Nu går det undan

Helgen har gått och nu är vi snart mitt inne i nästa vecka. I lördags var det dags för kalas nummer tre för farmor Nettan, det bjöds på mat och fika, kollade även på speedwayen. På söndagen åkte vi ut till Sköllersta för att tvätta bilen, det blev en härlig dag i solen med fika och grillning. Nellie passade på att gunga lite, jag skulle filma men efter 9 sekunder tog minneskortet slut, så det får bli en annan gång.

Igår var det sista april och valborg, vi hade bjudit hit Thea, Fredrik och Lina. Men det slutade med att bara vi tjejer "firade" valborg med pizza och brasan, efter att Niklas fick jobba hela kvällen och Fredrik kände sig hängig.

Så idag är det alltså första maj, helt sjukt vad tiden går. Här hemma börjar det hända saker, Nellie har fått lite fart på krypningen eller hon drar sig fram än så länge. Det går inte jätte snabbt men det börjar gå fortare och fortare.

Idag är det kanon väder, vilket det varit i några dagar nu. Jätte skönt. Idag blir det en sväng till Sandy och Mange och ikväll ska det pysslas och Niklas ska på speedway.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0