Gårdagen

Gårdagen spenderade jag några timmar på jobbet, för att kunna vara ledig hela dagen idag och då inte missa något av samlingen till matchen. Efter jobbet åkte jag hem och kollade på veckans avsnitt av Grey´s som vi spelat in. Efter det begav jag mig ut till mor & far för att äta lite mat och kolla på tv.

Efter att ha ätit, kollat på Postkoden, Så ska det låta och slutet av Let´s dance så åkte jag och bror hem till mig och spelade lite Wii och sedan sov han över här. Niklas kom hem straxt för 11 och somnade i soffan. En lyckad dag, med massa mys.

Sista matchen



Då var det dags att spela sista matchen i serien för den här säsongen. Vilket även betyder sista matchen för min del. Vi är redan klara för fortsatt spel i div.1 som de flesta vet, så vi har inget speciellt att spela om. Men hoppas ändå att vi kan tacka publiken för stödet genom säsongen med en vinst.

Ses i hallen!

Orkidé

1 vecka kvar!

En vecka kvar tills vi beger oss norrut. Alla verkar riktigt taggade, även vi som inte ska spela. Emma och jag har fått ett uppdrag, berättar mer om det imorgon när jag vet mer. Självklart handlar det om det vi gör bäst ;)

I kväll är jag ensam hemma så det blir nog massa soffmys och kanske lite Wii spelande. Någon som vill vara med?

Magisk blogg

Min blogg är något utöver det vanliga. När jag ber om snö får jag snö, häromdagen ville jag ha vår, vad händer? Det blir plus grader och sol, VÅR!!!! Eller?

Värt?

Ingen stor shopping idag inte, köpte ett hårband och en eyeliner. Kollade även på jackan idag med men kan inte bestämma mig om det är värt det. Så det blev inget idag heller.

Shopping

Nu kommer snart älsklingen hem, då ska vi åka till Marieberg och shoppa. I like it! Får se om jag får med mig något snyggt hem. Måste göra mig klar nu!

K & D

06.50

Aldrig får man sova ut, i dag har vi haft möte på jobbet. Så det var bara att gå upp och slänga på sig kläder också, frukost på jobbet, mys. Resten av dagen har spenderats åt att gör inget alls. Har nyss ätit, blev lite trött så nu ska jag bädda ner mig i soffan ett tag och kolla på  Two and a half men, sen är det träning.

Tulpaner

Problem löst

Sådär nu ska den nya designen även fungera i Explorer, men den svarta randen får ni stå ut med eller skaffa er Mozilla. Bara att välja!

Fettisdagen



Hur många har ätit semla idag?

Ny design

Då var nya designen uppe, dock fungerar inte allt som det ska än så ni får ha lite överseende med det. Men ska försöka fixa det så fort som möjligt.

Välkomna till våren!

Grönare tider

Jag skiter i eran åsikt, nu jävlar vill jag ha vår! Stänger ner bloggen ett tag.

Vårdesign

Är det för tidigt att lägga upp vårdesignen?

Nytt schema

Jobbade hela dagen i går, direkt till träning. Hemma igen vid halv 10. Tänkte attt jag skulle få sova ut, men då har älsklingen bokat tvättid 07.00, jippi! Men nu är det klart.

Fick nytt schema i fredags, enligt pappret skulle jag missa sista matchen på lördag, Innebandyfesten i Hudik nästa helg och Romme helgen efter det. Nu har jag dock löst matchen och innebandyfesten, får skippa Romme, har ju trots allt varit i Sälen nyligen, även om det skulle vara skoj att följa med laget dit ändå. Men på Innebandyfesten ska jag agera paparazzi, Wie!

Dagen idag ska väl tillbringas till att göra det jag är bäst på, absolut ingenting. Eller det blir nog lite städaning och Wii spelande. Men vi får väl se, älsklingen kanske har andra planer när han kommer hem.

Kväll över Högfjället

Nytt kontrakt



För vi är kvar i ettan,
För vi är kvar i ettan,
För vi är kvar i eeeettan,
Fy fan vad vi är bra!

