Snöö!!

Eftersom vi har så himla dåligt med snö här hemma, tänkte jag bjuda på en riktig snöig bild.

Home sweet home

Då var man hemma igen, trött och sliten. Har blivit dåligt med uppdateringar de sista dagarna uppe på fjället, har nog helt enkelt varit för trött efter en dag ute i backen. Lovar att det kommer upp lite bilder om det blev något att ha, vädret har varit sådär. Fick lite sol igår men bästa vädret var idag när vi skulle åka hem, såklart.

Har åkt skidor två dagar och det var hur skoj som helst, kändes lite rangligt när man tog på sig skidorna första gången men efter att ha åkt barnbacken ner till liften så kändes det som om man aldrig gjort något annat. Var trots allt 5 år sedan sist. Har skit ont i fotlederna nu, pjäxorna har tryckt på, men antar att det kan ha lite med mina "älskade" benhinnor att göra också.

Ska ner till träningen sen och kolla läget, saknar dem ju efter några dagar på vift.

Högfjället



Idag har vi varit ute och gått och åkt runt lite, imorgon blir det att åka skidor, jag fick fulaste hjälmen, en orange (åt det bruna hållet), passar perfekt till min röda jacka. Har inte varit något jätte bra väder här under dagen, uppehåll men mulet som bara den. Det sägs att det ska bli lite sol imorgon, men det får vi väl se. Kommer med säkerhet att vara sånt här väder hela veckan. Nej nu ska bror få låna datorn.

Tjing

Då var vi framme

Nu har vi anlänt till lägenheten, utsikt mot backen och massa snö.

Sälen



Då var det dags att åka till Sälen, förhoppningsvis är det lite kallare och mycket mer snö än vad det är här. Får se om jag kan uppdatera något här under veckan, annars får ni ha det så bra så hörs vi till nästa helg.

Love of Pink

Söndag

Har fått i mig super god mat efter en match vi inte ens behöver nämna. Nu ska vi kolla på film och mysa i soffan hela kvällen. Ska även packa det sista, för imorgon åker jag med familjen till fjällen.

Hoppas på att allt kommer gå bra där uppe, efter det som varit den senaste veckan. Jobbigast blir nog nätterna. Men det får gå, gör det inte det är det bara att bryta ihop och ta nya tag.

En låt

Det finns en låt. Denna låten beskriver allt så himla bra. Om du lyssnade på den låten, skulle du förstå då?

Hemma

Då var man hemma igen, snart dags att sova. Det behöver jag. Träningen gick inte så himla bra, men det är bara att ta nya tag. Imorgon är man ledig så då blir det lite tvättning inför sälen och sen fika med Thea och sedan myskväll med hjärtat.

Is everything gonna be okay?

K&D

Tungt

Det är för mycket tankar nu, allt känns jobbigt. Försöker koppla bort. Men på söndag bär det av mot fjällen och det ska bli så skönt. Nu är det snart dags att åka till jobbet, efter jobbet blir det träning och sedan sova antar jag. Men ska försöka slänga in ett inlägg här iallafall.

Lilla fågel

Ny vecka

Dåligt med uppdateringar här, gårdagen spenderades i soffan, åt god mat, kollade på two and a half men, film och hade det mysigt. Dagen idag blir nog mest lite städning här och där. Sen ikväll är det träning. Mycket mer blir det nog inte.

Helgen

Hej på er, matchen igår gick kanon, dock inte för mig. Men nya tag i veckan. Viktigast är ju trots allt 3 poäng. Nu kör vi hårt så benen värker den här veckan och sedan beger vi (familjen) oss till Sälen, för ett par dagars mys uppe i snön, förhoppningsvis blir det även lite skidåkning. Behöver träna inför Romme med laget.

Gårdagskvällen spenderade jag inne hos Bjuhr, massa mys, med super god mat och efterrätt, film och mycket skratt. Idag har vi kollat på vårat div.3 lag. Sen har det bara blivit mys i soffan och så kommer kvällen att fortsätta om jag får bestämma.

Can´t hurry love

Kvällen igår kan vi ju bara glöma, den var den sämsta detta år. Jag hoppas allt blir bättre och resten av detta år fortsätter precis som det var innan. Ska försöka att koppla bort det här idag och tagga inför matchen ikväll.

