Nääää

-Ska vi byta blöja?
-Nääää
-Varför inte? Du har ju bajsat!
-Nääää

Med sin lilla pipröst säger hon numer näää till det mesta. Men jag älskar lilla pipnejet så än så länge gör det inget att hon säger just näää till allt.

Idag har morfar varit hos Nellie ett tag tills jag kom hem från jobbet. På jobbet har det varit fullfart och något att göra hela tiden. Fick dricks idag, andra gången sen jag började efter mammaledigheten. 2 kr har jag skrapat ihop från två kunder, de måste bara älska att få möta mig i kassan ;-)

Grandpa day care

Idag har vi "skolat in" Nellie hos farfar, där hon kommer vara de dagar som vi jobbar. Niklas har alltså fått börjat jobba igen. 5 veckor har han fått hittills och världens skit tider. Så det känns sådär lagom kul, men vad ska man göra. Dubbla löner är ju iaf inget större fel på, det har vi inte haft på ca 1 1/2 år.

Nytt år..

..betydde även att jag skulle tillbaka till jobbet efter 16 månaders föräldraledighet. Fick en tuff start med ett 8 dagarspass, så jag gick ut hårt. Vilket kändes kan jag lova, har varit rätt sliten när jag kommit hem från jobbet och har somnat redan halv 9 vissa kvällar. Men nu är karusellen igång, dåligt med folk på jobbet, sjukdomar och semester så idag fick jag ställa upp och jobba lite extra idag då det inte finns någon kvar att sätta in.
 
Men på förmiddagen tog lilla familjen en sväng till Lek & buslandet för att leka av oss lite. Nellie var först lite tveksam och vågade inte riktigt ge sig upp och klättra. Rutschkana var inte att tala om, våran lilla fegis. Men när hon väl provat så älskade hon det och ville åka igen och igen och igen! Så det kommer garanterat att bli fler besök även om jag kan tycka att hon är i minsta laget, men när det inte är så mycket folk går det bra. Huvudsaken hon tycker det är roligt!
 

2013!

Nytt år nya möjligheter, som man brukar säga. Vi startar detta år med att vakna upp trötta och inte ett dugg utvilade hemma hos Thea och Fredrik efter ett trevligt och mysigt nyårsaftonfirande hemma hos dem. Men det är väl som det ska vara dagen efter fest. Vi både åt och drack gott hela kvällen. Spelade spel och hade det bra med våra fina vänner.
 
 
Julafton har det också hunnit att vara och den firades i Sköllersta hela dagen, vi började kl 11 hemma hos mormor med fika och julklappar till barnen (Nellie och Vincent). Jag och Niklas tog en promenad med Nellie hem till mamma och pappa därifrån så att Nellie skulle få sova lite och det gjorde hon, sov som en stock så fort vi börjat gå. Resten av dagen/kvällen firades hemma hos mamma och pappa med både min och Niklas familj. Nellie fick så mycket fina julklappar så jag vet knappt vart vi ska göra av dem, vi får nog köpa ett hus nu med ett jätte stort lekrum. Jag fick också massor av fina julklappar, en hel del bakgrejer och lite annat smått och gott.
 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0