Morsdag

Då var det färdig jobbat för denna gång, har iofs bara ledigt imorgon, men eftersom att det är röd dag på torsdag så jobbar jag varannan dag den här veckan. Hade varit skönare att vara långledig men men, är ledig hela helgen iaf, så då blir det att ta det lugnt har jag tänkt.

Igår var det morsdag, så efter jobbet åkte vi ut till Sköllersta för att fira mamma. Man hinner inte fira alla mammor när man jobbar hela helgen. Fick även en liten morsdagpresent av min lilla/lille skrutt. Att han/hon redan känner mamma så bra att han/hon vet vad hon vill ha ;) ♥

Weekend

Då var det helg igen, fredagen bjöd på en hektisk morgon. Hade lovat att jag skulle börja jobba 3 timmar tidigare än vad jag brukar och skit fick jag ju för det. Har sovit otroligt dåligt senaste tiden så även denna natt, vaknar med världens huvudvärk, stopp i avloppet och ett vattentäkt golv i badrummet.

Ibland är det skönt att man bor i lägenhet och bara kan ringa på hjälp. Men fick städa av hela badrummet själv innan jag kunde åka till jobbet. Lång och seg dag på jobbet som slutade med pizza och tv tittande i soffan.

Idag har det mest varit jobb på schemat, mycket att göra hela tiden, så dagen har gått fort och det känns som om man gått ner 5 kilo, minst! Springer fram och tillbaka mellan kassan och ut på golvet, hjälpa kunder här och där, så röra på sig det får man allt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på en film, tredje gången gillt. Har redan lyckats somna två gånger till den här filmen så nu ska jag verkligen försöka att hålla mig vaken.

Mer shopping

Då var man hemma igen efter att ha jobbat förmiddag, är så himla trött så tror nog att jag ska ta och krypa ner i sängen ett tag och sova middag.

Tänkte visa vad jag köpte på Dunder&Brak förra veckan. Har dock inte orkat fota sakerna själv så fick låna bilder från hemsidan.




Det blev ett set med hoodtröja, byxor och en body, en babyfilt som var lite tjockare, kommer bli perfekt i höst och sen ett par strumpor (de svarta). Allt detta alltså från Dunder&Brak.

Frukost

Morgonen har bjudit på en mycket trevlig frukoststund med två fina vänner. Jag, Sandy och Maria avnjöt en frukostbuffé på Sveas. Så nu är man vaken och igång.

Har även hunnit med att slänga i första tvätten, matat lillebrors marsvin och plockat lite smått här hemma. Men det kommer bli en riktig städdag, då varmvattnet har varit avstängt två dagar nu så finns det en del disk att ta reda på.

Har sovit så himla dålig den senaste veckan, vaknar, vänder och vrider, får ont i huvudet om jag ligger på rygg och ont i ryggen om jag ligger på sidan. Så börjar fundera på att beställa en sov/amningskudde som jag läst att flera rekommenderat som ska ge stöd. Den kostar 799:- men det kan det vara värt att få sova skönt de sista månaderna nu, sen går den ju även att använda som amningskudde. Får fundera lite till på det, innan jag beställer en sådan.

Lite shopping

Lite shopping blev det allt. Först sprang vi runt på Bauhaus och letade efter färg och lim. Sen in på Gallerian och shoppade loss. Jag köpte ett linne på Cubus, en dagkräm på Bodyshop som jag fick ett prov på förra veckan och tyckte den var riktigt bra. Köpte ett par mammajeans på HM, så jag har något annat än leggings att ha på mig de kommande månaderna. Sen blev det även en olja för magen som ska göra så huden blir mjuk så man inte ska få så många bristningar, vet inte om den funkar men det är värt ett försök.

Tog även en sväng på Ikea, men det blev ingen storshopping även om jag skulle vilja.


Shopping

Idag blir det shopping med bästa Sandy. hade tänkt att fräscha till mig lite nu innan, så hoppas in i duschen och förvånas över att vattnet inte blir varmt. Det brukar bli varmt väldigt fort och man behöver inte dra handtaget långt till vänster för att det ska bli riktigt varmt. Så får jag upp en bild i huvudet på en lapp som landade i brevlådan förra veckan, som jag helt hade förträngt.

"Varmvattnet avstängt måndag 23/5 och tisdag 24/5 mellan 7-16", Så det var bara att torka av de iskalla fötterna och göra det bästa av situationen. Åka och handla med halv flottigt hår, ingen hit. Men shopping ska det bli, det tvekar jag inte på.

Helgen

Helgen har gått så fort, jobbade i fredags först mellan 6-11 och sedan 21-04.40. Så var helt slut när jag kom hem. Hela lördagen låg jag mest i sängen och försökte vila och med en värk i svanken och sidan som inte ville ge sig. Så fick bli hemma från kvällens bravader. Vi åkte och hyrde en film istället, ja kors i taket, det var väl år sedan vi hyrde film. Kollade på Little Fockers, den var riktigt bra.

