En bra dag


Yes sådär ska det se ut! Vinst för ett blått Kumla idag och klivet över strecket, skönt. Känslan är underbar, den spar vi, men fokuserar på nästa veckas möte mot Skattkärr.

Shining star

Första advent

Då var det första advent, men jag har inte tänt något riktigt ljus, för jag har inte fått upp julgrejerna ur förrådet än. Tänkte att jag iallafall skulle få upp våran nya julstjärna tills idag, men icke sa Nicke. Får inte ihop skiten. Jag som inte brukar ha några som helst problem med sådana saker. Simpel montering med magneter som ska hålla ihop stjärnan, men vad gör man när magneterna inte vill hålla ihop?

Snart dags att äta något litet för att sedan kunna äta något mer ordentligt innan matchen, kom igen nu BLÅA Kumla!

Tänt var det här

Tro det eller ej, jag orkade hålla mig uppe. Men nu väntar sängen för att få ordentligt med sömn inför morgondagens match. Blir kanske även lite fotande (uppskjutet för många gånger), allt hänger på vädret.

Nej nu får jag ta och säga god natt ♥

Surprise

Igår aktiverade jag min kreativa del av hjärnan (ja, precis den lilla delen). Satt och pysslade lite med en grej till lagbloggen. Vissa vet redan vad det gäller, för andra är det en överraskning som kommer att avslöjas vid midnatt, om jag orkar vara uppe tills dess.

Utan dig

Lördagkväll, jag sitter nu vid datorn och flummar med Märymört ♥ Har nyss kollat klart på Björn Gustafssons film Ett livsverk, måste bara säga att han betyder allt, han betyder mer än någon annan gör för mig, mer än min familj och allting.

Har varit i Karlskoga och jobbat hela dagen, gick riktigt bra, förutom att man inte har koll på deras rutiner. Mycket folk som handlade så det fanns något att göra hela tiden. Märks att det börjar närma sig jul!

Waiting for a call

Friday, Im in love

Då avr det fredag ännu en gång. Ska straxt ringa till Krill och höra med henne vad hon tycker om vädret. Om det duger blir det antagligen en liten fotosession idag. Vad vi har väntat på detta, aldrig har vädret passat och har vädret varit bra så har någon av oss jobbat.

Annars blir det nog ganska lugnt idag, ska göra god mat ikväll och mysa framför tvn med idol. Sen blir det ganska tidigt i säng för att åka till Karlskoga och jobba på lördag morgon.

Så ser min fredag ut.

Fixat

Sådär då var man klar med all julshopping. Hmm.. önsketänkande. Men vi har fått lite idéer på vad vi skulle kunna köpa iallafall. Köpte en julstjärna på fot och nya blommor som vi ska ha i fönstret och lite annat smått och gott.

Nu ska det snart bli lite mat och invänta Babbi som kommer med tåget, så ska vi åka iväg och gymma en sväng innan teorin och bollpasset. Ska kanske nörda lite Playstation 3 också, älsklingen köpte nya Need for speed Undercover.

Julshopping

Dagarna går, idag är det torsdag, några dagar kvar till första advent, mindre än en månad kvar till julafton, mindre än 2 månader kvar till Sälen, men ändå känns det där besöket på sjukhuset så himlans långt borta. Vill vet anu hur det blir, inte om 4-5 månader. Kommer jag att kunna spela mer, är det värt att satsa och stå ut med smärtan ett tag till?

Idag ska jag och älsklingen åka och julshoppa lite, vi får väl se om det blir något eller om vi bara köper saker till oss själva. Men något att ställa i fönstret till helgen ska vi iallafall köpa och försöka komma igång med julklapparna.

Onsdag

Har provat datorn nu och allt verkar fungera, förutom internet. Hallå! det är ju det viktigaste på hela datorn. Jag utan internet är som en zebra utan ränder. Håller på och lagar mat och göra mig i ordning för att åka iväg och jobba. Har hunnit med att tvätt på morgonen, så nu har jag något att ta på mig, haha.

Laptooop

Idag har jag fått tillbaka "min" dator som F har fixat. Hoppas att den fungerar nu, för det har jag inte hunnit med att testa. 

Snart tv tajm.

Dagarna som gått

Det blev intet fotande i söndags, framskjutet till slutet av veckan. Hoppas på bra väder då. Istället åkte jag och älsklingen ut till Mor och far och åt god mat och kollade på innebandyn (Henkes debut). Sen blev det även lite fika med nybakade lussebullar, mums!

Igår var det en ganska seg dag. Snöa hela dagen men det kändes som om det mest yrde runt. Jag och Sandy tog en promenad och såg ut som två snögubbar när vi kom hem igen. Sen blev det te och lussebullar. Träning på kvällen, först fys och sedan bollpass som vanligt på måndagar.

Idag är allt också som vanligt, mystisdag. Men först jobb och handla lite mat. 

Lär mig gå på vatten

Datumljus

Fredag på jobbet

Kund: Har ni datumljus?
Jag och K står som frågetecken.
K: Ursäkta vad sa du?
Kund: Har ni datumljus?
Jag: Neej?
Kund: Nä jag tänkte det börjar ju närma sig jul.
Jag och K: Jaha, datumljus, vi tyckte du sa datormus.

Söndag

Har varit ute på en morgonpromenad, skönt. Snön ligger kvar, vilket jag tycker är helt underbart. Idag blir det nog inte så mycket gjort, mor och far vill nog att vi ska komma ut till dem en sväng, sen är det ju premiär för Henke idag på innebandyplan. Det får vi inte missa, om han nu får spela vill säga.

Sen hoppas jag att solen inte planerar att gå ner allt för fort idag, vi har lite planer på fotosession.

