Jobb & träning

Idag har det bara varit jobb och träning, inte så mycket till träning idag heller ca 30 min. Känns så trist att man missar så mycket pågrund av jobb. Men vad ska man göra. Imorgon bär det av till Karlstad för hela laget, utom jag som ska vara hemma och jobba både imorgon och på lördag för att sedan åka upp till Karlstad på lördagen efter jobbet. Men nu missar jag inte min gulleplutt R:s födelsedagskalas. Har hittat en perfekt present till honom.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig så man orkar med hela morgondagen.

Riktigt kladdiga chokladmuffins

Idag har jag bakat muffins och latat mig. Bror kom förbi och gjorde mig sällskap, sedan kom även Linda och fikade lite.
image209

Sen har jag bara tränat ytterst lite, benhinnorna krånglar. Hade genomgång på nya gympasset, roligt med lite nya övningar. speciellt bänkutfall, kommer att ha lagom träningsvärk efter den övningen. Sen var det beeptestet som gällde, där jag fick kliva av, fick göra det om jag vill, tänkte det var lika bra att köra så långt det gick, lite löpträning blir det ju ändå. Sen var det bollpass efter det, då jag sköt ca 15 skott och sedan satt jag och kollade på, ROLIGT! ahhh får panik.

Nu håller jag koll på tvätten, kom nämnligen på att jag har ett matchställ som ska användas i helgen som ligger i tvättkorgen. Men nu är det i maskinen.

Sovlaki ska det va

Idag har jag varit hemma mesta dels, städat lite och plockat. Sedan när älsklingen kom hem åkte vi till marieberg för att införskaffa oss någon byra eller något liknande som vi ska ha i "hallen" som telefonen kan stå på så inte katten äter upp den. Det vi hittde fanns ju självklart inte hemma, skulle komma in igen om 2 veckor. Efter Ikea åkte vi till Stadium där jag köpte en myströja som Lund hade häromdagen, så himla skön, perfekt för kalla höst dagar.

När jag kom hem var det bara att göra sig iordning lite till för att sedan gå ner till Sokrates och möta upp brudarna för en myskväll med grekiskmat. Finns inget godare tror jag. Iallafall Sovlaki som jag alltid brukar äta när jag går dit. Tråkigt att äta samma sak tycker ni, men det är så himelskt gott att det är ett måste.

Efter maten gick vi till Maxi och köpte os en glass, medans Sändy var inne och handlade med Johanna som anlänt med tåget. Så vi satt utanför och kollade på folk, riktigt roligt. När Sändy och Johanna handlat klart gick jag, Maria och Linda upp till mig, medans Sändy och Johanna gick hem till Sändy. Så satt vi och mös och kolla på Hata Göteborg, fortfarande ingen hit!

Tisdagstema - Charmig(t)

image208

Fokus 0

Igår var det jobb som gällde, skönt tänkte jag med ett kort pass på 3 timmar, då hade jag ju hela dagen framför mig. Kommer till jobbet och chefen säger att om de hade vetat att de hade varit klara med inventeringen redan nu, hade inte jag behövt kommit. Kanon, jippi. Så det blev bara att jobba 2 timmar och sen åka hem. Kändes ganska onödigt. Men jag fick en stund på stan som jag inte räknat med och där införskaffade jag mig en ny sminkväska och lite lunch, blev biff och bambuskott.  Sen åkte jag hem för att sedan hitta en Sändy ståendes utanför min dörr, trevligt. 

På kvällen var det träning som gällde. Det borde finnas en regel att om man skjutit utanför målet 10 gånger borde man få gå hem. Men det fick man ju inte så det var bara att hänga i. Efter träningen kollade jag och älsklingen på Hata Göteborg, ingen höjdarfilm enligt mig. Men smaken är som baken.

Ikväll är det planer på gång, antingen speedway eller bio. Jag hoppas nästan på bio nu. Fast det är sista hemma matchen för Indianerna den här säsongen och jag har inte sett en enda. Sen vill vi ju visa vår norrlänning och vår 08:a vad speedway är, haha.

