EM start

I söndags tog vi första turen med cykeln, Nellie älskade det, satt och sparka på min rumpa, tjoade och skrattade. Vi cyklade till farmor och farfar för att fixa lite med cyklarna. Så Nellie passade på att invigningskrypa på deras nya altan som blev jätte fin.


I måndags var det storladdning inför kvällens match, här hemma bakade jag och Nellie EM-macarons och på kvällen bar det iväg till våra fina vänner Maria och David för hamburgegrillning och fotboll. En super trevlig kväll förutom att Sverige inte lyckades vinna. Men annars alla tummar upp.


I tisdags hade vi Thea och Lina på besök hela dagen, även det jätte trevligt och tiden gick så fort. Lilla Lina bara växer och växer för varje gång man träffar henne. Vi åt lite mat och fikade och vips så var det redan eftermiddag.


Igår morse blev vi bjudna på frukost hos Marie innan vi gav oss iväg och träffade mammorna och bebisarna (som snart inte är bebisar längre) i föräldragruppen. Även det riktigt trevligt. Fika med goda mackor, jordgubbar, och en underbar chokladkaka som jag ska göra någon dag.


Kommentarer
Mary

Det var så kul att ni kom! :) Synd att vi inte är hemma imorgon bara. Puss

2012-06-14 @ 17:42:54
URL: http://atasteofme-mary.blogspot.com
Thea

Tack för en super mysig dag och jätte god mat :):)

Ses på måndag <3

2012-06-14 @ 20:11:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0