Nu drar jag.... till varmare väder med massor av sol och bad. Här ska det njutas!

Kommer nog bli ganska dött här de närmaste veckorna, bara så ni vet. Men ska försöka få upp något ibland iallafall.

Schimpans

Tager du..

Krilla

Emma

Lön

Igår fick jag lön, kanon och välbehövligt. Jag och Babbi hade planerat in en shoppingdag vilket slutade med flera timmar ute på Marieberg Galleria som det så "snyggt" ska heta. Det blev en hel del grejer och hade med all säkerthet kunnat blivit mer om jag inte tänkt efter lite. 19.45 klev vi ut från Ikea och insåg att Babbis buss precis gick, så hon följde med mig hem och vi åt lite mat, spela singstar och sedan wii, kollade tv och sen sov hon över, mys.

Idag åkte vi till Netonnet för att hon skulle köpa en mobil som de tyvärr inte hade fått hem än. Klockan 11 skulle jag på Makeupkurs på MUS och Babbi åkte och gymma, efter det slöt vi upp igen på stan och gick några vändor. Blev lite mer shoppat så nu är det slut på pengar.

Två riktigt bra dagar som avslutas med något så skoj som träning och kolla på herrarnas match.

I kyrkan

Skumpa

Krill

Floorball or die

Pappa Björn

Pernilla

Linnea

Emma

Birdie

Krilla

Förvarnar

Nu har det blivit en hel del bröllopsbilder de senaste dagarna, inte speciellt konstigt men ändå. Tänkte förvarna att det kommer dyka in lita andra bilder nu också, så ni inte får en chock ;) Kommer även komma lite fler bröllopsbilder emellanåt också.

Jobbar mina två sista dagar på Jysk i helgen, om jag inte får några fler tider förstås. Sen om lite mindre än två veckor bär det av till Cypern, ska bli så otroligt skönt. När jag kommer hem börjar jag på mitt nya jobb, så då bär det direkt av till Uppsala för utbildning.

Brudbuketten

Johan

En favorit

Brudparet

Rebecca och Rickard

Pernilla

BröllopsvalsenUtanför kyrkan

Bröllop

Krilli

Dagen före..

Då var det snart dax, det vi väntat efter så länge. Imorgon smäller det, dagen då inget får gå fel. Så snart är det dags att gå och lägga sig så man är helt utvilad så man orkar med hela dagen. Att jag har träningsverk i armarna lär inte göra det hela bättre.

Håll tummarna för mig!!!! Självklart för J och P också.

Linnea

Hiawatha

Goat

Krilla

Acer

Igår köpte jag mig en ny dator, wiie. Blev en bärbar Acer efter många om och men. Så nu kan de få ringa och komma och hämta våran gamla dator när de vill.

På lördag ska jag fota mitt första bröllop, dagen som absolut inte får gå fel. Är skit nervös.

Emma

Ge mig mer sommar

Krill

Fotosession

Igår hade vi fotosession, Krilla som modell, Emma assisterade och jag fotade. Tror att vi fick en hel del bra bilder, har inte kollat igenom dem än, men det kändes bra. Ett smakprov bjuder vi på.

Dvärgsilkesapa

Emma

Linnea

Emma

Fields of gold

Syskonkärlek

Linnéa

Emma

Säl

Linnéa

Emma

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0