Avfärd

Då var det dags, dagen man så länge väntat på. Nu drar vi till Schweiz en vecka, så det kommer bli väldigt få eller inga uppdateringar här tills jag kommer hem. Men ni får ha det så bra. Ses om ungefär en vecka.

11 Timmar

Jag hann med allt jag hade tänkt göra idag, så skönt. Nu är det snart dags att gå och lägga sig så man orkar upp imorgon, har en del att fixa innan jag skall hämta Sandy 20 över 8.

Kanske hinner med ett litet inlägg innan jag åker, beror på om älsklingen är vaken eller inte. Men ni får ha det så bra allihop så hörs vi när jag kommer hem. Förhoppningsvis har jag en del trevliga bilder att bjuda på då också.

image465
Sandy och jag i tisdags efter solningen.

Myyyys!

image464

Skönt!

Nu är jag i stortsätt klar med packningen, bara lite små saker som jag ska använda senare idag som inte är ner plockat än. Det känns skönt, nu kan man snart börja med grillningen som tyvärr blir utan Sandy och Tobbe. Men gott blir det ändå. Sen hoppas jag på att det blir Talang på tvn och mys i soffan.

En fredagkväll som den ska vara.

Usch!

har varit nere och handlat precis, tog en evighet. Massor med folk överallt och långa köer. Aldrig mer ska jag handla på en löne fredag.

Var ute på marieberg förut och köpte mig en tröja, toffsar, schampoo och balsam. Så det mesta är klart nu inför morgon dagen. bara packningen kvar. Har hela sängen full med grejer som skall med. Nu ska det snart bara ner i väskan, hoppas att allt får plats bara.

21 grader

Sol och värme i en hel vecka nu, så himla skönt. Kollade på termometern vi har i sovrummet och utanför fönstret är det 21,6 grader, iofs är det i solen, men ändå. Nu har jag betat av 2 och ½ saker på listan. Ska börja leta fram kläderna jag ska ha med mig och sådana saker så kanske jag kan kryssa för packningen snart också. Sen ska det lagas mat och duscha.

Att göra

[X] Tvätta
[X] Städa
[X] Packa
[X] Handla mat
[X] Växla Euro
[X] Marieberg
[X] Diska
[X] Träffa mor
[X] Grilla

1 dag kvar

God morgon, uppe med tuppen känns det som, inte det minsta trött. kroppen vet nog att det finns en hel del att göra idag om jag ska hinna med. Har jobbat nu 3 heldagar i stortsätt i en butik som har noll aircondition, så man har varit trött och sliten med huvudvärk varje kväll och har inte haft den största lusten till att packa. 

Men idag måste det ske, ska försöka att skriva lite här i mellan åt eftersom det inte lär bli allt för mycket under tiden jag är i Schweiz. Hade tänkt att mobilblogga lite men nu när det ska flytta alla bloggarna under tiden vi är borta så kanske det inte fungerar. Men jag ska pröva.

Imorgon åker vi!!!

Natti

Nää jag ger upp orkar inte vara vaken längre, tyvärr blev det inte s¨mycket till inlägg idag. Men får hoppas på bättring imorgon men det är inte säkert det heller, för det finns massor att göra imorgon.

Sov gott!

Påsklilja

image463

Torsdag

God morgon! Snart dags att åka till jobbet igen, sista dagen på ett tag nu. Ikväll kommer far hit och sen ska det packas och grejas, så att jag slipper göra allt för mycket imorgon. 

Växla pengar blev inte av, det var tvungen att beställas senast igår om de skulle hinna och få hem det. Så jag får väl klara mig på det jag har, ska ta ut en liten summa i Euro också. För det var tydligen inte så bra att ta ut pengar i Italien.

Då var det dags

Nu säger jag god natt för ikväll, jobbdag imorgon och man blir helt seg i huvudet utav värmen i butiken. Så det är bäst att passa på att sova så mycket som möjligt i natt. Det märks att det är vår och att det är mycket ljusare och folk är mycket gladare. Har aldrig fått så många positiva kommentarer på en och samma dag som jag har fått de senaste. Känner även själv att humöret är på topp. Sen finns det ju även vissa kunder som man bara vill strypa, men så är det väl överallt.

Långdag imorgon med, fina pengar!

