Ultraljud

Igår var vi hos barnmorskan igen, nu börjar det bli tätt mellan besöken. Snart drar föräldragruppen igång också. Allt såg bra ut utom att magen inte växt något på 3 veckor, så idag har vi varit på tillväxtultraljud för att se att allt ser bra.

Men det var inga konstigheter där inte, han/hon växer som han/hon ska. Vi valde att inte kolla könet, även om vi hade chansen och har velat veta. Men nu är det så nära inpå så det är väl bäst att vänta. Men bra sugen är man ju, nu när alla fina höstkläder har kommit, börjar bli tråkigt att bara köpa neutrala kläder.

Resten av dagen har jag spenderat med mor och far på Gallerian och nu sitter jag återigen i deras soffa, helt slut. Snart blir det lite mat i form av grillad lax och potatis, mummma!!!!

H&M Autumn


Fick hem H&Ms höstkatalog idag, finns en del som jag är lite sugen på att köpa, både till mig själv och de andra i familjen ;)

Överraskningsfest

I lördags var det överraskningsfest för Mange som hade fyllt 25 i veckan. Eftersom jag jobbade missade jag själva överraskningsmomentet men hade en riktigt trevlig kväll ändå. Jag kan fortfarande inte förstå att han inte förstod att något var på gång, men det var ju super kul att "vi" lyckades hålla det hemligt.

Tack för en super kväll med god mat och trevligt sällskap. Tyvärr finns det inga bilder från kvällen.

Söndagen spenderades först på jobbet med att jobba de sista timmarna innan semestern, långa timmar. Efter jobbet väntade grillat hemma hos svärföräldrarna.

Semester!!!

Äntligen är semestern här, 4 veckor ska jag tillbringa åt att bara lata mig. Några småtrippar blir det förhoppningsvis också när orken tillåter.

Just nu ligger jag hemma i Sköllersta i soffan och är helt slut, då har jag ändå bara handlat (2ggr), hjälpt pappa lite smått med att dra kablar och underhållit mor när hon syr. Var även här hela dagen igår eftersom Niklas jobbar den här veckan också så har jag inte så himla mycket annat för mig.

Igår blev det en sväng till Jakobssons, men hittade inget direkt som jag ville ha. Sen blev det grillning och soffhäng med tv tittande tills jag åkte hem och intog sängen för att kolla på Falk.

25 års partaj

I lördags var vi alltså på 25 års partaj hos Maria. Det bjöds på god mat, god tårta, lekar och trevligt sällskap ;) Tänkte inte skriva så jätte mycket, så bilderna får tala för sig själva.
Ledig helg

Nu är snart ännu två lediga dagar över, men nu är det bara 6 dagar kvar att jobba, sen väntar en 4 veckor lång och härlig semester. I fredags jobbade jag först till 14, sen när vi kom hem gjorde vi i ordning oss och åkte hem till svärföräldrarna där vi blev bjudna på mat. Återigen grillat, men vem klagar på det, det godaste som finns!!!

Jag fick en present i förskott, ett skötbord. Tack, Uffe, Nettan, Johanna, Dennis, Fredrik, Cissi och Ulla. Ser ut som här nedanför, det är byrån med två lådor och sedan skötbordsdelen som är på övre bilden.

Igår åkte vi till Niklas farmor och hämtade barnvagnen som kommit med L & N från Stockholm, det blev en begagnad Emmaljunga Edge Duo combi i svart. Så nu börjar allt att ordna till sig känns det som. De flesta stora saker är klara, nu väntar lite småfix sen så är vi snart redo att välkomna vårat lilla hjärta.


På kvällen igår var vi på 25 årskalas. Mer om det senare, nu blir det en sväng till mor och far.

Hard work work

Oj vad dagarna går, känns som om man bara jobbar hela tiden, men snart är det semester och vad jag ska njuta. 8 dagar kvar att jobba, här räknar vi ner. Förra veckan firade vi mamma som fyllde år som sagt, ett riktigt kalas med hela den närmaste släkten.

Sen har man jobbat i stort sätt hela tiden sen dess, har varit hemma hos svärföräldrarna och grillat, smakat på lamm för första gången. Kan inte komma på att jag ätit det tidigare iaf. I måndags hade jag date med Krillisdillis, massa snacka och lite shopping. Igår efter jobbet åkte jag direkt till Sandy och Mange där även Dajja var, blev bjuden på god hallon och blåbärspaj som söta Dajja hade gjort, mys i soffan blev det också. Ni är bäst brudar!

Idag blir det en sväng med Dajja på gallerian. Innan dess hade jag tänkt att tvätta och fixa lite här hemma.

Nu har ni iaf fått en uppdatering så ni vet att jag lever fortfarande. ;)

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0