Sol

Då var det morgon igen och idag ska jag faktiskt ut och få, det är soligt och fint ute. Förutom det blir det nog en hel del Guitar Hero spelande, då älsklingen lånade det av hans bror igår. Skoj! Träningen igår gick bra fick ha min personliga tränare på fysen, så hann till och med två hockey 60:an. Så efter kändes det i magen kan jag säga.

Bollpasset kändes sådär till en början men sedan blev det lite bättre, inte som i måndags men får vara nöjd iallafall. Då kommer vi till kycklingen jag gjorde igår, den var god och definitivt något jag skulle kunna äta igen, men skulle vilja ha själva såsen lite tjockare, blev så himla blaskigt.

Paneng Kyckling

Jag är ganska dålig på att prova nya saker, när det gäller mat. Är en av de mest kräsna människor på denna jord tror jag. Men lovade mig vid nyår någon gång att jag ska våga prova nya saker det här året. Inget nyårslöfte men ändå måste det göras.

Så idag blir det att prova en thai kycklinggryta med ris. Låter och ser riktigt gott ut så jag hoppas på det bästa. Väntar nu på att riset ska bli klar. Sen ska det smakas.

Vi ser det snöa

Nu när tvätten är klart och det äntligen har slutat regna så är det självklart snart dags att börja göra iordning maten så man hinner få något i magen innan träningen. Sen så har det istället för att regna börjat snöa, SNÖ? NU! 

Jag vill ha vår. 

Regn

Tanken var att gå upp lite tidigare än vanligt, vilket inte är så tidigt i andras ögon. Ringa ett samtal, dra på mig varma kläder och gå ut på en promenad innan tvättiden, men i det här vädret? Aldrig! Äger inte ens i närheten ett regnställ och ut och promenera med ett paraply känns inte som om det fungerar heller.

Får snällt vänta tills det slutar regna.

Rise up

Regnbåge

My dream is to fly
Over the rainbow so high

 Rise Up
Don't falling down again

Vitlöksbröd

image350

Nu är mitt bröd klart som jag hållt på med på "förmiddagen". Vart jätte gott. Kunde det blivit något annat? :P

Nu kommer mor att bli stolt, kolla vad duktig jag har varit mammi ;)

Städmiss

Det blev inte riktigt som jag tänkte mig med städningen idag, började baka bröd istället. Blev så sugen på det och nu har älsklingen kommit hem och somnat. Så nu går det inte att dammsuga, för då vaknar han direkt. Aja får väl dammsuga senare när han åker iväg på sin match. Vad ska jag göra nu då?

Ny dag

God morgon!
Shit vad segt det var idag att gå upp. Ville bara ligga och dra mig i flera timmar, men det satte Findus stopp för. Sällskapssjukare katt får man leta efter. Nu blir det till att inhandla maten som skall ätas senare under dagen och kvällen. Måste även skaffa mig lite frukt.

Keep up

Idag har det varit jobb istortsätt hela dagen. Efter att ha varit ledig ett tag så uppfattade jag inte vad som hände i morse när väckarklockan ringde. Trött var jag också, så det blev att ställa om klockan 20 min, och efter det snooza 9 minuter till. Hallå! 9 minuter varför? Varför har man inte valt 5 eller 10 minuter på mobilen.

Väl upp så var jag ju klar 20 minuter innan jag skulle åka, fine. Kunde alltså ha sovit mycket längre än jag gjorde. Jobbet gick bra och fort, skönt det. Efter jobbet blev det bara att skynda sig hem byta om och slänga i sig mat på 15 minuter för att sedan åka ner på träningen.

Idag var det nog en 10:a jag och Alex är bäst på det här med fysen, hockey 60:an är guld! Sen var det dags för bollpass, lite annorlunda nu när de yngre ska spela SM till helgen, så vi oldies får lira ihop, men det gick ju kanon. En av de bättre träningarna i år. har varit så himla seg i benen i 2 veckor nu, men idag kändes det som om man flög fram.

Men dess värre har jag fått något "hugg" bakom revbenen. Men Falk sa att det var en hjärtmuskel som satt där, men jag behövde inte oroa mig och att det säkert inte var något farligt. Yeah right! Hon vill ta död på mig.

By the way, två nya lirare i laget, välkomna Kapple och Dohn.

Tre rätt

Eftersom vi tog tre starka poäng i fredags och att alla tre lagen som ligger precis före oss förlorade idag, så knappade vi in lite på dem. Allt känns så himla bra just nu och vi möter två av dessa lag innan serien är slut. Fyra matcher kvar, två hemma och två borta. Spelledigt i helgen för oss oldies i laget, då "småttisarna" är iväg och spelar SM. Heja dem!

Ja!

Mästerkocken har talat! Nu har jag fått receptet på den goda maten vi åt igår. Så det blir till att äta den imorgon innan träningen. Hoppas att det blir lika bra som Theas, men det blir nog svårt. Men får göra mitt bästa.

Dagar två

Nu har det varit lite dålig uppdatering, jag ber om ursäkt för det men har inte haft tid. Börjar väl att berätta om i fredags, som alla vill höra mer om. Började kanon, med shoppingen. Tänkte inte på det innan, när jag sa att bästa uppladdningen är att shoppa för att man blir så glad. Tänkte inte på att om jag inte skulle hitta något så blir man inte så glad. Men hitta det gjorde jag.

