Har haft fotosession..

..med dessa två puckon idag :DBilder kommer förhoppningsvis imorgon.

Björn

Blåklint

Präriehund

Kolmården


Gorillorna Naomi och lille Echo

En ny ögonsten


Köpte en lite för tidig födelsedagspresent till mig själv. Är super nöjd!!!

Drakfisk

Empty life

Min dator är helt tom, inte en enda bild, ingen musik, inga vettiga filer förutom programfiler finns på den. Om ca två veckor kommer även platsen där den nu står att vara tom, mitt liv kommer vara tomt. Vad ska jag göra om dagarna då? Får hoppas på bättre väder så jag slipper bekymra mig om det.

Simpor & Grodfötter

Manet

Home sweet home

Då var man hemma igen. Vi har haft det jätte bra, dock var det inte så bra väder så några bilder blir det inte. Har några från Universeum, men har inte kollat om det blev något att ha än. Fick ett glatt besked igår också, ska berätta mer om det senare. För nu ska det sovas, jobb i Katrineholm imorgon.

Göteborg

Imorgon bitti bär det av till Göteborg för en liten minisemester, med besök på Universeum och Liseberg. Shopping ska också hinnas med sen får vi se vad tiden räcker till. Kameran åker med iallafall så hoppas på att kunna bjuda på lite bilder när jag kommer hem.

Spegelbild

Bad sneakers and a Piña colada

Ta mig tillbaka!


Smögen 08

Ge mig en ny design

Har försökt flera gånger nu, men får aldrig till det som jag vill ha det, aldrig nöjd!

Ännu en and

Änder


En hög med andungar.


Ett vakande öga från andmor.

Vart är solen?

This picture comes in many colorsSummertime

Bilderna


Fika stopp på vägen ner.


Lunch/fika med glass i Köpenhamn.


Den goda men väldigt dyra glassen.


Världens längsta man (2,72 cm).


Nyhavn är så himla mysigt.


Rickard


Mamma


Johan har fått in förrätten.


Pappa njuter av en öl i solen.


Rebecca


Tivoli på kvällen.


En restaurang i Tivolis mysiga miljö.


En slänggunga högt uppe i luften.


Demonen


Demonen


Sol och bad i Tylösand.

Dagarna som varit

Jag har fått mitt nya objektiv nu! Har inte hunnit att testa det så mycket, men hoppas på att det blir att prova lite dagarna framöver. Har även hunnit med en tripp till Malmö och Köpenhamn, där vi firade mammas 50 årsdag.

Söndagen bjöd på stadsvandrig i Malmö, med god mat och väldigt lite shopping. Det roliga var att mamma inte visste om att deras grannar skulle komma ner till Malmö också. Så vi satt i hotellbaren och kollade på fotboll när de kom in, och mamma blev rätt chockade. Tanken var, vad mamma trodde iallafall, att de skulle ha hand om djuren medans vi var borta. När mamma ringde för att kolla så allt var bra hemma så låsades P som om hon avr hemma, fast att de igentligen precis åkte in i Malmö. Så ca 45 min senare kom de in i baren.

Måndagen gick vi upp för att fira mor med lite presenter och sång, sen bar det av till Köpenhamn för att tillbringa hela dagen där. Shopping på Ströget, äta god mat och karusellåkning på Tivoli han vi med. Bror (som inte brukar åka så många karuseller) åkte Demonen som skulle vara deras värsta bergodalbana, så stolt över dig. Din min var obetalbar, ångrar att jag inte köpte kortet de tog under turen.

På tisdagen åkte vi vidare upp efter kusten och gjorde ett stopp i Halmstad och Tylösand, där det för min del blev bad för första gången i år, passade även på att bättra på brännan lite.

Tre underbara dagar med mycket skratt, tror inte jag skrattat så här mycket på riktigt länge. Kommer antagligen att bjuda på lite bilder senare, men just nu är det för varmt för att sitta här, bränner om benen.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0