Dagen före

Nej nu är det dags att gå och lägga sig, så man är pigg imorgon när det är match. Har jobbat idag, mest möbelmontering, en ganska så lugn dag. Innan jobbet var jag en sväng til lmarieberg för att kolla på en vårjacka, men smet in på dinsko och kollade tygskorna och hittade de jag ville ha som inte fanns i min storlek förra gången, så nu är de mina.

Efter jobbet har det bara blivit mat och tv tittande (Så ska det låta och Robins), men som sagt nu blir det sängen.

Sov gott kära vänner. Imorgon bär det av mot Göteborg och Gråbo, Lerum där någonstans.

Hungrig?

Bjuder på en lite video snutt.


Kossan.se

SVt cribs- Hemma hos Zlatan

1 år

Missade ju att bloggen fyllde 1 år igår. Tänk att jag har kunnat hålla den vid liv så länge. Tänker inte sluta idag heller. Även om jag inte skriver om något speciellt intressant så vet jag ändå att det är några som vill läsa och jag känner att jag behöver skriva av mig lite ibland.

Men GRATTIS på bloggen då!

......

image380

Update

Jobbat i stortsätt hela dagen fick gå lite tidigare så jag kunde åka hem och få i mig lite mat innan träningen och det behövdes nog. Vi håller på och plockar fram och monterar trädgårdsmöblerna på jobbet nu, riktigt kul. Känns som om sommaren snart är här. 

Träningen gick faktiskt riktigt bra idag, brukar inte vara så när jag har jobbat en hel dag, brukar bli ganska seg i huvudet då. Men det var någ maten som gjorde det. Nu är det bara 2 dagar kvar till den viktigaste matchen den här säsongen. TAGG! HEJA KUMLA! 

Jobb imorgon igen, sen hem och ha lite fredagsmys med älsklingen. Sen sova skönhetssömn för att vara riktigt utvilad. Ska även försöka ta mig en svän till marieberg imorgon innan jobbet och kolla på en vårjacka.

En snabbis

Har varit dåligt med uppdateringar den här veckan, men jag har jobbat mer än vanligt. Men ska försöka att få in något inlägg varje dag iallafall. Igår kom Krill hem, brun som en väldigt mörk pepparkaka, vill inte stå bredvid henne på träningarna. Vill inte spela i vitt på lördag, fatta hur brun hon kommer se ut då. Skönt att du är hemma iallafall.

Den stora dagen börjar närma sig och när jag tänker på den så känner jag ett pirr i magen. Det är nu det gäller, dags att visa att vi tillhör div.1, vilket vi inte har varit så bra på under säsongen. Men med tanke på att vi är ett i princip helt nytt lag och många yngre spelare så har vi ändå gjort det hela bra. Om vi vinner och de övriga resultaten går vår väg, kan vi till och med hamna på en 5:e plats, så jämn är serien.

Men nu har jag inte tid att skriva mer, jobbet kallar. Sen träning. JIPPI!!!!!!!!!

Morsning

Då var man vaken igen efter ett par timmars sömn, så skönt så man vill inte stiga upp, speciellt när vädret är såhär. Mulet, grått och trist. Kanske klarnar upp frammåt kvällen. Igår kväll var det träning, jag och Sandy var radarparet på fysen, skoj. Fick mig en stämpling av hennes sula. Tack, den är fortfarande kvar. Bollpasset gick väl ganska okej, trist bara att jag missa morgondagens hela träning, hinner väl att se lite av den iallafall.

Ska äta lite frukost, byta om, sminka och plocka iordning matlådan för att sedan åka iväg till jobbet.

Vår älskade vår

Solen skiner och det är vår i luften. Så himla underbart, jag älskar våren då är det inte långt kvar till sommaren som jag älskar ännu mer. Känner mycket piggare nu än vad jag gjort de senaste månaderna. Har diskat och handlat lite idag, håller på och lagar lite mat nu, sen ska jag gå iväg och sola. Man kan inte vara blek nu när sommaren är påväg. Framförallt inte när både Krill, Louise och Emilia kommer hem den här veckan från varmare bredgrader.