Köpte ett par nya skor, så nu blir det att skicka tillbaka de andra som jag beställt som ändå var för smala. Sen köpte jag en tunika och en kjol och topp som sitter ihop. Sen var det bara att åka hem och äta lite mat för att sedan åka ner till hallen.

Väl i hallen var alla taggade till tusen och det syndes även på planen, där vi äger matchen i 2 perioder, men slappnar av i 3:dje och får några mål i baken, men vad gör det. Tre poäng var det vi skulle ha med oss från matchen och det fick vi. Fyra matcher kvar och vi ligger 1 poäng efter de som ligger precis före oss över strecket.

Lördag gick jag upp och gjorde mig iordning, bakade muffins och åt frukost, sen kom mor och far och hämta mig, sen plockade vi upp Marie eller ska jag säga MATS? och Alex för att åka till Karlstad och kolla på våra gamla kumlingar som numera spelar i Endre. Kul att få se dem lira och tre poäng fick de med sig hem också.

Väl hemma igen fick jag panik ett passande tåg gick om 10 min och jag fick slänga ihop alla grejerna som skulle med till kvällens utgång och springa till tåget för att ta mig till Krill och göra mig iordning där. När vi var klara så åkte vi till Thea där förfesten skulle hållas. Riktigt trevligt med JÄTTE god mat. MUMS! Vill ha receptet nu! Självklart var kameran med men tänker inte visa några bilder för att ingen kan vara normal på ett kort, så himla oseriösa. Sen blev det självklart utgång på Klaras.

Klar!

Nu är jag klar, har hunnit med att diska, handla, laga mat, äta mat, byta om, sminkning och fixa håret. Vad bra jag är. Så nu är det bara att vänta på Krill och älsklingen så ska jag nog snart kunna ge mig iväg till marieberg och shoppa.

kanske skulle passa på att packa väskan nu innan vi åker också, så slipper jag det sen.

Derbydag

Ikväll smäller det. Då är det derbymatch mot Kfum. laget verkar oerhört fokuserat och laddat, precis som det ska vara inför en derbymatch, eller igentligen inför varje match. Men det är något speciellt med derbymatcher som gör att alla tänder till extra mycket.

dagen laddas upp med att försöka få någon ordning här hemma på alla saker som ligger överallt, göra lite mat och förbereda mat tills innan matchen. Åka ut till marieberg, finns det något bättre än att shoppa som uppladdning?

Så nu är det bäst att sätta fart måste vara klar när krill kommer för att godkänna morgondagens utstyrsel.

Uppladdning

Hemma igen, har varit ute i Sköllersta och fikat och ätit frukost med mor. Sen har jag hämtat lite träningsgrejer som har blivit kvar. Så nu blir det träna av hela kvällen, haha aa innebandy alltså.

Imorgon är det derby i Kumlahallen. För alla er som lyckats missat det så börjar matchen 19.00. Så kom dit och kolla om ni ändå inte har något annat för er, vi ska fylla hallen på höjden och bredden.

image349

Klart

Nu har jag rensat klart i garderoben, blev tomt! Måste fylla på på fredag, haha. Nej så farligt är det inte. Men skönt att få bort lite kläder som bara ligger och skräpar. Nu är jag redo för våren.

Utrensning

Det blev till att städa garderoben. Eftersom jag anser det som det roligaste av de saker som måste göras. Prova massa kläder och tänka, vad skulle jag kunna ha till den här, nej inget av det jag har kvar, dåså, ner i påsen. Eller till den här kan jag ha mitt nya linne, eller min coola t-shirt jag köpte förra veckan. Tillbaka in i garderoben. Så mycket roligare.

Garderobsbekymmer

Jag har fortfarande inte fått ordning i garderoben, vet inte om jag fasar för att ta i tu med det eller varför det inte har blivit av. Får se om det blir av idag, har endel annat att göra idag som att stryka och städa. Men skulle mycket helldre åka ut till marieberg och shoppa loss och fylla garderoben ännu mer. Behöver ha något att ha på mig på lördag. Men behöver bara stå ut idag och imorgon, sen kommer lönen. JIPPI!

Vill ha begär

Vill, vill ha, vill verkligen ha, hennes hår. Ge mig nu!

Rita, gissa, spring

Jag och Alex har lekt någon form av pictionary idag, Alex bestämmer vad som ska målas och jag målar. Har väl inte blivit några konstverk precis. Men man ser vad det är iallafall. Bra att ha någon som kommer med förslag när man har idétorka.

Nedräkning

Nu har jag fått in en nedräkning till Schweiz här på sidan. Vad vi ska ha SKOJ!!!! Bara 94 dagar kvar nu.

image348

Morgonpromenad

Har varit ute och gått en sväng med Mary på morgonen, riktigt skönt när det är lite kyligt ute. Blir dock lite varmt med att promenera i vinterjacka. Måste skaffa mig en skönare jacka.  Får fortsätta min "må bra" dag med ett bad, skulle inte vara helt fel känner jag.

