Perfekt

Dagen idag har varit helt perfekt, började med att åka ut till Marieberg för att byta mina surfshorts jag fick i födelsedagspresent. Tyvärr så fanns det inga likadana på Marieberg så jag gick ner på Intersport för att kolla lite där istället, då insåg jag att det var 30%rea på det mesta, underbart. Så då köpte jag ett par surfshorts där istället och sen hitta jag även en bikini överdel som jag länge letat efter.

Köpte även en väska men inte på intersport. Helt enkelt fantastikt, gud vad jag har letat efter en som jag vill ha, men inte har jag hittat någon, men nu slipper jag leta längre. Är hel nöjd med väskan.

image169

Efter vi varit en sväng runt i de butiker vi hade bestämt oss för att besöka åkte vi vidare in till stan för att byta ut min rougeborste jag fick mot en puderborste, men då hade självklart de lunchstängt, tabbe. Så det fick bli en snabbis förbi där senare, så tillslut fick jag min nya borste, blev en rosa.

Mellan besöken på Make up store var vi ute och spelade minigolf på Gustavsvik, med hela älsklingens familj. Mycket trevligt.

Efter det har jag abra hunnit med att träna, blev mest mage idag på fysen, känns skönt imorgon. Men det värsta är att benen fick sig en omgång också och mina ben tål inte utfallssteg, har redan träningsvärk i dem, bläää! Men det var skoj att träffa laget igen efter en månads uppehåll. Alla var sig lika förutom att vissa var solbrända och hade färgat håret. Efter fysen hade vi ett bollpass på mycket länge och det kändes verkligen som om det var riktigt länge sedan, visste knappt hur jag skulle hålla klubban, haha.

Men eftersom blogg.se verkar vara lite segt just nu så orkar jag inte sitta uppe och vänta på att bilderna ska laddas upp. Jag har faktiskt ett jobb att sköta. Så bilderna kommer upp imorgon om jag får någon tid över och det ska väl inte vara några problem.

Sommardag

Idag har det varit den första riktiga sommardagen på riktigt länge. Så himla skönt, har varit ute i solen och spelat minigolf. Men nu ska jag iväg och träna första bollpasset på mycket länge. Bilder från minigolfen kommer efter träningen.

Gölf

Idag är det inplanerat en del, ska in till marieberg och stan och byta några grejer och kolla på lite nya saker. Sen är det tänkt att vi ska spela lite minigölf.

Måste bara säga att det är för j*vla bra att ha körkort, eller hur älskling? Då slipper man gå hem från marieberg, hehe

Kastrull

DU spelar i den sämsta ligan, i det sämsta laget och DU är den sämsta spelaren.

Fattar du hur jävla dålig DU är?

Love is wicked

Presenter

Nu är man hemma igen efter en dags jobbande och födelsedagskalas. Har fått massa fina saker, lovely.
Massa presentkort och pengar, smink, vinkylare, riskokare, kläder m.m. Så nu ska det blir shopping av.

Mycker mer blir det inte gjort idag, men imorgon blir det minigolf om vädret tillåter och kanske shoppa lite, ska iallafall byta en sak på make up store, som blev lite fel. På kvällen ska jag få träffa laget efter en månads uppehåll från dem, har saknat er.

Födelsedag

Idag fyller jag 21 år. Hipp hipp hurra för mig!

image168

Smaken av Grekland

Dagen på jobbet gick grymt fort idag, kanske för att man fick göra som man ville. Inga ordinarie på plats. Inte imorgon heller då jobbar bara jag och S, precis som idag. Men imorgon är det bara 4 timmars öppettid, så det kommer gå ännu fortare. Men imorgon blir det inte att åka hem direkt efter jobbet, utan då bär det av ut till SKöllersta för att ha födelsedagskalas. Jag kommer få massa fina presenter, hoppas jag.

Nu ikväll har vi varit och fått lite för smak på Grekland, med en måltid på Sokrates, mums alltid så himla underbart gott. Vill äta där varje dag. Eller så flyttar jag helt enkelt till Grekland och lagar maten själv, haha.

