Händelserik helg

Ja, kan det bli något annat än händelserikt om man umgås med det här laget? Träning fredag när vi kom fram till Tidaholm, sen kollade vi på Endre - Fröjered. På lördagen åt vi frukost vid 8 sen ut och jogga 30 min vid kl 9. Efter det genomgång av papper i våran "playbook". Vid 2 var det match mot Endre (Elit), slutade 6-1 till Endre vilket kanske inte så så jätte konstigt men vi höll emot ett tag iallafall. 0-0 efter första.

Efter matchen var det nedvarvning i form av jogg upp för backen till stugan där vi bodde. Snacka om att det var segt, kändes som om man gick fast att man rörde kroppen lite mer. Men tempot var nog detsamma. Godisköp och sedan underbart god tacos, alltid lika uppskattat. Senare på kvällen var det matchanalys plus och minus på målvakter, backar, centrar och forwards.

Idag var det frukost återigen vid 8 och sedan plocka ihop våra saker och städning av stugan, för att sedan gå ner till hallen och spela match mot Fröjered. 4-4 slutade den matchen vilket vi inte är så nöjda med. Tappar in 4-4 målet i slutet av matchen när Fröjered tagit ut målvakten.

Annars under helgen har det varit mycket av allt. Blondinerna underhöll resten av laget. Vet inte mer vad jag ska skriva men vi ni läsa mer om vad som hände så kan ni kolla in lagets blogg


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0