Vinstglädjen från igår sitter fortfarande kvar. Kändes nästan som när vi kvalade oss upp till elitserien. Men än är det inte över, vi har en måste match kvar, förlorar vi den och Fröjered vinner mot KFUM så är vi körda. Tufft men så är livet!

Nu ska jag kolla till maten lite.

Pictures of you, picturse of me

image377

image378

Björn Gustafsson - Carina Berg

Du är en blick, och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm. 
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol. 
Du är en helt fantastisk tjej. 
Du är Beatles och Leila K. 
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. 
Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem. 
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. 
Denna sången är till dig, Carina Berg! 

Carina, jag tror vi två passar bra ihop. 
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk. 
Carina, du är änden på min fantasi. 
Du är brödet man vill lägga korven i. 
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. 
Du är allt en man kan få. 
Du är bättre än Die hard två. 
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan. 

Du är vacker och unik, min pappa är rik. 
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, 
Du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet. 
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. 
Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig! 

Carina, låt oss vandra natten vidare. 
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. 
Carina jag står chanslös, jag är evigt din. 
Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn. 
Du kan mejla mig å tack eller om du tänker om på 27 centimeter @ hotmail.com. 
Jag vet att vi skulle passa bra ihop. 
Så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

Vinst!

Aldrig har väl tre poäng känts så skönt och så välbehövligt. Det var en riktig måste match för oss, hade vi förlorat hade vi varit klara för nerflyttning till div.2 men vi är inte laget som ger upp i första taget. Det var inget skön lir men det hade vi sagt innan att det inte behövde vara utan det viktigaste var att vinna. Sagt och gjort. Nu avgörs allt nästa helg i den avslutande omgången. 

Bjuder på en riktigt stor favorit, jag är kär!



Bara massa innebandy

Sitter nu hemma hos Linda, väntar på at maten ska bli klar, potatisgratäng och fläskfilé som vi ahr gjort iordning. Sen blir det att kolla på melodifestivalen tillsammans med henne och Sandy.

Har varit och kollat på KFUM idag, gick inte så bra som vi hoppats på. Menar de kunde väl ha ansträngt sig lite för våran skull när vi kom och sponsrade dem med inträdespengar.

Hem och äta och åka på nästa match, i Kumlahallen spelade nänmligen våra juniorer. Det är i stortsätt så dagen har sett ut idag.

Imorgon är det match, super viktig. Kumlahallen 15.00, Be there!

I tid

Jag hann precis!

Upptagen fredag

Sen uppdatering, har haft fullt upp idag därför har jag inte haft tid att knappra in något här på bloggen. Tänkte jag skulle hinna med ett inlägg innan klockan slår över till lördag.

Går kväl lefter träningen gick jag hem till Sandy för en övernattning med mys och film. Blev tillslut att vi kollade på Lilla Jönssonligan och cornflakescupen, okej jag evt inte en så himlans ny film. Den kom faktiskt ut på film 1997, (hela 11 år sen) har vi fått reda på efter lite efterforskning. Det urartade sig i att vi började diskutera om hur gamla vi avr när filmen kom ut eftersom jag avslöjade att jag var kär i Harry. Pinsamt tyckte jag när Sandy påstod att hon gick i högstadiet när filmen släpptes, då skulle jag alltså gå i något mellan 9:an och 2:a året på gymnasiet. Efter att ha kollat på förtexter och eftertexten kom vi fram till att den kom ut 1996, vilket Sandy själv inte ville tro på eftersom hon hade sagt 2004. Så det blev sökning på internet osv. Inse att du hade fel gumman!

