Sandy

Bröllopsklänning

Den här klänningen har jag köpt till bröllopet, hoppas på att det blir bra. Nu fattas bara lite färg på kroppen, men fortsätter vädret såhär och om jag har några lediga dagar så ska väl inte det vara något problem.

Gräsligt

Paket!!!!

Igår fick jag ett litet paket igen. Denna gången var det två filter som jag hade beställt i söndags, ett polarisationsfilter och ett UV filter. Nu väntar jag bara på det stora paketet som jag också beställde i söndags. ♥

Sommar

Speedway i solen, det är sommar det. Igår var vi på Indianerna - Elit Vetlanda. Indianerna vann med 52-44 :D och serieledarna fick åka hem med säsongens första förlust. Sånt gillar vi!


Bild tagen med mobilen

Midsommarafton

Har man inget bättre för sig en midsommarafton än att sitta vid datorn kan ni tänka. Både jag och älsklingen är förkylda, så vi kände inte för att sitta och snora någon annanstans än här hemma. Men vi har haft mysigt ändå, god mat lite film och självklart jordgubbar och glass.

Slog mig ner vid datorn och redigerade en bild, resultatet ser ni här under.

Före och Efter


Håll musen över bilden för att se hur bilden såg ut innan redigering.

GRATTIS!!!!!Idag fyller bästaste Babbi 19 år.. GRATTIS för Fa-an! <3

Coffee

Med eller utan rök


Håll musen på bilden för att se med rök!

Star

Roses

Studenten!Ulltuss

Fotboll är livet!

Studenten

Idag har jag varit på Babbis student, mycket trevligt. Grattis babe!!! ♥Fick även en skymt av Vickan.

Syren6 år

Dagen har bjudit på frukost på Sveas med Kalle, snacka om vardagslyx borde göras oftare. Sen bar det av mot Norrköping för att fixa en truckutbildning, gick väl kalas. Bättre än vad jag trodde även om man inte är världsmästare på att styra den där jäkla trucken.

När jag kom hem gjorde vi i ordning oss och gick ner till Sokrates och åt god mat för att fira våran 6 års dag. NICE, vill jag lova!

Egoooooo!


Foto: Niklas Boberg

Update???

Det är lite dålig uppdatering här. Det är så att virusskyddet på min dator har gått ut och måste skaffa mig ett nytt. Tills jag gjort det, jobbar mindre och vädret inte är så underbart så kommer jag förhoppningsvis att bli mer aktiv.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0