The Simpsons movie

image167

Har sedan många år tillbaka tyckt om den här familjen, alltid något nytt som händer med en hel del humor och djävulskap. Börjde när barndomsvännen S hade köpt in hans första säsong av Simpsons och jag var fast. Nu, idag har långfilmen premiär, älsklingen vill gå och självklart jag med. Så jag tänkte boka biljetter i smyg för att överraska honom, men det gick inte eftersom vi då inte får sitta bredvid varandra, vilket kanske inte är det roligaste.

Så vi får ta vårat biobesök en annan dag, när det finns tid. Alltså kommer det sluta med att den intevisas på bio längre och att vi får gå och hyra den och sitta o mysa hema i vardagsrummet istället.

Ny stylad

Nu har man både fått håret klippt och färgat, så skönt. Kanske gå iväg och få lite manikyr, pedikyr och massage när man ändå är igång. Blev ganska nöjd med reslutatet ändå, fast just nu ser håret extremt svart ut, vilket det inte kommer vara om några dagar. Sen är det skönt med lite kortare hår nu när solen ska komma till min födelsedag, hoppas jag!

Så här blev reslutatet!

Nu är det klippt

Nu har jag varit hos frisören, blev lite kortare än vad jag tänkt mig, men det växer väl ut så småningom det också.
Bild kommer senare, väntar på älsklingens syrra som ska färga håret på mig. Välbehövligt vill jag lova. Utväxten har börjat ta kol på mig.

Klippning

Nu ska jag snart åka iväg och klippa mig, vet bara inte hur. Men det hoppas jag att frisören vet. Förlitar mig på henne, vilket kanske är det dummaste man kan göra i vissa fall. Ska nog ta en sväng på marieberg idag med, för tredje dagen i rad, de kan ju faktiskt ha fått in något nytt.

Igår kollade jag på 10 orsaker att hata dig, har faktiskt inte kommit för mig att se de tidigare. Men den var helt okej tycker jag. En film man redan vet slutet på, men ändå blir så där glad när det blir som man trodde.

Bloggberoende

64%

Katt fnatt

Idag vaknade jag av att älsklingen svor till och insåg att han försovit sig 1 timme. Glömt att ställa alarm tydligen. Så fick slänga mig i bilen och åka ut med honom til lfabriken, så när jag släppt av honom tänkte jag att det inte var någon idé att åka hem utan åkte vidare till Mor & Far.

Den enda som var vaken var Far, inte ens Tysen var vaken. Men han vaknade till ganska snabbt när han hörde att vi två var vakna och kom ner skuttandes från trappen. Åhh han är så söööt, jag vill bara ta med honom hem till mig och behålla honom här.

image159

Efter ett par timmar vaknade Mor även till och då blev det frukost med te, ägg och macka. Sen tyckte jag att det var dags för bror att gå upp, för jag hade bestämt att vi skulle åka till marieberg för att shoppa lite men framför allt för att klippa oss. När vi väl kommit till Marieberg så hade de ingen klipptid förns halv 6, så då shoppa vi lite och åkte hem istället. Köpte kattgodis till Tysen, han älskar mig nu!

image160

Nu sitter jag hemma igen och väntar på att vi ska gå ner och handla lite mat som vi kan äta till kvällen. Sen var älsklingen även sugen på kladdkaka, så vi får väl se om det blir något av det också.

Sommarläsning

Nu under sommaren har jag lyckats plöja igenom två riktigt bra böcker, en som jag köpt själv (Underbar och älskad av alla) och en som jag lånat av Krill (En shopaholics bekännelser). Har fler som väntar på lager så nu blir det att välja ut en ny bok som ska bli nöjet några dagar framåt.

image164    image165
Bilderna är från Cdon

Pank

Nu var jag redo, för att ge mig iväg och shoppa lite, eller mycket, det hade återstått att se. Men nu även en dag med käppar i hjulet. Min underbara älskling har lyckats få med sig mitt betalkort till jobbet, hoppas jag annars vet jag inte vart det är. Hur ska jag nu göra? Kan inte äta något på hela dagen heller eftersom vi inte har någon mat hemma, ahhh vad ska jag ta mig till.

