Nedräkning

Nu har nedräkningen börjat på riktigt, 2 dagar kvar att jobba innan två veckors semester väntar. Om 4 dagar får vi nyckeln till vårat hus, så hela semestern kommer väl gå åt till att flytta, måla och tapetsera m.m. Allt känns fortfarande så overkligt, att vi inom några dagar är husägare och att vi snart även ska bli fyra i familjen, ja fem med Findus då.

Idag var Nellie på dagis för sista gången, sorgligt men sant. Vi har trivits så himla bra med det här dagiset och Nellie pratar alltid om barnen som går där, vissa nämns mer än andra. Så man märker vilka hon lekt mest med men det har också varierat allt eftersom året gått. Även pedagogerna är väldigt omtyckta och pratas om.

Firat påsk har vi också gjort, på påskafton var vi hemma hos Niklas farmor och åt påskmat med en del av släkten på hans sida. På påskdagen var vi hemma hos mina föräldrar och åt grillat och mös i solen. Nellie var utklädd till påskkärring, vilket jag aldrig trodde att hon skulle gå med på. Men hon har tjatat om att vi ska måla henne igen och igen efter det så det var omtyckt.Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0