det idag, det får kanske vänta tills imorgon.

Lavertezzo igen

Träning

Så har man varit iväg och rört lite på sig igen, känns riktigt bra. Förutom benen och handen då. Okej, det kanske inte är så bra trotts allt. Ingen löpning har det blivit nu, utan endast andra aktiviteter som inte förvärrar benhinnorna. Så Inlinesen kommer gå varma i sommar, nu när Niklas har pajat min cykel. TACK!

Hade tänkte att kolla på 27 dresses ikväll men det orkar jag inte med. Får ta det en annan kväll, någon mer som vill se?

 

Blå känslor

Jag är grön!





GREEN

You are a very calm and contemplative person. Others are drawn to your peaceful, nurturing nature.


Vilken färg är du?

Montage

Walk of fame

Nu har jag varit ute och gott och fått i mig lite frukost. Det var ganska skönt ute trotts att det gått ner till 15 grader istället för 25, plus att det blåser endel. Måste göra det till en rutin att gå ut och gå innan frukost, det är så himla skönt.

Nu blir det att redigera lite bilder från igår, kommer visa dem inom en snar framtid.

God Morgon

Då var det måndag igen, solen skiner men det är inte så varmt ute, tyvärr. Skall ta mig ut snart iallafall och gå en runda. Sen blir det nog mest slappt hela dagen förutom träning  ikväll, om inte halsen blir värre. Känner av den lite nu. Men vi får se som sagt.

Rosa knoppar

Norr - Söder


Lovade några bilder från matchen igår. Hade dessvärre inte så många som var bra, så ni får nöja er med de här trotts dålig kvalitet.

Grillat är godast

Grillat

Sitter nu hemma hos mor & far, har fixat med lite bilder som jag tagit här ute. Publicerar väl dem senare. Har även kollat lite på fotboll i mellan redigeringen. Får ta och säga GRATTIS till Manchester United som tog guld idag. Ska nog snart packa ihop här och åka hem.

Underbart

Dagarna går väldigt fort nu. Hade riktigt trevligt igår, men det kommer mer om det senare. Hinner inte lägga upp några bilder nu, utan får ta det senare. Ska åka när som helst ut till mor & far där det ska bli grillat. Så underbart i detta sommar väder.

Norr - Söder

Sitter nu hemma hos Bjuhr, har kollat på Norr - Söder matcherna. Ganska segt var det, speciellt när man vet att solen skiner som bara den där ute. Bilder kommer senare. Nu ska vi bara vänta på att Alex ska äta klart sen blir det Ica och sen duscha och göra sig iordning för kvällen.

Bara så ni vet så har Maries turkiska peppar tagit slut..?

Sleepy

Nu har man kollat klart på talang och fått i sig lite mat, gott blev det även om det inte blev grillat som tanken var. Ögonlocken börjar kännas riktigt tunga så ska nog snart gå och lägga mig, känns helt fel att gå och lägag sig så här tidigt en fredagkväll.

Imorgon är det Norr och Söder matcherna och på kvällen är det utgång med allt innebandyfolk som vågar sig ut. Kommer bli en kanon kväll tror jag.

Fredag kväll

Har varit nere på marknaden och kollat lite. Köpte inte ett dugg på marknaden, fanns som vanligt inget man ville ha. Så vi gick och tröst handlade på maxi istället, så nu ska det bli grillat till kvällsmat. Snart dags att börja. Sen blir det soffmys med talang och något gott tilltugg.

Where the streets have no name

Grattis!


Har totalt glömt bort att skriva att Findus nu har blivit 1 år. Grattis på den busen!

Löneförhöjning

Wiiiiie!!!! Igår fick jag löneförhöjning, kan inte bli bättre.

