Helgen

Helgen i övrigt blev ganska lugn, Niklas hade match på lördagen och sedan åkte vi hem och åt god mat och hade det mysigt i soffan, kollade på finalen av körslaget. På söndagen åkte vi och kollade på "mitt gamla lag" (inte många som spelar kvar) när de spelade mot ÖSK Söder och sedan åkte vi och hämtade min lillebror och åkte ut till mor och far. Det bjöds på mat och hemmagjordglass, super gott, snodde åt mig receptet på maten, men måste nog få be om att få receptet på glassen för den var himla god den också.
 
Igår var Thea och Lina på besök, vi ställde till med riktig frukost, med nybakade frallor, amerikanska pannkakor, yoghurt, juice, te osv. En riktig mumsfrukost. Sedan blev det lite lek och bus och sedan passade vi också på att fika. Lina har blivit så stor och sitter nästan helt själv nu, så snart kommer hon att krypa runt efter Nellie och busa med henne och Nellie kommer lära henne allt hon kan ;)
 
Idag tog vi en snabb promenad till biblioteket för lite rim och ramsor, sen en snabb promenad hem igen för att möta upp Therese och Melvin som tog bilen från biblioteket, för lite lek för barnen och fika för oss vuxna. Nu ska vi snart bege oss iväg och handla lite, om de övriga i familjen behagar att vakna snart!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0