M

Fredag

Fredag och snart helg. Ska iväg och jobba vid 12 och jobbar sedan till stängning. Sen ska jag ta helg. Träningen igår gick väl ganska bra, tyckte dock det gick bättre i onsdags. Men det ska väl aldrig få gå bra tillräckligt länge, vaknade med världens värk i benen i natt. F*n vad jag hatar det här. Hoppas det känns bättre med en dags vila, för på lördag smäller det.

Bloglovin

Har nu lagt upp en länk (under min profilbild)  till Bloglovin där du kan följa min blogg.  För er som inte har koll på vad Bloglovin är så kan ni kolla på det här klippet.

H

Torsdag

Sista tvätten är nu i maskinen, skönt. Hade tänkte att försöka städa ur garderoben lite, det behövs kan jag säga. Får se om älsklingen har lust att hjälpa mig, annars blir det nog inget av med det idag. Så jag kan lika gärna säga att vi får ta det en annan dag, eftersom jag vet vad svaret kommer bli.

Ikväll är det sista träningen inför helgens match mot Köping. Träningen igår gick mycket bättre än måndagens, så hoppas på ännu bättre idag. Är det för mycket begärt?

Isigt

Ny design

Har suttit och pillat på en ny design under dagen. Eller ny är väl dumt att säga, ni som läser här ofta har redan fått bekanta er med den, fast endast i bildform. Själva designen är gjort för ett par år sedan, men nu ska den alltså bli en bloggdesign.

Är så gott som klar men eftersom den är lite vårig så kommer jag vänta tills jag får vårkänslor med att publisera den. Om jag klarar att hålla mig så länge vill säga.

Your winter

God morgon

Kvällen igår bjöd på lite jobb, mat och en myskväll i soffan med en väldigt överdriven film, likt Scary movie. Dagen idag bjuder väl på lite städning om jag förstod det rätt, ska dra igång att diska snart, så får vi fortsätta sen när älsklingen kommer hem.

Ikväll är det träning som vanligt. Kan ju säga att halsen känns bättre, dock är jag lite mer snorig än förut, men inte på långa vägar så snorig som jag brukar vara, haha.

In pieces

God morgon

Eller god förmiddag kanske vi kan säga. Halsen är varken bättre eller sämre sen igår, så det känns väl bra. Men vill ju helst att den ska bli helt bra. Dagen idag blir välsigt lugn, ska iväg och jobba några timmar på eftermiddagen. Fram tills dess blir det nog till att städa lite, laga lite mat osv.

Mums

Självklart ska jag, precis som alla andra bloggare äta Ben & Jerry glass.

Systrar

Måndagkväll

Har varit hemma ett tag efter träningen. Men Krill följde med hem och fick bilderna från gårdagen överlagda på ett usb minne. Men träningen gick väl sådär. Kan bli bättre, men det funkade med halsen. Känner knappt något nu, får väl se hur den mår imorgon. Tänkte lägga upp en bild från gårdagens fotosession.

Oj vilket ointressant inlägg, en i mängden.

Ny vecka

Då var det en ny vecka, och den börjar väl inte riktigt så bra som jag hoppats. Har lite ont i halsen, men hoppas det går över under dagen. Ska snart iväg och jobba och efter det blir det träningen, beroende på hur halsen mår iofs.  Ska försöka lägga upp någon bild från igår senare ikväll.

Peek a boo 2

Slutet på veckan

Då var det snart slut på ännu en vecka. Denna vecka har varit helt grymt bra, fler sådan här veckor tack. 2 fotosessioner, första bilderna publiserade i tidning. Sen har jag idag också fått en beställning på några av mina bilder, av några grannar men man måste börja någonstans. Sen kan vi byta ämne och prata innebandyn istället. Den här veckan har gått så grymt bra, vill inte att det ska ta slut. Fick nog lite mer självförtroende efter DM matcherna.

Nu väntar 2 veckor till som jag hoppas kommer gå lika bra. Sedan bär det av till Sälen för att få lite luft i lungorna, rörelse i kroppen och kramp i fingrarna efter allt fotande.

Fotosession & Kalas

Har varit ute och fotat en hel del nu på förmiddagen, tyvärr var det inte så bra ljus. Men hopaps ändå att det blir några bra bilder. Fyllde nästan 2 minneskort, så det blir en hel del att gå igenom.