Veckan

Då ska vi se vart vi slutade sist. I tisdags packade jag snabbt ihop lite saker och tog tåget in till Babbi, dit även Jossan skulle komma. Dagen bjöd på god mat (Tacopaj), fotografering, bio (I taket lyser stjärnorna), varm oboy med grädde, Rappa Kalja med Babbi, Jossan, Alice, Jennie och Johanna. Sedan även övernattning på en madrass på golvet. Kanon dag.

Onsdag bjöd på frukost hemma hos Babbi och sedan åkte jag i stort sett hem. På kvällen var det träning.

Torsdag bestod av jobb, mentalträning och bollpass.

Fredag, även här var det jobb som gällde större delen av dagen, kolla Let´s dance och sedan film.

Update

Nu har det varit dålig uppdatering de senaste dagarna, så kommer det nog förbli idag också. För kl 13 bär det av till Linköping för den viktigaste matchen den här säsongen. Men imorgon kommer det nog att finnas lite mer tid till att blogga.

Lips

Roses

Namnsdag

Då var det den 17:e februari, vilket betyder namnsdag för min del. Så idag ska det firas med tårta och massa presenter, eller inte. Jag ska börja med att diska och sedan gå ner och köpa mig lite frukost, för det var slut på det mesta såg jag.

Vad dagen kommer att tillbringas år mer vet jag inte än. Antar att det blir slappt som vanligt på tisdagar, kanske gå ut och gå en sväng om solen lyckas titta fram mellan molnen.

Snö

Min bild

Min bild har hamnat på Örebro läns innebandyförbunds hemsida, kul. Men ingen har frågat mig om lov till det. Dålig stil.

Söndagen



Gårdagen bjöd på en del innebandy. Först spelade jag match med Div.3 laget, riktigt skoj. Men så värst bra gick det inte. Men kul var det för de. Vinst med 11-1, riktigt bra gjort. Sen åkte jag hem, duschade åt lite mat och begav mig tillbaka till hallen för att kolla på våra herrar när de spelade mot Pålsboda. Tyvärr blev det en förlust. Efter matchen åkte vi hem och spelade lite Wii för ovanlighetens skull, sen blev det mat.

Lyckad dag

En fullbokad dag som började med frukost på sängen. Kan det bli bättre start? Sedan upp och göra sig i ordning för att åka ner och kolla på innebandy, han bara se sista perioden för älsklingen var iväg till tandläkaren först. När vi kom hem åt vi lite, tvättade och städade av lite smått. Sedan kom Fredrik och Helena hit.

Spelade lite Wii och sedan åkt vi iväg och spelade bowling. Riktigt kul och det gick bra för en gångs skull för mig. Självklart var det tjejerna mot killarna och gissa om vi vann. Sedan blev det mat på Sokrates, sovlaki mums. Sedan hem till oss för att kolla på Melodifestivalen, som var lite bättre denna vecka. Till Melodifestivalen blev det efterrätt i form av Tosca päron, så idag har vi gottat oss ordentligt.

Imorgon är det match med Div.3, ska bli riktigt skoj. Så snart är det dags att krypa ner i sängen för att ladda batterierna.

Alla hjärtans dag

Dagar försvinner

Utan Wii i 1 dag och det börjar klia i fingrarna. Var länge sen jag tyckte det var så kul med tvspel som nu. Om ca en timme kommer älsklingen hem och då ska vi åka in till stan för att hämta konsolen, så då blir det spela av hoppas jag. Eftersom jag inte hade någon chans att spela igår hade jag tänkt att blogga, men icke. Bloggen fungerade inte riktigt som jag vill och det blev inget inlägg. Så tänkte skriva lite nu istället.

I förrgår var jag på Marieberg med mor, myspys. Shopping på hög nivå. Hade varit inne i tre butiker och hade med oss en påse från varje butik. Jag kollade åter igen på vårjackan, jag dör, vill ha den. Någon som kan ge ett bidrag? Jag bytte en tröja som jag köpt veckan innan som hade ett litet hål på ryggen som jag missat, köpte 3 par trosor sen köpte mamma te och Super paper mario till mig, hon är bäst ♥.

