Vincentplutt och shopping

Oj vad tiden går, men det är rätt skönt, för nu längtar jag som bara den till hösten. Trodde aldrig jag skulle säga "vi kan hoppa över hela sommaren det gör inte mig något" jag som älskar sommaren. Om möjligt så längtar jag ännu mer nu när jag fått träffa mitt första kusinbarn, Vincent 9 dagar ung och så himla liten och söt. Men imorgon väntar iallafall rutinultraljudet så då får vi se vårat lilla ♥ igen. Längtar.


Igår var jag nere i hallen och kollade på Kumla - Verbano. Himla skoj att få träffa Eva och Giorgio som man inte träffat på ett helt år. Ska ta och åka ner en sväng ikväll med Sandy också så jag får träffa dem lite mer.

Idag har jag och mamma varit på Marieberg och jag har blivit så himla bortskämd så det är inte sant. Tror inte jag betalade något själv tillslut. Vi köpte lite saker till den lilla/lille och lite till lägenheten. Blev även en liten lunch där ute. Så tack mamma för en toppen dag. ♥

VÅR!!!

Nu är våren här på riktigt om det bara kunde sluta blåsa. Känner mig lite piggare och mår framförallt mycket bättre. Veckorna bara rullar på, känns som om det går jätte snabbt nu, har så mycket som ska fixas innan hösten och där emellan ska man hinna med att ta det lugnt och vila också. Men jag vet att det kommer dagar, veckor ja kanske till och med månader som kommer känns som evigheter längre fram så det är väl bara att njuta så mycket man kan nu.

I torsdags var Emma och Linnéa här en sväng och hälsade på som jag inte träffat på jätte länge, fick ett paket med söta babykläder, tack så jätte mycket söta ni! Tyvärr kunde de inte stanna så jätte länge men jag hoppas vi ses snart igen för en spelkväll ;)
Igår åkte vi hem till älsklingens föräldrar och åt lite grillat och kollade på hockey, jag bäddade ner mig i sängen efter en stund och kollade på Talang istället. Innan det passade jag på att färga håret, har inte haft ork till att ta itu med sånt.

Idag har vi varit en sväng till Marieberg och shoppa lite, blev inte så mycket för mig. Känns som om det är för tidigt att börja köpa kläder så får klara mig på det jag har en stund till. Sen så har jag klippt mig också, känns jätte konstigt efter att ha haft rätt långt hår nu ett tag, för det var en hel del som åkte av. Men jag vänjer mig nog och när man får stajla det lite själv känns det alltid bättre, konstigt nog.

Ikväll blir det släktkalas med älsklingens släkt för att fira alla som fyllt och fyller den närmaste tiden.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0