En lista

Vad blir ditt namn baklänges:
ardnas
Platt eller lockigt hår?
platt och tråkigt
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Jarå
Vad har du för startsida på internet:
Min blogg & Liverpools hemsida beror på vilket internet jag använder.
Vem ringde du senast:
Mor & far
Tycker du att sengångare är söta:
Nja
Har du haft vattenkoppor:
Ja, invändigt också.
Har du någon gång testat karate:
Nej men judo
Vilken mobilsingnal har du:
Någon som fanns på mobilen
Morötter eller pommes frites:
Pommes frites
Vad längtar du mest till just nu:
Schweiz och Derby fredag
Vilken tv-serie är bäst:
Desperate Housewives, Grey´s Anatomy, Prison break
Kan du gå ner i spagat:
Inte en chans
Har du varit kär i en kändis:
Var jag säkert när jag var mindre 
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Händer
Vad ska du döpa dina barn till:
Har inte funderat ut något bra
Sol eller snö:
Sol
Snyggaste läraren:
Tror inte jag hade någon pudding
Är du mörkrädd:
Nej
Ljust eller mörkt när du ska sova:
Mörkt
Godaste drickan till frukost:
Oboy
Duscha eller bada:
Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill:
Lätt
Sjunger du på toan:
Det händer
Är du höjdrädd:
Nej
Vilket land vill du åka till:
Thailand, Kenya, England
Vad var det senaste som fick dig att skratta:
Susanne, när hon trodde att dörren var larmad.
Vad tänker du göra nu:
Publicera den här listan

Dålig html koll

Försökte få upp en ny header, men får inte till html kodningen som jag vill, något är fel i det jag skriver så jag får det inte att fungera. Surt.

Slappardag

Har varit en slapp dag idag, sov ganska länge. Gick ner och handla lite att äta senare idag, så man orkar träna. Sen slängde jag mig i soffan för att kolla klart på Sex and the city.  har hunnit med en del även fast att klockan bara är ett. Har tvättid vid två, måste tvätta, har snart inga kläder rena, okej jag var inte helt ärlig där, men träningskläderna är det som oftast tar slut först. Konstigt när man tränar typ jämt. Men skoj är det.

Snabbmat är inte bra

Konsekvenserna av alltför snabb mat

Spårvagn från Klockaretorpet, Norrköping

Tjej 1 ~14: Jag har så ont i nacken.
Tjej 2 ~14: Vadå då?
Tjej 1: Alltså jag tror jag har fått en whopper-skada.

Innan match

En titt in i vårat omklädningsrum innan matchstart, taktiksnacket är i fullgång, i nästan alla hörn.

image341
Madde fotar hmm, mig!

image342
Atterfors och Sandy går igenom taktik medans Dohn har tankarna på annat håll.

image343
Mary, Emma och Malin, Har emma fått något i ögat?

image344
Alex ser lite trött ut? Eller så fokuserar hon bara.

image345
Tottaa är lika glad som vanligt.

image346
Systrarna Larsson byter om.

Underbart


Otroligt vad sköna 3 poäng kan kännas och att man kan vara så nervös i slutminuterna, kändes som om det var VM final eller något. Även väldigt kul att vi har tre spelare, Jennie, Alex och Sandy som gör sina första mål denna säsong. Vi mötte alltså Skattkärr igår på bortaplan. Med precis 5 minuter kvar gör vi 4-5 och därifrån försvarar vi våran ett måls ledning ända till slutet, såå SKÖNT!!!

Idag blir det nog att åka med Alex och kolla på KFUM, som vi själva möter på fredag. Derby, KUL! Sen kommer nog mor och far hit.


Smink döljer

Allt! Nästan iallafall. Tyckte jag hade lyckats täcka över mitt fina blåmärke riktigt bra. Men när jag kom till Sandy så frågade hon, "Varför är du blå på hakan?", jag förklara som det var. Då, kom vi fram till vem den stora boven i det här "dramat" var, jo Sandy själv. Det här ska hon få fan för, som HåkanBråkan hade sagt.

Tagg

Imorgon bitti, eller okej förmiddag eller för vissa till och med eftermiddag. Iallafall halv ett imorgon beger vi oss mot Värmland för att möta Skattkärr. Känns som om laget är riktigt på gång nu, och verkligen revansch sugna från förra helgen. Hoppas allt går våran väg denna gång och att vi får åka hem glada i bussen med tre ny vunna poäng. Det skulle inte skada.

Idag har jag mest bara jobbat, sen blev det en snabb sväng till Sandy innan grabben skulle komma och kolla på hennes lägenhet. Nu väntar jag på att Lets dance ska börja igen så jag får se vilka som åker ut. Starkt av Danny att dansa med en stukad fot. Nä nu börjar det hör jag. Tjing!

 

image339

 

God morgon

Träningen igår gick faktiskt hyfsat bra, vilket det inte kändes som innan, var trött och trodde inte att mina ben skulle ta mig framåt. Men det gick som sagt ganska bra iallafall, fick spela center som jag absolut inte är van med. Så är glad att det gick så pass bra som det gjorde.

Fick dessutom en boll på hakan, så jag fick en liten bula och ett litet blåmärke, men det syns inte lika mycket idag som det gjorde igår kväll när jag gick och la mig. Tur det, för idag är det jobb som gäller. Dags att tjäna lite stålar.