Idag har vi varit hos farmor och farfar och firat farfar som fyller imorgon och morsdag, eftersom jag jobbar nästa helg. Sen åkte vi och kollade på Sandy och Manges hus, vilket jag vet kommer bli kanon. Är riktigt avundsjuk och vill bara flytta till hus jag med nu ;) Sen åkte vi hem till oss och åt pizza och grabbarna fick spela av sig lite på 8 bitars.

Nu blir det kolla på Big brother och sedan blir det sängen för att sedan gå upp 04.45 för att åka och jobba.

Dunder&brak

Idag har vi varit på VIP kväll för Dunder&brak som öppnat i Åbytorp. Blev lite shopping, en babyfilt, ett paket strumpor och ett set med tröja, byxor och body. Tänkte visa lite bilder sen på det vi köpte.

Imorgon ska det jobbas igen, då blir det två pass ett morgonpass och ett kväll/nattpass. Så kommer säkerligen vara helt slut på lördag. Men är iallafall ledig i helgen. Så då blir det lagfest och besök hos farmor. Sen får vi se vad vi hinner med mer.

...

Det blir få uppdateringar men lite oftare än förut iallafall, men jag jobbar mig uppåt. Sedan sist har jag mest spenderat tid med mina vänner och familj. Mycket att göra på jobbet nu, vilket kommer resultera i övertid när jag väl orkar.

I fredags tog jag och Sandy en tripp ner på Kumlamarken och det blev bara godis i påsen. Precis som det brukar vara. Sen har jag jobbat fredag eftermiddag/kväll och hela helgen. I lördags åkte vi efter jobbet ut till Sköllersta och blev bjudna på mat och hejade fram Sverige till en tredje plats i Eurovision. Som vanligt var det fel låt som vann ;)

I måndags var jag hemma en sväng hos Dajja på kvällen och kollade på tv och mös i soffan och igår var jag ledig vilket jag verkligen behövde, så då blev det först att åka till maxi med Sandy och handla lite, sen hem och fixa i lägenheten och efter det kom Sandy över på en fika. När älsklingen kom hem åkte vi en sväng till Marieberg, behöver ha lite nya kläder, men vad det ska vara svårt att hitta något som passar.

På kvällen kom Dajja hit en sväng och skulle kolla på lite bilder, men det glömde vi bort. Istället bakade vi chokladbollar och kollade på tv.

Några dagar kvar och jobba nu sen blir det helg. Åh som vanligt är det fullt upp hela helgerna, men någon vila får jag hoppas att jag får in iallafall.

Photographer

Klickade hem dessa två små sötisar igår från Lindex. Bodyn kommer bli kanon, det vet jag. Det är så himla kul att handla barnkläder så det är nästan farligt.
Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Joggingbyxa

Färgglatt

Köpte dessa kökshanddukar för några veckor sen, som nu gör att köket känns lite mer somrigt.

Vårdesign

Som vanligt så orkar jag inte att göra en helt ny design eller ska jag säga att jag har noll inspiration just nu? Jag gjorde iallafall ett försök, men det slutade med att jag ändrade header och lite färger bara.
Jag ska försöka att få igång den här bloggen lite mer. Jag vet att jag sagt det förut och att ni säkert inte tror mig. Men jag ska försöka.

Värmen har kommit tillbaka och det är helt underbart, riktigt sommarkänsla och den får gärna stanna. Igår var jag med Sandy på besiktning sedan hem för att handla och göra mat. Efter det tog vi en promenad jag, Sandy, Mange och Dajja till Maxi och köpte glass, sen gick vi ner till sjöparken och satt där ett tag.

För att backa lite längre bak så har vi varit på rutinultraljudet och allt såg bra ut, jag som varit så nyfiken på att se vad det är för kön på vårt lilla hjärta får lugnt vänta. Vi hade äntligen bestämt oss för att kolla, men den där inne ville absolut inte avslöja något och döljde med benen. Typiskt!!

I helgen har det varit lugnt hela lördagen umgicks vi med mor o far, först var de här och fikade och sedan åkte vi till Marieberg för att köpa saker till balkongen så vi kunde näta in den. Findus blev överlycklig och sitter där ute hela dagarna nu. Den busen passade även på att fylla hela 4 år i lördags, GRATTIS! Sen blev det grillning i Sköllersta, åhh vad jag älskar sommar :)

I söndags var det stor fixar dag här hemma, trots att solen lös där ute. Men man får väl offra någon dag här och där för att komma i ordning här hemma. På kvällen blev det grillning hos svärföräldrarna.

En liten uppdatering blev det iallafall ;)

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0