Mirakel!

Kvällen igår eller ja hela dagen blev ju ännu bättre av att Nellies gudföräldrar (faddrar) och våra älskade vänner blev föräldrar till en super söt liten tös! Välkommen prinsessan Vera och ett jätte stort grattis till underbara Sandy och Mange! ♥

Kungsgatan 1

Igår var en riktigt bra, vaknade upp med fint väder och gick ut på en 30 minuters lång promenad i solen. Sen hem och åt frukost och packade lite badkläder och mat till Nellie och begav oss ut till Sköllersta för lite mer mys i solen. Nellie fick bada, men hon tyckte det var roligare att hänga över poolkanten och äta gräs.



Sen for vi hem till pappa så att jag fick göra mig ordning för kvällens mammamys, med mammorna i föräldragruppen. Tog tåget in med Jennie och Ämeli och mötte upp Sandra, Åsa och Laura. Sen gick vi till Kungsgatan 1 och åt super god mat och drack gott och njöt av att vara barnlediga en stund. Inget ont om våra älskade barn för de är det bästa, men man måste ju få unna sig någon gång ;) Vi hade tur med vädret och satt ute tills det bara var vi kvar. Tack för en underbart mysig kväll tjejer!

Midsommar!!



Det får bli ett bildregn från midsomamr eftersom att vi klarade oss ifrån regnet detta år. Har haft en underbar midsommar med trevligt folk, god mat och massa mys. Tack alla som var med!

Fotboll

I fredags hade vi trevligt besök av Sandy och Mange då åts det tacopaj och kollades på fotboll. Vilken match, spännande som bara den, men tyvärr ännu en förlust. På lördagen åkte vi ut till Sköllersta vädret var lite sådär så det blev en kort stund ute i solen med lite gungning, kolla på grannens höns och lite gräskrypning.



I måndags var vi på besök hos Thea och Lina, även Krilla kom dit. Dåligt väder så promenad blev inställd men vi njöt inne istället med tacos och smarrig tårta som vi bakade.


I tisdags blev det inte mycket gjort på dagen, lite hemmafix oså. Sen kom Niklas föräldrar och min farmor och farfar på besök, så det var bara att plocka fram fikat ;) Nellie hade fått en gåvagn av farmor och farfar så den skulle provas. Åh vad hon blir stolt när hon gå där själv, stannar upp ibland och gör en grimas hon börjat med och trippar sedan vidare. Så söt!

På kvällen bänkade vi oss hemma hos Sandy och Mange för grillat, fruktsallad och fotboll. Nu började det hända något, vinst mot Frankrike, men på tok försent att vakna till för att kunna gå vidare. En poäng i någon av de andra matcherna hade räckt. Så typiskt. Det var det EM:et. Vi hade iallafall en super mysig kväll.

Igår hämtade jag upp brorsan och åkte in till Örebro för att möta upp mamma och pappa. Pappa och brorsan åkte hem och jag och mamma gick runt på stan och spenderade pengar, vilket vi är bra på. Kom hem med massa kläder till snuttan och lite leksaker. Blev även en lunch på stan. När vi tröttnat åkte vi till sköllersta och fikade lite och sedan åkte jag och Nellie hem och mös med pappsen.

Upp & Stå!

Här hemma har vi fått en tös som börjar resa sig mot saker nu, bäst av allt är den fina pallen hon fick i doppresent. Den fungerar också utmärkt att ha som stöd och skjuta framför sig när man går. Nu gäller det att vara med!

EM start

I söndags tog vi första turen med cykeln, Nellie älskade det, satt och sparka på min rumpa, tjoade och skrattade. Vi cyklade till farmor och farfar för att fixa lite med cyklarna. Så Nellie passade på att invigningskrypa på deras nya altan som blev jätte fin.


I måndags var det storladdning inför kvällens match, här hemma bakade jag och Nellie EM-macarons och på kvällen bar det iväg till våra fina vänner Maria och David för hamburgegrillning och fotboll. En super trevlig kväll förutom att Sverige inte lyckades vinna. Men annars alla tummar upp.


I tisdags hade vi Thea och Lina på besök hela dagen, även det jätte trevligt och tiden gick så fort. Lilla Lina bara växer och växer för varje gång man träffar henne. Vi åt lite mat och fikade och vips så var det redan eftermiddag.


Igår morse blev vi bjudna på frukost hos Marie innan vi gav oss iväg och träffade mammorna och bebisarna (som snart inte är bebisar längre) i föräldragruppen. Även det riktigt trevligt. Fika med goda mackor, jordgubbar, och en underbar chokladkaka som jag ska göra någon dag.

8 Månader

En bild från vårat bustrolls 8 månadersdag som var i lördags!!

Photoshoot - Sandy & Mange



Idag har jag fotat mina fina vänner Sandy och Mange som även är underbara gudföräldrar till Nellie. Om en månad är deras lilla prinsessa beräknad! Längtar!!

Mini student


Foto: Mats Lidén

Studenten 2012

Ballen

Hade ju lovat att visa hur balkongen blev, hade fixat bilder och gjort ordning sen kom jag på när jag stängde av datorn att jag inte hade lagt upp det, men nu kommer det. Bättre sent än aldrig.

Hjälp!..

.. jag hinner inte med. I fredags var vi bjudna på kalas för våran älskade vän Dajja som fyllde år i torsdags. Det bjöds på super god mat och mumsig tårta. Vi spelade Med andra ord och självklart vann tjejerna överlägset ;) Jag fick gå ifrån för att försöka natta lillasnuttan, men de andra skötte det galant under tiden. Inte för att jag är någon hejare på det men det är alltid lättare om man är fler i ett lag.


I söndags firade vi 9 år tillsammans, snart 10 år. Helt sjukt, vad har vi gjort av dessa år? Vi lämnade av Nellie hos farmor och farfar och åkte och kollade på bio, What to expect, såg vi och jag tyckte den var bra. Men hade trott att den skulle vara roligare. Niklas tyckte däremot inte att den var så bra. Tråkigt! Sen åkte vi och hämtade våran skatt och åkte hem och gjorde pizza, jag fick en hjärtformad ;) fint ska det va! Kollade på bigbrother finalen och försökte söva Nellie igen, pjuh.

Igår var vi i Hällebo på föräldragruppsträff, lika trevligt som vanligt. Åkte vidare till gallerian och skulle shoppa lite, kom hem nästan tomhänt, alltid lika kul! NOT!

Idag har det inte blivit mycket gjort än, lite småfix här hemma men ikväll är det sista avsnittet av Desperate, så det ska jag se. Annars blir det inte så mycket idag. Skönt det!

9 underbara år med dig!

Looking back

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0