Vaknade vid halv 10 och hade fått sms av Mary som ville ut och gå, men vi tyckte annat, varför inte ta en promenad i stan istället, hemskt mycket trevligare med alla butiker. Shopping gör mig glad, hittade 600 kr som jag inte ens visste att jag hade, det är lycka. Köpte en "skjorttunika", ett halsband, ett par leggings och lite smink. Blev en bakad potatis också, självklart med skagenröra.

Kvällen bjöd på god mat, vi gjorde tacopaj jag och Sandy. Linda kom förbi och kollade Let´ dance, Robins och Juno med oss samtidigt som vi avnjöt efterrätten bestående av toscapäron.

Nu ska jag snart gå och lägga mig ska till Sandy någon gång straxt efter 10, för avfärd mot Kfum matchen.

Chaos

Nu har jag mailat Chaos om förfrågan till avslutningen med laget, inget är bestämt och inget är presenterat för resten av laget, men vi i "hitta på gruppen" tyckte det verkade roligt och ville kolla upp möjligheterna först.

Soluppgång

Gick upp tidigt (klockan 06.00) i morse, för att fånga en fin soluppgång med min kamera. Idiotiskt kan tyckas, men älskar soluppgångar, det är så himla fint. Men eftersom jag insåg att det inte skulle gå att fånga någon sådan på bild idag, på grund av på tok för mulen himmel, gav jag upp.

Bjuder istället på en jag redan hade på datorn, tagen över Stockholm (tror jag) från planet i September 2007.

image376

Love it!

En liten lista!

När drack du sprit senast? Ja du, när vi firade derbyvinsten.
Har du lugg? Japp.
Gillar du sport? Iaf innebandy.
Vill du ha barn? Ja, men inte än.
Vilka språk kan du? Svenska, är sämst på engelska.
Borde man röka på pubar?  Absolut inte!
Är du stolt över ditt liv? Varför inte?
Vilken låt lyssnade du på senast? Gå på vatten - Lars Winnerbäck.
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Någon fin stad i ett riktigt varmt land.
Tittar du mycket på tv? Nej men det händer.
Har du varit med i lokaltidningen? Jadå, ett par gånger.
Vad kostar det du har på dig? Vet inte riktigt.
Brukar du svära mkt? Det händer.
Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Svarta, behöver jag säga att det är mysbyxor?
Choklad eller vanilj? Vanilj.
Vad har du för färg på tandborsten? Rosa
Favoritmånad? Alla sommarmånader

1 vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar till Krill kommer hem igen, saknar dig gumman! Får hoppas att hon har det bra nu sista veckan också, men kan man ha något annat på dessa långa vita stränder ner i Thailand?

image375

Mat dax

Nu börjar det bli hög tid att fundera ut vad det ska bli för mat idag. Alltid samma problem. Träning ikväll fys och bollpass, sen blir det hem och ta det lugnt i soffan eller här framför datorn. Har även ett förslag på avslutning med laget, får se vad de andra tycker om det ikväll. Själv tycker jag det verkar skit skoj. Mer om det senare. Nu ska det lagas mat.

Ny mascara

Den nya mascaran Masterpiece Beyond length från Max factor som finns i tre olika färger (brons, silver och rosa) just nu, skulle jag vilja ha i min sminkväska. En perfekt festmascara som säkert går att använda dagligen också.

image374
Sen funderar jag på två nya ögonskuggor i färgerna silver och mörkblå. Just dessa är hämtade från Make up store, men vet även att Viva la diva har liknande, lite billigare men hur bra sitter dem, någon som vet?

Godmorgon

Nu har jag kommit hem igen efter en inte allt för lång men väldigt skön promenad med Maria. Har även hunnit med att sola, på Tant Brun, en ren plåga skulle jag vilja säga, fy f*n vad varmt det blev. Nästa gång räcker det med 15 min.

Nu ska jag försöka få ta på min mor som ska befinna sig i min trakter. Sen blir det frukost för hela slanten.

