Tröttsamt

Tyvärr så räcker inte riktigt orken till, därför blir bloggen lidande. Men jag hoppas att tröttheten snart börjar ge med sig och att vi kan få lite liv här igen!

Helgen har bjudit på mycket, i fredags började jag och Sandy med en promenad för att sedan gå hem hit och baka bullar. Sen kom Thea och åt lite mat och fikade med mig. På kvällen kom Maria och David hit och åt våfflor, en hel del snack om gamla minnen och lite tv tittande blev det också.

Lördagen hade vi fullt hus, hela släkten (nästan) var här och firade Niklas som fyllde år. På söndagen hade jag hoppats på att få vila lite men det ville inte älsklingen, så det blev en tur till Marieberg. När vi kom hem slocknade jag på soffan, men fick inte sova så länge förns det var dags att ta sig ner till hallen för att kolla Ekeby B:s kvalmatch.

Så någon vila har man inte fått i helgen inte!

Igår var jag en sväng till Sandy och Mange och kollade på innebandyn (AIK-Falun) och åt kladdkakemuffins :D

Idag har det mest blivit att städa och plocka här hemma, de kommer nämnligen imorgon och tapetserar det sista rummet, som ska bli mitt fotorum en tid framåt, ska bli skönt att äntligen få ordning här inne också.

Kärlek! ♥Älskade, älskade du!!!

Vårkänslor


Nu börjar vårkänslorna komma, några få plusgrader, solen skiner och himlen är alldeles blå. Sommarsortimentet börjar komma in på jobbet, igår fick vi in krukor så man blev lite sugen på att fixa till balkongen. Men det får nog vänta några veckor till, iaf tills snön är borta.

Idag blir det en tur till Gallerian när älsklingen kommer hem. Sen hoppas jag på finbesök ikväll ;)

Marie Nº12

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0