Föresten fick älsklingen behålla jobbet, GRATTIS!!!

Badrum

Igår skrev jag om min super mysiga spa morgon som senare utbyttes till ett helvete när vattnet inte ville ner i avloppet utan ut på golvet. Detta är nu åtgärdat. Tack älskling. Så nu kan jag duscha igen. hade gått under om han inte kunnat fixat det, då hade man blivit tvungen at vänta på att vaktmästaren skulle komma och jag lovar det skulle nog ha tagit flera dagar. De verkar glömma bort allt de ska göra. De lovade att de skulle komma hit och laga en sak i garderoben innan vi flyttade in. Det var snart 4 månader sen.

När jag ändå är inne och skriver om badrum, så kan jag publicera en bild för att visa hur Mor & Fars badrum blev efter renoveringen. Har ju bara visat en bild när det såg som värst ut. Så här ser det ut nu.

image161
Bilden är tagen av Far

Tisdagstema - Värme

Veckans tisdagstema är värme. Värme är en sak jag bara inte kan få för mycket av, skulle gärna vilja att det var sommar året om. Funderar starkt på att dra iväg och bo utomlands ett tag, och då räknas inte de närmaste som Norge och Danmark. Även om Norge skulle vara ett alternativ för att tjäna ihop lite pengar. Men det får vänta, åtminstonde ett år. Sen får vi se vart man tar vägen då. Men här kommer iallafall två bilder med lite värme i.

image162

image163

Längtar tillbaka!

Den allsmäktige

image158
Igår såg jag och älsklingen Evan Almighty. En riktigt bra film, speciellt om man är trött och förkyld och inte orkar koncentrera sig på någon krånglig actionfilm. Fast jag måste säga att Bruce Almighty är grymt mycket bättre.

Kalas dags

Nu är det dags att åka hem till Mor & Far för att senare gå på kalas hos morfar som fyller år idag. Hipp hipp hurra. Men först blir det en sväng till fabriken för att köpa lite mat som vi kan grilla innan vi går bort dit. Så nu är det bäst att jag skyndar mig. De väntar ju på mig.

Post

Alltid lika kul att höra posten komma igenom dörren. Men inte idag, hade hoppats på något skoj i posten eftersom jag bara fick reklam igår. Men ack vad fel jag hade. Älsklingen fick lönespec och jag fick räkning. Så himla orättvist. Imorgon kommer nog iallafall min lönespec, nya VR och nja det var väl inget mer, kanske en och annan räkning imorgon också då.

Uppfriskande

Vaknade för ca 2 timmar och 40 minuter sen. Försökte somna om, det är ju trotts att mina första lediga dag av mina fyra i rad påmycket länge. Men efter en halv timme gav jag upp och tänkte att man kanske skulle göra något vettigt istället.

Så jag fyllde badkaret och tänkte ha en liten spa morgon alldeles för mig själv, helt underbart. Fyllde det med massa varmt vatten och badsalt, tog fram senaste VR och en flaska med kallt vatten. Hoppade i och låg och läste ett tag. Sen så gjorde jag en hårinpackning och en ansiktsmask, undertiden det skulle sitta i fick fötterna sig en omgång. Han även med att raka benen och klippa naglarna.

Men sen då, när jag hade badat klar och var helt utvilad, bara att tappa ur vattnet och gå upp och fortsätta med diverse insmörjningskrämer. Men där sattes det käppar i hjulet för min underbart chicka morgon. Avloppshelvetet ville inte sluka åt sig vattnet utan tyckte det var bättre att spotta ut allt på golvet. Så efter 30 minuter hade jag lyckats tömma hela badkaret utan att allt för mycket hade spillts ut på badrumsgolvet.