Marknad

Underbart väder, kan dagen bli bättre 25 grader står det på termometern. Ska snart ta mig i kragen och gå ut. Idag är det Kumlamarken så det blir även en sväng på den sen när älsklingen kommer hem. jag skulle kunna strunta i det, alltid samma saker, några kläder som inte en j*vel vill ha, väskor, godis, solbrillor, leksaker, filmer, piercings, fotbollströjor och t-shirtar med tryck. Är det inte så det brukar vara?

Jag har ändå inte tänkt köpa något, framför allt inte godis. men det kan vara kul att kolla lite ändå. Det är ju bara två gånger om året.

Waterboy


Att man aldrig ska få ha sitt vatten i fred.

Vill tillbaka

Dåligt väder

Nu är jag hemma, eller igentligen har jag varit hemma i 2 timmar. Har hunnit med att äta sen har mor varit här. Hon väntade här efter jobbet på att bror min skulle komma med tåget. Han har varit på bartender tävlig. Får väl höra imorgon hur det gick.

Jobbet gick bra, varmt och jävligt bara. Så seg är man allt, förstår inte dricker hur mycket vatten som helst och får springa på toa stup i kvarten. Ändå kommer huvudvärken smygandes på eftermiddagen. Så jag kan säga att man inte är fit for fight efter 11 timmar i en bastu. Längtar så till sommaren då det kommer vara ännu varmare där inne. Får hoppas på dåligt väder de dagar jag jobbar. Undra om man kan beställa det.

Morgon

Idag är det ingen god morgon, är trött och sliten. Vill sova längre. Men snart är det dags för en heldag på jobbet. Så det är bäst att vakna till. Har för övrigt sovit som en stock i natt så himla skönt är det att sova i sin egna säng.

Men nu väntar frukost, sminkning och ja fixa i ordning morgonfrillan, till något som man kan visa sig i.

Värmande

Det är sådana här små saker som förgyller och gör en dag så himla mycket bättre.



Tack Anna!

Jihooooo

Då har man kört andra försäsongspasset den här sommaren. Gick riktigt bra, åkte inlines istället för löpningen (snällare för benhinnorna). Har hunnit med att äta och duscha också så nu känner man sig fräsch.

Om 20 min börjar Grey´s, så det blir mys i soffan och sen gå och lägga sig för att orka upp klockan 6 imorgon. Jobb står på schemat mellan 8.00-19.15, jag jublar.

Lavertezzo

Vart går isbjörnarna?

Sådär då var det avklarat. Gick bra ser det ut som. Får hoppas att det fortsätter att fungera, för hur skulle jag klara mig utan internet?

Nu är det dags att börja med maten så jag slipper äta direkt inpå träningen. Får även hoppas på att benhinnorna vill ge med sig lite mer idag, men det känns inte så lovande då det gör lite smått ont bara av att gå. Det här börjar gå mig på nerverna, precis som isbjörnarna.

Installation

Kommer inte vara så aktiv de närmaste timmarna antar jag, för de kommer snart för att installera telias bredband, tv och telefoni (tror jag) i lägenheten. Så då kan jag inte använda internet medans de håller på. Men återkommer väl innan kvällen iallafall hoppas jag.

Tenero

After eight

Uppe tidigt som vanligt, har kommit upp ur sängen runt 8 varje dag sen vi kom hem från Schweiz. Får se hur länge det här håller sig. Men nu ska det iallafall diskas efter gårdagens kvällsmat, eftersom jag inte orkade göra det igår.

Bloggkoll

Nu har jag skaffat bloggkoll för att underlätta för ALLA mina läsare. Ni börjar växa till er, riktigt skoj. Börjar bli smått nyfiken på vilka ni är. Några vet jag redan om, men ni andra då?

Vilka är ni?

Små grodorna

Ja man blev lite rörd, när man hittade det här klippet på Emmas blogg.


Vill tillbaka!!!!

Bildbevis

En viss Sofia har fotsvett som inte är att leka med.

Desperate

Potatisgratäng med något gott kött och Desperate housewives på tvn, låter det som en perfekt tisdagskväll? För mig gör det de. Sen att älsklingen är hemma och kollar med mig när det för en gångs skull inte är Liverpool på en tisdag gör det bara ännu bättre.

