Bad och bus

Idag har vi haft en underbar heldag med Sandy och Vera. Vi började med att åka till nya badhuset i Kumla, första gången för mig och Nellie. Vi var helt själva i upplevelsebadet i nästan 1 timme, super skönt. Nellie älskade det och ville åka rutschkana hela tiden. Mammas duktiga tjej gick själv upp och satte sig i kanan och åkte, gång på gång. Vi badade även lite i den stora poolen och där var strömpoolen roligast.
 
 
 
 
 
Efter badet somnade både Nellie och Vera så gott i bilen på två röda. Vi åkte till fresh food och köpte varsin sallad och åkte hem till Sandy och åt. När töserna vaknat blev det mer bus på Veras rum.
 

Pulkarace

Idag tog vi oss ut tillsammans hela lilla familjen. Det har blivit dåligt med det nu sen vi båda börjat jobba. Vi tog fram pulkan ur förrådet där vi stoppat undan den för några veckor sen när snön började försvinna, ihop om att våren var på ingång. Upp i pulkabacken och Nellie fick åka utför för första gången, vilket uppskattades.


Sen kom mamma och pappa förbi med en jätte fin namnsdagsblomma till mig, tack fina ni!!♥ Nu ska vi försöka få Nellie att sova innan det är dags för kalas för gammelmormor Ulla.


Update

Tråk, tråk, tråk, är så trött på den här bloggen och dess utseende, har knappt tid att blogga nu när jag jobbar och när jag väl är hemma vill jag njuta av ledigheten med familjen. Men jag lovar att uppdatera ibland. Jag ska även fixa till designen så den är överkommlig iaf.
 
Något kul som hänt är att vi fått erbjudande om dagisplats till Nellie, hon börjar bli så stor, kommer kännas konstigt att ingen av oss kommer vara med på dagarna längre. Men jag tror det kommer bli toppen för henne, få träffa andra barn varje dag och få leka och upptäcka nya saker, få nya vänner osv.
 
Snart är det helg och jag ser verkligen fram emot det efter att nu ha jobbar 7 dagar, men en dag kvar innan det är dags, igår började det tre nya medarbetare på jobbet, så igår hade jag introdution med dem i 1 1/2 timme. Gick super bra, tror jag fick med det mesta. Får hoppas att en del av det satte sig iaf.
 
 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0