Spakväll

Nu har jag fått lite ordning här hemma, ätit lite mat och städat och plockat undan massa saker, får se om älsklingen märker någon skillnad när han kommer hem. Men så blir det väl troligtvis inte, tyvärr. Har även gjort en ansiktsmask och fixat lite med naglarna. Sen har jag ju självklart kollat på Gynning också.

Imorgon blir det först promenad med Maria sen blir det solning efter det. Inga andra planer iallafall.

När ska man ge upp?

Har orkat förflytta mig från soffan nu (fastnade här istället), tanken var att vi skulle göra mat men älsklingen har somnat om. Har försökt att väcka honom men det är inte det lättaste, jag vet inte riktigt vid vilket försök man ska ge upp. Undrar om han ska ha mat innan sin träning eller inte. Svårt att få svar från en som är så trött att den inte uppfattar det man säger utan bara ler mot en.

Aja jag får väl hitta på något själv. Men vad?

Tisdagstema: Längtan

image373

Två klipp från igår






50 års kalas

Idag har jag varit en riktig fixar dag, har gjort lite bilder till våran "överrasknings" kalas för Peter "Bävern" Bjuhr. Ett smakprov kommer här:

image365

Sen har vi även försökt att få igång Sandys internet. Men icke sa nicke, efter att ha installerat om och avinstallerat det flera gånger gav vi upp och ringde support, de försökte hjälpa oss men kunde inte bättre dem. Så vi gav upp och gick hem till mig. Åt lite mat och åkte till träningen.

Men träning kan man väl knappast kalla det, då vi kom till dagens höjdpunkt! 50 års kalas. 

GRATTIS PETER 50 ÅR 

Började med massa tävlingar som blöjbyte, äta barnmat, knäppa upp bh:ar och sätta svansen på bävern. Efter det blev det tårta, glass och kladdkaka.

När det sedan var färdig firat så var det dags för dagens bollpass, massa gottit i magen och känslan av att kunna spy vilken sekund som helst genom "led" vi träningen. 

image366

image367

image368

image369

image370

image371

image372


Humor på låg nivå


Findus

image364

Hemma igen

Sitter nu i soffan för att försöka få någon ordning på våran eller jag ska nog säga älsklingens laptop. Den är lite fullskiten med massa saker så vi ska ominstallera den helt och hållet. Får hoppas på att den går lite snabbare och fungerar lite bättre då.

Jag har ett uppdrag jag ska försöka hinna med ikväll, för gör jag det inte ikväll och skjuter upp det tills imorgon så kommer jag att få jobba imorgon så jag inte hinner med det. Kanske lika bra det, då får man ju lite pengar också.

Har nyss kommit hem från kalaset hos kusinen, morbror hade skaffat sig en ny tv, 63 tum. Inte så himla liten om jag säger så. Kändes som rena bio rummet, men ska man vara värst så ska man.

Kalas!

Nu är det snart dags att åka iväg på kusinens kalas, fyller 19 år senare i veckan. Kul att träffa dem, jag träffar dem inte så jätte ofta trotts att de bara bor 2 mil ifrån oss. Är mest nu runt julen då båda kusinerna och min bror fyller och det är julafton.

Så nu ska jag byta om och platta till håret lite.

Namnsdag

Gårdagen bjöd på att stiga upp göra iordning lite mat och packa allt till matchen, för att sedan bege sig till samlingen för avfärd mot Linköping. En hall som såg ganska skabbig ut och det visade sig att värma i hallen var inget att tala om. Men matchen gick relativt bra och vi fick med oss en poäng precis som förra helgen. Dock hade inte 3 poäng eller åtminstonde 2 poäng skadat då vi halkade under strecket igen.

