Hot, hot, hot!!!!

Slutet på juni och värmen är tillbaka, har ingen större lust att gå ut men det är ju skam att sitta inne också så jag får väl smälta bort. Nästan hela juni har regnat bort så man ska väl inte klaga när det är bra väder.

Dagen började med besök hos barnmorskan, med mätning av magen, lyssna på hjärtat och lite snack. Bara 13 veckor kvar nu, det är inte mycket vill jag lova. Känns fortfarande jätte ovant. Magen hade växt 4 cm, 4 cm på tre veckor. Det är helt sjukt. Så nu ligger jag helt plötsligt över normalkurvan, men allt ser fortfarande bra ut.

Efter barnmorskan åkte jag in till Örebro för att luncha med Babbi, bakad potatis blev det som vanligt. Att man aldrig kan lära sig att prova något nytt. Sen tog vi en kort sväng på stan med lite shopping, köpte en bikini, de jag haft tidigare har blivit för små. Inte så jätte konstigt egentligen.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan åka och handla, och fixa lite inför kvällen då det är kalas för min älskade mor som fyller år idag. STORT GRATTIS till henne! <3

Midsommar

Halvvägs genom sommaren, har den ens börjat är min fråga? Men en underbar midsommar har jag iallafall haft med goda vänner och god mat. Började med att jag jobbade till 16, var en del folk och handla trots att jag inte trodde det. Sen hem och göra sig iordning för att åka vidare till Sandy och Mange. Där det bjöds på välkomstbål och lite småplock. Sen blev en kubbomgång.




Sen blev det en tipspromenad innan maten. Självklart stod grillat på menyn, sill är ändå ingen favorit så saknade det inte. Karlarna stod för grillandet.


Efter maten blev det ännu en kubbomgång, denna gången var det tjejerna mot killarna. Gissa vilka som vann? ;)


Sen var det dags för redovisning av tipspromenaden och prisutdelning. Efter att ha vunnit på kubb två gånger och kommit trea i tipspromenaden tyckte jag det passade bra att gissa rätt på utslagsfrågan, 63 kulor. Efter prisutdelningen väntade fika, med goda rulltårtebakelser och tårta.




Ny vecka

Då var det åter igen en ny vecka, har varit mer ledig än jobbat sen senast, men det får jag ta igen snart då det blir 6 pass i rad, inklusive midsommarhelgen. Så nu blir det att njuta och ta det lugnt i två dagar.

I fredags var jag och älsklingen på bio, vi såg Baksmällan 2, vilken bra film. Så himla sjuk. När vi kom hem bäddade vi ner oss i sängen och kollade på ytterligare en film, men jag somna rätt snabbt. I lördags följde jag med Sandy och lille Casper till Lek & Buslandet, det var jobbigt kan jag säga. Till en början var han rätt lugn och väntade på oss men efter ett tag fick han fart på benen och då var det bara att skynda på för att inte tappa bort honom. Tror vi alla tyckte bäst om bollhavet ;) lugnt och skönt.

På kvällen var det storkalas för Thea och Freddan då båda fyller/fyllt 25 år i år. God mat och god tårta. Sen blev det 5-kamp, gissa vilket lag som vann ;) Lag 1 så klart, bestående av mig, Maria, David, Lousie och Diana.

På söndagen var jag så himla trött och det kändes som om man var riktigt bakis, jag orkade inte göra något alls. Jag mådde sämre än Niklas trots att jag inte druckit en droppe. Blev bjuden på mat hos Niklas mormor och sen hem till soffan igen.

Idag har det blivit lite jobb och nu ska jag snart göra lite mat och sen kanske åka en sväng till Sandy <3

Helgen & Babyshopping

Har jobbat hela helgen och har inte hunnit med så himla mycket mer, i lördags var det kaos, massa folk, varmt och jävligt. Efter jobbet åkte jag hem till bästa Sandy och Mange och åt lite mat och mös i soffan. Vi kollade på Kvällen är din, spelade yatzy ;) och sen kollade vi på Grown ups. Skulle egentligen åkt och hämtat älsklingen som var på personalfest men han fick skjuts hem så jag åkte hem och la mig istället.

Söndagen var väl som lördagen som tur var hade jag lyckats få in en som jobbade extra så vi fick lite avlastning, vilket behövdes. Var så slut i hela kroppen när jag kom hem, så låg bara på soffan där jag sedan somnade.

