Snööööö!

Ja, nu (igår och idag) har det kommit lite snö, underbart! Tyvärr är det inte så kallt ute så att det får ligga kvar, har redan börjat slaska nere på vägarna. Det värsta var att det förstörde våran fotosession idag, samma sak varje gång.



Segt

Dagarna går och jag har fortfarande ingen större lust att blogga. Ska snart iväg och jobba och sedan blir det ner till träningen och kolla när de andra tränar en sväng. Hinner inte träna själv eftersom jag jobbar till stängning. Men frågan är om jag överhuvudtaget klarar av att träna. Gjorde något vajsing med tån på träningen i måndags, känns som en lätt stukning, lite små svullen. Säger som Sandy "Hur lyckas du?"

So?

I've got a brand new attitude, 
and I'm gonna wear it tonight

Colored trees

Shopping

Idag gick jag upp tidigt för att vara ledig. Anledning var att jag skulle köpa en extern hårddisk som jag kan spara mina bilder på. Varför gå upp tidigt för det tänker ni, men det var så att det öppnades en ny butik ute på marieberg idag som hade halva priset på dem idag och imorgon. Köat i ca 2 timmar (idioti?), kommit fram och fått besked att hårddisken var slut, så mitt köp i denna butik blev istället 2 st minneskort till kameran, vilket inte är fy skam det heller.

Sen blev det tröstshopping i form av en polotröja och benvärmare på Gina Tricot och tekoppar och "oboypinnar" från Nice.

BY THE WAY..

.. SÅ ÄR DET CAPS LOCK DAGEN IDAG ;)

OINTRESSANT? JA!

Update

Jag lever, även om man inte kan tro det. Har inte varit speciellt mycket de senaste dagarna, har bara ingen lust till något förtillfället och ännu mindre att skriva något ointressant.

Har jobbat 3 dagar i rad nu men resten av veckan är jag ledig som det ser ut. Möjligtvis att det blir jobb på söndag men det får jag reda på senare. Annars är det inte mycket på gång, match på lördag och då jävlar ska vi ha våra poäng, kom igen nu tjejer! VI KAN....

Igår var jag, Emma och Linnéa hos Giorgio och åt Gnocchi (stavas?) och spelade Ticket to ride, vilket var ett spel för mig och Linnéa ;) eller så var det nybörjar tur, ehh NEJ!

AHHHHH!!

Behöver nog inte säga mer!!!

Match

Om ca två timmar går bussen mot Ljungsbro. Match ikväll igen, men denna gång ska vi ha med oss våra tre poäng hem. Har varit ute och gått en sväng på förmiddagen med Mary, var och hämtade hennes bil som en på pappas jobb har lagat. Sen åkte vi till Maxi och handlade lite.

Så nu ska det snart lagas lite mat och göras klart så man kan åka sen. Kommer hem sent i natt så det blir inte så mycket mer än det här idag. Har blivit lite dålig med bloggning på senaste tiden, är inte direkt i någon bloggform.

Alltid lika surt

Ja visst är det alltid lika surt att förlora, även om det igår kändes ännu mer än surt. Vi hade större delen av matchen med massor av lägen, men den där lilla extra turen man behöver ha om man spelar en bortamatch klockan 20.00 en tisdagskväll var helt försvunnen. Vi visar ändå att vi är inte det laget som ger upp i första taget, vilket är postivit. Nu taggar vi om tills på fredag tjejer då det blir åka av för Bergs.

Booom

Dagens...

Dagens att göra..

  • Äta frukost
  • Tvätta matchställ hos mor och far, eftersom jag fick jobba då min egna tvättid var inbokad.
  • Gymma och en promenad
  • Kolla på gårdagens avsnitt av Desperate Housewives och Ugly Betty
  • Laga någon god mat tills älsklingen kommer hem
  • Kolla på Grey´s anatomy
Sen får vi se vad mer som hinns med, men det här är ett måste. :P

God morgon

Tog mig en liten sovmorgon idag, skönt men ville verkligen inte gå upp när jag vaknade ändå. Har varit ute och gått med Sandy och Giorgio en sväng, skönt att få gå ur sig lite träningsvärk från gårdagens utfallssteg. Sen tog vi en sväng inne på Maxi och handlade lite lunch och lite mackor att ha med i bussen. Idag är det alltså borta match mot Husqvarna kl 20.00. Med mat stopp hos familjen Dohn innan avfärd. MYS! Nej nu måste jag snart ta och äta lunch och packa så allt är klart.