När jag kom hem väntade en lung och skön kväll i soffan, trodde jag. Älsklingen hade andra planer. Älsklingens bror och hans tjej kom över och åt lite onyttig mat, och kollade på melodifestivalen, artisterna var bättre den här gången men dock var Björn inte i sin bästa form, vilket gjorde mig lite besviken. Efter det var självklart F tvungen att utmana mig på Guitar hero, haha lätt som en plätt vann jag alla låtarna vi spelade. Vet inte riktigt hur det gick till för han var bättre än mig, tog fler ackord och hade mer poäng, men varje låt gick till sudden death och där knep jag vinsten varje gång.

Efter det tänkte jag att jag äntligen skulle få sova, men nej, då skulle det kollas på film, filmen (Sweeney Todd) var väl sådär, det sjöngs en hel del. Nästintill så bestod hela filmen av sång. Men orkade hålla mig vaken rätt igenom filmen vilket jag brukar ha svårt att göra när jag är så trött. Men efter filmen blev det sängen direkt.

Vaknade av att jag fick ett sms av Alex och Marie, med ett grattis på min namnsdag som är idag! ;) Även Alex och Sandy har namnsdag, så GRATTIS på oss!

Nedräkning


70 dagar kvar!


till Schweiz

Tack!

Jag fick en skål och två brickor av mamma idag. Råkade säga att jag ville ha såna när vi var på Ikea förra veckan, så nu hade hon, snäll som hon är varit och köpt det åt mig.


Frukostbuffé

Gårdagen gick mest åt till jobb och träning, men mest jobb. Dagen gick oerhört fort för att jobba öppning till stängning. Sen bar det raka vägen till hallen för att träna de hopplösa 30 minuterna. Man känner att man aldrig riktigt kommer in i spelet. Tråkigt men så är det, lite träning är det ju hur som helst.

Igår var det även Alla hjärtans dag, vilket inte jag själv märkte av så himla mycket. Hade planerat en del, men det gick i kras när jag blev tvungen att jobba istället. Men får se om vi tar och går ut och äter något gott ikväll istället.

Nu snart kommer mor och kanske bror hit och äter frukost med mig och myser lite. Trevligt. Funderar på vad som skall finnas på min frukostbuffé.

Några tips?

Mysdag

Hela dagen igår spenderades med Sandy, en tripp på marieberg med mat. Sen blev det hem till mig och kolla på film och bara ta det lung, efter det lagade vi mat och gjorde fruktsallad, kollade på I huvudet på Gynning.

Sov även hos Sandy, kom i säng sent och gick upp tidigt. Så idag har det blivit lite power nap under dagen. Annars har det inte hänt så mycket mer.

Träning ikväll, jobb imorgon.

God morgon

Nyvaken för sådär 15 minuter sen. Solen lyser inte lika fint som igår, fick lite vårkänslor där igen, men nu är det bortblåsta kan man säga. Igår var det lite tvättning som stod på schemat, bädda rent i sängen, så underbart att gå och lägga sig i en nybäddad säng, ville inte ens gå upp idag. Träningen gick väl som vanligt ungefär, varken jätte bra eller speciellt dåligt.

Idag blir det city med Sandy, sen ikväll blir det väl till att kolla lite tv och bara mysa. Funderar på att baka lite nu när jag ändå inte har så mycket att göra. Måste även köpa något till älsklingen till på torsdag. Men vad? Varför ska det vara så himla svårt?

Bättre än inget

Hemma från matchen och har hunnit med att få lite mat i mig och slappat i soffan till Singing bee. 1 poäng blev det idag, vilket man kan vara glad över, men vi var helt klart värda alla 3 poängen i strörre delen av matchen. Men ett kliv över strecket tog vi även med denna en poängare men dock bara med 3 mål för Lockerud/Mariestad som ligger efter oss.

Nya tag till nästa veckas borta match mot Bergs. 3 matcher kvar, allt kan hända.

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man cant deny.
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen.
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla.
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut.
Då ser man galen ut.
Det har igentligen inte hit att höra.
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns.
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don´t hurt me, don´t hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA
Tack Göteborg, ni är kärlek för mig.