Matchpremiär

Igår spelade vi våran första riktiga träningsmatch med laget, åhh så skoj det var att vara åter på banan. Men innan matchen var jag, Sändy och Sändys pappa ute på Marieberg för att äta lunch, blev nachotallrik som var så himla god. Sen gick vi runt ett tag och kollade på lite kläder. Vill bara köpa allt, vill ha en helt ny höstgarderob. Men den här gången blev det bara en svart tröja från Gina Tricot. Sen bar det av till matchen, där vi fick prova nya matchstället, hoppas på att shortsen blir bra i år. Iallafall inte lika korta som de vi hade förra året. Till en början var det ganska rörigt på planen men efter en stund kom vi igång med spelet och det såg riktigt bra ut tycker jag. Vi vann till slut med 7-1. Sändy fick göra sitt första mål i Kumlatröjan, weeej!

image206

Dags att åka och jobba ett litet pass, 09.45-13.00. Sen kommer bror hit innan hans teorilektion.

Kräftskiva

Jobb, jobb och ännu mera jobb. Idag har jag jobbat heldag, vilket på lördagar innebär 09.45-17.15. Efter det for jag ut till Sköllersta, där det var stort kräftkalas med alla grannarna, så himla mysigt när man dukar upp långbord och alla sjunger snapsvisor och äter kräftor. För egen del blev det ingen snaps men visorna var jag givetvis med på.

Har inte mycket mer att berätta från denna dag så jag avslutar med en av mina favorit snapslåtar denna kväll.

image204

Den baddräktstid nu gäller
(Melodi: Den blomstertid nu kommer)

Den baddräktstid nu gäller
då magen är för stor.
Då valkar bara väller
och celluliter gror.
Generande BH-ring
lyfts fram i solens ljus.
Nej, stranden verkar boring
Vi stannar inomhus.

De krav som sommarn ställer
förstör vår ledighet.
Vi sitter där och gnäller
"Men fy vad jag är fet".
Fast vem vill motionera
när man kan sitta still.
Så låt oss revoltera
Vi tar en nubbe till!

Trött som bara den

idag är jag väldigt trött, finns en ganska stor anledning till det. Har nämligen gått upp ovanligt tidigt för att vara mig flera dagar nu. Varav två dagar har varit jobb och det vet vi alla vad det betyder, PENGAR! Fick förövrigt lön idag, kanon nu ska höstgarderoben rustas upp. In med allt som man tycker är trist på sommaren, grått!

Sitter nu och väntar på att mitt fredagsmys ska bli klar, sen blir det sitta vid tvn och slappa lite för att sedan gå och lägga sig i hyfsad tid för att orka med morgon dagen, då det först är jobb hela dagen och sedan kräftskiva med alla gamla godingar, från barndomsbenen. Alltid lika mysigt, hoppas på att det blir bra väder så vi kan sitta ute.

Lyxfrukost

dagen idag började väldigt tidigt, klockan nio närmare bestämt. Då hade vi bestämt att vi skulle träffas utanför Sveas och äta frukostbuffé. Det kändes hel lyxigt och till och med riktigt mysigt. Det var jag, Sändy, Maria och Linda som hade denna underbar frukost att avnjuta och fler gånger ska det bli. Har till och med bestämt att vi ska ha julfrukost hos någon av oss framåt jul. När vi alla fyra bor i Kumla, för nu har min gullunge Mary också fått lägenhet här, tror jag har glömt att säga det.

Efter frukosten gick vi hem till mig en sväng och gjorde ingenting, så duktiga. När vi var klara med att inte göra någonting gick vi till Stadshuset för att Sändy skulle fixa lite grejer. Sen gick vi till Maxi och handlade lite mat, för att sedan åka hem och äta en underbart god spaghetti och köttfärssås hos Linda. Undrar om det serveras mat ikväll också, eller om jag då ska behöva ställa mig vid spisen för första gången idag.

Nu är det snart dags för lite träning och taktikpass. Ska bara berätta att jag har lyckats byta bort mitt jobbpass på söndag så nu kan jag vara med och lira matchen mot Solfjäderstaden. Tjoho!