På kvällen var det träning, först gympass med Sandy, Emma och Linnéa + 5 grabbar. Fattar inte hur vi kunde få plats på det där lilla gymmet. Sen bollpass, en riktig köttarträning. Var ganska trött efteråt vill jag säga.

Torsdag innebar luggklippning och fika tillsammans med mor. Sedan hem och hämta Niklas för att åka in till stan och lämna in Wii:et. Sen gick vi en sväng på stan för att fördriva tiden så att vi kunde få med oss spelet hem igen. Men tillslut fanns det inte mycket kvar att kolla på så vi åkte hem. Kvällen spenderades i Skogstorp med ännu en köttarträning. Så nu mår benen fint vill jag lova.

På tal om benen, jag har fått besked, om mindre än 1 månad är det dags för steg 2. Hoppas allt går bra, börjar bli nervös nu.

Idag blir det inte mycket gjort kan jag tänka mig, enda planen är att det ska bli mysmat i form av Tacos ikväll, sugen Sandy?

Snö och kallt

Rugby & Tårta

Gårdagens träning bestod av massa lek och bus, packade sillar, kedjan, "blindbock". Men roligast var rugbyn, inget lag i världen skulle slå vårat lag i rugby, det är en sak som är säker. Sen blev det bollpass i form av målvaktsträning /smålagsspel och efter det tvåmål. Efter träningen fick vi DM tårta, tack Jakob. Mums vad det var gott.

DM Guld



Fyra utav fyra DM guld till Kumla under helgen är inte fy skam. Känns skönt att få den där guld medaljen igen efter att inte ha deltagit på några år, ännu en till samlingen. Sen behöver vi inte säga så mycket mer om matchen än att vi vann, det räcker.

Heja Kumla blå!

De senaste dagarna

Det här med att skriva blogg har hamnat lite åt sidan de senaste dagarna. I torsdags var vi en sväng på marieberg och efter det var det mentalträning och sedan bollpass. Fredagen jobbade jag några timmar på eftermiddagen och efter det hem och duscha och åka iväg på kalas, blev borta större delen av kvällen. När vi kom hem spöade jag älsklingen i bowling.

Idag har vi tvättat och städat så nu kan man släppa in folk i lägenheten, sedan kom mor och far och fikade med oss. Resten av kvällen har tillbringats vid spisen och i soffan, kollade på något musikprogram på ettan, vet inte vad det hette men dåligt var det iaf.

Imorgon är det DM final som gäller, 16.30 står vi klara för att möta ÖSK i Mellringehallen. Så kom och kolla!

Vårjacka

Nu har jag hittat min vårjacka, lite dyrare än vad jag räknat med. Men jag är fast, så hoppas den finns kvar nästa gång det blir shopping. Sen hoppas jag att den känns lika rätt då som den gjorde igår. Vi får väl se!

E&L

Nya vägar

Eftersom det blivit väldigt mycket innebandybilder den senaste tiden tänkte jag bjuda på en favorit från fotosessionen med Emma och Linnéa.

Faaan!

Det här var ju precis vad jag behövde.. tack för den!

Tisdag

En av de få lediga dagarna i veckan, dagen idag blir lugn, har diskat lite och plockat på förmiddagen, ska iväg till vårdcentralen nu och sen blir det tvättning. Jobb hela dagen igår och sedan träning, så var rätt slut igår kväll så orkade varken fixa några bilder eller skriva något. Så bjuder på en bild på en av de bästa ♥, från helgen.

Bland de 4:a bästa

Då var Kumla åter igen bland de 4:a bästa lagen i Sverige. Ni är så grymt bra brudar. Är så stolt. Vinst i finalen med 8-1 mot Fröjered, total utklassning. Har fotat en del från finalen också, så bilder det kommer att komma efter hand.

SM

Har varit iväg nu på morgonen och "jobbat" på SM, större delen av laget spelade semi under mitt pass. Så passade på att fota lite eftersom det ändå var så många sargvakter. Vinst mot Rönnby i semin och klockan 17.00 är det dags för final mot Fröjered.



Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0