Shopping

Efter några om och men kom vi iväg till marieberg. Jag vaknade i natt med världens värk i halsen, somnade om och vaknade vid 8.00 då väckarklockan ringde. Bestämde mig för att vi inte skulle åka iväg, mådde ju inge bra alls. Somna om igen och vaknad kl 10.00, kände mig lite bättre så jag tog mig upp och duscha fick i mig lite frukost och gjorde mig i ordning. Sen kom vi iaf iväg. Nellie sov till halv 11 efter att ha somnat runt halv 12 kvällen innan. Hon börjar sova allt bättre och vaknar nu väldigt sällan på natten.

Vi började på mitt jobb där det skulle hälsas på och visa upp snuttan, då inte alla varit där när jag varit inne förut. Hämtade även julklapparna en biobiljett och en klocka! Sen gick vi in på Babyproffsen för att reklamera lekpanelen till gåstolen Nellie fick i julklapp. En lampa hade lossnat och det känns ju inte så kul när man får nya saker. Fick med oss en ny panel hem där lamporna sitter där de ska. Men inte sjutton blev det bättre för det, den här fungerar inte ljudet på. Så det blir en sväng till nästa vecka. Tur att hon är för liten för att använda den ännu.

Vidare till Ikea där vi köpte en stekgryta och en matstol till Nellie. Det kanske är för tidigt att använda den men hon är ändå väldigt stadig och sitter bra i den. Gillar det gör hon också. In på gallerian och köpte present till lillebror som ska firas på söndag. Lite kläder till mig och Niklas blev det också. Sen hämtade vi mattan vi beställt till Nellies rum. En rosa med blommor och getingar. Hon är tokig i getingar så tror den kommer bli kanon ;)

Sen gick vi in en sväng på Chilli också. Hittade en riktig drömsoffa, vill ha!!! Vi får se hur vi gör, har pratat om att köpa ny soffa ett tag nu. Ska nog ta en sväng till Mio och kolla lite också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0