Mitt odjur!

image203

In your face

Om jag inte minns det helt fel, så var det i söndags som Linda introducerade mig och Sändy för Facebook, en community som jag själv aldrig har hört talas om tidigare. Linda tyckte att vi skulle skaffa oss en, men än har det inte blivit av. Men nu har jag förståt att det är menat att jag ska skaffa mig en användare på denna community, anledning?

  1. Jag hade aldrig hört talas om denna community förns Linda presenterade den i söndags.
  2. Imorse när jag satt i bilen på väg till jobbet pratade de om Facebook på nyheterna.
  3. På lunchen satt jag och lyssnade på den ständigt påslagna radion i lunchrummet, då de helt plötsligt börjar och prata om det som verkar vara ett hett ämne just nu, jo Facebook.
  4. Bläddrade i en tidning från gårdagen även det på jobbet, och vad hittar men där om inte ett dubbel uppslag om just Facebook.
Är det inte lite märkligt att allt kommer på en och samma gång? Jag måste fixa en användare på en gång.

Godingar

Har suttit och lyssnat på massa gamla godingar ett bra tag nu. Men nu är det dags för Me, myself and I att gå och lägga oss. Så vi säger godnatt för idag, så hörs vi antagligen imorgon om jag inte är allt för seg efter ett helvetespass (8-19.15) på jobbet och en träning. Men va f*n man är ju ledig på torsdag och då är det full rulle med brudarna igen. En lunch med nyligen hemkomna Mary, kan aldrig bli fel. Träffade även kolbiten Krilly idag, me love, som kom hem i fredags. Jag har saknat mina brudar så mycket. Men vi har gjort vänte tiden på de sköna brudarna kort genom att gjort massa bus och mys hela dagarna.

Älskar mina brudar, familjen och självklart Niklas, Ni betyder allt för mig.

Äppelpaj

Idag har jag varit en sväng med Sändy och Linda ute på marieberg, där vi gick runt och kollade lite, ingen shopping idag inte. Sen hälsade vi på Louise på JC och sedan åt vi lite mat, blev en bakad potatis för mig. Sedan åkte vi till Sötvaruhuset och hör på häpnad, ingen av oss köpte något godis! Tror aldrig jag har varit inne i en godis affär utan att köpa något, vuxen poäng till mig. Eller en till var och en av oss.

Sen var vi tvugna att åka hem för jag hade ju bokat in en tvätt tid vid 14.00. Så det var bara hem och slänga ihop tvätten och gå ner och börja tvätta. Nu hade de till och med lagat tvättmaskin nummer två. Så jag han att tvätta hela 6 tvättar idag, kanon! Undertiden vi väntade på tvätten kollade vi på film och gjorde en äppelpaj. Mums, finns lite kvar om någon skulle vara sugen.

image198

image199

image200

Nu sitter jag och väntar på att vi ska komma på någon bra att äta, sen kommer Sändy och Linda hit igen och då ska vi kolla på ännu en film. MYS!

Tisdagstema - Grön

image196

Kunde inte hitta en grönare bild än denna..

Cykelvarning

Som de flesta som känner mig vet att det är stor varning när jag sitter på en cykel, iallafall om krillan är med. Men nu vågar jag knappt gå ner och hämta fram cykel, inte mest för att det är så krångligt utan mest för att det är så läskigt nere i källaren. Speciellt om man är helt själv. Skulle någon slå igen dörren, för man måste ta i hårt om den ska gå igen om man inte vill använda nyckeln vill säga, skulle jag skita på mig. Skulle någon sedan släcka lyset, då skulle jag börja gråta, för det blir kolsvart vill jag lova.

Sen att alla förråd och gångar får mig att tänka på Saw filmerna gör ju inte det hela bättre. Får hjärtklappning av att vara där nere.

Papperj*vel

Idag har jag inte gjort speciellt mycket och det känns faktiskt helt underbart. Sändy kom hit och vi gick ner till arbetsförmedlingen men det var en kö på typ 20 nummer så jag slängde min kölapp och gick hem. Åhh det är så tråkigt. Sen åkte vi ut till Sköllersta med lillkissen, så han fick känna på lite gräs, vilken han älskade. Så nu är han helt slut och ligger och sover i soffan.

