Nytt!

I torsdags tog jag en lunchpromenad med Maria och Marie. Super skönt i solen men dock för varmt att ha på sig vinterjackan, så jag höll på att svettas ihjäl. När jag kom hem slängde jag mig i duschen och sen åkte vi till Mio för att kolla på ny soffa. Vad vi har väntat på att köpa soffa, men nu äntligen slog vi till. Våra gamla var så slitna så det gick inte längre, de såg bara smutsiga ut.
 
Åkt in och hade bestämt oss för en soffa, men när vi kom dit så kolla vi på en liknande soffa som var högre i ryggen och lite större. Så det blev den istället, tur som vi hade så fanns den hemma i den färg vi ville ha och vänd åt rätt håll. Så redan samma kväll satt vi och njöt i våran nya soffa. Det är så man ska köpa ny soffa!
 
På fredagen hade vi lekbesök av Ebba och Sofia som vi inte träffat på jätte länge. Ebba satte sig i Nellies stol och där fick hon inte sitta själv länge förens Nellie skulle sitta i hennes knä. Pussa och kramas med Ebba skulle hon också göra, vilket Ebba inte var så förtjust i. Blev en lite promenad så att töserna somnade efter lunchen.
 
Lördag skulle vi ut till mina föräldrar och hjälpa dem att bära in pellets. Innan vi åkte dit så tog vi en sväng till Marieberg för att kolla på soffbord, hade hittat ett på Chilli som var riktigt snyggt, men hade missat att det var så himla lågt, så vi åkte vidare till Ikea och köpte ett annat vi kollat på. Nellie fick även en bulldog och en "lejonmössa" med tillhörande nos. Vi tyckte den passa då hon alltid låter som ett lejon. Fick god mat hos mamma och pappa så behövde vi orkade inte äta mer sen på kvällen utan gosade bara ner oss i soffan och kollade på Taken 2.
 
 
 
Så här blev det! Ny soffa, nytt soffbord, nya kuddar, nya gardiner (syns knappt på bilden) och nya filtar. Nu ska bara tavlorna bytas ut till kort på Nellie (borde komma i veckan) och sedan lite längre fram ska nog även mattan bytas ut. 
 
Söndag så blev det en liten promenad i solen med lek i lekpark, sen gick vi in för att fixa massa hemma, bl.a. så tog vi bort sidan på Nellies spjälsäng och satte dit en stödbräda istället. Så imorse kom det en nyvaken glad tjej in till oss kl 07.10 med kudde i famn och ville ligga mellan oss och mysa.
 
 
 
 
Idag har det blivit lite hårklippning på karln, toffiefeebakning och bygga duplo. Nellie ville inte sova efter lunch så efter ett tag gav jag upp och tänkte att hon kunde vara vaken till kvällen vilket hon har velat vara ibland. Men runt 15 tiden blev det ovanligt tyst, första tanken var BUS! men jag hitta henne i sin säng sovandes, så hon var nog trött iaf.
 
 
 

Semester

Nu är jag inne på min andra semester vecka av tre. Vi har haft många härliga dagar med fina vänner och massa bus. Förra veckan blev det shopping och lunch inne i Örebro med fina tjejer, lek i stadsparken, lunch på fresh food, seriens sista innebandymatch för N nu väntar kval till div.1 och kalas för min farmor.
 
Denna vecka har hittills bjudit på lite skönhetsfix på Lougrace, brunchmys och bus med Sandy och Vera, bad med Thea och Lina. Tror inte resten av veckan kommer bli tråkig den heller, fullbokat! Nästa vecka ser fortfarande ut att bli rätt lugn men det går fort och sedan är även den fullbokad också. 
 
Allt går så fort nu och det slinker ur nya ord titt som tätt ur lillsnuttans mun. Igår sa hon majts (majs). Konstigt ord att lära sig bland de första, men hon är tokig i majs så det är väl kanske inte så konstigt ändå.
 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0