En helt vanlig onsdag

Nu är det snart dags att åka och jobba. Idag blir det besök i Kumla och Fylstaskolan.
Efter detta lilla besök så är det hem och äta något och sedan bär det av till Kumla igen för träning.

Men det är efter träningen det bästa händer, då blir det tv maraton med Desperate Housewives från gårdagen och Prison Break. De här två tv serierna är de som lockar mig mest + Grey´s Anatomy.

Men varför välja att lägga Grey´s mitt under ett av våra många träningspass? vad ska det vara bra för. När jag flyttar så har jag ingenting att spela in på. Tisdagar var jätte bra, jag lovar!

32 dagar kvar..

Nu är det endast 32 dagar kvar tills vi flyttar in i lägenheten!

SPÄNNANDE!!

Bokrea

Idag startade bokrean, var bara tvungen att köpa en bok. Det blev Linas kvällsbok, boken är hyfsat bra faktiskt. Skulle vilja se filmen på bio, men kan tänka mig att den är ganska lik Hip hip Hora och Fucking Åmål.

Shopping

I fredags var jag med mor och bror och shoppade, trotts att jag var sjuk så följde jag med. Det fick bli lite tröst shopping eftersom jag inte kunde följa med mina underbara vänner på Norrlandsturnén. Köpte två likadana toppar på GinaTricot, skulle igentligen bara ha blivit en men när jag såg den underbara gröna färgen så kunde jag inte låta bli. Sen blev det ett par vår jeans i färgen vit, eller de är mer offwhite.

Skulle även ha köpt en ny mobil (Sony Ericsson W880i), men eftersom den inte finns än i de färgerna jag vill ha (Svart/Orange) så blir det till att vänta ett tag till.

070223

Pokerfejs

PokerfejsHar nu två dagar i rad suttit och kollat på detta nystartade frågeprogram. Inte för att jag tycker att det är bra, för det tycker jag verkligen inte. Ett långdraget och väldigt enformigt program.  Men vad är det då som gör att jag kollar på det?

Själv vet jag inte, kanske för att det är roligt att se folk som gör bort sig eller för att de verkar så självsäkra. Själv skulle jag inte kunna vara sådär kall som de faktiskt är. Jag skulle trycka på knappen så fort jag kände på mig att jag låg sist.

Då var det dags igen!

Tillbaka i bloggvärlden, har provat på det här förut, men då fanns inte tiden till det.
Hoppas på att det kommer att gå bättre denna gång.
Så jag hälsar er alla varmt välkomna hit, och hoppas att ni tittar in igen.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0