När vi varit ute i Sköllersta en stund drog vi hem igen och gick ner och handlade mat, grillkorv och makaroner stod på menyn. Sändy har nyss åkt hem och jag sitter helt ensam här hemma, älsklingen har nämnligen börjat jobba idag. Skönt för honom, ännu skönare för mig, haha. Nej då, jag saknar honom faktiskt här hemma.

Snart är det dags att byta om lite för att åka ner och träna, wieho. Hoppas på en lyckad träning idag. Känns som om man är på gång nu. Vet inte varför men det känns ganska bra, men allt kan fortfarande bli bättre.

Nej, papperj*vel. Jag har ju glömt att skriva i det. Minnet är för kort.

Underbar helg

I fredags var jag på bröllop nere i Göteborg, en före detta klasskompis som gifte sig.Vi skulle åka från Örebro vid 1, men bussen var försenad till ungefär 20 över 1. När vi kom fram till Hallsberg så gick vi upp till Paulas lägenhet, det är en tradition de har att hämta ut bruden från hennes hem och vinka av henne när hon åker till bröllopet. Väl där uppe fick vi massa godsaker och champange som smakade väldigt lite alkohol, tror det var Pommac.

När vi sedan lämnade Hallsberg för avresa mot Göteborg så var vi ännu mer försenade. Ingen hade finkläderna på sig, utan skulle byta om så fort vi kom ner till kyrkan. Vi var framme vid Göteborgs domkyrka tio minutter innan vigseln skulle börjar, och då skulle ungefär 20-30 personer byta om. Ni kan kanske förstå hur det slutade. Japp, ännu mer försening, halv 8 började vigseln till slut.

image189

image190

Efter vigseln åkte vi till Gothia arena där festen skulle hållas. Började med en hel del dans och jag som var så hungrig att jag höll på att svälta ihjäl. Men så äntligen kom maten in, Potatiskaka med kyckling och grönpepparsås. Innan man ens hade hunnit att äta upp maten i lugn och ro, så började de dansa igen. Runt tolvslaget var det dags för fyrverkerier.

image192

image193

Efter fyrverkeriet så gick vi in igen för att fortsätta dansa, när vi kom innan för dörren stod där ett stort bord med massa frukt på, jätte fint och så gott.

image194

Efter ännu några timmars dans så började jag bli riktigt sugen på tårtan, men den serverades inte förns efter 02.00. Men god var den om man bortsåg från de svarta vinbären.

image195

Efter tårtan var det dags för dans igen och jag hade hunnit blivit riktigt trött. Men vid 3 så började det ryktas om att bussen snart skulle gå och vid halv 4 satt jag och Thea i bussen och väntade på avfärd. Lite tidigare än jag hade räknat med, då Paula hade sagt att bussen skulle gå vid 5. Halvsov hela vägen hem så himla skönt. Jag var hemma här ungefär vid 8, men kände ändå att det var onödigt att lägga sig och sova, men vila lite kunde ju inte skada, och jag somnade som en stock.

image191

När jag åter vaknade så gjorde jag mig i ordning och tog cykeln och åkte till Sändy, där vi slappade lite och bestämde med Bäver och Utter att vi skulle hitta på något på kvällen. Så vid halv 5 åkte vi mot stan för att plocka upp Alex för att sedan åka vidare till Coop och inhandla kvällens godheter, tacos och chips. Väl hemma hos Atterfors färgade vi håret på Sändy shit vad skraj hon var. Men resultatet vart riktigt bra. Sen kollade vi på film, blev Linas kvällsbok. Efter filmen så spelade vi Alias på äkta flumsätt. Gissa om jag och Alex vann.

Dagen efter var det jobb som gällde då E hade fått magsjuka. Efter jobbet åkte jag direkt till älsklingens föräldrar för att fira hans far som fyllde år igår. Bjöds på fika med tårta och fotbollstittande. När fotbollen var slut åkte jag åter Hem till Sändy och satt och mös med henne och Linda i soffan och kollade på filmen som var på 3:an.