Ingen storshopping

Det blev inte värst mycket till shopping, bara endel nödvändiga saker.

  • MaxFactor Masterpiece waterproof
  • Dove Go fresh tvål
  • Isadora nagellack Water rose
Bättre lycka nästa gång.

Shopping

Nu har älsklingen kommit hem så nu drar vi till Marieberg en sväng. Hoppas på något fynd.

Att bada i en iskall sjö

Verzasca

Tisdagstema: Orange

Tillbaka

Då var man tillbaka efter en tur på mina rosa bandet inlines. Nu väntar frukost och diskning sen blir det duschen.

God morgon

Då var man uppe igen, ska alldeles straxt dra mig iväg och träna. Det värsta med det hela är att min ipod är stendöd, har nämnligen glömt att ladda den efter resan. Så det får gå bra utan musik. Allt känns så mycket lättare och roligare med musik. Nej nu ska jag ge mig iväg återkommer senare.

Internationell

Är det nu man skall byta språk och börja skriva på engelska? Fick en hälsning på bloggen från Ady nerifrån Tenero där vi var förra veckan. Riktigt kul att hon hittat hit.

Försäsong

Efter ca 2 veckors uppehåll med innebandyn (innan resan) så är det nu dags att dra igång försäsongsträningen. Så nu blir det att byta om, gå ner och ta fram cykeln och trampa iväg. Min kropp som befinner sig i total protest idag kommer få det tufft, vill helst bara ligga hemma och sova.

Pasta eller mat

Älsklingen: Kan vi inte äta pizza?
Jag: Nej, inte idag, jag har träning. (inte så bra att äta det när man ska ut och springa)
Älsklingen: Men då ska du ju äta pasta.

Pasta in my ass, aldrig mer.

Lila syren

Flyttning

Det blev inget Marieberg idag, ingen av oss orkade. Det får bli imorgon istället. har inte kunnat skrivit något för jag har flyttat bloggen till det nya bloggverktyget och nu är allt klart. Hoppas det kommer fungera bra.

Men det tror jag

Underbara säng

Har hunnit med att tvätta nu på morgonen, segt att gå upp klockan 7, när man bara vill ligga kvar och njuta i sin egna säng efter en väcka på madrass och i sovsäck. Men upp och slänga i tvätt, sen kröp jag ner i sängen igen och somna om, upp och hängde tvätt och slängde i en maskin till, somna om igen. Så underbart skönt. Älskar min säng.

Nu blir det till att kolla igenom lite bilder från helgen och kanske även lägga upp någon här. Har ju en hel del att visa då jag tog ungefär 800 bilder. Men snart är det dags för lite lunch och sen ska det väl duschas och göra sig klar för att åka till marieberg, en önskning från älsklingen. Inte tackar man nej heller.

Schweizresan

image466
Nu har jag skrivit ihop lite om resan inte så mycket text, mest bilder så det inte skulle bli allt för mycket att läsa.

Dag 1

image467
Dagen började med att sätta sig i bussen och börja räkna ner det 26 timmarna det skulle ta ner till Tenero. Bussen av gick från Kumla vid 9 tiden på morgonen och vidare ner mot Helsingborg där båten över till Helsingör skulle tas.

image468
image469
image470
När vi kom fram till Danmark var det bara att sätta sig i bussen igen och färdas vidare ner mot Rödby där båten över till Tyskland skulle gå. På Tysklands båten blev det kvällsmat i form av jätte korv och pommes.
image471
När vi entrat Tyskland var det snart dags att bädda ner sig i sitt säte i bussen och försöka sova, alla om prövat på detta vet att det inte är det lättaste.
image472

Dag 2

Vaknade upp i ett soligt tyskland nära gränsen till Schweiz. Där man började skymta Alperna på avstånd. Väl inne i Schweiz stannade vi för frukost och tandborstning.
image473
image475
Det återstod fortfarande en bit för att nå anläggningen vi skulle bo på nere i södra Schweiz.
image474
Här väntas det på indelning i de tre tält som vi skulle tillbringa nätterna i.
image476
image477
Under resten av dagen var det lite rundvandrng på anläggningen och genomgång av programmet kommande vecka, sen fri aktivitet som blev ner till stranden och beachvolleyboll planerna.