Vrålhungrig

Nu är man hemma igen efter en lång dag på jobbet. Snart blir det mat och det är tur det för annars svimmar jag nog inom en snar framtid. En dag kvar att jobba, en dag kvar att fixa allt och sen bussen mot Schweiz. Love it!

Nä nu ska det ätas.

Kärlek på jobbet

Uppe igen och dags att åka till jobbet om lite mer än 1 timme. Gick riktigt bra igår, många nöjda och trevliga kunder. Fick till och med en kram av en kund som jag hjälpt med trädgårdsmöbler.

Efter jobbet gick jag som sagt till Sandy för att ha lite mys och äta gott och gott det var det. Sen att jag fick se två av mina favorit program gjorde ju saken ännu bättre. När jag kom hem blev det inte mycket mer än att sitta en liten stund vid datorn och sedan var det sängen som gällde.

Idag blir det nog inte allt för mycket heller. Jobbar öppning till stängning och sen tänkte jag leverera det sista av kolen och efter det blir det väl bara att börja packa lite smått och sedan åter i säng.

Är det inte vår så säg

image461 

Hemma igen

Nu är jag hemma en snabbis, men ska gå efter jag skrivit det här och möta upp Sandy. Tror hon redan väntar på mig så det är väl bäst jag går.

Ville bara säga VILKET UNDERBART VÄDER!!!!!

Jobb och mys

Idag blir det jobbande större delen av dagen. Börjar kvart i 10 och slutar 6. Varuleverans idag och då finns det mycket att göra, så dagen kommer nog att gå ganska fort, får vi hoppas. Sen när jag slutat jobba bär det av hem till Sandy där vi ska kolla på tv och äta något gott. Men innan dess ska vi ta en tur till Tant Brun.

Publicerar säkert något ikväll när jag kommer hem. Ha en bra dag ute i solen, för den missar jag, tyvärr.

Beroendet tar över

Tror jag blivit beroende av Sodastreamat vatten.

Piggy

Nu har vi varit ute och gått en ca 3 km promenad, riktigt skönt var det. Vädret är ju underbart. Mötte även Mr och Mrs Piggy på vägen.

image460

Kvällspromenad

Vädret har hållt i sig hela dagen. Jag och Findus har myst ute på balkongen. Har även hunnit med att varit till banken och löst mitt helvete med deklarationen och hämtat passet i Hallsberg. Så nu kan vi åka till Schweiz vilken dag som helst.

Nu väntar jag på Sandy och Tobbe som ska komma förbi, så ska vi ut och gå sen.

Jag har tur

Jag har turen med mig, solen skiner även idag, knappt ett moln på himlen. Ska om ca 1 timme bege mig till banken och göra mig kvitt deklarationen. Sen bär det av till Hallsberg för att hämta passet. Sen måste jag bara ta mig ut i solen innan tvättiden. Är lite sugen på en trip till stan, men det hinns nog inte med tyvärr.

Dag att sova

Nu är det minsann dags att sova, är faktiskt riktigt trött. Men framförallt har jag en hel del saker att göra imorgon. Ska till banken och fixa med min deklaration så den är klar innan vi åker. Sen ska det växlas pengar, vet dock inte hur mycket jag behöver växla in. Hämta passet ska jag också försöka göra. Hur ska jag hinna med allt det här och det måste göras innan 2 för då har jag tvättid till halv 6.

Upp tidigt helt enkelt, hoppas på bra väder imorgon när jag nu är ledig. Men sådan tur brukar väl inte jag ha.

6 Dagar kvar!

Sunny sunday

Åhh vilket härligt väder det har varit idag. Riktigt T-shirt väder, fick grillad fläskfilé och klyftpotatis hemma hos mor och far. Sen blev det blåbär och hallon paj. Nu ska vi åka hem till Findus. Skriver kanske mer sen.

Sovsäck sökes

Soligt och fint, mycket härligt. Ska dess värre snart iväg och jobba ett par timmar. Öppning stängning idag sen bär det av hem till mor och far för grillning. Sen efter det, beroende på hur länge vi blir kvar, så tänkte jag om vädret håller i sig, gå ut och ta en kvällspromenad. Annars blir det nog inte allt för mycket mer idag. Ska försöka se till att fixa en sovsäck också.