Så nu ska jag bara gå ner och köpa ett par plast handskar och sen när älsklingen kommer hem ska jag slänga dem i famnen på honom och säga. - Det är bara att du börjar. Sen ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla Desperate Housewifes. Punkt slut.

Förkyld

Detta inlägg skulle ha publicerats igår 06:48, men pga något strul så gjorde det inte det. Men nu kommer det.

Nu har jag varit uppe en timme, skulle vilja sova mycket längre, det är ju så skönt. Speciellt när man mår så här, de som känner mig vet vilken droppkran jag är när jag är förkyld. Det går knappt att stoppa det, men det är bara att droga ner sig med nässpray och se glad ut.

Börjar jobba om ca 50 min så nu ska jag låta nässprayen göra sitt ett tag. Sen är det bara att åka till jobbet och jobba, skyltbyte på morgonen helt själv. Så tråkigt. Skulle kanske ta och lägga in lite bra låtar på mobilen så jag har något att lyssna på.

Nää nu är det dags att gå. TJING!

Ont

Ahh jag tror jag börjar bli sjuk. Inte nu när jag ska vara ledig i hela 4 dagar, jobbar bara imorgon ett helvetespass och sen har jag minisemester. Blää för halsont.

Full fart

Dagen idag började med att man vaknade vid halv 10 av att man var toanödig. Efter det kunde jag inte somna om och tur var väl det, så jag la mig och läste lite ur Krillis bok "En shopaholics bekännelser". Sen efter en halvtimme vaknade älsklingen till efter att han hade fått ett sms. Upp och äta frukost för att sedan gå ner och handla ett kort till presenten som Julia skulle få, där hittade vi även en rockring som jag tyckte att hon skulle ha. Kortet jag hittade var närmast perfekt man kan komma.

Sen drog jag själv ut till Sköllersta för att fira henne och för lite mys hos mor och far. Där det bjöds på fika. Ingen grillning den här gången, men hade nog fått det också om jag bara stannat längre. Men vi hade planerat in en grillkväll hos älsklingens familj, så det fick bli en annan dag. På tisdag har jag beställt, så vi får se hur det blir med den saken. Efter fikat gick vi, jag och bror till familjen P och hälsade på. Det är inte så ofta man är där nuförtiden, men allt är som vanligt, lika trevliga och glad, känns som en extra familj, syskonen bråkar fortfarande. Trotts att de har blivit större.

Efter mitt lilla besök där var jag tvungen att åka hem och hämta upp älsklingen för att sedan åka iväg på grillkväll, mums vad gott det var. Som efterrätt blev det rabarberpaj, inte en av mina favoriter, brukar vara på tok för surt för min smak, men det gick ner det också och om jag ska vara ärlig var det ganska gott.

Nu sitter jag och väntar på Loveli Krill.

Film tips

Någon som har ett bra film tips?

Nu är den här

Sista ordet är inte "Scar".

Gröt

Nu sitter man här igen, snart dags att åka till jobbet. Har precis fått i mig lite gröt, var länge sen och två mackor. Älsklingen ligger och sover, ser hemskt skönt ut, jag vill också. Idag är det lördag, vilket det absolute inte känns som. Jag trodde det var onsdag igår. Men det blir väl så när man jobbar så olika från vecka till vecka.

Lätt road

Tänk om man ändå vore så här lätt road, vad allt skulle vara bra jämt.

Mina önskningar

Har lovat min mor att publicera en önskelista, så här kommer den.


  • En sminkväska från Make up store, tyvärr finns den inte hemma förns om ca 3 veckor.


  • Agatha Ruiz lipbalm i smaken tutti frutti


  • En puderborste från Make up store eller Face


  • Björn borg trosor (de på bilden)


  • Spelet "Med vilda gester"


  • Tri brow från make up store

Sen finns det några saker som jag inte har bild på.

  • En handväska
  • Presentkort från diverse ställen
  • En fin plånbok skulle ju inte sitta fel, nu när jag kommer få så mycket i lön, haha
  • Sen önskar jag mig självklart massa nödvändiga eller fina grejer.
En del av det här är nog redan reserverat av min mor, så för att slippa köpa en dubblet, kontakta henne.
      