Nu sitter jag här hemma med lill kissen i knät, han har äntligen lugnat ner sig. Ska snart iväg till arbetsförmedlingen, blää och sen blir det en tripp ut till Sköllersta.


Göteborg

Snart är det dags att åka ner till Göteborg, Bussen går kl 14.00 från Hallsberg. Vet bara inte avd jag ska åka i, vad jag ska ha med mig och äta på, på bussen. Alla ska nämnligen byta om på bussen och det kommer endast att serveras frukt nere i Göteborg. Det förstår man ju när det kommer ca 350 personer. Shit vilket partaj. Nää nu ska jag ringa Thea och checka med henne hur hon ska göra.

Tupplur

Båda grabbarna sover middag, latmaskar. Så jag passar på att sitta vid datorn ett tag, innan det är dags att fixa lite tjej saker tills imorgon typ raka benen och lite till. Känner att jag också skulle behöva sova lite nu, men då kan jag inte sova i natt och då kommer jag vara helt slut imorgon när jag ska på bröllop. Weej, ända ner till Göteborg ska jag och gå på Paula och Shamons bröllop, ska bli så himla fint.

Ikväll är det träning som vanligt, med taktik och sedan bollpass, idag är det försvar vi ska gå igenom. Vill så gärna hinna hem på lördag till samlingen, så jag kan hinna med på matchen, även om jag inte får spela så vill man ju följa med och kolla. Man kanske skulle ta och göra sina 10 dagliga minuter nu, medan det är lugnt här i lägenheten. Snart är denna rofyllda stund över, då har lill monstret vaknat till.

Tvätt tid

Vaknade för ca 40 minuter sen och insåg att våran tvätt tid började precis då, fort som f*n slängde jag ihop det som skulle tvättas, tog med mig tvätt till två maskiner och gick ner med älsklingen i källaren. Där man till sin fasa upptäcker att ena tvättmaskinen är trasig. Hur ska jag hinna med och tvätta all den här tvätten nu. Inte en chans.

Nu sitter jag med en tallrik yoghurt och lite flingor och pratar med Sändy på msn, ska snart ner till körskolan och boka in henne till en teorikurs, sen till ica och lämna in ett papper. Sen får man se vart vindarna för oss, haha.

hade en hemskt trevlig dag igår iallefall, det måste vi göra om. Vi har så mycket planer på vad som ska göras. Minigolfträningar, Matsson sa att man inte kan vara bra på både minigolf och innebandy när hon hörde att vi inte kunde vara med på fyspassen pga minigolfsträningarna. Sändy tyckte det lät bra eftersom hon inte vann när vi spela medans jag insåg att det är nog minigolf jag ska satsa på.

10 minuter av ingenting

Igår jobbade jag morgonpasset ganska skönt att få sluta 15.00 istället för 18.30. Men ett helvete att gå upp 06.00 för att börjar kl 08.00. När jag kom hem kom Sändy förbi som planerat så gick vi ner till Kumlasjön och lirade lite minigolf, gissa vem som vann? När vi spelat klart gick vi hem till mig och åt äppelpaj som jag gjort vi gick iväg. Mums vad god den var, älska Äppelpaj. Samtidigt tittade vi på tv, Home makeover och Tsunamin: Efter vågen. Så hemskt, man kan nog inte tänka sig vilken kaos det var där nere om man själv inte var där, och så många som miste livet.

Idag har vi, alltså jag och Sändy varit på Marieberg och Ikea och fönstershoppat lite, lite saker fick man även med sig hem. Köpte servetter, kattmatskål till lillen, ny toaborste, mini body lotion till resan och ett bordstablett till lillen, som det är tassar på och som det står cool cat på. Efter Marieberg och Ikea, så åkte jag bara hem för att slänga i mig någon mat innan det var dags för träning. Känns som om gruppen har kommit ihop riktigt bra nu. Det här kommer att bli kanon. Nu ska vi kolla på någon film, sen ska jag försöka att göra mina 10 minuter av att göra ingenting. Grym avslappning alltså. Hur lätt är det? Får inte ens tänka på något.

Någon som har ett bra förslag på hur man gör det?