SM guld

Får väl ta och säga grattis till de två SM medaljörerna


HV71


och


Warberg

Grillat är godast

Nu har jag jobbat klart för idag, har varit en riktigt seg dag. Men nu blir det snart grillat så snart är man på gång igen.

En j*vla vecka kvar till Schweiz nu, JIPPI!!!!!!!!!!!

Grillning

Nu har vi laddat upp med grillning hela helgen, underbart. Imorgon blir det hem till Älsklingens familj efter jobbet och grilla och kolla på innebandyfinalen. På söndag åker vi hem till mor & far och där bjuds det också på grillat. Så snart har man gjort grillpremiär.

Vad det är skönt att leva då

Solen skiner, himlen är blå, underbart helt enkelt.Blir kanske även premiär grillning ikväll hemma hos familjen. Som de flesta vet så älskar jag grillat, bästa med sommaren förutom vädret då. Nej kanske skulle ta och diska lite och få i mig någon frukost.

God natt

Då var det dags att gå till sängs igen då, dagarna bara flyger förbi. Men har ändå hunnit med att städa lägenheten idag iallafall, sen hade jag inte mycket mer ork. Men jag återkommer imorgon igen. Sov gott nu allihop.

Sunny day

image460

Små lätta moln

image457

Bloggdesign

Lite nytt och fräscht här på bloggen. Lite mer sommar känsla här nu. Tycker kanske att det blev lite för rörigt med massa starka färger överallt, vad tycker du?

Morsning korsning

Blev inget solande idag som det var tänkt, halsen vill inte ge med sig. Ingen idé att göra det värre heller när vi nu snart ska åka. Idag ska det sättas in lite pengar på banken och så ska det städas här hemma. Sen är det väldigt bra väder så man kanske skulle pallra sig ut och fota lite.

Ingen fotboll

Det blev ingen fotboll för min del, fars chef skulle gå, så då vågade han inte låta oss gå själva. Så han tog med sig Niklas på fotbollen, men det gjorde inte så mycket när jag väl hade tjatat hit både mor och bror. Först bjöd jag på mat innan far och Niklas drog iväg på fotbollen och sen blev det choklad och pinjekaka. Den var riktigt god.

Sen gick vi ner och handlade lite mat till mormor och morfar, jag fick även lite också. TACK! Nu har älsklingen kommit hem och jag funderar på att krypa ner i sängen och försöka komma till ro.

Greece

image452

Seg & halsont

Idag blir det inte mycket uträttat, är på tok för seg, måste ner på banken och handla iallafall. Hade tänkt mig att träna lite idag men har haft lite små ont i halsen nu 2 dagar så tror inte det är så smart. Måste ju vara helt frisk till nästa helg, då vi beger oss till Schweiz, längtan är enorm. Värme och sol, bad blir det inte för min del. Ska tydligen vara svin kallt i den sjön vi ska bo bredvid, då vattnet kommer uppifrån alperna. Men det ryktas om att det finns pool.

Finn en liten Sandy

image451

First aid panties

Det finns mycket underligt att köpa nu för tiden. nu har det även börjat sälja first aid trosor på bl.a. pressbyrån. 
image451

Tisdagstema: Himmel

image450

God morgon

Klockan är innan 9 och jag är uppe redan, måste sitta i från helgen. igår hade vi möte om Schweiz, låter som om det kommer bli riktigt skoj, det värsta blir nog bussresan men det får vi ta. Nu ska det fixas med att packa, växla pengar (hur mycket ska man växla in?), hämta pass och sen städa utanför Rejmes. Men det bästa är att det bara är 10 dagar kvar innan vi åker, JIPPI!

Tänd ett ljus!

Fick ett meddelande av chefen nyss, med texten:

Måndag den 14 april kl 21.00 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj, skicka det här vidare så att många fönster får lysa för Engla.

Så tänd ett ljus nu allihop!

Pass

Nu har jag varit till Hallsberg och fixat mig ett nytt pass. Så nu kommer jag till Schweiz också. Kanon! Lite surt att få fixa ett nytt när det skiljer på en vecka. Passet ska nämnligen vara giltigt 6 månader efter man kommer hem och mitt är giltigt ungefär 5 månader och 3 veckor efter. Eller något sånt.

