Helgen

Då var helgen slut, den blev inte så lugn som jag tänkte mig men den blev kanon bra ändå.

I fredags bestämde vi oss för att äta tapas, så Niklas slängde sig iväg för att handla till det, då ringer Thea och Lina och ville komma förbi. Så det blev en super mysig kväll med dem och massa bus med hopp i sängen från småtjejerna.På lördagen hade Niklas match, men han skulle inte vara med för att han varit krasslig i veckan. Så jag och Nellie bestämde oss för att vara hemma. Då skickade Krilla och frågade om vi ville komma och det ville vi såklart. Det bjöds på pulled pork, lek i en iskall stadspark och fruktsallad.

Söndagen bjöd på en lång sovmorgon, en snabb sväng till gallerian innan vi åkte ut till Sköllersta. Där vi spenderade resten av dagen.Oct. 18, 2013

Äntligen är mitt 8 dagars pass på jobbet klart och jag har fått tagit helg. Ska bli så skönt att få vara ledig några dagar, känns som det behövs. Vi är åter tillbaka i gamla vanliga rutiner, även om Niklas har fått lite andra jobbtider. Denna veckan har vi knappt setts då vi jobbat om varandra, har endast setts om jag vaknat när han kom hem från jobbet eller en morgon när Nellie vaknade innan jag åkt till jobbet. Helgen kommer nog mestadels bli lugn och det känns så skönt.

Den första snön kom i natt och det ligger fortfarnde kvar lite trots att solen har lyst så fint hela dagen. Tidigare i veckan var vi ute och kastade löv, vilket Nellie tycker är jätte skoj.Kalashelg

Nu är alla tre kalas till ända, helt slut blev jag på köpet. Men vad gör man inte för sin älskade prinsessa. Massa fina saker har hon fått, hon har redan hunnit med att prova de flesta leksaker. Ett stort stort tack till alla underbara vänner, familj och släkt som varit med och firat Nellies 2 årsdag.

Nu vilar vi ut i soffan resten av kvällen, med massa mys.


Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0