 

Morgon stund har...

Nu vill jag vara ledig, orkar inte jobba idag. Är på tok för trött för det idag. Skulle nog ha behövt gått och lagt mig lite tidigare men tiden rinner iväg när man helst vill göra saker även på kvällen. Speciellt när klockan är över 9 när man har gjort klart maten och fått ner den i magen. Men det blir väl samma visa ikväll, får väl äta och gå och lägga mig direkt efter det sen. 2 dagar kvar att jobba sen är man ledig söndag och jobbar igen på måndag.

Sen ni, då ska jag ha min minisemester, på 4 dagar. Det kommer att bli skönt. Då blir det fira Julia och morfar, planera in kalas för egen räkning och en hel del tränande. Skönt som bara den. Förhoppningsvis blir det väl en och annan solstund också, så man kan få sig lite färg.

Vilka meloner

image151

Just nu sitter jag och äter melon, det är nog en av de bästa sommarfrukter jag vet. Eller säger man att det är frukt? Får mig att tänka på något varmt och skönt land långt bort. Eller något som känns mer långt bort än vad det kanske är. Ska minst äta en hel melon själv i Grekland, snart bara 2 månader kvar tills vi åker och om 1 ½ vecka fyller jag år. Tiden går fort, snart får man gå på PRO möten.

Jobbigt igen

Nu var det dags att jobba igen, suck. Känns som om man aldrig är ledig. Har fått i mig en ytterst liten frukost, känner mig inte direkt 100 procentig idag, skulle helst vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Eller gå ut och röra på mig.
Men det hinns inte med nu, utan nu blir det att klä på sig det sista, det vill säga en tröja och möjligt vis en jacka, ser riktigt kallt ut utomhus.

Dags att ta tag i de här jobbiga sakerna nu. Nu j*vlar!

Mycket man inte sett

Idag har jag varit med min kära familj i Örebro som värsta turisterna. Först var vi på Lager 157, där jag hade hoppats på lite fler fynd än vad det blev. Hittade iallafall ett par Frank Dandy trosor, de är så sköna. Sedan begav vi oss till Naturens hus, där jag själv aldrig varit tidigare. Konstigt man har bott "i" Örebro i snart 21 år men har knappt sett halva staden. Så vi gick en sväng runt bland buskar och snår och även ut till Rynningeviken, riktigt mysigt. Väl där ute så togs det kort eftersom både jag och far hade med oss kameror.

image148

image150

image149

När vi började bli hungriga så drog vi oss in till city för att äta och gå en sväng på stan. Visade mor lite saker som jag önskar mig när jag fyller, så hon vet vad hon måste köpa, haha. Inne på Make up store hittade jag ett nagellack som jag tyckte skulle passa i sommar, var ute efter en helt annan färg igentligen men nu hade de ju rea på de här, så varför inte passa på. Så det blev färgen Cha cha. Någon väska hittade jag inte, jag som är i akut väskbehov. Någon som har något förslag på en fin väska, får gärna säga till.

image147
Frank Dandy trosorna & Cha cha nagellacket

Tisdags tema - Favorit

Har varit lite frånvarande från Tisdagstema, har varit mycket jobb, många regninga dagar, plus att vi har haft krångel med datorn här hemma, så alla bilder ligger nu mer på skiva. Vilket blir mer jobb och sånt orkar inte jag med. Men nu ska jag försöka hänga med lite bättre och eftersom jag har fler favoriter så fick det även bli fler bilder.

image144

image145

image146

Hade tyvärr inga bra kort på min favorit familj, vet även att min mor inte vill vara med på kort, så därför slipper hon det för den här gången. Men hon kan bara försöka att klara sig undan det när vi är i Grekland. Det blir inte lätt.

Säkra

Nu sitter jag och väntar på att Mor & Far ska komma, kanske är bror med också, det märks. Idag var det tänkt att vi skulle ha hittat på något mys, men vädret verkar ju inte tillåta det, så det blir nog shopping, hope so! Undertiden jag väntar så kan jag publicera några gryma talanger. Att man kan vara så säker, om man ändå hade en sån där talang. Lite att skryta med, haha.