I-landsproblem

Skorna! Hmm, de känns så himla stela baktill. Kommer säkert få skavsår, sen känns de lite smala. Åhh vad ska jag göra. Behålla eller skicka tillbaka? Trist som f*n!

Gynning

Matchen igår var en av de roligaste på länge. Vi satt och åt lite "mat" och flummade. Bäst utav allt, var att tjejerna hämta upp ett 5-1 underläge till 6-6 med bara 12 sekunder kvar. Efter matchen åkte jag hem och satte mig för att kolla på I huvudet på Gynning som Maria sa var bra. Något jag hade missat från dagen innan. Åh JA!, vad bra det var. Älskar henne, kommentarer hela tiden. Måste se det igen, blir nog till och med idag.

Äntligen!

Ja nu har skorna kommit, måste hämta dem innan träningen. Samling om 1 timme och 15 min. Tagg, idag är det bara fys för oss äldre i laget, de yngre spelar match i juniorserien och tränar inför SM. Så efter träningen blir det raka vägen till hallen och kolla.

Vi komma, vi komma

Nu är jag hemma igen, efter en liten promenad och ett fika stopp hos Sandy. Mums, gamla pepparkakor, haha. Nu blir det duschen och göra iordning någon mat. Men vad? Alltid samma fråga.

Promenad

Nu ska jag ut och gå, väntar bara på att Sandy ska bli klar inne i affären. Skönt att komma ut, skulle ha gjort det redan igår men det kom andra saker i vägen, vilket det börjar göra nu med. Magen vill ha mat, så det får bli lite mat direkt när jag kommer hem.

I brist på annat

Har inget speciellt för mig, så hittade jag den här sidan. Visst vill jag byta frisyr, om man ens kan kalla det här platt och livlösa håret för frisyr. Så passade på att prova lite olika frisyrer, tycker inte att någon vart så där jätte bra, men här har ni ett kollage av några av mina bilder.

image338

Strömavbrott

Jaja, jag är vaken. Vaknade av att det hade varit störmavbrott, har inte en anning om hur länge. Men vaknra det gör man när alla apparater runt om kring en får ström igen. Cd spelaren ska snurra ett antal varv med cd växlaren innan den ger upp och det låter inte så lite ska jag säga. Speciellt inte när allt ljud konstigt nog bli grymt mycket högre när man ligger i sängen.

Sov gott

Ne nu ska jag ta och säga god natt, även jag behöver några timmars sömn.

GOD NATT!

Siepen

Fick nyss meddelande från Peter Siepen, han vill tydligen ha med mig till Klaras på lördag. Tråkigt för honom att jag har match och har andra planer. Får nog lov att tacka nej, men hör av dig nästa gång du är i staden.

Väntans tider

Att sitta och vänta på något, gör bara att tiden går ännu saktare och inte kommer det man väntar på fortare för att man sitter och stirrar på skärmen i flera timmar. Om det där mailet ändå kunde komma snart så jag kunde slänga mig i bilen åka till affären och hämta ut det där förbaskade paketet.

Money makes the worlds go around

Tisdagstema: Tre

image337

God natt

Nu har man varit nere och tränat också, gick väl inte så himlans bra. Men det får duga, härligt att träffa alla underbara brudar iallafall. Bara att tagga om till nästa träning på onsdag. Då är det bara fys så har en dag yttligare på mig att tagga till bollpass.

Imorgon blir det slappar dag, kanske hinner jag med det jag inte orkade göra idag. Men snart är det dags att krypa ner i sängen, känner att ögonlocken börjar bli tunga. Sov gott allihop!

På väg

Har fått mail om att mina skor som jag beställde häromdagen är på väg nu. Hoppas att jag får dem redan imorgon. Skulle inte skada om de kom idag framåt kvällen heller. Vill ha dem nu!

God morgon

Solen tittar fram mellan molnen, underbart. Sol är något jag behöver känner jag. Det har varit allt för grått och trist den senaste tiden. Dock ser jag nu att mina fönster skulle behöva få sig en omgång. Så nu fick jag plötsligt något mer att göra idag. Tack solen!

Ska väl sätta igång nu med de grejer som bör fixas i första hand här nu. Sen får vi se hur långt jag hinner.

Natti

Då var dagen slut igen, vad dagarna går fort. Så nu säger jag god natt och bjuder på en liten låt.


Ledighet

Ser ut som om jag är ledig imorgon. Skönt, då kanske man skulle sätta fart i garderoben och rensa ur den. Tredje gången gillt. Om ingen annan har några bra förslag?

Kalas

Jag vet, idag har jag varit dålig på att skriva. Men idag har jag faktiskt haft något att göra. Mår bättre idag men inte hundra, har fortfarande inte spytt så antar att det inte var kräksjuka, utan bara något annat. Idag har vi, alltså jag och älsklingen varit hemma hos hans föräldrar och kollat på fotboll. Nå ja, jag kollade på Grey´s Anatomy på ipoden, inte den där fotbollsälskaren längre som jag var när jag var mindre.

När fotbollen var slut åkte vi ut till mina föräldrar och firade bror som fyllde år tidigare i veckan. Efter smörgåstårta och prinssestårta så var man mätt som bara den. Jag och Niklas bänkade oss tillsammans med grannungarna framför tvn och kollade på tecknat. Inget bättre på tvn denna dag.