Long time ago

Nu var det ett tag sen jag skrev, men allt är inte som det brukar, när jag inte skrivit på ett tag brukar jag inte ha något att skriva om. Men saker och ting är annorlunda den här gången. Har haft för mycket att göra för att kunna skriva. Saker har avlöst varandra i ett.

I fredags skulle jag ha jobbat till 16.00 men på grund av rean så kom jag inte ifrån förns 20 över, men det var tidigare än vad jag räknat med, så jag är nöjd. Då for jag vidare ut till Hovsta för att plocka upp Atterfors och Lund, sen plocka vi även upp Alex på vägen hem till mig. Väl hemma hos mig inväntade vi Sandra "Sändy" för att sedan beställ lite pizza. Åhh vad jag var hungrig. När vi ätit klart kollade vi lite på film och sen spelade vi spel, vi hann med både Med vilda gester och Pictionary. Det blev ingen sen kväll eftersom alla skulle upp ganska tidigt dagen efter.

Jag för att jobba och de andra för att cykla på tandemcykel upp till Ånnaboda, wej typ uppför hela vägen. Där vi hade vårat innebandyläger, eftersom jag jobbade så fick jag komma upp på kvällen. Men mellan jobbet och Ånnaboda blev det ett kort besök hos Älsklingens familj, där det firades att Fredrik fyllde 18, GRATTIS! När jag kom fram till Ånnaboda så var det dags för finalen av dagens tävlingar, alla lagen fick varsin tid som de skulle gå ut ur indiantältet på. Närmast sin tid = mest poäng. Självklart fanns inga fusk klockor eller liknande med i leken. Efter att alla hade kommit ut ur tältet så var det dags för grillning.

När vi hade grillat gick vi till tälten, två militärtält som vi skulle sova i under natten, men det var inte dags att sova än, vi tog med oss en kortlek lite tilltugg och gick ner till sjön där vi hade myspys med riktigt roliga flumlekar. Sedan blev det allsång till Alex låtar på hennes mobil. När vi började tröttna på att ligga still gick vi ner till tälten och lade oss istället efter någon timme var det dags att sova så vi kröp ner i våra sovsäckar och plågades natten igenom på den obekväma luftmadrassen.

Vaknade ungefär kl 7 av att några som hade bestämt sig för att sova ute under natten kom in rusandes på grund av regn. Skönt tyckte jag få då kunde jag vakna till och slippa ligga på luftmadrassen mer, så ont i ryggen jag hade. Jag tyckte min pöl på tältet ovanför mig var hemskt trevlig att pilla på, men det skulle jag inte ha gjort om den informationen hade nått mig. Självklart är det så med dessa tält att pillar man på tältduken så regnar det in. Så jag fick ställa en hink på min sovplats för att slippa bli blöt. Vid halv 9 gick vi upp till ledarnas stuga, vadå fusk de fick sova i stuga i riktiga sängar. men det hade iofs inte lika mysigt som vi hade det.

Efter frukost var det dags för mig att plocka ihop mina sovgrejer och sätta mig i bilen för att åka hem och göra mig iordning för att åka och jobba igen. Efter jobbet var det dags för helgens andra kalas, då det var mormor som skulle firas. GRATTIS till dig med. Annars hände det inte mycket denna söndag, förutom att jag somnade fint i min underbara säng efter en evighets busande med Kissen utan namn, för att han skulle kunna sova.

Vaknade i morse av att chefen ringde och ville att jag skulle jobba idag, så det fick bli så. Jag och Sandra som planerat att åka ill marieberg och shoppa loss. Får ta det en annan dag. Imorgon står iallefall jobba, gym och tv tittande på schemat. Nu ska ni slippa läsa mer för idag och istället få se några underbara bilder från helgen.

image184
Grillning efter Grande finale

image185
Lek nere vid sjön. Lund, Alex & Sändy

image186
Mera lek. Linnea & Atterfors

image187
Myshög vid sjön.

image188
Min dropphink

Övertid

Idag har det varit kaos på jobbet. Sommarrean tog sin start idag eller vi smygstarta igår, men herregud vad mycket folk kan göra bara för att få saker billigare. Man får se mycket under dessa dagar. Så helt slut var jag när jag lämnade jobbet för att åka och träna, wiie ända tills jag insåg att jag bara skulle hinna byta om och värma upp och vara med i 15 min. Åkte ändå ner och kollade på slutet av träningen.