Film 1 Film 2 Film 3


Sen finns det dom som inte är lika säkra. Här har vi ett exempel.

Balkongmys

Igår kväll satt jag och mös på balkongen, det var älsklingens idé. Att jag inte tänkt på det tidigare, att man faktiskt kan sitta med datorn på balkongen och samtidigt göra något "vettigt" på den. Skulle ha bloggat redan igår, men då fungerade det inte, tyvärr, kom aldrig fram till inloggningen. Så det fick bli idag istället.

image142
Så här mysigt hade jag det.

Kalas & Minigolf

I lördags var vi hemma och firade Mary, mycket trevligt. Det bjöds på tacopaj och senare marängswiss. Så spelade vi lite Singstar också, tror mitt lag iallafall vann en gång. Här kommer lite bilder från kalaset.

image138

image139

image140

image141

Igår var först Mor, Far och Bror här och fikade, då jag bjöd på äppelpaj. Sen åkte Mor & Far hem och vi andra drog iväg och hämtade Älsklingens syskon och åkte till Gustavsvik och spelade lite minigolf. Hemskt trevligt. Gick inte lika bra för mig som det gjorde sist, men jag kom 2:a med 2 mer slag än älsklingen. Efter v spelat klar körde jag hem J och F ch sen for vi ut till Sköllersta för att äta lite mat och för att släppa av bror.

Idag är det dags att jobba igen. börjar 12.00 idag, så det är skönt.

Dagar man bara vill förbi

Ida kommer det att bli en tuff dag. Uner hela dagen kommer vi endast att vara 3 st vid behovsanställda som jobbar, så jag hoppas att det kommer att vara ganska lungt idag, men det är ju lördag, så det kommer det säkert inte att vara.
Eller att det kommer vara mycket att göra, som alla klarar av så att tiden går fort, så man kommer hem och kan göra sig klar för att åka ut till Mary och fira henne. Jag och M la upp schemat igår, kändes som en riktigt chef när man bestämde vad alla ska göra.

Men imorgon har jag iallafall ledigt, skönt. Skulle ha varit ledig idag med men med min vanliga otur s får jag jobba, jag som skulle shoppa idag, har ju nänmligen en del saker som behövs införskaffas. Men som jag sagt tidigare, det blir ju pengar i slutändan.

Pappa har letat fram ett par simfötter och snorkel som passar mig, kanon, då vart resan ännu lite billigare, slapp man att köpa sånt. Msåte ta och röja min lägenhet och försöka hitta mina älskade flipflops, fattar inte vart de kan gömma sig i den här minimala lägenheten. Tror faktiskt starkt på att de är hemma hos Mor & Far.

image137
Orkan över Kumla? Syns inte så bra på den här bilden, men den är där.

Fotbollsnördar

Ett måste för alla fotbolls- och icke fotbollsälskande att se. Så underbar film, tycker bäst om bårgubbarna som går åt olika håll eller spelaren som fäller sina medspelare under uppvärmningen. Här har ni filmen!

Kaos

Idag har det varit en helvetesdag. För det första så fick jag åka till Karlskoga och jobba istället för in till stan. Kändes ju sådär, men det fick gå. Väl där var det kaos, skrivaren fungera inte som den skulle utan vi fick hämta alla papper på reservationer och ordrar ute på kontoret, sa chefen. Men väl inne på kontoret så kom det ej ut några papper så då fick vi istället skriva för hand. Vilket tog dubbelt så lång tid. Så hela dagen har varit stressig ända tills kl 18 då det lugnade ner sig i butiken. Så man blev inte så sent hem som jag trodde iallafall och skönt var väl det. Väl hemma väntade makaroner och grillkorv, mums.