Måååål



Tyvärr hörs inte den riktiga stämningen som verkligen var på klippet, men ni som var där vet ju hur det var.

Inspring

Uppvärmning

Redan på uppvärmningen av kvartsfinalen var klacken igång.




Söndag 13/4

På söndagen sov vi ut riktigt ordentligt. Upp och åt frukost och gjorde oss klara för av resa. Åt lite mat och begav oss sedan till Sandys kompis Julia en snabbis för att träffa några av Sandys kompisar. Sen begav vi oss vidare till mormor och morfar innan avresan började. 

Råkade svänga av lite fel och fick därför åka en annan väg hem, men den gick fortare så det gjorde absolut ingenting, fick även se Dalahästen som jag inte sett på år.

image448

Lördag 12/4

Upp ännu tidigare och var ännu segare den här dagen. Skulle se tjejernas match 08.00 i Timrå mot Uppland. Den här matchen såg det ut som om många var trötta och matchen var väl inte den bästa under helgen, men det kändes ändo orättvist när slutsignalen gick och det stod 2-1 till Uppland på tavlan. Målskytt denna match var Carro.

image435

image436

image437

Iväg till Sundsvall för att kolla några macther innan det var dags för mat och att bege sig till nästa hall där tjejerna skulle spela sin sista gruppmatch, vinst eller oavgjort var det som gällde. Även den här matchen syndes det att många var trötta i benen men det gick bra tillslut och matchen slutade oavgjort (3-3). Målskyttarna var Nyman, Carro och Marie. 

image438

image439

image440

image441

image442

image443

image444

image445

Tjejerna klara sig till Kvartsfinal där Västerbotten stod på andra sidan, en svår match trodde vi, eftersom alla sett så slitna ut de två tidigare matcherna under dagen. Underläge med 2-0 blev sedan 2-2 och med bara minuten kvar gjorde Västerbotten 3-2. Så himla typiskt. men vi vann iallafall läktarkriget.

image446

image447

Trötta och slitna begav vi oss hem och var hemma runt halv 10. Där väntade Tacos och sen blev det nästintill bara att gå och lägga sig.

Fredag 11/4

Upp tidigt som bara den. Trötta och slitna men det gick bra. Frukost och sen åkte vi mot Sundsvall för att se Örebro tjejerna möta Västernorrland. Matchen gick riktgt bra, de vann den med 4-0. Målskyttar blev Carro 2 & Atterfors 2. 
Efter matchen åkte vi till en annan hall för att kolla på Örebro killarna som mötte Skåne. Den slutade inte lika bra tyvärr och de fick stryk med 2-5. 

Sen blev det lite andra matcher i väntan på Örebro tjejernas andra och sista match för dagen, som spelades mot Värmland, även den matchen gick bra och de vann med 4-2. Målskyttar här har vi Sarah, Nyman, Marie och Atterfors. Efter denna match åkte vi iväg och åt lite mat, för att sedan kolla ännu mera innebandy.

Vi kom hem till Hudik igen vid 7 tiden då det blev potatisgratäng och fläskfilé till min stora lycka. Mums vad gott det var. Sen kollade vi på talang spelade spelet vi hade köpt med oss och åt lite godis.

Har tyvärr inga bilder från denna dag då jag lämnade kameran hemma.

Torsdag 10/4

Avresan mot Hudik blev någon gång efter tretiden. Förväntansfulla och utan radio i 40 mil satte vi oss i bilen.

image432

image433

image434

Men resan gick bra ändå, köpte med oss ett frågespel med massa svåra frågor. Vi hann igenom en hel del ska jag säga. Väl framme i ett snöfyllt Hudik så fixade vi iordning sovplatserna i vad man kunde tro var ishotellet. Sov med två täcken. I säng runt 12 slaget.

Hej mitt vinterland..

Nu är vi här. Så himla mysigt med massa snö överallt. Resan har gått bra men det var långt, så tålamodet försvann efter ett tag. Nu är det snart dags att sova så vi orkar upp imorgon, klockan 08.00 ska vi befinna oss i Sundsvalls sporthall och heja fram tjejerna till ett Sm guld.

