M

Högfjället

Melker

Melker har ätit upp så mycket pengar att det precis skulle räcka till det objektivet jag vill ha. Ska jag??

Slalom baby!

GRATTIS!!!


Grattis älskling!!! 25 år idag :D

GRATTIS!

Foto: Marie Pettersson

Ett riktigt stort GRATTIS på din födelsedag! <3

Orkidé

Snö igen!?

Snödroppe

Vårtecken

Har precis kommit tillbaka efter en promenad och solning med Maria. Så himla skönt. Våren är här nu, hade med mig kameran för att fota lite vårtecken. Förutom att det är sol, blå himmel och fågelkvitter så verkar våren inte vilja visa sig här i Kumla. Eller så hade vi bara oturen att missa tussilago, snödroppar och allt annat som hör våren till. Så jag bjuder på en krokus från förra året istället.

VÅR!!!!!

Tv matchen

Gårdagen bjöd på shopping med älsklingen. Blev lite smågrejer till lägenheten. Själv köpte jag ett par jeans, en t-shirt och en ny mascara. på kvällen träning, efter träningen fick vi ett riktigt tråkigt besked :( Har ingen lust att gå in mer på det här och nu.

Har jobbat hela dagen har bara hunnit med att komma hem göra klart maten som älsklingen hade börjat med och ska snart hoppa in i duschen och sedan bege mig till Eriksson för att kolla innebandyn. Falun-Endre, heja Kumla!



Hard work

Slutet på förra veckan blev det dåligt med uppdatering här, mycket pga att jag har jobbat öppning-stängning 4 dagar i rad och därför inte hunnit med så mycket mer och framför allt inte orkat. Det har inte hänt så mycket, inte mer än att jag fått tid för röntgen av mina ben, så om en månad är det dags.

Idag är det tänkt att åka till Marieberg, vi får se hur det blir med det.

Fjällen

Hudik

Avresa kl 13.00 mot Hudik i fredags, alla var taggade till tusen.





När vi hade 7 mil kvar till Hudik tappade vi ett hjul på bussen, för många blir inte det här någon nyhet, eftersom de flesta redan vet om det. Självklart var jag och Emma som skulle rapportera från resa redo för att fixa ett bra scoop.





När vi väl hade fått på hjulet igen efter att ha stått vid vägkanten i ca 2 ½ timme, så rullade vi vidare mot Hudik. Framme vid vandrarhemmet där laget skulle bo, blev vi upphämtade av Sandys föräldrar. Hemma hos Sandy bjöds det på Tacosoppa och sedan blev det nästintill sängen direkt.

På lördagsmorgonen gick vi upp och gjorde oss i ordning, åt frukost. Jag passade på att fota lite fåglar genom köksfönstret.



Efter frukosten gick vi ut och åkte spark i backen. Wiie vad det gick!



Kl 13.00 var det dags för mat tillsammans med laget, sandys snälla föräldrar hade gjort en jätte god kinagryta, mums!! Jossan passade på att klä ut sig.





Mätta och belåtna drog vi oss upp på stan där Sandy visade oss runt, träffade även på The Poodles innan vi begav oss till hallen för att börja tagga inför matchen.







Matchen började riktigt bra när Kamelen gör mål efter lite mer än 7 minuter.



Sedan tar RIG över matchen och vinner sedan med 8-1, tråkigt nog.







Efter matchen åkte vi hem till Sandy igen och åt pizza och kollade ytterst lite på melodifestivalen, sedan var det dags för sängen igen. Upp på söndagen för att plocka ner alla saker och göra sig i ordning för match om 3:e pris. Pixbo stod på andra sidan, en seg början och de tog ledningen med 3-0. Tills Marie petar in en boll och där efter även Jennie. Tyvärr räckte det inte ända fram, men det är inte fy skam att var 4:e bäst i Sverige iallafall. Så himla bra ni är!!!











Läktarmatchen vann vi överlägset iallafall.



Det var i stortsätt min helg. Var skapligt trött på söndagen när jag kom hem och det satt i även på måndagen, det är
jobbigt att sova borta.

Ingen update

Det blev inget inlägg igår som ni redan märkt.  Dagen spenderades åt att först sola med Sandy, sedan kom Babbi och Alice hit. På kvällen var det träning som vanligt fast med distriktslaget, som ska träna på våra tider nu fram tills de åker. Nej nu ska jag åka och jobba!

Tjing!

Hemma igen!

Då var vi hemma igen, efter en riktigt bra helg. Tyvärr ingen guld medalj, men roligt har vi haft ändå och att vara 4:e bäst i Sverige är inte fy skam det heller. Tänkte dra lite mer imorgon om hur helgen var och även bjuda på lite bilder, så ni får vänta tills dess. går att läsa en del på Lagbloggen, IFK Kumla Innebandy och Kumlanytt.

Nu drar vi!

Innebandyfesten here we come!!!!!!

Innebandyfesten 2009!

YES!

Så ska det se ut, inget att vara nervös över, allt gick kanon. Det blir ett steg 3 också. Kunde inte ha varit bättre. Vet dock inte när detta inträffar, säkert väntetid på flera månader. Bara att vänta och se.

Snart dags för sista träningen innan vi beger oss uppåt i landet, till glada Hudik. Imorgon klockan 13.00 lämnar vi Kumla för att spendera helgen tillsammans med det bästa laget. Nä ska slänga i mig mat nu, ska ju snart ner och träna.. ujujuj vad stressigt allt är.

Nu är det nära!

På eftermiddagen ska jag göra ett besök på Rehabcenter, är skapligt nervös nu. Inte för själva besöket utan för att det är så mycket som hänger på vad det blir för svar jag får där. Hur kommer framtiden att bli?


AHHHH! Håll tummarna!

Gustavbacken

Karlskoga

Har varit och jobbat i Karlskoga två dagar nu, fick ryka in igår och jobbade även idag och sedan blir det en heldag på torsdag också. Men sen har jag "semester". Då beger vi oss till Hudik för att heja fram laget till ett SM guld. Ska även göra ett litet uppdrag, jag och Emma ska "jobba" åt kumlanytt.se under helgen. Jag bakom kameran och Emma bakom tangenterna.

Har inte mycket att skriva om så det blir inte mycket mer än så här.

Avklarat

Då var säsongens sissta match spelad. Tågade in med våra yngsta spelare på tjejsidan. Spelar sedan riktigt bra större delen av matchen. Fick beröm av favorit domarna. Vinner matchen med 6-2. Efter matchenåkte jag hem, åt mat och kollade på melodifestivalen. Tidigt i säng.

Har jobbat några timmar idag med, så tråkigt, för det är knappt något folk ute alls. Men nu är jag hemma och har ätit fläskfilé och nu ska vi spela lite nya spel. YEAH!

3 dagar kvar nu!!!!!!!!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0