Annars har det inte hänt så mycket idag fick jobba över, skulle ha slutat 16.00 men kom där ifrån vid 19.45 ungefär. Blir väl värre imorgon när jag hade planerat att göra mys med tjejerna, vi skulle spela minigolf och äta gott. Hoppas på att det fortfarande blir så.

Imorgon åker Krilly till Zakynthos, jag längtar så tills det är min tur. Ha det så himla skoj vännen. Nu ska jag försöka att få lite lugn i katten utan namn. Så man kan sova.

Kina mat & bröllopsklänning

Idag vakna man med lill kissen sussandes på kudden, he is sooo cute. Vid frukost ringde Maria och ville komma förbi för att byta om efter en inställd bad dag. Hon lyckades övertala mig att följa med in till Örebro där vi skulle ut och käka och kolla på en klänning till bröllopet till mig. Så vi plockade upp Mattias och Sandra och for vidare till Örebro för att plocka upp Thea.

Inne i stan mötte vi upp Krilla och David, Kina mat stog på menyn och vad passar inte bäst då om inte en lunchbuffé på Kina Muren, smockfullt. Vi tåga vidare till Formosa, inte heller där fanns det några bord lediga för oss. Så till slut gick vi den långa sträckan bort till polishuset och en kina restaurang där. Äntligen fick vi vår mat, den var riktigt god och nästan allt tog slut.

Efter det gick vi vidare på stan och kollade på en klänning och en sjal som jag ska ha på bröllopet, hitta en jätte fin. Så nu slipper jag få panik nästa vecka. Sen gick vi runt och kollade på skor och väskor, när vi tröttnat åkte vi hem till Krill och David och fikade, jätte gott. När vi fikat klart insåg vi att det var ganska lite tid kvar innan träningen börja så vi for hem till mig och dressade om lite.

Efter det har jag abra tränat och ätit lite mat och nu sitter jag här. Snart dags att gå och lägga sig så man orkar med morgon dagen, då det är rea start på jobbet, alla trädgårdsmöbler ska bort. Så imorgon kväll efter träningen kommer jag somna fint.

Allt eller inget

Vaknade imorse av ett svagt litet pipande, shit katten är nödig, fort upp ur sängen för att sedan inse att han redan gjort det han skulle, på helt rätt plats. Duktigt! Sen var det inget som kunde få den lilla krabaten att somna om, så älsklingen fick kliva upp ur sängen för att busa lite med honom så att jag kunde sova vidare. Har ju faktiskt ett jobb att sköta och har man semester så har man och det behöver inte betyda att man kan sova bort hela dagen.

När jag sedan vaknar 2 timmar senare för att göra mig klar till jobbet så ligger båda mina grabbar och sover i soffan. Så himla söta.

På jobbet har det varit så där äckligt varmt så man får huvudvärk och svettas ihjäl. Men idag slapp jag stägningspasset och fick åka hem redan vid 17.00. Skönt i denna värme. När jag kom hem duschade jag och så lagade vi mat, sen kom Sandra förbi. Efter att ha undersökt vad som var på tvn bestämde vi oss för att ta en tur ner till Kumlasjön för att kolla lite, dels hur länge minigolfen har öppet på fredag.

Sen gick vi hem till mig igen och mös lite framför tvn med säsongsavslutningen av Allsång på Skansen och kattbus. Här behövs inga kattleksaker, han jagar sin egna svans, runt, runt. Leker med mina badtofflor och gardinerna. Inte en lugn stund i den lilla kroppen. Antingen sover han eller så går han på högvarv, finns inget mellanläge.

Tisdagstema - Sött

image183
Just nu finns det inget söt(t)are än denna lilla ulltuss. Som ännu inte fått något namn, men en massa förslag från olika håll. Findus, Kassen, Zorro, Tigger, Rambo, Krilly JR, Toxic, Malin JR och många fler.