Sol & värme

image432

Packat och klart

Nu är jag helt klar, väntar bara på att de ska sluta skolan. En annan är ju "sjukskriven" så jag har haft god tid på mig att packa. Men som vanligt ska jag vänta till sista sekund, känns alltid bättre så. 

Handen börjar bli bättre så när jag kommer hem från Hudik så kanske jag kan börja träna igen, hoppas kan man alltid göra. Även om sista träningen var igår, så åker vi om 2 veckor till Schweiz och där lär vi inte sitta still kan jag säga.

Taggad

Nu är det bara 6 timmar kvar tills vi åker till vinterlandet. Skulle vilja åka redan nu, men både Sandy och Tobbe går i skolan till ungefär 14.00, så jag får vänta.

Måste även lägga in en massa musik på min mobil, för stereon/radion fungerar inte i bilen. Sen ska det packas klart med det sista. Sen hoppas jag att klockan är ungefär 15.00 så jag slipper vänta allt för länge.

Hudik

Då har man börjat packat lite smått, kommer säkert komma på massa saker när vi är påväg upp som ligger kvar hemma. Har faktiskt plockat fram vantar och mössa som ska med till iskalla Hudik. Sandy skulle hjälpa mig att packa lite mer sen, det är inte världens lättaste med en hand kan jag säga.

Men om ca 1 timme ska vi (jag,  Sandy och Mary) knalla ner till hallen, kan bara inte slita mig.

Things to do

God morgon! Idag har jag en hel del att göra, får se hur mycket jag klarar av själv. Det skall packas kläder till helgen då vi imorgon åker upp till Hudik. Sen ska man även ha med sig annat som något att göra på vägen dit. Ladda ipod med både batterier och musik. Kameran får absolut inte glömas hemma så även den ska laddas.

Ikväll är det match som jag längtat till, men kan inte spela nu på grund av handen. Vi skulle ju få spela i en superkedja. Typiskt. Men jag får vara åskådare istället.

Nu blir det frukost.

Klantis

image430

Liverpool

Efter mycket tv tittande och en del sömn så sitter jag åter igen vid datorn. Men det blir inte långvarigt, ska kolla på Liverpool med älsklingen när som helst. Vi får väl se hur länge jag har tålamod till det. Så jag säger hej så länge så får vi se.

X-ray

Det vart inte mycket till jobb idag, var där ca 50 min och under de minuterna satt jag mestadels i telefon kö till vårdcentralen och Usö. Så nu har jag varit iväg och röntgat handleden och det var ingen spricka som tur är. Fick även några tabletter mot smärtan, så förhoppningsvis kan jag sova i natt.

Handikapp

Jaha då blev det antagligen ingen match på onsdag för mig. Med balans som en lindansare, råkade jag ramla baklänges när jag tog i lite för mycket vid ett skott och tog i mot mig med handen. Jippi och imorgon ska jag jobba + att vi får varuleverans imorgon undra hur det kommer gå när jag inte kan bära något i den handen.

Matdags

Att man alltid har lika svårt att bestämma vad man ska äta. Jag själv kan vara jätte hungrig men ändå inte sugen på något alls. Så oftast försöker man då skjuta på det till sista sekund sen tar man bara något man kommer på. Men idag gör vi hemma gjord pizza det brukar ju vara gott. Degen har vi köpt så helt hemma gjord är den inte. Men gott blir det ändå.

God morgon

Ledig, trist bara att vädret är som det är, jag vill ha sol och värme nu. Snart dags för tvättid och sedan kommer mor hit och fikar lite med mig. Alltid lika mysigt. Men nu först sortera tvätt. Tjing!

Underbart

Ni känner väl igen låten? Den är så himla underbar.

Vårkänsla

image429

Vilken hylla

image429

Dagen som varit

Har jobbat idag som ni redan vet, antar jag. Efter jobbet kom mor,far och bror hit och hjälpte mig att sätta upp en tavellisthylla i köket och limade undan lite kablar som absolut inte har velat sitta kvar i taket. Hur många gånger vi än bytit ut det där listerna. Men nu hoppas jag att det skall sitta ett tag iallafall.

Var en ganska stressig dag på jobbet så man är seg nu, men imorgon är jag ledig, för att sedan jobba två dagar till och efter det åker vi till Hudik. Ska bli riktigt skoj.