Igår var det ännu mer jobb som stod på schemat, en mycket lugnare dag men det finns alltid saker att göra så ingen vila här inte. Efter jobbet bestämde jag och älsklingen oss för att åka till Marieberg och shoppa lite. Jag hade tänkt mig en spjälsäng och madrass, men vi kom hem med en del saker till. Vi köpte även en madrasskydd, plastat lakan, påslakan, skötbädd, ljusstakar och lite kläder till oss.

Vecka 24

Tiden rullar på, än så länge går den rätt fort. Har varit på besök hos barnmorskan idag (vecka 24 besöket). Det första besöket sedan februari, besöket som kändes så himla långt borta då. Har nu gått in i vecka 25 och mår fortfarande väldigt bra, lite småskavanker får man ju räkna med som halsbränna, lite värk ibland och nu även denna hetta. Usch vad varmt det är, hur ska det bli när solen skiner och jag har blivit ännu större? Men än så länge så överlever jag.

Alla värden (blodtryck, hb, sockernivå) såg bra ut precis som förra gången. SF-mått (måttet på livmodern) var 23 cm vilket är mitt på normalkurvan. Vi lyssnade även på bebisens hjärta som också lät bra, runt 148 slag/minut. Riktigt mäktigt att höra det slå, nästan så man fällde en tår.

Jag rullar!

Jaha, då har man blivit Volvo ägare, vilket jag aldrig trodde skulle hända. Fick tips av pappa i förra veckan om att de fått in en begagnad Volvo V50 på hans jobb. Så jag och älsklingen var och kollade på den i fredags och reserverade den tills idag för att vi skulle få fundera på om vi ville ha den eller inte.

Redan på kvällen hade vi helt klart bestämt oss för att vi ville ha den och idag var jag och hämtade den. Kändes väldigt bra att rulla hem i en lite nyare bil än min gamla skrutt Gröna faran.

Nu blir det att lära sig att köra och hitta alla knappar och spakar som man förut kunnat hitta i sömnen.

Bild kommer senare! :D

Grillning x2

I lördags blev det en sväng ut till Sköllersta där det bjöds på grillat och kubbspel. Tog en vilstund i skuggan i hängmattan också, så himla skönt.

Söndagen bjöd mest på en riktigt slappar dag men lite städning hann vi med. På kvällen åkte vi till Sandy och Mange och hade en super trevlig kväll, grillade och åt ananaspaj, mums.

Igår var det sveriges nationaldag och jag passade på att jobba. Fint med lite extra pengar på en röd måndag :)

Idag är jag ledig och har inte så mycket för mig, har diskat och plockat lite här hemma. Får se om det dyker upp något att göra senare.

8 år ♥



Days come and go
But my feelings for you are forever

Igår firade jag och min älskling 8 år, shit vad tiden går fort. Vi hade en fullspäckad dag, som började med jobb och sedan åka och kolla på en ny bil (mer om det senare), sen gick vi en sväng på stan och kollade på bebiskläder och älsklingen köpte några t-shirtar. Sen hade vi bokat bord på Kina muren där det avnjöts en buffé som var lika god som vanligt.

Tog en sväng förbi Sandy och Mange på vägen hem, så himla mysigt nu när de har fått in sina saker i huset. Där ska jag tillbringa så många timmar jag får ;) När vi kom hem igen så kollade vi på Big brother och sedan somna jag som en stock.

Vaknade dessvärre väldigt tidigt av att våran älskade katt ville ut på balkongen. Så det var bara att pallra sig upp 07.20 för att släppa ut honom efter många försök att få honom tyst. Så jag passade på att åka och köpa nybakade frallor som nu har avnjutits i väntan på att N ska vakna.

Sista maj

Igår var det sista vårdagen, trots det var det sommarvärme på hög nivå. Dagen spenderade jag i Örebro med bästa Babbi, där det bjöds på mysig lunch ute i solen, shopping och spanande efter bebis saker, tror Babbi blev lite trött på mitt tjat tillslut ;) In i varje barnbutik skulle jag, hihi. men det är inte så ofta jag är inne i stan då man har närmare till Gallerian.





Sen blev det en glass på vägen hem, den smälte så fort så man han knappt slicka på ena sidan innan det rann på andra. Sen åkte jag hem och hämtade upp älsklingen och åkte och handla lite.

Sen snabbt hem och äta och sedan åka på kalas till Dajja som fyllde år dagen till ära. Där blev det fika och tårta, super gott, massa mys och snack.

Hem igen för att kolla på tv med sällskap av bästa Dajja och älsklingen. Sen var det bara att lägga sig i sängen och sova.

Idag blir det jobb, ska försöka få lite ordning här hemma först innan jag ska iväg.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0