Midsommar

Firade midsommar ute hos mamma och pappa med grannar och bekanta. När vi kom dit var ett långbord uppdukat i ett partytält, ifall regnet skulle våga sig fram, där serverades det tårta, kladdkaka & fruktsallad.

Efter fikat flyttade vi oss till baksidan, där några intog skuggplatsen på altanen, några badade och några spelade kubb.
Sedan var det åter dags att sätta sig vid bordet för att äta. Midsommarbuffé med sill, potatis, laxtårta, köttbullar, korv, räkor m.m. Eftersom jag själv är så himla kräsen så fick jag grillat, mums.

Efter maten blev det ännu mer kubbspel, frisbeekastning, studsmatthoppning och massa bus med sommarmusik i bakrunden.

Så här skulle sommaren vara när den är som sämst!

Bunker #2

Photoshot Bunkern

1, 2, 3...

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev något här, under tiden har det hänt en hel del saker. Både bra och dåliga, men jag tänkte fokusera på de bra sakerna.

Den 27 Maj åkte mitt lag till Schweiz, började med en bussresa till arlanda för att sedan flyga till Schiphol airport i Amsterdam, för att sedan rusa vidare till nästa flyg som skulle ta oss till Malpensa Airport, Milano och det underbart soliga vädret. Väl i Italien så blev vi upplockade av Eva, Fabietto och Giorgios mamma som skulle köra oss till Schweiz och våran bunker där vi skulle spendera de närmaste dagarna (iaf nätter).Nästan hela torsdagen gick åt till att resa, så det blev lite matlagning när vi kom fram och sen rätt snart sängen. Fredagen var det rätt molnigt hela dagen, med ett försök till att få spela lite beachvolleyboll åkte vi ner till anläggningen där vi bodde för två år sedan när vi var nere. Medans Giorgio fixade boll åt oss så spelade vi lite kubb, men han inte ens spela klart en omgång förns regnet kom. Så vi gick in och duschade och gjorde oss klara för att åka till Evas föräldrars restaurang och äta underbart god mat.

Efter maten var det fritt att göra vad man ville, vädret var fortfarande inte helt hundra, så vi drog igång en fotosession, som ni säkerligen kommer att få se bilder ifrån senare. Lagom när fantasin börja ta slut så hade molnen äntligen gett vika och solen tittade fram och det var åter igen dags att äta denna gång hemma hos Giorgios föräldrar där det bjöds på buffé, efterrätt och dans. Sen hem och lägga sig igen för att ladda inför lördagens matcher.

Molnigt även lördag morgon, åkte ner till anläggning för att spela min första och tyvärr sista utomhus turnering. Solen tittade rätt snart fram dock med lite molnighet och regnskurar i mellan åt. Efter 5 gruppspelsmatcher åkte vi tillbaka till bunkern för att göra oss klara för kvällens festligheter. De flesta av oss gav upp rätt fort och åkte hem tidigt efter dålig musik och rätt trötta huvuden.Söndagen var den dag som bjöd på bäst väder, på tok för bra väder för att spela innebandy i, så efter 2 gruppspelsmatcher till var vi rätt trötta allihopa, slutade 4 i gruppen om jag inte missminner mig, så även i slutspelet. På kvällen blev det pizza och vad vi hade längtat efter det.

På måndagen var det hemresa så då vänder vi bara på resan ner så slipper jag skriva det igen ;) Nu kanske ni tror att vi bara åt massa mat, men vi hann inte med så mycket mer än att spela och mat behöver man ju ha för att orka ;)

Hela Schweizresan blev som en avslutning för mig och tror inte det fanns något bättre att avsluta 13? säsonger med innebandyn på, men nu har jag lagt klubban på hyllan.Några dagar efter vi kom hem från Schweiz så firade jag och älsklingen 7 år ♥ inte så jätte mycket firande blev det, men lite god mat och mys hemma i soffan.

Sedan jag kom hem har jag jobbat 8 dagar i rad, trots det så lyckades vi trycka in en studentfotografering i söndagskväll, med Linnéa, Natti, Soffy och Frida. En sneakpeak har ni redan fått, kommer nog visa fler av dem bilderna senare också.

Sen har jag även hunnit med att umgås med de bästa vänner man kan ha! ♥

1, 2, 3 WOOOOOOW!!!

Studentfotografering

Äppelblom

7 år


Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0