Grattis!

Grattis Thea på födelsedagen!

Kottar små

Veckan

Denna veckan har varit den bästa på länge. Har äntligen fått en helt egen kamera, har nog sett en av de bästa filmerna i hela mitt liv, underbar och trevlig kväll med familjen, gym med den bästa och en del till.

Var på bio med familjen + J,P och R. Mamma Mia, vilken film, hur bra som helst. Man kom på sig själv med att sitta och små le i mörkret. En film jag skulle kunna se om och om igen. Efter det blev det mat på Mingla, ett hel mysigt ställe.

Idag var jag med mor och far ut till Öby kulle, självklart var kameran och lite fika med. Blev kvar ett tag hemma hos dem där det bjöds på lite mat. När jag kom hem slog jag och älsklingen oss ner i soffan och kollade på Two and a half men.


Autumn

Multek

Gick upp tidigt idag för att gymma med Märy på Multek. Så himla seg i kroppen och huvudet så jag vet inte vad. Tror att jag är sjuk varje morgon när jag vaknar och så känns det när jag tränar också. Skumt! Har även hunnit med att slänga i två tvättmaskiner och ätit frukost. Så nu blir det duschen och efter det handla lite till maten ikväll.

PS CS4

Ge mig Photoshop CS4 NU!

Fade away

Grå torsdag

Dagarna börjar bli långtråkiga. När jag väl är ledig så är det jätte tråkigt fotoväder, orkar heller inte gå upp tidigt. Är trött hela dagarna, tror det beror på tabletterna, annars så är det väl någon sjukdom som ligger och inte riktigt vill bryta ut.

Har varit till banken och flyttat lite pengar. Nu blir det snart mat. Ikväll är det fotografering med laget och sedan träning. Annars inget speciellt.

Ge mig bra väder.

Höstlöv

Onsdag

Dagen idag har mest bestått av att tvätta massa kläder som jag räknat ut att jag ska ha de närmaste dagarna. Tyvärr är inget torrt än så får fortfarande använda de som är tvättade med fel tvättmedel. Sedan har jag även varit ute och provat min nya kamera, inte så jätte lång stund för det var ju svinkallt ute. Lagt upp en bild, kommer kanske någon till ikväll.

Nu är det mat sedan träning! Först gym sen bollpass.

Gerbera

Nikon D90 + Tamron 90mm 2,8 Macro

Min kamerautrustning

Kamerahus:
Nikon D7000
Nikon D90

Objektiv:
Nikon AF-S 50mm 1,4 G
Tamron SP AF Di 90mm 2,8 Macro
Nikon AF-S VR 70-300mm 4,5-5,6 ED
Nikon AF-S 18-135mm 3,5-5.6 ED*

Blixt:
Nikon SB-800*

Väskor:
Lowepro Fastpack 350
Lowepro Topload zoom 1


Minnen:
3 st Transcend SD 133x 4GB
Kingston SD 1GB
WD My Book extern hårddisk 500 GB
USB minne Kingston 8GB

Övriga tillbehör:
König Tripod40
MB-D11 (Batterigrepp D7000)
MB-D80 (Batterigrepp D90) + extra batteri
Reflexskärm 106 Ø silver/guld
Trådlösfjärrkontroll
Haida Polarisationsfilter 67mm
Haida Närbildsfilter +4
Dörr UV filter 55mm
Haida UV filter 67mm
Popup diffuser
Rengöringskit


*Lånar utav min far.

Tittut

Sov dags

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas på att det blir bra fotoväder imorgon så jag kan gå ut och prova min nya pärla. Weeeej!