Dag 3

Måndagen började med tidig frukost precis som alla andra dagar och sen bar det upp med bussen i bergen.
image478
image479
Dammen på bilden här under är den som är med i 007 Golden eye. Riktigt högt var det, fick en adrenalinkick bara av att kolla över kanten.
image480
På kvällen var det träning och det kändes att man suttit i en buss mer än 1 dygn.

Dag 4

Tisdagen var en riktig sport dag, dagen då vi skulle få prova på massa sporter.Tyvärr tillät inte vädret riktigt på morgonen så vi fick börja inomhus. Vi fick prova på:
image481
Badminton
image482
Pingis
image483
Lacrosse
image484
Volleyboll

Men under förmiddagen började det klarna upp och solen tittade fram, så på eftermiddagen var vi ute och provade på:
image485
Streethockey
image486
image487
Polobike
image488
och tennis.

Kvällen avslutades med en match mot det lokala laget Verbano.

Dag 5

På onsdagen bar det av till Milano för shoppingrunda, hittade inget speciellt. Bara en tröja som jag tänkte köpa men gjorde inte det till slut. Det blev en italiensk pizza och kinder äggsglass istället.

image489
Kyrkan på torget i Milano

På kvällen bar det iväg till en lokal bar, i en minibuss med 19 intryckta personer. Tyvärr spelade de ingen bra musik och det var inte mycket till drag, plus att vi skulle upp tidigt dagen efter och spela turnering. Så det blev tidigt i säng.

Dag 6

Tisdagen bjöd på turneringen Campo piccolo på förmiddagen. Där vi blandade ihop Kumlaspelare och ledare med Verbanos damer och herrar och några ledare och spelade en smålagsturnering som är väldigt vanlig i Schweiz.
image490
image491
image492
Här har vi det vinnande laget.

På kvällen blev det grillning nere vid sjön, med massa god mat och mys.
image493

Dag 7

Eftersom mitt, Alex och Lunds lag vann turneringen fick vi bestämma vad som skulle vara förmiddagsaktiviteten på fredagen. Många ville spela mer streethockey så så fick det bli. Den här matchen fick vi igång lite mer spel och det var många fler som höll sig på fötterna.

Eftermiddagen blev helt fri att göra vad man ville och eftersom det var riktigt bra väder valde de flesta att tillbringa den i solen med solning och beachvolleyboll. Detta resulterade i solbrända axlar och ryggar.

image494

Kvällen avslutades med en match och avsked till de som anordnat resan.

Dag 8 & 9

Lördagen var det upp tidigt för att städa ur tälten och äta frukost innan avresa hem mot Sverige. Dessa dagar blev inte mycket mer än att sitta i bussen och fördriva tiden med att sova, kolla på film och spela spel.

Klockan 06.00 på söndag morgonen rullade vi av båten in på svensk mark och det kändes så skönt att snart få vara hemma. Veckan som gått har varit helt underbar och jag har haft väldigt roligt. klart man har längtat hem till alla här hemma och till att kunna äta vilken mat man vill. Emma jag tänker inte skriva det som du tror nu, men jag är riktigt trött på den maten. Inte en gång till på en månad.

Home sweet home

Då var man hemma igen, ska försöka få upp en liten del av resan här på bloggen, men är rädd att det kommer vara svårt att få det att låta lika bra som vi verkligen hade det. Men ska iallafall göra ett försök. 

Bilder kommer också, det kan ni räkna med!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0