Sol & Värme

Kanon väder hela helgen och jag som jobbar. Det slår aldrig fel. Men efter jobbet blir det en sväng ut till mor och far, ska äta lite mat där och fira morsdag. Självklart får kameran följa med. Fick hem en reflexskärm häromdagen i paketet jag nämnde i det tidigare inlägget. Den skall provas lite smått så jag är redo för lite modellfotande sen.

Jag älskar´t!

Paket

Jag har fått ett paket som ska hämtas ut idag, wiie :D

Cherry

Kamel 3

Virginskas fashion show del 3

Systrarna E

Bröllop!

Igår fick vi inbjudan till bröllopet i sommar, äntligen ska J och P gifta sig, som vi har väntat! Hade tänkt mig att fota lite på bröllopet mest för att jag tycker det är skoj, sedan fick jag förfrågan av dem att fota lite under bröllopet. Häromdagen när jag var hemma hos mor och far kom P över och frågade om jag inte kunde fota hela bröllopet inklusive bröllopskorten. Nervös!!!!!!!!!

Så nu blir det till att träna som bara den för att kunna utföra det på bästa sätt i augusti. Så om mina vänner ställer upp kommer det antagligen att bli en hel del porträtt här under de närmaste månaderna. Några har redan sagt att de är intresserade men skulle fler vara det så säg bara till.

Blossom

Kamel 2

Virginskas fashion show del 2

Virginskas fashion showEtt fåtal bilder från fredagens modevisning på Elite stora hotellet, det kommer fler det kan jag lova.

Kamel

Kalaset i bilder

Modevisning och kalas

Sitter nu och roterar ala bilder från igår, sen ska jag börja och redigera lite. 16 GB blev det, så har en hel del att göra nu. Kanske slänger upp någon bild senare idag på bloggen, annars kommer det säkert imorgon. Ska försöka att få upp lite bilder från kalaset igår. Tack tjejer för en rolig kväll.

Körsbärsblommor

My life

Nu är det verkligen snart dags att gå och lägga sig så jag orkar upp och tvätta imorgon, kl 07.00. Vilket verkligen behövs kan jag säga, har snart inte ett plagg att ta på mig ;)

Jag efterlyste lite "fotojobb" och vad händer? Jo, några har anmält sig att de vill bli fotade, imorgon ska jag fota modevisning på Elite Stora Hotellet och sen har jag fått en förfrågan här på kvällskvisten om ännu ett jobb. Men vad det sistnämnda innebär vet jag inte så mycket än mer än att det lät intressant, ska få reda på mer imorgon. Men ni får vänta tills det är helt klart att jag ska göra det.

Livet leker kan jag säga!

Fotboll i solen!Igår var jag, Krilla, Thea, Malin och Freddan på fotboll, åkte dock hem efter en halvlek, blev lite kallt när solen försvann. Han med att fota lite, dock blev det inte så många bra bilder, det här med att fota sport måste jag nog bli bättre på. KBK vann sedan med ett mål i andra halvleken, GRATTIS!

Idag på förmiddagen har jag och Maria varit ute på Marieberg och sprungit runt, att det ska vara så svårt att hitta presenter jämt. Blev en lunch på Fresco medans vi bestämde oss vad som skulle handlas.

Milano

Grattis Lund!

Grattis Alice!

Grått och tristFrågan i inlägget nedanför finns kvar om fler skulle vara intresserade!

Trött?

Jag förstår om ni tröttnat för länge sedan på alla blommor här på bloggen, för det har till och med jag, men under de senaste veckorna har jag inte haft ork till att ta tag i något. Men nu känner jag att jag har nya krafter och vill göra sånt som jag inte riktigt har haft tid och kanske inte tyckte var så jätte skoj förut. Men har fått mersmak. Så utan erfarenhet slänger jag ut frågan. Lite modellfotande kanske, någon som ställer upp?

Man måste ju prova för att veta vad man vill göra ;)

Natti

Nu är det snart dags för mig att krypa ner i sängen så jag orkar med morgondagen, den kommer bli riktigt jobbig känner jag på mig. Förhoppningsvis är det hyfsat bra med fart på jobbet och mycket att göra ändå så att dagen går fort.

Please don´t leave me

Ännu mer Cherry blossomVägen tillbaka

Efter att ha shoppat igår, klippt mig idag och antagligen färga håret + slinga det ikväll så är jag snart redo att återvända till livet som icke sjukskriven ;) Jag ser fram emot det, även om de första dagarna kommer vara jobbiga. Nu låter det som om jag varit sjukskriven jätte länge, men de här två veckorna har känts som en evighet för mig. Glad att det snart är över.

Innan det är försent

Rastlös

Efter att ha varit hemma i snart två veckor och knappt gjort något alls mer än att rehabträna hit och dit och gått små promenader så tröttnade jag idag och rastlösheten tog över. Endel som känner borde tycka att det var konstigt att det tog nästan hela två veckor innan det skedde.

Åkte med Mor och älsklingen ut till marieberg för att shoppa, var så himla sugen, och kom hem med en hel del nya saker. Inte kan jag sitta still för det, utan snart tar jag tåget in till Babbi för att umgås med henne, var ett tag sen. Saknar!

Poison

Valborg

Vi spenderade valborg hemma hos mor och far med grannarna. Alltid lika trevligt. 17 personer totalt, så det var dukat med långbord ute på gården. Massa god mat, god efterrätt och sedan mys vid brasan.


Välkomstdrink


Snittar i världsklass


Sallad till maten


Majbrasan

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0