God natt

Nää nu är det dags att sova för min del, orkar inte sitta uppe och vänta på älsklingen längre, han kommer nog snart ändå. Så jag säger god natt så ses vi väl imorgon igen. Då det förhoppningsvis är en mycket bättre dag. 

Beställt

Nu har jag beställt skorna, så förhoppningsvis får jag dem senast onsdag om allt går som det ska. Behöver verkligen ett par nya skor nu, de andra är helt slut. Hål överallt så vatten läcker in när det är snö och slask.

Musiklista

- Sätt din musik på blanda.
- Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
- Använd sångtitlen som svar på frågan.

1. Hur mår du idag?
Åt samma håll

2. Kommer du komma långt i livet?
Fly high

3. Hur ser dina vänner dig?
Bubbly

4. Kommer du gifta dig?
Jag vill gå hem med dig

5. Vad är ditt livs themesong?
Time won´ let me go

6. Vad är ditt livs historia?
Du hade tid

7. Hur är skolan för dig?
Min helande tröst

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Elegi

9. Hur kommer imorgon vara?
Hate that i love you

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Min största första kärlek

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Kom ihåg mig då

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Is it you

13. Hur är det med ditt liv?
För dig

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Counting down the days

15. Hur ser världen på dig?
Tidvis

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Tomten jag vill ha en riktig jul

17. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Solen i ögonen

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Falling leaves

19. Har du en djup & mörk hemlighet?
Gå på vatten

20. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
This moment

21. Hur kan jag göra mig själv glad?
Beware of the dog

22. Kommer jag någonsin ha barn?
Voyage voyage

23. Vad är några tips till mig?
No one

24. Hur kommer jag bli igenkänd?
Jag fattar ingenting

25. Vad är min danssång?
Start of something new

Ny header

Nu har jag fått upp en ny header, ivlket jag aldrig trodde jag skulle få upp. Den blev lite rörig insåg jag, men den får ligga där sålänge, ser ändå roligare ut en den jag hade innan. Tycker jag iallafall.

Förlust

Surt surt! Blev till slut 6-5. Bara att ta nya tag och tagga om till nästa helg. 

Lika

Periodpaus två. 5-5. Nyman frampassad av Dohnis. Mycket mer har inte hänt denna period. Inte som syns på LiveMatch iallafall. Tagga nu tjejer. Vill att ni kommer hem med 3 poäng.

Full fart

Nu är den periodpaus, men det har hänt mycket under de första 20 minuterna. Redan efter 49 sekunder, passade Atterfors fram till Marie, 0-1. Sandy har blivit utvisad så också Mary. Till periodvila med 3-4 ledning, håller tummarna. Uppdatering kommer snart igen.

75 år

Då var man själv hemma igen, älsklingen åkte iväg på 75 års kalas som jag hade gått på om jag inte hade spelat match idag, som jag hade gjort om jag inte mått illa. Så nu sitter jag här ensam och övergiven. Fast jag har ju lille Findus, vart han nu än är. Ska nog fortsätta mitt Sex and the City race nu. Ingen kan stoppa mig.

Räddaren i nöden

Krill rädda min dag med att komma förbi med första säsongen av Sex and the City. Så nu ska jag bänka mig framför tvn ett tag, innan jag ska försöka laga någon mat som jag är sugen på, vilket inte är mycket idag.

image339

Bara bröst

Läste att man fick bada topless på Gustavsvik, ingen diskriminering här inte. "Upplevelsebad", jo jag tackar ja. För vilka, barnen eller papporna? Nej jag vet inte om jag tycker det är okej, eller inte. Men jag vet iallafall att jag aldrig skulle göra det. Sen är det väl upp till var och en om man vill flasha brösten hur som helst.

Förbjudet eller inte vad tycker du?

Bra försök

Jag tror jag har kommit på lösningen på mitt illamående, ostbågar. Jag fick inga ostbågar igår, det måste vara det. Inte? Nähe.

Bläää

Finns inga andra ord just nu, vaknar och mår illa. Första tanken, vinterkräksjukan! Menar man kan inte klara sig jämt år efter år, någon gång måste man ju få det. Har fått i mig en macka och en mandarin och får behålla det, men mår fortfarande illa. Ingen feber och ingen förkylning och det brukar man väl ha när man har influensa, eller har jag helt fel? Vi som har match idag och jag som skulle sjunga för Alex i bussen. Hmm den här dagen vart inte riktigt som jag tänkt mig. Får verkligen hoppas att det inte blir värre än så här.

Subban & Derby

Nu har man kommit hem igen efter en kväll ute med brudarna, underbara ni! Först begav vi oss till Subban och käkade lite, måste säga att det var hur varmt som helst där inne, blev ju tomat i ansiktet. Sen när vi gick därifrån öppnade de dörren och det kunde de inte ha gjort tidigare.

Kom lite senare till matchen än det var tänkt, även kön var otroligt mycket längre än vi räknat med. Så vi missade ca 4 minuter av första perioden, men som tur var hade det inte blivit några mål under den tiden. En ganska bra match som blev bättre i 3:e perioden. Hade hoppats på lite mer fight, me like!

Nu är det snart dags att gå till sängs och försöka sova, så man är utvilad imorgon. Då det bär av mot Mariestad för match, måste upp och laga någon mat innan också.