Ursäkta

Har inte blivit mycket skrivande idag, har i stortsätt jobbat hela dagen, sen åkte vi hem till älsklingens föräldrar där det bjöds på tacos. Blir antagligen inte så mycket skrivande imorgon heller även om jag jobbar kortare dag imorgon. Men mor och far kommer och ska hjälpa mig med att sätta upp en hylla i köket och att tyda mina deklarationspapper, vilket inte kommer bli det roligaste. Vet inte om man ska skratta eller gråta.

Men nu väntar sängen så jag orkar jobba imorgon.

Trassel

image428

God natt

Får tyvärr ta och säga god natt, måste komma i säng snart. Har ett jobb att sköta, öppnar och stänger imorgon på jobbet så det blir rediga pengar nästa månad. Har idag haft tre väldigt skumma kunder, förstår inte avrför jag alltid råkar ut för dem. Kanske för att de som jobbar oftare har lärt känna igen dem och då springer iväg och gömmer sig och tar omvägar i butiken för att slippa stöta på dem.

Nej upp 8 imorgon då, så god natt!

Talang

Ni har väl inte missat att Talang har börjat igen. Hitills har väl ingen direkt jätte imponerat på mig, men efter att ha sett förra säsongen så tycker jag popping är riktigt häftigt. Men de var inte alls i närheten av Baby bang.



Längtar

image426

Farmors festgratäng

Den hette tydligen festgratäng och inte lyxgratäng som hon nämnde tidigare.

400 gr köttfärs
600 gr frysta potatistärningar
1 gul lök
1 msk tomatpure
1 burk passerade tomater
1 msk curry
2 tsk ingefära
2 tsk salt
1 tsk grovmalen svartpeppar
4 st skivade tomater
1 påse ost

Bryn den fin hackade löken och köttfärsen. Blanda i tomatpuren och burken med passerade tomater. Krydda med curry, ingefära, salt och svartpeppar.

Häll hälften av köttfärsen i en form och lägg på skivade tomater och därefter på med resten av köttfärsen. Strö över rikligt med ost och sedan strö över potatistärningarna.

In i ugnen, 225 grader i 30 min

Snabbis

Blev en kort promenad idag, benhinnorna krånglar men kom ändå ut och fick lite frisk luft. Får se om det går bättre att jobba idag. Nu blir det lite frukost och sen kanske även lite mat innan jag åker, hur jag nu ska hinna med det. Återstår att se.

God natt

Nu är det ändå dags att sova, måste verkligen upp tidigare imorgon, så jag hinner att gå ut och gå innan jobbet. Tror det ger mycket att gå ut och få lite frisk luft innan man kliver in och jobbar i en totalt airconditonlös butik i ett par timmar. Det gav bara trötthet och huvudvärk idag.

Veckans vill ha

image425

Sunshine

image424

Iphone

Älsklingen har köpt sig en iPhone, prylbögen själv. Självklart var jag tvungen att test blogga från den. Så läser ni det här så fungrade det.

22 dagar kvar

Då var man uppe igen, eller jag har varit uppe i lite mer än 1 timme, men har hunnit med att handla och lagat lite mat. Så nu står lyxgratängen i ugnen. Recept kanske kommer upp senare när jag fått det av farmor, hon svarade inte när jag ringde så det fick bli att chansa lite, så det rätta receptet kan jag lägga upp senare om någon skulle vilja ha det.

Ska åka och jobba om 1 timme, skönt med lite pengar in på kontot till Schweiz resan. Bara 22 dagar kvar tills vi åker nu. Underbart.

God natt

Nu är det dags att sova, imorgon blir det jobb. Börjar inte förens halv 1 så ska försöka ta mig upp i lagom tid så jag kan gå ut och gå innan. Brukar ju vara morgon trött, får se hur det går.

Center huh

Matchen gick väl sådär, började med att jag upptäckte att jag glömt mina inlägg hemma så fick spela med vanliga sulorna, vilket troligtvis resulterar i skavsår imorgon på stortårna. Sen kom nästa "tabbe" jag fick spela center, född forward, har spelat center på ungefär 2 träningar genom min 11-12 år som innebandyspelare.

matchen slutade med stora siffrorna 13-2, lite pinsamt men vad ska man göra. Det tråkiga är ju att det inte kan ge distriktslaget så mycket att spela mot oss, när det blir sådana siffror. Idag spelade vi iallfall 3 perioder + 12.30 min i 4:e perioden. Känns skönt att ha fått sprungit av sig lite. Så nu kommer jag säkert sova gott i natt.