Någon som har fler förslag?

Lill kissen

image181

image182

Tillökning

Idag kom älsklingen hem med denna underbart söta lilla kisse.

image180

Ännu mera minigolf

Nu är man tillbaka från minigolf och rundtur i Enköping. Här har vi lite bilder.

image177

image178

image179

Enköping

Nu sitter man uppe i Enköping och har precis ätit potatisbollar med kassler. Ska snart åka ut till Bredsand där Älsklingens mormor bodde förut och kolla lite. Sen blir det minigolf.

Matchen idag gick hyfsat bra, mtt lag förlorade dock med 2-1, eftersom feg Peter blåste av matchen i värsta läget. Så vi fick plocka sarg. Blää. Spelet såg väldigt bra ut för att bara ha tränat ihop 3 pass. Guld. 

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Men nu ska vi åka så det är bäst jag avslutar.

Sol vill jag ha

Nu var det dags att gå upp igen, time to work. Börjar som tur är 12.00 men jobbar till 19.15 mindre kul. Imorgon har vi internmatch med laget, efter det bär det av hemmåt för att slänga ihop de sista sakerna innan avfärd mot Enköping. Där vi blir kvar till söndagen för att hälsa på älsklingens mormor. jag hoppas på att det blir en runda i affärer så jag kan hitta något att ha på mig på bröllopet, även en minigolf runda skulle inte sitta fel och mycket sol och bad.

Sol är förövrigt en sak som jag behöver mer av, man känner hur seg man är och det är säkerligen vädrets fel. Ja så måste det vara.

Möhippa

Igår hade vi möhippa för Paula. Började med ett lugnt och avslappnande besök på Gustavsvik relaxen. Med bubbelpool, solarium och snackbar. Sen for jag och Maria ut till äventyrsbadet där vi åkte forsen och vattenrutschbanorna, första landa jag upp och ner i vattnet, inte det lättaste att ta sig där ifrån då. Efter vi hade fått lekt av oss lite gick vi upp till de andra och slappade lite. Efter ett tag, så fick vi även med de andra ner till forsen.

Efter ca 5 timmar inne på Gustavsvik gick vi till omklädningsrummen för att göra oss klara för att gå ut och äta. Tog ett tag för alla sju att göra sig klara, med smink och håruppsättningar och allt vad det var. Men till slut var vi klara för att ge oss av mot Coco Thai. Mycket mysigt ställe, men inte ett av mina favoritställen. Men god mat fick vi iallafall i oss.

Sen bar det av till Pitcher´s där vi satt och pratade och man kände hur ögonlocken bara blev tyngre och tyngre, så efter vi suttit där i ca 1 timme så åkte jag hem för att orka jobba idag och de andra försvann in på Björnstugan.

Förstår inte att man kan bli så himla trött och seg av att vara på en relax, hihi.

Dagen idag då, har inte hänt så mycket. Jag har jobbat och tränat, mer har jag inte hunnit med.

Tyvärr hade jag själv inte med mig någon kamera till möhippan, men kommer förhoppningsvis att få bilder senare av Paula. Två veckor kvar till bröllopet och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Panik!

Relax take it easy

Nu är det snart dags att åka iväg på min första möhippa, ska bli riktigt roligt. Undrar bara lite vad jag ska ha på mig, först är det besök på Gustavsvik med relax och skojbad. Sen bär det av till någon restaurang för lite mat, sen är det utgång för de som vill/kan.

Men för mig blir det ingen utgång inte någon lång sådan iallafall, ska ju köra hem och sen så jobbar jag imorgon.

Nä nu väntar maten, bäst att slänga i sig lite mat innan man drar så man orkar med allt slappande i bubbelpoolen.

Tisdagstema - Stökigt

Dagens tisdagstema är stökigt, här är älsklingens stökiga klädhög. Borde be honom att städa den om inte min vore lika stor.

Minigolf bilder

image170
Minigolf på Gustavsvik äventyrsgolf

image171
Älskling och hans bror

image173
Örebroslott i miniformat

image172
Älskling

image174
Och här har vi vinnaren! Haha nästan iallafall.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0