Nu ska vi iväg på kalas, ska fira min bror som fyllde år tidigare i veckan. Hoppas på god mat för nu är jag hungrig, men det brukar inte vara några problem.

Frost

Sleepy

Kan inte förstå hur man kan vara så himla trött. Ska ta och slänga mig i sofan och försöka hålla ögonen öppna.

Imorgon ska det fotas, H & M ;) sen kanske även Krill och D. Hoppas det kommer gå bra, är lite nervös. Sen blir det 20 års kalas hemma hos familjen.

2 sköna

Då var man hemma igen med två riktigt sköna poäng, hämtar upp underläge 3 gånger och avgör i sudden. Sån himla styrka och vilja i laget. Dock hade det suttit finare med 3 poäng vilket jag tycker vi är mer än värda. För mig gick det väldigt bra, som sagt, det här är mitt år. Hoppas det håller i sig och att målskyttet börjar släppa också, för nu fattas näst intill bara de.

Feel the rush



Idag ska jag spendera tid i mitt andra hem. Kumlahallen, kl 11.00 börjar älsklingens match och sedan är det mat med laget och 15.00 spelar vi årets första seriematch, mot Bergs. Efter våran match blir det hem, äta något gott och kolla på tv.

Kvällslista

Läste någonstans att svenska folket gillar listor, så varför inte.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Nej snorkråkorna får krypa ut själva.
Titta på dig själv i spegeln: Varje dag
Gnälla: Det kan nog hända.
Skrika: Inte allt för ofta.
Sova: Varje natt.
Ha ångest: Efter en pizza kan man inte ha något annat.
Skada dig själv med flit: Emo, självklart. Vad är det här för lista?
Ta mediciner du inte borde ta: Neej
Vilja dö: Neej.
Drömma mardrömmar: Ja det händer.
Drömma sexdrömmar: Haha inte lika ofta som mardrömmarna.
Ta droger: Åter igen, vad fan är det här för lista? Självklart inte!
Försöka vara annorlunda: Annorlunda mot vad?
Klä dig i svart: Ja det händer.
Gå till kyrkan: Nej.
Gå i skolan: Inte nu längre.
Röka: Inte en chans.
Hata folk: varför slösa energi på det.
Lita på folk: Oftast.

VEM:
Saknar du: En hel del gamla vänner.
Vill du döda: Ingen.
Rörde dig sist: Niklas
Vill du slå: Bergs imorgon ;)
Kysste dig sist: Jag brukar ju strula runt så har ingen koll på det.
Vill du kittla: Albin
Kramade du sist: Märy
Vill du prata med: Märy, alltid lika mys.
Skrek du på sist: Findus.
Vill du vara som: Mig själv.
Sårade dig sist: Behöver vi inte ta upp här.
Vill du bli galet full med: Vill inte bli galet full.
Gjorde dig riktigt glad senast: Babbi, trots att jag visade det dåligt.
Fick du sms från senast: Coach.
Ringde dig senast: Bror

HAR DU:
För många vänner: Inte för många, men de bästa <3
Förföljelsemani: Nej.
Tvångstankar: Nej inte direkt.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej.
Någon fysisk sjukdom: Nej.
Någon skada: Benhinneinflamation helvetet!!!
Färgat håret: Ja man måste ju dölja de grå stråna :P
Brutit några ben: Möjligtvis en spricka i ett revben, räknas de?
Några piercings: Öron och navel.
Egen dator: Den jag sitter vid nu, kallar jag för MIN!
Bra självförtroende: Långt ifrån.
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.
Varit kär: Ja.
Lämnat landet: För få gånger.
Tuttat eld på nått: Räknas ljus?
Gjort något olagligt: Jag körde för fort en gång.

HUR:
Går du: Bakofram
Svarar du i telefonen:
Olika.
Fördriver du tiden: Datorn.
Mycket pengar har du: Skit i det du.
Tjänar du pengar: Pantar burkar.
Ofta diskar du: Katten diskar åt mig.
Ofta städar du: När det behövs.
Många stör du dig på: Inte många.
Ofta träffar du din familj: Så ofta jag kan.