Gårdagens bästa framträdande



Behöver nog inte säga så himla mycket mer! Han var kung igår.

Lika som bär

image362

Michael Michailoff                                           Viktor Åkerblom

The rockstars

Här kommer lite bilder från igår.

image359

image360

image361

Edit: Måste ha en bild på Marie också, även om hon inte spelar på den här bilden och att den är lite suddig så måste hon ju få vara med.

image363

Det går vår väg

Idag har de båda lagen som ligger precis över oss spelat och båda förlorade även den här helgen. Och imorgon möter vi det laget som ligger förre dessa två lag. Vi har allt i våra händer nu, vinner vi imorgon går vi förbi ett lag och hamnar på samma plats som de andra två. Vi tar även klivet över strecket och det är väl det som skulle vara det skönaste med en vinst imorgon.

ROCK ON GIRLS!

IFK Kumla - Husqvarna

10/2
15.00
Kumlahallen

När alla vännerna gått hem

Igår fick jag vara taxi till Älsklingen och hans bror för de skulle till marieberg och hämta något blad och köpa ett spel. Jag lurade på älsklingen att köpa en gitar till ps3, så vi skulle ha två till kvällen. Sen började han tjata om att vi skulle åka till aspholmen för att han skulle köpa en ny klubba. Snäll som jag är så åkte vi vidare på ett villkor, att jag skulle få gå in på Lager 157. Blev lite shopping men vad gör det när allt var så billigt.  

  • En röd tunika 69:-
  • En svart t-shirt 35:-
  • En vit t-shirt 35:-
  • Ett blått linne 25:-
  • Ett grönt linne 25:-
  • Ett par Frank Dandy trosor 79:-

Hade en mycket mysig kväll igår med mina pärlor. Alex och Marie kom hit och vi gick ner och handla allt till tacosen, sen började vi med maten i väntan på att Maria och Sandy skulle komma. När maten precis blev klar klev de innanför dörren. Tror de hade planerat det så. Efter maten blev det Let´s dance och efter det Guitar hero. Det blev lite sent och alla var trötta, men vi gav inte upp spelandet för det, trotts att Marie somna i soffan.

Idag har det varit mycket lungt här hemma, har diskat lite och plockat, handlat lite mat till kvällen så det blir mys framför tvn med melodifestivalen och god mat.

Grattis

image358

Hipp Hipp Hurra idag fyller Dohn 16 år

Surt!

Okej, jag blir lite sur när jag lagt ner hela min själ i att skriva ett bra inlägg för en gångs skull. Så när jag ska publicera det blir jag utloggad och kan absolut inte komma tillbaka till det jag skrivit. Surt som bara den!

Men en uppdatering behövs så jag gör den snabbt. Jobbet idag gick helt klart kanon, missade dock lite av träningen. Men vad ska man göra när man inte är miljonär. Den delen av träningen jag han med att träna gick väl sådär, men fick spela från start på söndag så det var kanske inte så himla dåligt iallafall.

Snart dags att sova och samla krafter till söndag, en hel del lär även gå åt imorgon kväll.

Time to work

Nu är det snart dags att åka ska bara fixa till håret lite och byta om. Sen blir det en sväng till pappas jobb och lämna new body katalogen, så är det någon som vill köpa något är det bara att säga till.

Nää dags att sätta lite fart här, kanske hinner att städa lite, så jag slipper göra allt imorgon innan mina pärlor kommer. Blir nog en tacos / Guitar hero kväll.

Lite jobb

Dagen blev inte riktigt som planerat och så blir det väl när man inte har något fast jobb, när jag vaknade bestod dagen av att åka eller ja gå till Sandy eftersom hon numer bor på gångavstånd. Ta med lite överraskningsfika och present sen skulle vi bara mysa och sen hem till mig äta lite mat och handla och åka och träna.