Sen fick jag även 3 pass till att jobba idag, så nu blir det 8 dagar i rad istället, och 2 dagar ledigt på 17 dagar. Känns jobbigt nu, men det går säkert bra. Hoppas jag. Kommer vara en anning sliten i slutet av nästa vecka. Men pengar blir det ju i slut ändan iallafall och det får man väl vara glad för. Imorgon blir det nog grillning hos Mor & Far om vädret tillåter.

image136
Grillat är godast!

Arkiv

Här kan du hitta alla gamla inlägg.

Kategorier

 Vardagligt     Innebandy     Shopping     Musik     Matlagning     Illustrationer 


2009

 Januari 
   Februari     Mars    April    Maj    Juni    Juli
Augusti     September    Oktober     November    December


2008

 Januari     Februari     Mars     April     Maj     Juni     Juli 
 Augusti     September      Oktober     November     December 


2007

 Januari     Februari     Mars     April     Maj     Juni     Juli 
 Augusti     September     Oktober     November     December 

Du får två kameler

Nu är man iallafall hemma, höll på att bli skickad ända till Karlskoga idag för att jobba, de hade dåligt med folk. Då hade jag nog inte varit hemma än. Tror inte jag skulle hitta med mitt lokalsinne. Men jag slapp eftersom M inte kunde fixa in en ersättare för mig. Tur var väl det för idag sålde vi 2 kameler på jobbet, det händer inte ofta ska jag säga. Men P var duktig och gjorde det. Annars hände inte så mycket skoj på jobbet, man får ha mycket dålig huor om man ska tycka skämt som kommer upp ibland är roliga. Så nu är jag så trött så jag funderar på att gå och lägga mig, ska ju faktiskt jobba imorgon också. Men imorgon är det slappar dag, då blir det bara 12.30 till 19.15.

Dags igen

Då var det dags att jobba igen då, suck. Får aldrig sova. Men nu är det bara 3 dagar kvar sen har jag iallafall 2 dagar ledigt. SKönt. Idag händer inte så mycket mer än att jobba, ska väl snöra på mig inlinesen och dra iväg en runda ikväll om jag inte är alltför trött vill säga. Ta en sväng till gymmet också, fast då är det väl natt innan jag är hemma.

Nää nu ska jag slänga i mig det sista av frukosten och plocka iordning de sista innan det är dags att åka. Idag blir det extraheldag, vilket innebär 08.00-19.15, jehooo vad pengar jag kommer ha i slutet av augusti, perfekt till Grekland.

Ja må hon..

Idag fyller denna donna 21 år. Hipp hipp HURRA för dig!..

image135

Diplomatstaden var min

Nu har det varit en del jobb och en hel del annat som har uppehållit mig från att skriva här på bloggen. Ber om ursäkt till mina trogna läsare. Börjar väl med i lördags som jag lovade, vi hade myskväll hemma hos mig jag och Mary, det blev lite monopol spelande, men det ska vi inte gå in mer i detalj på. Publicerar en bild för att ni ska förstå varför.

image134

Vi ser så roade ut. Vems idé var det att låta Älsklingen vara med och spela? Inte min iallafall. Aldrig igen säger jag bara, tänker inte sälja alla mina gator ännu en gång för att betala av skulden till honom.

Söndagen bestod mestadels av jobb. Så där finns inget att berätta. Idag då, då jobbade jag 3 timmar, så skönt. Började dock 08.00 och jobbade till 11.00 så då hade jag hela dagen på mig att göra massa annat. Så jag hängde på Mor, Far & Bror till Marieberg. Där det shoppades lite iallafall, blev mina "mysbyxor" som jag letat efter ett tag. Nu hittade jag dem. Sen har jag suttit vid datorn och lärt mig lite bildredigering i Photoshop, Sen ringde Krilly, trevligt. Sen vart jag tvungen att avbryta mitt i för att ring och checka saker till helgen med Thealotta. Då vi även bestämde helt klart att vi ska åka på bröllop i mitten av augusti, ska bli så himla skoj. Måste man köpa något fint att ha på sig. Jag ahr aldrig varit på bröllop förut om man räknar bort de gånger jag inte kommer ihåg eftersom jag varit så liten. Som när Mor & Far gifte sig var jag 2 år och var mest intresserad av att Jesus på korset inte hade några skor på sig. Vilket jag tyckte att han skulle ha.  Nu är det dags att gå och lägga sig, jobbar heldag imorgon, vilket betyder 09.45 - 19.15

