Sandy

Marie Nº10

23 November

Dagarna går och snart är det första advent, vad jag längtar. Men nu har jag äntligen fått tillstånd att plocka fram lite jul grejer, så i morgon blir det av.

Lite nya saker på gång, på fredag åker jag och pappa till Stockholm för att gå på fotomässan. Jag har skrivit en hel shoppinglista med saker jag ska kolla på. Farligt när man får lön dagen innan ;) Hösten/Vintern (för visst är vintern här) är alltid en stor fotohöjdpunkt inte för att det finns så mycket att fota som resterande delar på året utan för att det kommer mycket nytt.

Senaste i min kameraväska är en Nikon D7000 och tillhörande batterigrepp. Har inte hunnit prova den allt så mycket, men jag är ändå riktigt nöjd med mitt köp. Finns en del förbättringar från lillebror D90. Har haft en liten fotosession som ni inte fått sätt något av än, men det har sin anledning. Ni kommer säkert få se senare!

Men den största nyheten är nog ändå att vi idag har skrivit kontrakt på en ny lägenhet, så det blir flytt i Februari. Ska bli så himla skönt med lite större och ett ordentligt kök. Så nu sitter jag och kollar på inredningssidor och drömmer mig bort. Vill nästan ha allt nytt, men det är väl så det brukar vara.

Nu ska det städas lite, håller på och tvättar också, sen får jag nog finbesök och sedan blir det innebandy! En kanon dag!

Jossan Nº10

Marie Nº9

Jossan Nº9

Marie Nº8

Mums!

Paket!

Att en låda kan vara fylld med så mycket glädje. Det är svårt att tro!!!

På språng

Krilli

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0