Dagen gick precis som planerat fram till klockan två, då min mobil ringde och de var en som blivit sjuk på jobbet så det var bara att slänga sig iväg och jobba lite, men vi ha med fikat och lite små mys. Får ta igen det på fredag baby.

Eftersom det blev jobb idag blev det tyvärr ingen träning och det var det sämsta med hela dagen. Samma skit imorgon då jag jobbar till stängning och möjligtvis hinner träna de sista 30 minuterna. Får springa lite i butiken, kanske kan bygga upp en hinderbana med sängar och möbler.

Börjar som tur är inte så tidigt så kanske hinner ut och ta en promenad innan jobbet. Men det återstå att se hur trött jag är imorgon förmiddag.

Hipp Hipp Hurra

image357

Födelsedag två denna veckan, idag blir Sandy stor och får gå på systemet. Välkommen in i vuxen världen. Ska snart åka dit med en liten överraskning och kolla hennes nya lägenhet.

Ett stort grattis på dig gumman!

HIPP HIPP HURRA

Happy birthdays

Imorgon är det nästas tur att fylla år och den här gången är det Sandy som fyller 20 år. Weeej. Det ska firas. Förhoppningsvis så hinner jag slå ihop något imorgon innan jag ska till henne på förmiddagen. Men vad blir en överraskning och som tur är så har hon precis flyttat och kan inte läsa det här för hon har inget internet.

Men för säkerhetens skull så skriver jag inget mer om mina planer här. Ifall att. Dags att sova. Så får vi se vad morgon dagen har att bjuda på.

Har även hört ryktas om att det är en till i laget som fyller denna veckan, Lill Dohn blir 16 år på fredag.

Guld

Det blev ingen fruktsallad, utan det får bli imorgon istället. Vart otroligt sugen på paj, så det fick bli det. Självklart med Gynning på tvn, idag blev hon sångerska. En riktigt bra låt tycker jag, Allt jag tar på blir till guld.


Dom jagar mig, vill ta på mig som om vi leker kull
Allting som jag tar på blir till guld
Jag lär som jag lever jag känner ingen skuld
Allting som jag tar på blir till guld

Kvällsaktivitet

Vad bjuder kvällen på. Vet inte just nu. Sandy kunde inte komma, hon hade någon föreläsning som hon glömt bort. Så jag får väl ha min egen guitar hero kväll med fruktsallad och sedan något till kollande, på i huvudet på gynning kanske. Annars vet jag faktiskt inte. Kanske ska måla lite eller baka.

Ja må hon leva..

image356

Ett riktigt stort grattis till denna pärla som fyller 17 år idag.

HIPP HIPP HURRA!!!!!!!

Snorunge

Vintern är tillbaka, sägas att det ska snöa lite under dagen. Hoppas de har fel. Snuvig är jag och har varit sen i fredags, det verkar inte vilja gå över. Får äta frukt i stora mängder. Någon som har en mirakelkur?

Igår var jag med mor och bror på Ikea och Marieberg. Blev ett paket servetter och ett nytt par leggings då mina gamla från Gina Tricot har gett upp. När vi hade gått runt ett tag, åkte vi hem till mig för att fika, blev semletårta. När vi hade fikat klart åkte bror in till stan till sin praktikplats (East west sushi) och mor åkte hem till sig.

På kvällen var det träning, fys och bollpass, gick hyfsat den här måndagen med. Idag blir det mest ta det lugnt, kanske baka en paj, blev så himla sugen på det igår. Sen ikväll kommer Sandy hit och ska laga mat med mig och spela guitar hero. Mysigt värre.

Nu ska jag ta och scanna in lite recept åt mor och sedan blir det till att diska.

Oväder

Snön bara öser ner, fy f*n. Det måste ha snöat hela natten. Jag som absolut inte ville ha mer snö.

image355

För tjejerna i Tidaholm går det riktigt bra. Just nu leder de semifinalen med 1-0 efter att igår kväll ha vunnit med 4-3 och 4-1. Härligt brudar.