Snö och kyla

I morse när jag vaknade fick jag mig en glad överraskning. Massor av snö, eller massor var det väl inte, men det täckte hela marken. Gick segt att åka till jobbet eftersom ingen vågar köra fortare än 70, blää. Men till jobbet kom jag och bra gick det att jobba också. Efter jobbet somnade jag i soffan efter att ha fått lite mat i magen. Men nu är jag pigg igen, funderar på vad jag ska hitta på resten av kvällen.

Kan det inte få vara lite sol imorgon, snälla!

When you were young

Ogräs

Luggen växer som bara den. Klippte mig för en vecka sen och den börjar redan att bli för lång. Någon som vill hjälpa mig?

Fire

Suck

Vet inte om beskedet var bra eller dåligt. 4-5 månader! Ja säsongen hinner ju ta slut innan iallafall, vilket kanske är positivt. Inte vet jag.

Myskväll

När jag skulle åka hem från jobbet hade jag fått ett sms, ringde och fick med mig sällskap hem. Kvällen kunde inte ha blivit bättre, tack Babbi! <3

Tisdag

Då var det tisdag igen, tisdagar betyder One tree hill, Ugly Betty, Deperate Housewives och myskväll. Idag betyder det även jobb, börjar jobba kl 2 så det känns ganska skönt. Fram tills dess tänkte jag inte göra allt för mycket, diska lite och bara ta det lugnt.

Vinden har vänt

Idag, bättre än på mycket länge. Nu Jävlar!

Ja må hon leva...


GRATTIS KRILL!

Stronger

Do what you want, but you're never gonna break me.

Gårdagen

Igår var det match mot serieledarna som inte tappat en enda poäng denna säsongen, vilket de inte gjorde den här matchen heller, tyvärr. Men de hade ett par riktigt bra skyttar, som gjorde endel mål. matchen slutade 7-2. Tyckte det gick ganska bra för mig efter en veckas träning som gått helt åt h*lvete.

Efter matchen var det bara hem och göra sig iordning och åka in till Krill för att fira henne och Thea. De bjöd på en super god trerättersmiddag som jag hoppas att jag får receptet på inom några dagar ;)




Foto: Maria


Imorgon

Imorgon är match, kom igen nu tjejer, nu ska vi ha våra tre poäng!

Fotomässan 2008

Idag har jag och far varit på fotomässan uppe i Stockholm. Roligt att se och prova på alla objektiv man bara kan drömma om att man hade. Tyvärr har jag inga bilder med mig hem från denna tripp men självklart blev det lite shopping i form av ett rengöringskit och 2 tidningar, sen fick jag en tidig julklapp av far också, TACK!

Tå jävel!

Jag trodde den var bra, men så fel man kan ha!

If I could turn back time

Igång igen

Igår tränade jag igen efter mina två veckor av jobba och sjukdom. Kan säga att det kändes. Benen ville inte riktigt springa dit jag ville, hostan var bara en plåga som gjorde det hela ännu jobbigare. Men det var ändå skönt och framför allt roligt att vara igång igen. Mår varken bättre eller sämre idag så det blir träning på onsdag också.

Underbart

Jag har väl bara Jossan att tacka, TACK!

Fotograf



Igår var det dags för borta match igen. Jag som varit sjuk sedan förra helgen och fortfarande inte är 100% stod över matchen, men var självklart med till Vänersborg. Kan inte slita mig från detta underbara gäng. Självklart tog jag med kameran, hade även lånat med fars kamera för att ta lite bilder under matchen. Kände mig som en riktigt fotograf.

Tyvärr gick inte matchen så bra, kom inte igång i benen förns i tredje, bollen studsade inte våran väg och det blev en förlust med 8-4.

Nytt blad

Nu har jag köpt ett nytt blad, så nu ska det skjutas ;) Men först, bli frisk! Det verkar vara det svåraste just nu!

Update

Sitter hemma vid datorn, ska snart bädda ner mig i soffan och kolla på gårdagens Grey´s Anatomy avsnitt. Fortfarande ont i halsen, snorig (lite bättre, känner doft :D ) + att jag har börjat hosta mer nu, så det blir lite hostmedicin för att lindra det.

Båtfärd

Some days

Älsklingen har fixat Photoshop cs4 till mig nu, med lite hjälp av sin bror. Underbart! Så nu vet ni vart jag kommer sitta de närmaste dagarna. Eftersom jag fortfarande har ont i halsen och är snorig, (men det börjar bli bättre) så har jag inte så mycket annat att göra.

Var tvungen att prova den nya funktionen CAS på en bild från sommaren, kom in i Smögenmappen och jag kan bara säga: Jag saknar´t!

Dimma

Snuva

Den här reklamfilmen är så typisk mig när jag är förkyld, Snorpapper överallt, haha!

Soffliggare

Då var jag hemma igen, skulle ha jobbat idag men så blev inte fallet. Har ingen ork att göra något alls, så snälla S hoppade in och jobbade för mig både idag och imorgon. Trist att förlora pengar men orkar verkligen inte. Har dock varit på möte i ca 1 timme, bara det var jobbigt.

Så idag blir det ligga nerbäddad på soffan eller i sängen. Kolla på någon film och bara vila. Tur att älsklingen köpt en ny laptop så jag slipper sitta vid den stationära.

Jaa!

Ja det gick ju bra, ett steg närmare nu iallafall. Men när nästa steg tas det vet jag inte än. Förövrigt är det inte så värst bra, har blivit förkyld. Missar träning idag och onsdag, hoppas på att må bättre på torsdag så jag inte missar det också.

Idag gäller det

Önska mig lycka till!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0