Fendiväska

image133

Myskväll

Nu har man kommit hem från den första av de sju arbetsdagarna. Har precis fått mig lite mat, som älsklingen gjort. Gott. Sitter nu och väntar på att Mary ska komma. Så vi kan ha våran myskväll. Hoppasäven på att Krilli kommer också.
Mer kommer väl om myskvällen senare ikväll eller imorgon.

Inget som håller

So baby can you fix me
Cause my fever
Is only getting stronger
It´s burning like a fire
Baby let´s rock the night away

Nu är det inte roligt längre, har inget att ha på mig, inte på nedre delen iallafall. Nu när jag äntligen fått händerna ur fickorna och köpt mig ett par nya svarta byxor, blev samma modell som jag hade sist, så passar de andra jeansen jag hade på att gå sönder. Är inte så mycket för att köpa nya jeans. Hittar sällan några modeller som jag tycker om. Men nu står jag lik förbannat med 1 par svarta jeans. Har iofs ett par vita också men de kan jag inte ha på jobbet för då blir de smutsiga på bara några minuter.

Nu får det bli jeans spanning på hög nivå. Ska minst ha 2 par nya, jag som planerat in att köpa ny bikini, skor, shorts, ja massa nya grejer. Får väl lägga de planerna åt sidan så länge. Någon som ska med på jeans shopping? Bläää hate it!

Idag hade vi morgon möte på jobbet, med tårta. Mums!Hoppas det finns något kvar imorgon för då börjar jag nämnligen 8.00 så det passar bra till frukosten med lite tårta. Slutar gör jag inte förns 19.15, så då blir det sängen direkt, nästan. Sen är jag ledig torsdag och fredag. För att sedan jobba hela 7 dagar i rad, borde vara förbjudet.

Helgens mys

Efter fredagens jobbande kom jag äntligen hem till mor & far för att fira min älskade mor, där bjöds det på pizza, det var gott, men vad onyttig man känner sig, jag som laddar inför Greece 2007. Går inget vidare. Under lördagen var en shoppingrunda i solen inplanerad, men solen lös med sin frånvaro och regnet öste ner. Men lite shopping blev det iallafall, köpte äntligen ett par svarta jeans, vad jag saknat dem.

Sen tröttnade vi på regnet och tänkte åka hemåt och stanna på marieberg på vägen hem, för att shoppa under tak. Men det kunde vi ju glömma direkt, då det var kaos, folk, bilar överallt. Den stora parkeringen var full av bilar, knappt inte en ledig parkeringsplats. Så vi gav upp och åkte hem som tur var, för annars hade jag inte hunnit att göra mig klar innan Maria kom och hämtade oss, för en partykväll hos Krillidill.

image125

image126

image127

image128

image129

image130

image131

Dagen efter är aldrig rolig, även om det inte blev så blött igår. Men efter att ha satt sig på fel tåg, så är man glad att man vaknat i sin egna säng. Måste bara säga att tåg och jag lirar inte ihop. Så jag tog ut lite extra sovmorgon och fick nästan stressa för att hinna bli klar, för att åka ut till Sköllersta och fira mor med släkten. Med 2 hamburgare till frukost var jag pigg och på benen, tänk att jag inte hade ätit sen kl 14 dagen innan och det säger mycket om hur hungrig jag väl var när jag vaknade. I Sköllersta bjöds det på William tårta, me like! Efter fikat och massa prat var det dags att åka hem till Kumla igen för en myskväll med Maria, där vi gjorde lite gott att äta, och kollade på film, Underbara älskade, kanske inte den bästa film jag sett, men den fick duga, med gott sällskap så gick det och nu sitter jag här, för ovanlighetens skull.

image132

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0