Fotboll

I fredags hade vi trevligt besök av Sandy och Mange då åts det tacopaj och kollades på fotboll. Vilken match, spännande som bara den, men tyvärr ännu en förlust. På lördagen åkte vi ut till Sköllersta vädret var lite sådär så det blev en kort stund ute i solen med lite gungning, kolla på grannens höns och lite gräskrypning.



I måndags var vi på besök hos Thea och Lina, även Krilla kom dit. Dåligt väder så promenad blev inställd men vi njöt inne istället med tacos och smarrig tårta som vi bakade.


I tisdags blev det inte mycket gjort på dagen, lite hemmafix oså. Sen kom Niklas föräldrar och min farmor och farfar på besök, så det var bara att plocka fram fikat ;) Nellie hade fått en gåvagn av farmor och farfar så den skulle provas. Åh vad hon blir stolt när hon gå där själv, stannar upp ibland och gör en grimas hon börjat med och trippar sedan vidare. Så söt!

På kvällen bänkade vi oss hemma hos Sandy och Mange för grillat, fruktsallad och fotboll. Nu började det hända något, vinst mot Frankrike, men på tok försent att vakna till för att kunna gå vidare. En poäng i någon av de andra matcherna hade räckt. Så typiskt. Det var det EM:et. Vi hade iallafall en super mysig kväll.

Igår hämtade jag upp brorsan och åkte in till Örebro för att möta upp mamma och pappa. Pappa och brorsan åkte hem och jag och mamma gick runt på stan och spenderade pengar, vilket vi är bra på. Kom hem med massa kläder till snuttan och lite leksaker. Blev även en lunch på stan. När vi tröttnat åkte vi till sköllersta och fikade lite och sedan åkte jag och Nellie hem och mös med pappsen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0