Jossan Nº8

Går illa!

Cold october night

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, har blivit riktigt dålig på att uppdatera er om vad som händer, inte för att det händer så speciellt mycket. Det har hunnit blivit höst på riktigt och den första snön har fallit och smält bort, precis som vanligt!

Sen sist har jag haft en photoshoot med Marie och Jossan, som ni säkert har sett. Har även hunnit med att fota lite innebandy, och när vi ändå är inne på lite fotorelaterat så kan jag säga att jag hoppas att jag snart får ett paket på posten, för er som inte vet vad det gäller så kommer ni med största säkerhet få veta det inom några dagar.
Har varit och fikat med super söta Thea som jag träffar allt för sällan, sen var jag även bjuden dit på tjejkväll, super mysigt. Tack! Har även passat på och myst med mina underbara vänner, Love U girls!
Har säkert hunnit med ännu mer men det har försvunnit ur minnet för tillfället! ;)

Marie Nº6 & 7

Dripp Dropp

Klicka på bilden för förstoring!

Jossan Nº7

Kumla vs. ÖSK Söder

Before I leave

Bobby's

Nu har vi börjat sälja Bobby´s produkter på jobbet. Jag köpte med mig dessa hem igår som jag tänkte prova. Har bara hört gott om dessa produkter så nu får vi se om även jag tycker om dem. Billiga är dem dessutom, shampoo och balsam kostar 19.90:- styck, mousse och spray 24.90:- styck.

Jossan Nº6

Marie Nº5

..bara vanligt vatten!

Jossan Nº5

Marie Nº4

I'm blue!

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0