TROR DU:
Att du blir något: Tror och tror.
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Nej.
Att folk tycker om dig: Jag vet att det finns folk som gör det <3
På ett liv efter detta: Efter den här listan? Ja självklart.
Att fiskar kan tänka: Ja det kan de.
Att du kommer leva länge: Ja det tror jag.

Viva la vida

Fredagkväll

Då sitter man här igen efter jobb, mat, ett glädjande sms och lite Let´s Dance. Snart dags att sova känner jag, så man är riktigt laddad imorgon. Ska pallra mig upp och kolla på älsklingens match innan våran också. Så det blir en hel dag i Kumlahallen imorgon. Så värt det!

Nu är julen slut

Nu är snart julen borta, bara en massa barr kvar plus ljusslingan på balkongen. Ska bli så skönt att få in lite vår här istället. Men det får bli nästa veckas projekt.

Fredag idag, skönt. Ska iväg och jobba några timmar sen, lite segt att börja så sent och jobba till stängning. Hade väl hellre jobbat förmiddag och slutat tidigt. Men har ju som sagt hunnit med en del nu på förmiddagen, så det kvittar väl.

Nu ska det bli lite mat och fortsätta med att plocka bort julen.

Grattis bror

Idag fyller min bror 20 år. Stort GRATTIS till honom!!

It´s cold outside

Torsdagkväll

Då var man hemma igen efter ett skönt träningspass. Vårat lag vann stafetten två gånger och det är inte ofta man gör det kan jag säga. Sen förlorade vi dock två-målet med 2-1 och fick plocka sargen så det jämnade ut sig. Nu är det vilodag imorgon med några timmars jobb och sedan smäller det på lördag eftermiddag, hemma match mot Bergs.

Peek a boo

Träningsvärk?

Träningsvärk? Inte nu längre. Läste i en tidning för några dagar sen att kaffe kan motverka träningsvärken, även chokladmjölk har samma effekt. Det var tydligen blandningen av protein och kolhydrater som förebygger värken.

Men utan träningsvärk, hur vet man då att man verkligen tagit i på träningen? Jag blir jätte besviken om jag inte har träningsvärk efter ett fys eller gympass och börjar fundera på vilken/vilka övningar jag inte gjorde rätt eller tog i tillräckligt på.

Länge leve träningsvärken.

Dagens shopping






Skidjacka: Everest 999:-
Jeans: Gina Tricot 499:-
Toppar: Gina Tricot 129:-

Publisering

Nu har jag fått mina två första bilder publiserade i en tidning, yeah! En Schweizisk innebandytidning, i en artikel om vårat lag. Kan det bli bättre?

Shopping

Har nyss kommit hem från en shopping tur på Marieberg, idag har jag storshoppat. Det blev en skidjacka, termobyxor, jeans, två toppar och lite födelsedagspresenter till bror. Nice! Ska försöka visa lite av kläderna sen, men nu är det snart dags att åka och träna så det är bäst att packa och göra sig klar.

Kumladam

Nu har vi börjat publisera uppdragen från våran julavslutning, kolla in detta på Kumladams lagblogg.

Domherre

God morgon

Alla de här helgdagarna har ställt till det för mig, jag har ingen koll på vad det är för dagar, jag har ställt om dygnet flera gånger om. Uppe sent vaknar sent, när man lagom är tillbaka i vanliga tider igen så blir det samma sak, för oj där kom en helgdag. Nu är det iallafall slut på dessa helgdagar under en tid, så nu ska vi försöka att återgå till normala rutiner.

Dagens

Vinst

Jepp vi fixade en seger och är vidare i final! Känns förjävla bra. Inga mål idag heller, suck! Nu blire mat.

DM & Fotosession

Nu är det snart dags att bege sig till Mellringe för att först kolla när älsklingen spelar och sedan för att spela DM semi mot Askersund.

Har varit ute på förmiddagen och fotat Emma och Linnéa, hoppas på att det blir några bilder som man är nöjd med, har kollat igenom dem lite snabbt och har fått en och annan favorit. Lägger upp någon senare.

Ja må hon leva...



Grattis på 18 årsdagen <3

Sov du lilla videung, än så är det vinter

Måndag

Idag har jag varit ute hos mor och far som ni kanske har förstått. Dagen bjöd på fika, fotorunda med bror och ABBA singstar. Mysigt värre. Trots att jag fick spö i alla låtarna utom två medleyn så var det riktigt kul. Saknade dock två låtar på spelet.