Ombyggnad

Nu har jag fått bort julen även här ifrån bloggen, allt är inte klart än. Men hinner inte mycket mer nu, så det får se ut så här så länge. Vilket antagligen kommer att vara tills jag gör om sidan igen, om jag känner mig rätt. Ska åka om ca en halvtimme in till Örebro för att äta på Subban och sedan dra iväg på derbymatch. Great!!!!

Vardagsproblem

Att det ska vara så svårt att välja vilka kläder man ska ha på sig, jag brukar inte ha det här problemet, iallafall inte så här stort problem. Visst har det hänt att man ändrat till något men aldrig provat massa olika plagg massa gånger ihop med olika plagg, fram å tillbaka hela tiden. Nä nu ger jag snart upp och tar på mig det jag hade igår fast med en annan topp. Men vilken topp? Nä nu får det bli såhär.. Måste hinna med resten. Sminkning och fixa håret, eller så tar jag mössa. BHD (Bad hair day).

Wii

Okej, Wii var inte min grej, till en början. Men efter ett tag fick jag in snittsen och fick 9 strike, två spärr och en där jag fick ner 9 av de 10 käglorna, på en omgång bowling. Då fick jag ihop 235 poäng och slog Toms rekord som var 217. Efter att vi spelat ett tag fick jag ont i axeln, vet inte om jag hade svingat för hårt eller om jag bara var trött i armen. 

Idag blir det shopping med Mary och Krill, sen blir det "Subban" med brudarna och sedan derby match med typ hela laget. Heja Kumla. Men får väl hålla på något av de andra lagen idag, eller så går man dit som neutral och ser en bra match och skiter i vilka som vinner bara man får se en kanon match.

Kvällen

Nu har jag fått i mig lite mat, och snart kommer Mary och hämtar mig. Sen är det teori, eller det blir nog mest snack om Schweiz resan och efter det är det bollpass. Efter träningen blir det till att åka hem till Mary och ha myskväll med henne och Storm som är på besök över helgen, som förövrigt ska träna med oss också. Det blir mat och Nintendo Wii, jag sa till Storm att jag skulle spöa henne. Men jag har nog satt mig i en rejäl knipa nu, eftersom hon avslöjat att hon redan har spelat wii några gånger och jag har inte ens varit i närheten av det.

Nää nu ska jag göra mig klar, Mary kommer snart.

Hemma igen

Hemma efter några timmars jobba, ganska så skönt att inte jobba så länge på dagarna. Slipper gå upp tidigt och slipper komma hem sent, kanon då hinner man träna varje träning. Som idag, då det är sista träningen inför helgens match och 2008:as första match. Har väl inte känts allt för bra i veckan, men hoppas på att det släpper nu.

Imorgon är jag ledig igen, inte så mycket att göra på jobbet den här veckan. Så då blir det förhoppningsvis shopping med Krill och Mary, inte för att jag hade tänkt att shoppa så mycket, men man vet ju aldrig när vi är i farten. Återstår att se om kontot är rensat på fredagkväll.

Nä måste börja med maten nu, så jag hinner få i mig lite energi innan träningen. Tjing!

Torsdag

Torsdag, och snart har ännu en vecka gått. Ska iväg och jobba senare och efter det blir det träning. Känner mig dock lite konstig i kroppen idag, är himla seg och känns nästan som om jag vore påväg att bli sjuk, orkar inget liksom. Men det kanske bara är tröttheten som tränger sig på. Har sovit på tok för lite de senaste veckorna. Jätte trött på morgonen, som sedan förpestar hela dagen med att vara småseg och trött, sen framåt kvällen och närmare midnatt då piggnar jag till och kan absolut inte somna i lagom tid.

Imorgon är det derby, missade förra derbyt så nu måste jag verkligen ta mig iväg och kolla. Sist ska det ha varit en riiktig kanon match, vilket det förhoppningsvis även blir imorgon.

Skoproblem

Skor från Brandos.se
Cheapo: F13493A från Brandos.se

 

Okej, nu behöver jag verkligen hjälp! Funderar på att beställa hem ett par sådana här skor. Har fastnat för dem och tycker de är riktigt snygga, men kan mitt omdöme lura mig. Vad tycker ni, ska jag beställa dem?

Efter åtta

Nu är muffinsarna i ugnen, hoppas de blir lika goda som Evas ser ut. Har iallafall följt hennes recept på aftereight muffinsar, så det borde smaka gott. Passade på att få en anledning till att öppna aftereighten som jag fick i julas.

image334

Baksugen

Kan bli något annat än sugen på att baka när man ser dessa goda muffins. Hade jag inte så mycket att göra så skulle jag börja direkt, men om jag lämnar datorn ett tag, gör någon mat och sedan diskar. Så kanske jag hinner att baka medans jag tvättar. Så nu blir det full fart här igen. Men vad ska jag äta då?

Hipp hipp hurra!!

Ett stort GRATTIS till min bror som fyller 19 år idag.

image333

Städdag

Städdag, julen är så gott som borta. Bara stjärnan i fönstret, ljusslingan på balkongen och en del barr på golvet kvar. Men idag ska det bort. Sen ska det tvättas och diska. Efter det så hinner jag förhoppningsvis även gå igenom vad som skall bort ur garderoben. Men det återstår att se.