Hemkommen

Så nu är man hemma igen, inte så kul att gå runt i affärer när man ändå inte kan köpa något. Hittade ett par snygga jenas, men tyvärr fanns det inga kvar i min storlek, en enkel men snygg tubtopp, en bh som jag antagligen ska köpa sen. Men det enda jag fick med mig hem var en klocka. De har utförsäljning på en butik inför ombyggnaden. Så det var bäst att passa på, den var sänkt till halva priset. Kollade även på löparskor, men måste ha lite hjälp av någon som vet vad jag behöver för skor. Ska rådfråga nästa vecka.

image423

Nu är det snart dags att börja packa och äta lite mat innan det är dags att åka ner till hallen och spela match. Så det är väl bäst jag släpper datan nu och börjar ta tag i lite saker.

Bowling & mat

image422
Lite fler bilder från i fredags, lånade av Marie

Purple love

image422

Jennie

Mary tipsade mig om den här låten och jag måste säga att den är riktigt bra.

God morgon

Idag tog jag en liten sovmorgon. Vädret är inte alls lika bra idag som det var igår, tyvärr. Ska äta lite frukost och göra mig klar så vi kan åka till Marieberg direkt när älsklingen kommer hem. Ikväll är det match mot Distriktslaget igen, hoppas på en rolig och jämn match. Nu väntar frukosten.

En öde ö

image423

Jag <3 våren!

image422

Kan det vara mer sant än att våren är här, vilket underbart väder vi har fått idag. Solen skiner, himlen är blå och det är ca 13 grader. Känner mig riktigt sugen på att gå ut och gå en sväng till idag. Någon som ska med?

1 år

Igår passerade vi 1 år i den här lägenheten. Början på ett nytt och eget liv, väldigt spännande att flytta hemifrån efter att ha bott mer än 21 år i samma hus. Självklart har man längtat hem och känt att det har varit på tok för tyst runt omkring en. Men det har gått bra och man kan inte bo hemma hela livet. Sen har jag inte så långt hem till min älskade familj, så det har gått riktigt bra. Vet ju vart de finns.

Nike Plus

Har funderat på att köpa mig nya joggingskor, har blivit riktigt sugen på att köpa ett par ur Nike + serien, till dessa skor finns det möjligheten att använda en sensor som skickar information till ipod nano, om hastighet, kaloriförbräning m.m. När man har löpt klart kopplar man in ipoden i datorn och för över sin statistik, så man lätt kan hålla koll på träningen. Skulle vara kul att ha, men kanske inte det nödvändigaste. Nya skor behöver jag hur som helst.

image419image420


Tisdagstema: Lång

image424

Avståndsavslöjare

Hittade ett riktigt bra verktyg för att mäta motionsslingor. Den slingan jag brukar gå, som jag trodde var 2,5 km är i själva verket mer än 3 km. Ett steg i rätt riktning, hade inte blivit lika glad om den hade varit kortare än vad jag trodde.

image417

Sämre än sämst

Jag som tyckte det här var ett dåligt aprilskämt, men det här måste vara det sämsta jag varit med om. Men ärligt talat och tyvärr så tror jag inte att det är ett aprilskämt. Men jag önskar det. Hur ska det här gå?

Härligt

Tillbaka nu från promenaden riktigt skönt, gick en liten runda på ca 2,5 km. Har även hunnit att få i mig lite frukost. Nu blir det en dusch och sedan väntar disken.

Dåligt aprilskämt

Nu är iallafall blogg.se igång igen, men dock med det gamla bloggverktyget. Tråkigt när man har fått väntat så länge på det nya, men är glad att det fungerar att skriva igen iallafall. Ingen idé att starta igång nya systemet om det ändå inte fungerar. Hoppas att de snart får ordning på det, för jag är väldigt nyfiken på vilka de nya funktionerna kommer att vara.

Så nu ska jag gå ut och gå en sväng med Mary, skriver väl mer när jag kommer tillbaka.

image415

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0