Krilla

Lite update

Lite update är väl på sin plats. Har varit 3 dagar i Gävle sen sist, vi har spelat sista träningsmatchen inför helgens seriepremiär mot Marstrand, jag har jobbat min första dag på mitt nya jobb i våran nya butik. Så mycket mer har jag inte hunnit med.

Jag känner att jag inte har tid med det här just nu, så därför kommer det vara lite tomt här tills allt lugnat ner sig. Men ska försöka slänga in lite bilder några gånger iallafall. Nu har ni iallafall fått en liten update. Skickar med lite bilder från butiken som togs idag, för den som tycker det är intressant :P

Tillbaka på hemmaplan

Då var man hemma igen, men bara i två dagar, sen bär det av till Gävle igen. Har tröttnat på att bo på hotell, har knappt ätit hemlagad mat på 2 veckor. Men tre dagar till sen ska jag försöka att hålla mig hemma mycket mer.

Cypern var helt underbart en super skön vecka med massa sol, 35 grader i skuggan nästan varje dag. Var knappt så man kunde vara i solen vissa stunder på dagen. En dag tog vi en tur till Konnos Bay, stranden var väl inte paradiset men vattnet var helt underbart, kristallklart med massa fisk, så det blev en hel del snorkling.

Väl hemma var det i stortsätt bara att packa om och sova, tog en sväng ner på träningen också för att få träffa världens bästa lag, innan avfärd mot Gävle.

Har tyvärr inte hunnit med att fixa så många bilder men det kommer så fort jag har tid. En bild på poolen på hotellet har jag iallafall.

Ta mig tillbaka.. NU!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0