Men först blir det frukost.

Tomhet

Det saknas något, vardagsrummet känns så himla tomt. Granen är borttagen så där den stod är det helt tomt nu. Vad skulle man kunna ställa där för att minska den kalhet som blivit. Hmm snart påsk, kanske en kruka med påskris. Men det är för tidigt nu och jag vet att det inte kommer att få stå där för sig själv utan lill terroristen kommer vara där direkt och bara förstöra.

Oväntat

Idag gjorde jag något som jag inte hade ens den minsta lilla tanken på igår, efter att vi på träningen igår pratade om att Eriksson ska flytta till de nybyggda lägenheterna, där jag själv också väldigt gärna skulle vilja bo. Så idag gick jag in på deras hemsida bara på skoj för att kolla vad de hade för några lägenheter kvar. Men de hade dock inga som passade mig. Så av bara ren nyfiken het gick jag vidare in på en annan fastighetsföretag och hittade en i ett hus som vi kollat på tidigare.

Vi har pratat om att vi skulle flytta till något större ett par gånger, men det har inte blivit något mer av det. Så nu tog jag tillfället och ringde på den här lägenheten, men tyvärr så var det tre före som skulle kolla på lägenheten, så han ville inte ge mig några stora förhoppningar.

Måste varit ett ljushuvud

Började efter frukosten med en paus, jag visste det, nu kommer jag bli sittandes här i timmar. Iallafall, jag kollade in på Tjuvlyssnat.se en väldigt underhållande sida och hittade den här.

Festlokal nära Statoilmack, Linköping

Ett stort gäng, de flesta runt 21, kommer ut från festlokalen strax innan tolvslaget
.
Kille: Ingen som har en klocka?
Resten av gänget: Nej!
Tjej 1: Men hur vet vi då när vi ska säga 'Gott Nytt År'?
Tjej 2: Men hallå, där är ju en klocka (pekar mot Statoilmacken), och den är ju faktiskt bara 11:21! Vi kan ju gå in igen och festa lite mer!

De övriga vänder sig och ser att tjejen pekar på stora drivmedelsskylten.

God morgon

image332
Sitter med min frukost, en tallrik gröt vid datorn. Har planerat upp dagen med lite nytta och lite nöje. Ska plocka bort alla julgrejer har jag tänkt mig, sen så ska jag om jag orkar, rensa ur kläder ur garderoben, behöver mer plats. I det får jag ta små pauser som antagligen inte kommer bli så korta om jag känner mig rätt, med att sitta vid datorn och kolla på tv också vidare.

Sen till kvällen är det bestämt att det ska bli potatisgratäng som jag varit så sugen på ett tag. Sen ska älsklingen iväg och jobba, så då tänkte jag gå ut och ta en promenad, någon som ska med?

Semla

Träningen gick väl sådär, känns inte riktigt bra än från när jag var sjuk, känner mig oerhört seg i kroppen och hostar fortfarande när jag anstränger mig. Sen blev jag lite kall i helgen i det kalla Göteborg, så det ligger nog lite i det också, får se om det blir någon förkylning av det.

Efter träningen hra jag ätit jätte goda grahamsmackor som jag åt hos Sandy och till efterrätt fyllde jag på med massa kalorier i form av semla. Onyttigt men gott. Men nu blir det till att hålla igen lite, beach 2008, haha.

image331

Träning

Hemma en stund för att snart dra vidare på innebandyträningen. Har hunnit fått i mig lite mat och ritat en innebandyspelare lite snabbt. Men nu är det dags att byta om och göra sig klar för att ge sig av igen.

image330

Rut

Innan jag åkte till Göteborg så fick jag tips om en ny affär som heter Rut mfl. av flera av mina kompisar som vart där nere ganska nyligen. Tänkte att det var värt ett försöka att gå in och kanske hitta något man tyckte om. Så väl inne på nordstan delade vi upp oss mor och jag gick iväg till Rut för att kolla vad det var för butik.

På nedervåningen var det inte så mycket värst till butik tyckte jag, fast några grejer hittade jag faktiskt där. Sedan tog vi rulltrappan upp för att kolla in resten. Efter att ha gått runt ett tag, hade jag plockat på mig en hel del grejer som skulle provas. När vi kollat runt i hela butiken, tror inte vi missade något iallafall i denna stora butik, så vände vi och gick mot provrummen.

När jag kom ut från provrummet så hade jag bestämt mig för fem grejer som skulle bli mina, gick mot kassorna. När vi kom ut hade vi varit där inne i ca 1 timme, bra gjort för att vara mig. Det var det längsta jag någonsin har varit i en butik och den butik jag provat mest kläder i på samma gång.

image329

Illustrations dags

image330
Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så

Vinterland

image327

Ständig kyla

Då var man hemma igen efter två kalla dagar i Göteborg. Men mysigt har vi haft. Fredagen bjöd på en liten tripp längs avenyn och bort mot nordstan för att sedan gå hem till hotellet för att göra oss klara inför kvällens föreställning. Under den lilla trippen blev det lite shopping ett par lampor som jag tänkt hänga i vardagsrumsfönstret om Niklas tillåter. Sen blev det även ett par örhängen.