Behöver jag säga..

.. att detta är den bästa dagen på mycket länge. Så himla glad nu, tack vare dig! Du gjorde min dag.

Fått min dom

Då är jag satt på Hydrokortisonsalva och allergitabletter i 1 vecka. Jippi, hoppas skiten försvinner. Det värsta är att jag får inte använda något med parfym i, så kommer antagligen lukta skunk längre fram i veckan.

Bara en varning till alla mina nära och kära, haha!

Shine on

När alla vännerna gått hem

Babbi, Alice, Emma och Linnéa var här förut och lirade lite Rockband och kollade på bilder. Efter de hade gått hem så satte jag mig vid datorn och fortsatte på min nya design till bloggen. Är inte riktigt nöjd men kommer lägga upp den ändå för jag är riktigt trött på den jag har nu. Även fast att det är underbara Smögen på bild och att man påminns varje gång man ser bilden om de underbara dagarna vi hade där.

Funderar på att gå och lägga mig så att det snart blir måndag, förhoppningsvis med stort M.

So what I'm still a rock star!

Helgen

Igår var det fullt upp, först jobb i 3 ½ timme. Efter det upp på stan och snurra runt för att hitta en parkeringsplats. Åt supergod bakad potatis på Java med Maria och Krilla, ner till Idrottshuset för att kolla på ÖSK - Karlstad, 4-4 och sedan 5-4 till ÖSK i förlängningen.

Efter matchen blev vi 6 st som skulle åka i min bil hem till Babbi, så när vi kom till parkeringen står en sån här bil där, och eftersom vissa i detta gäng är väldigt lättlurade (Kapple och Persson) så är det väl självklart att vi lurar i dem att det är min bil. Självklart tror de på oss!

Hemma hos Babbi blev det kolla på Stjärnor på is, otroligt likt let´s dance, väldigt segt och utdraget program. Någon gång efter 10 åkte jag hem för att ta det lite lugnt och sova. Skulle nämnligen ut och fota M och H idag, men vädret ville inte ge med sig, så det blev uppskjutet.

Om en stund kommer familjen hit, mys. Niklas har åkt till Globen för att kolla NHL hockeyn. Sen blir det repa med bandet!

Those weeks

Som jag sa tidigare så gjorde vinsten igår hela min vecka. Extra kul är det när vissa personer, nämner inga namn, säger att man är dum om man tippat/tippar något annat än vinst till Munkfors. HAHAHA på er.

För det andra vet jag även nu att nästa vecka kommer att bli ännu bättre, iallafall som det har utlovats. ÄNTLIGEN säger jag bara

Just in time

Yeah!

Vinst igår i premiären gjorde hela min vecka. var otroligt nervös i början då vi inte alls spelade som vi brukar. Tappar boll och nästintill ger bort den vid många lägen. Men vi kämpar oss in i matchen och vänder den till våran fördel. Slutligen stannar resultatet på 6-3 och vi kunde gå hem med huvudet högt med 3 riktigt sköna poäng.

Innan matchen kom Babbi till mig och jag bjöd på mat, hade köpt laktosfri grädde och allt, trotts att hon sa att hon skulle ha med sig tabletter så jag inte behövde tänka på det. Men ville vara duktig och göra det ändå. Glömde dock bort att smöret inte är speciellt laktosfritt så det var nog tur att hon tog med sig tabletterna. Jag försökte iallafall!

Den stora dagen

Ja idag är det den stora dagen vi alla väntat på ett bra tag nu. Seriepremiär i Div.1 Västra klockan 19.00 i Kumlahallen mot Munkfors. VÄLKOMNA! JIHO! Ska snart springa ner och handla lite grejer till maten så jag har något att bjuda Babbi på när hon kommer hit.

Ses i hallen!

Grattis

GRATTIS gumman till körkortet :D Det är du värd.




Tävling!

Alla älskar väl tävlingar. Just nu är jag med och tävlar om en Foto-goodiebag hos     Emelie Ohlsson, varför inte vara med du också?

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0