Update

Jag ber om ursäkt för att det är så dött här, men det har varit rätt mycket på senaste tiden och så kommer det säkert att vara någon/några veckor till. Förutom att jag jobbar så har mina bästa kommit hem igen, så har spenderat lite tid med dem, hjälpt Dajja och Petter att flytta, det lilla som blev gjort ;) Har packat våra egna saker som om mindre än en vecka ska flyttas till nya lägenheten. Sen hjälper det ju inte mer att dagarna går så himla fort.

Igår var Sandy här större delen av dagen och provade lite kläder som jag rensat ur garderoben, sen låg vi på sofforna och kollade på Vad blir det för mat?, på kvällen åkte vi och kollade på Kumla herrarna när de spelade mot Ekängen, rätt långtråkig match. Tråkigt när man inte sett en match på ca 3 veckor. Men hade ju trevligt sällskap så det gick bra ändå.

Ska iväg och jobba senare idag, kortkväll och imorgon jobbar jag morgonpasset sen är jag ledig i 3 dagar ska bli så skönt med långhelg.

Nu vet ni iallafall att jag lever ;)

Ett år..


Ett år av sorg och saknad!

Förändring på gång

Nu är det snart dags för förändring, känns lite konstigt än. Men snart lämnar vi den här lägenheten bakom oss efter närmare 4 år och flyttar mot ett nytt äventyr. Blir längtan för stor så vet jag att jag kan komma tillbaka och hälsa på, då min bror ska ta över lägenheten.

Ni kommer med säkerhet att märka lite förändring här på bloggen så fort vi kommit på plats och börjar få lite ordning, jag ska dessutom "försöka" bli lite bättre på att blogga, förra året kommer ju inte gå till historien som det bästa bloggåret precis. Allt kan alltså bara bli bättre.

Matilda

Samma bild som nedan men i färg. Vilken tycker du är bäst, färg eller Svart/vit?

Året som gått


Nytt år med nya möjligheter brukar man ju säga, dock började inte mitt år så himla bra. Min älskade morfar gick bort, efter ett par vänder in och ut från sjukhuset. För övrigt så återstod månaden mest av innebandy, precis som det var då, vilken januarimånad som helst. Gick i slutet av året innan ner och spelade med div.3 laget istället, vilket jag faktiskt inte ångrar en sekund. Hann även att fota någon av div 1 lagets matcher.
I februari var det verkligen inte mycket mer än innebandy och jobb. Vi tog en kväll på strike med goda vänner.

Mars var slutmånaden för innebandyn, spelade en av årets roligaste matcher, det är aldrig roligt att förlora men det kändes ändå bra efteråt. Bra kämparinsats av hela laget. Fotade även en av ÖSK Innebandys kvalmatcher till Elitserien.ÖSK gick upp till elitserien. Jag och Babbi invigde våren med glass i solen. Jag bestämde mig för att sluta med innebandyn efter år med benhinneproblem. Vi åkte till Bodaborg med jobbet och nästan alla butiker i regionen. Hade en riktigt myshelg med bästa Sandy och Dajja medans karlarna var på kryssning med sitt lag. Pappa och jag åkte på ormsafari.

Våren hade börjat på riktigt och jag kröp efter bl.a. humlor och blommor med mitt macroobjektiv. Det bästa med hela våren inträffade även här, resan till Schweiz med laget. En underbar resa på många sätt. Här spelade jag även mina sista innebandymatcher.
Jag och älsklingen firade 7 år. Fotade studentbilder och firade midsommar, i slutet av juni väntade min första riktiga semester.
Började med en mysig grillkväll med bästa vännerna. Minigolf på Gustavsvik, jag fyllde 24 år. Blev bjuden på överraskningsmiddag hos söta Sandy.
Vi drog till Göteborg med skönaste gänget för en weekend med Liseberg, Universeum, shopping och god mat. Hade även en fotosession med Sandy.
Var en månad då jag mest jobbade och umgicks med mina stjärnor. Hann med en fotosession med Jossan och Marie som blev väldigt lyckad.
Fotade mer innebandy och även lite droppbilder. Väntade på ett paket som aldrig ville komma.
Jag fick mitt efterlängtade paket med min Nikon D7000. Skrev kontrakt på en ny lägenhet. Pappa och jag var på fotomässan i Stockholm.
Fotade mer innebandy. Hade super mysigt julbak med Bästa Dajja och Sandy. Julfest med jobbet. Uppesittarkväll med goda vänner. Firade jul med släkten och nyår hos mor o far.

Ut med julen..

Tog bort min julheader, tyckte det var dags att få bort julen nu. Så slängde bara ihop något lite snabbt, inte det bästa kanske, men har inte tid just nu. Så ni får stå ut! 4 veckor kvar till flytt så här håller vi på och flyttpackar, bäst att passa på när man är ledig. Men shit vad mycket saker vi har. Vart kommer allt ifrån?

Har mest jobbat den senaste tiden känns det som, har även träffat några av mina underbara vänner, söta Thea var här häromdagen och fika och snackade massa skit, skönt att få prata av sig. För någon vecka sen var Babbi och Emma här och käkade och spelade Wii, jag skratta så att tårarna rann ;). Så vi drar slutsatsen att Mario fortfarande är ett roligt spel efter alla dessa år.

Jul och nyår har varit bra, fick fina julklappar och hann med att mysa lite med släkten. Kameran har fått hålla sig lite i bakgrunden, så då vet ni varför det inte blivit så mycket uppdaterat här, men jag är riktigt sugen på en photoshoot med väldigt mycket vintertema, så är det någon som har tid och lust så säg bara till. Har en lucka på fredagförmiddag om det skulle passa någon?

Hanna

Matilda

MMXI

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0