Släktträffar

Denna helg har bestått av att umgås med familj och släkt och vi har haft jätte mysiga och underbara sommardagar. På fredagen var vi bjudna till Niklas farmor, där hela tjocka släkten var samlad, anledning? släktingar från Canada var/är över på besök. Det bjöds på grillat och massa gott. Åkte hem runt midnatt och då var vi rätt trötta efter en arbetsvecka. 2 veckor kvar nu sen är det semester, ska bli skönt att få ha karln hemma ett tag.

I lördags var vi bjudna till Niklas mormor för nästa släktträff. Där Niklas morfars son med familj var på besök. Även där bjöds det på mat och glass med jordgubbar och fika. Efter det åkte vi vidare till Sköllersta för kvällsmat och sedan blev vi sittandes ute i det sköna vädret. Grannarna kom över och när det började bli lite svalare tändes brasa och vi passade på att grilla korv och pinnbröd.

På söndagen tog vi en lugn hemma dag med lite städning och tvättning. Niklas bror kom över och de kollade på UFC och sedan gjorde vi lite tacos och sedan var även söndgaen slut och hela helgen hade passerat.

Idag blev våran lilla snutta 9 månader det har vi firat med besök av Thea och Lina, det blev en promenad på ca 5 km och sedan stannade vi till i sjöparken och njöt lite av solen. Nu på kvällen har det grillats hemmagjorda hamburgare och nu kommer snart Dajja och Petter över för bokning av boende tills vi ska till Göteborg. Sen blir det lite Speedway också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0