Rocksystrar

Ikväll har min älskade krill varit här och ätit god mat (hoppas jag) och myst med mig. Till mat serverades potatisgratäng och fläskfilé som vi hade gjort. Sen som efterrätt, damn vi missa den riktiga efterrätten jag ahde planerat, men det blev iallafall lite chips och dipp för onyttighetens skull.

Samtidigt spelade vi Guitar hero som är så himla skoj. Även fast jag känner mig insnöad på easy. Måste ta och lära mig Medium iallafall inom en snar framtid. När Krill som inte spelat förut greppa gitaren plonka det bara i den, plink plink plonk. Men redan efter några låtar var hon med i leken. En riktigt rockstar.

En mysig kväll och en slags "avskedskväll" för på måndag åker fusk ungen till Thailand i 3 veckor och jag är inte avundsjuk. Nejdå inte alls. Jag ska vara kvar här hemma i ett iskallt och blåsigt gnällbälte medans hon åker till varmare breddgrader. AVIS!!! Kommer sakna dig baby!


Rock on!

Kavli

Sitter och väntar på att Krill ska komma och mysa med mig, vi ska laga mat och bara gotta oss. Under tiden så bjuder jag på den här super sköna reklamen.


Innebandy för hela slanten

Idag blir det till att kolla på älsklingen som spelar match, har missat på tok för många matcher den här säsongen, mestadels för att jag har spelat själv de gånger de har match. Sen ska det också hållas håll på mina brudar som är iväg till Tidaholm och spelar J-SM för 18 åringar. De har precis spelat klart sin första match och vann med med 4-1.

Nu väntar nästa match klockan 17.00. Vinner de den, som de såklart gör. Håller tummarna. Så får de möta tvåan i den andra gruppen i en semifinal. Sen örstår ni ju själva att de som vinner i semifinalerna möts i finalen. ganska logiskt.

Nu ska jag ta och ringa mor & far för att kolla när de kommer och hämtar mig, så jag vet hur lång tid jag har på mig att sminka och fixa håret.

image354

Nyfrissad

Nyss hemkommen från Marieberg, blev inte så mycket till shopping, inga kläder iallafall. Blev en klippning, så nu har jag skaffat mig lugg som jag har velat så himla mycket om. Men idag tog jag mitt mod till fånga och provade på något nytt. Sen köpte jag sånt där vitt pulver från Osis. Får se om det kan få ordning på mitt platta livlösa hår.

Sen köpte jag massa ansiktsmasker, alltid bra att ha hemma om man blir sugen på att ha en spadag/kväll någon gång. Tillslut blev det även ett armband som jag tidigare kollat på, hade tur för det fanns bara ett kvar nu, 79 kr för ett Baglady är inte så himla dåligt.

Belöning

Nu har jag varit duktig och gjort två av de saker som skulle göras. Så nu ska jag belöna mig med lite Guitar hero tills antingen Krill hör av sig eller älsklingen kommer hem. Så vi kan åka till Marieberg. Har ingen lust att åka själv.

  • Försöka få tag på en klipptid
  • Hjälpa Sändy att flytta
  • Åka till Marieberg
  • Fixa fredagsmys
  • Kolla på Let´s dance
  • Ta en promenad
  • Diska
  • Plocka undan tvätt


Edit: Två saker till fixade från dagens lista.

To do

  • Försöka få tag på en klipptid
  • Hjälpa Sändy att flytta
  • Åka till Marieberg
  • Fixa fredagsmys
  • Kolla på Let´s dance
  • Ta en promenad
  • Diska
  • Plocka undan tvätt
Ja ni ser ju att jag har fullt upp idag, hoppas att jag hinner med allt. Men prioriterar vissa saker mer än andra, så det ska nog inte bli några problem. Finns en dag imorgon också.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0