Sitter nu och redigerar lite bilder från dagen. En har ni redan sett och det kommer bli fler. Slänger upp en nu snart!

Vinterfoto



Jag och bror har varit ute och fotat vintern. Super mysigt.

K -14

Distrikts Mästerskap

Idag har jag spelat DM med mitt älskade Kumla. Gick upp tidigt för att packa och äta lite gröt, sedan kom coach och hämtade mig och vi begav oss mot världsmetropolen Askersund. Första matchen var mot KFUM, där vi vann med 9-2 och nästa match spelades mot Åsbro och där vann vi med 7-1. Tror aldrig jag har bränt så många chanser i hela mitt liv, under en match förut. Surt att inte få sätta dit bollen. Tiden mellan matcherna spenderade vi hemma hos Dohn, super mysigt med mat och massa soffmys.

Nu väntar semifinal mot just Askersund på tisdag i Mellringe 15.00. Be there!

Om man...



Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut.
Då ser man galen ut.

En dyr framtid

Ett tag trodde jag att min framtid skulle bli väldigt dyr. Hade nämnligen tappat bort nyckeln till tvättstugan. Letat överallt, nere i tvättstugan och runt i lägenheten, jag som brukar vara så noggrann med att hänga tillbaka den i nyckelskåpet.  Tänk att bara få slänga kläderna istället för att tvätta, det skulle vara något va? Om man ändå hade pengar till det. Nu kan jag däremot spara dessa pengar till något vettigare, för jag hittade nyckeln.....

...i min tröja.

Trodde jag hade allt

Nu är jag riktigt besviken, varför finns dem inte. De är två av mina favoriter också.

God morgon

Ändrade planer för dagen, chefen ringde och ville att jag skulle jobba. Så snart är det dags att ge sig iväg, snacka om att jag är trött. Kan knappt håll ögonen öppna. Men det blir inte så sent ikväll iallafall, slutar 17.00. Ska även jobba imorgon, så då missar jag våran heldag med laget, trist.

Frisk luft

Nu har man varit ute och gått en sväng, fått i mig lite frisk luft, hade även tänkt att sola men det var stängt idag. Snart blir det att kolla på Mamma Mia och bara ta det lugnt. Hoppar gymmet idag med och kör imorgon istället när fler ska dit, känns så mycket roligare då.

Pizzadagen

Idag kan man läsa på NA att det är stora pizzadagen idag, idag äter flest svenskar pizza. Jag tänkte inte haka på den trenden, det kan jag lova. Det är 2009 nu!

Nyårsafton

Gårdagen spenderades ut i Sköllersta hos min "andra familj". När vi kom dit vid 19.00 så serverades man ett glas champange (barndricka för min del eftersom jag körde) och massa goda snittar, chiliräkor, tacoköttbullar och massa annat gott plock. Vilken tur, jag som var så himla hungrig.



Efter förtugget och massa snacka, flyttade vi oss in till bordet och slog oss ner skålade och smakade på förrätten som var en toast med räkröra på.









Efter förrätt och ännu mer snacka så var det äntligen dags för huvudrätten, potatisgratäng och oxfilé, massa goda sallarder och olika såser. Tyvärr har jag ingen bild på det, var för hungrig för att hinna med att ta på det ;)


Foto: Niklas

Man han nästintill bara att bli kvitt känslan av överfull mage när det var dags för dessert, hemmagjord björnbärsglass.



Efter efterrätten var det dags att gå ut och fira in det nya året.











Så vi får väl säga välkommen 2009. Jag och älsklingen och några till åkte hem straxt före 02.00 efter en mycket lyckad kväll, så jag är inte besviken att jag valde detta erbjudandet framför ett kanske lite mer lockande erbjudande. Men hoppas att ni hade det skoj ändå, utan oss.

Nytt år

Då var man hemma igen. Har haft en underbar kväll, mycket skratt och super god mat. Kommer hem till en trappuppgång som luktar studentkorridor, har iofs aldrig bott i en sådan men kan tänka mig att det luktar precis så här. Publiserar lite bilder och berättar lite mer imorgon, har ingen ork till det just nu.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0