Föreställningen var uppsjuten 30 min fick vi reda på när vi stod i kön, men tur var väl det för annars hade de inte fått in allt folk. När väl de 30 extra minuterna hade gått och föreställningen fortfarande inte hade börjat, började man fundera på vad de höll på med. Efter ett tag fick vi informationen att dee hade problem med ljussättningen. Men straxt före kl 20.00 drog det hela igång en timme försent.

En riktigt bra och underhållande show med musik och cirkus om vart annat.

image326

Efter showen gick vi upp på avenyn för att få i oss lite mat, inte många som serverade mat efter kl 23. Men tillslut hittade vi en billig och bra pizzeria, gick på något på 700 kr för oss 4:a. Sen gick vi tillbaka till hotellet och värmde oss med en varm dusch och sedan kröp vi ner i säng.

Idag var det upp och äta hotellfrukost och sedan göra sig klar för att checka ut och en promenad upp på stan igen. Idag blev det även ett besök på nordstan som vi inte han med igår. Blev en hel del shopping idag, hade nog kunnat köpt mer, men valde bort en del saker för att spara pengar. Köpte en hel del på Rut mfl. som Maria tipsat om, hade turen att det var rut dagar, eftersom rut hade namnsdag igår. Så det fanns många kap att göra. Så jag tog tillfället i akt.

Efter några timmar var fötterna trötta och magen hungrig så det blev kina buffé. Gööör Gott! Sen begav vi oss ut i kylan igen för att ta oss tillbaka till bilen för att åka hem och nu sitter jag här hemma ett antal slantar fattigare, väntandes på älsklingen som har varit iväg och spelat DM, de har vunnit två och spelat oavgjot en, får antagligen höra snart hur det gick i sista matchen, men hur det än går så blir det spel imorgon. Då ska jag kolla. Hoppas på att få sällskap!

Bagarn

Sitter just nu inne på Korvbrödsbagarn och väntar på Sandy som är uppe på intervjuv. Har hunnit med ett "studiebesök" inne i fabriken. Fick ta på oss långrockar ovanpå jackorna, såg ut som quasimodo lookalike. Sen hårnät på det. Kommer säkert komma upp en bild så småning om på någon sida, kan tänka mig en speciell. Hmm Marie lär ju visa den för Alex som i sin tur kommer att sprida vidare till alla. Så nu kommer vi bli mobbade på träningen.

Torsdag

Nu är det morgon igen, ska snart göra mig i ordning för att åka och jobba, har börjat lite smått. Ska även försöka att packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till Göteborg så jag slipper stressa ikväll.

Efter jobbet är det träning hinner inte ens hem, sen hem och packa det mesta förhoppningsvis allt. Sen iväg till Örebro med Sandy som ska på anställningsintervjuv. Sen hem och sova för imorgon bär det av till Göteborg. Ännu en dag som det är mycket att göra.

Första veckan

Första veckan på det nya året, nu blir det jobb i två dagar och sedan blir det en trip till Göteborg med familjen. Ska bli himla mysigt, åkerner på fredag morgon någon gång och då blir det incheckning på hotellet och sedan en runda på stan förhoppningsvis. På kvällen är det Rhapsody in circus som gäller. Dagen efter blir det ännu mer shopping och förhoppningsvis hittar man något bra.

Nu är det snart dags att åka och jobba, men det är ingen lång dag idag, så det blir träning ikväll. Sedan mys i soffan med min underbara älskling. Älskar dig!

Imorgon ska älsklingen på hockey så då är man själv i stortsätt hela kvällen någon som vill göra mig sällskap? När han väl kommer hem ska han snart iväg och jobba och när han kommer hem från jobbet är jag antagligen i Göteborg eller iallafall påväg dit.

Gott nytt år

Då har 2007 nått sitt slut och 2008 har dragit igång med stora steg. Tänkte gå igenom lite som hänt under året.

2007
  • Min bror fyllde 18 år.
  • Jag och älsklingen flyttade ihop.
  • Träffat endel nya männsikor, bla bästaste Sandy.
  • Vi skaffade oss lilla Findus
  • Vi åkte till Zakynthos, Grekland.
  • Pappa fyllde 50 år.
  • Körkortet vart mitt helt egna efter 2 års prövotid.
  • Började på ett "nytt" jobb.
Det var lite av mitt år som gått, men nu till det nya året, med eller utan nyårslöften.

2008
  • En helg i Göteborg redan nu på fredag, med Rhapsody in circus med familjen.
  • En resa till Schweiz med laget i april/maj.
  • En shoppingresa till London med tjejerna förhoppningsvis.
  • Jag och älsklingen firar 5 år.
Det var några saker som väntar under det här året som står framför mig nu. Det kommer säkert att bli ett kanon år.

Idag har jag varit med Sändy som jag knappt träffat nu under helgerna. Första kollade vi lite tv, Ronja rövardotter, fanns inget bättre. Sen gick vi ner och handla och åkte hem till henne och gjorde hemma lagad pizza. Sen blev det mer tv tittande och sen hem till mig igen för att invänta Maria som skulle med ut och gå. Så skönt att komma ut och gå. Känns som om allt onyttigt man ätit i mellandagarna ska bort nu. Fler promenader tack!

image325

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0